Natrag   Forum.hr > Društvo > Roditelji i djeca > Dječje zdravlje

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.03.2017., 14:52   #21
bembolina, mojem je jaje na pricku bilo 8 i najnormalnije je jeo jaja prije testiranja, a i poslije do dana današnjeg. tak da stvarno nema mjesta panici ak ne primjećuješ neke žešće simptome. na tvojem mjestu event. bih sredila krevet. sa zavjesama se uopće ne bih zamarala. glavno je da pratiš stanje djeteta da možeš na vrijeme reagirati.
gargamišamel is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2017., 16:03   #22
Pa tako si to od prilike i nastojim složiti u glavi i tako se ponašati i ne zamarati se ostalim jer ni ne vidim neke prevelike smetnje ali eto dajem terapiju još neko vrijeme kako mi je i rečeno.

I da rečeno nam je da jedino joj taj krevet sredimo da je to najbitnije i da sami vidimo čak i procjenimo u kojem trentuku da ju skinemo sami sa terapije prije ljeta ukoliko ne bude više niti jedna smetnja do tada...pa ćemo vidjeti...eto samo kažem teško mi je bilo što oko toga napraviti kad mi je to sada neka viša fizika jer doslovce pojma nemam o tome a da mi se dijete krene uzdisati i praktički ostajati bez zraka...ajme meni ne daj bože ali eto moraš znati odreagirati i u takvim situacijama
bembolina 09 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2017., 16:21   #23
Quote:
bembolina 09 kaže: Pogledaj post
kad mi je to sada neka viša fizika jer doslovce pojma nemam o tome a da mi se dijete krene uzdisati i praktički ostajati bez zraka...ajme meni ne daj bože ali eto moraš znati odreagirati i u takvim situacijama
u takvim situacijama je važno ne gubiti glavu. pretpostavljam da si pričala s dokotorom kaj napraviti u tom trenutku.
gargamišamel is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.03.2017., 09:30   #24
Ma jesam ali eto i on kaže da je vjerojatnost da se to dogodi po njegovom mišljenju gotovo pa nikakva i da bi on da je na mom mjestu već i ranije probao ukinuti svu terapiju ali da za svaki slučaj uvijek kraj sebe imam ventolina za ne daj bože da se išta dogodi.

E to mi je super kao ništa se neće dogoditi ali nosite to stalno sa sobom ali u vrtiću nema potrebe nostiti niti tete obavještavati da ima kao tu neku jako malu smetnju. A gle ako dijete skaže i igra se u igraonicama i nikada od tog nije imama nikakvu smetnju a tamo kliko prašine ima neću ni komentirati....onda stvarno valjda se ne trebam briuti.

Eto samo mi je krivo što to ima jer iskreno ajd daje to uobičajeno kod nekoga u obitelji bilo bi mi onda lakše jer znam da se sklonost genetski prenosi ali ovako sad ona prva i jedina u obitelji pa će dalje ona prenositi...a što mogu muči me...nekoga ubi kad mu djetetu curi samo nosić a i mene ovo smeta i nikako da se skroz pomirim u cijelosti s tim. Ono 3 dana se ne sjetim pa me onda 2 dana to izjeda i tak u krug ...
bembolina 09 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.03.2017., 09:57   #25
pa naravno da je bolje imati ventolin kraj sebe za svaki slučaj. pa nemaju doktori kristalnu kuglu i ne mogu znati hoće li se možda jednom nekada aktivirati. dobro ti je rekao. niti ne trebaš biti doktor da tako nešto sam zaključiš.
ne znam zakaj se sekiraš oko genetike i prenošenja. moja baka je imala astmu i za sada kod ni jednog potomka nije zabilježena. previše dramiš.
gargamišamel is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum




Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:38.