Natrag   Forum.hr > Društvo > Duhovnost

Duhovnost Slobodnim stilom...

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.04.2017., 13:04   #1
Densities - razvoj spiritualnih bića prema Ra

Izvor ovih informacija je Ra. (6. density bića.) Drugi izvori mogu imati drukčije informacije i klasifikaciju.
Densities - zbirni članak

Naša (prva) oktava:
1d (First density) - voda, vatra, zemlja, zrak
2d (Second density) - biljke, životinje, kristali - mogu napredovati u 3d kada postanu samosvjesni
3d (Third density) - ljudi, i druga bića na tom stupnju razvoja na drugim planetima. Tehnološke civilizacije. Prva razina koja ima komponentu duše (spirit).
4d (Fourth density) - sljedeća razina razvoja na koju se uzdizaju 3d bića kada se dovoljno razviju za taj okoliš. Telepatija. Ljubav i razumijevanje na višoj razini. Drukčiji kemijski sastav tijela.
5d (Fifth density) - svjetlost i mudrost. Hranu (nektar) pripremaju mislima. Za komunikaciju i putovanje umjesto tehnologije koriste misaone oblike. Fizička manifestacija je pod kontrolom svijesti, pa mogu birati kako će se prikazati bićima na ljudskoj razini (nama obično kao humanoidi).
6d (Sixth density) - oni su svjetlost. Ljubav i svjetlo, svjetlost i ljubav. Hrane se svjetlom. Mogu postati zvijezde i reproducirati se kroz proces fuzije. Jedinstvo mudrosti i brige za druge. Zajedništvo.
7d (Seventh density, gateway density (portali, gardijani) - jedinstvo sa svime, bez vlastite memorije, bez identiteta, bez prošlosti ili budućnosti, postojanje u svemu, i svjesnost Stvoritelja.
-
8d (iz sljedeće oktave) - 52.12 (pitanje) ... spomenuli ste light-bringere (donositelje svjetla) iz oktave iznad. Jesu li to oni koji daju svjetlo za gradaciju (duša na kraju ciklusa)..?
- Ra: "Gustoća te oktave je i omega i alfa, gdje spiritualna masa beskonačnih svemira opet postaje jedno središnje sunce ili Stvoritelj. Tada se rađa novi svemir, nova beskonačnost, novi Logos koji sadrži sve što je Stvoritelj iskusio o Sebi. ... O tom području znamo vrlo malo, osim da su ta bića došla u pomoć našoj oktavi..."

Zadnje uređivanje LLSkylights : 28.04.2017. at 13:16.
LLSkylights is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:30.