Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet > Navijači

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.06.2017., 12:18   #5741
velika je istina da je obican puk upravo ovakav kakvim ga prikazuju na ovom forumu...dok su navijaci potpuno druga prica...sto se doduse moze vidjeti i iz komentara o posaranom grafitu luke modrica..ovim putem se izvinjavam svima koje sam uvrijedio na bilo koji nacin braneci "cast hercegovaca"...športski pozdrav
zwmo is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2017., 14:08   #5742
Quote:
kucy kaže: Pogledaj post
Rekao sam da odjebes(te) sa takvim glupavim upisima.Ako nisi primjetio,pises u temi bbb i posto se smatram pripadnikom istih kao i moji prijatelji,boli me kurac sta ti mislis i trkeljas.Da smo zatucani,opravdamo kriminal i ne vidimo prst pred okom te da smo mi,moji prijatelji i ja 90% posto takvi tu pricu prodaji mulcima u osnovnoj skoli.Rekao sam u predhodnom postu sve i nemoj da ti moram crtati jer me ne zanima tvoje misljenje.Niti me znas niti imas pravo tako gnjusno srati.A da se busamo u prsa da smo najvece hrvatine guzicu tim obrisi.A da smo ponosno na to sto jesmo,samo ponosni Hrvati,jbga lako ti se kurcit po Zadru tako,jer te niko ne jebe.Odi malo u Kakanj,Zenicu,Travnik,Busovacu,Bugojno,Posavinu... .Pa ces znat razlog sto se uvijek samo i nista vise ponosimo.Ako te zanimaju informacije iz prve ruke ,ne trkeljaj i ne siri dezinfirmacije,jednostavno se nadjemo pa te o mom trosku odvedem do kockoglavih u Bosnu.Shvatit ces siguran sam da si sve pogresno skonto.Kako ono kazete tko je bia zna.Ako te jos nesto zanima ne gusi forum i ne odvracaj paznje na nebitne stvari i stvari od kojih mozda imas komplekse.Za to postoji pm.Jednom covjeku treba pomoc.Ostale bajke me ne zanimaju.

Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Lapne skidam kapu onima koji misle ispravno...al takvih je malo.bar u hercegovini.ova vecina je najvece zlo hrvatske.jer opravdava kriminal i unistili su ovu drzavu.samo gledaj po izborima.mos iscitat stanje svijesti jebenih debila.moralne nakaze koje ce glasat samo za hdz i meni koji zivin ovde diktirat kako cu ja zivit i ko ce mi upravljat drzavon.dok oni to nece ni osjetit...nek se napuse kurca i oni i mamic ...kazen ovima sa pravin i iskrenin misljenjem skidan kapu.svaka im cast
__________________
iza kuca metar drva,hajduk je moja ljubav prva
veslo od lule is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2017., 18:05   #5743
Quote:
veslo od lule kaže: Pogledaj post
Lapne skidam kapu onima koji misle ispravno...al takvih je malo.bar u hercegovini.ova vecina je najvece zlo hrvatske.jer opravdava kriminal i unistili su ovu drzavu.samo gledaj po izborima.mos iscitat stanje svijesti jebenih debila.moralne nakaze koje ce glasat samo za hdz i meni koji zivin ovde diktirat kako cu ja zivit i ko ce mi upravljat drzavon.dok oni to nece ni osjetit...nek se napuse kurca i oni i mamic ...kazen ovima sa pravin i iskrenin misljenjem skidan kapu.svaka im cast
polako, ukidanje hercegbosne i predaja 750 tisuća hrvata neprijatelju je nacionalna katastorfa kakvu nikakvi modrići i mamići neće opravdat, na stranu ovo sve što si rekao jer je istina.

Danas su bosanskohercegovački hrvati jedini narod u europi koji nema svoju televiziju, vlastite institucije i nema politički pluralizam. rang bušmana-svijest bušmana.
Nakon turaka i komunista i ovih domaćih muslimana, se napokon izborila autonomija i da sami sobom upravljamo i to je ukinuto da bi vi imali mir i da bi vam najveći problem bio mamić.

ovi što odu RH il glume veće purgere od purgera il glume seljačiju, gangaju i sl, a velikomuslimanski lobi u Zagrebu veći od Herceg-Bosanskog koji i ne postoji. Ja to sve smatram bušmanima jer to narod i nacija nije koliko se god busali u prsa. što se mene tiče, palicu i udri. ali nije tema ovde, o tome serem na politici.
Samo jako! 1994 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2017., 20:25   #5744
dinamo - rijeka kup 2017


https://www.youtube.com/watch?v=243yDUH5fLg

Zadnje uređivanje maxluburicZGD : 16.06.2017. at 20:26. Reason: link
 
Odgovori s citatom
Old 17.06.2017., 11:27   #5745
Quote:
veslo od lule kaže: Pogledaj post
Put

A isto moras priznat da ste vecina vas zatucani nekih hrvatstvom i nekim ideologijama koje danas ne postoje(sta i nije lose da ste opsjednuti hrvatstvom) a to ide do tolike mjere da ne vidite prst prid noson i opravdavate pljacke i krade onih koji se busaju hrvatstvom.tipa mamic,bandic pa cili hdz itd itd uz neka glupa opravdavanja tipa on je nas,bolje da on krade nego stranac.ili tipa sad za modrica,sta ima veze sta je ukra lovu,bitno da igra za reprezentaciju...cast iznimkama
Po rezultatima prethodnih izbora, prije bi rekao da sve ovi sto si napisao vrijedi za Dalmatince, a ne BH Hrvate.
Zlatni Jozo is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2017., 15:56   #5746
hoće li biti službeni video iz varaždina?
kao is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2017., 00:36   #5747
https://youtu.be/3vOS0VvNNqE

mamara bi bio najbolji zvijezdaš u galaksiji bez zajebancije, kad bi se on raspojasao po Beogradu, ni cigani mu ne bi mogli stati na kraj. ono prava je cigančina, ili što bi njegovi idoli rekli CIGANŠTURA.

Lovren pokraj njega, pravna država nam je čudo, još malo pa ćemo i s Srbima moći u isti koš po tom pitanju.

na što smo mi spali ko država, ono prava smo septička jama, sramote li za što su oni mladići ginuli po Vukovaru 1991, zar da ova govna pevuše i kidišu na cecu brenu mitra mirića i koga sve ne i siluju sve po redu po državi. nevjerojatno, ali to smo mi, morala nigdje, obraz ko šupak nakon sranja. ali da ustaše fašisti nacisti, ajmo još malo moralizirati o fašistima, dok nam ova govna seru iznad glave svaki božji dan, nema ništa gore od indoktriniranih budala, a takvi su u hrvatskoj odavno debela većina. zato mamara pliva ko riba u moru, pa ko će njega skinut ? puna nam je država likova njegovog kalibra, vjerojatno je obećo i otpis kamatarskih dugova lovrenu i modriću i potonji će naravno svjedočit u njegovu korist, tako to ide u zemlji mafijaša i udbaša.

mi smo država prepuna najsmrdljivijih govana koja zaudaraju do marsa, i u stanju su zasmrditi čitavu galaksiju. samo se nadam da će Bog biti pravedan, pa da će nas uskoro poštediti kuge gladi i hrvata. Bože budi milostiv, i uzmi nas k sebi, vrijeme je.
heybro is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2017., 01:23   #5748
Gledam i ne vjerujem hahahahaha pa to nije za vjerovati za koje seljake se ide navijati a takvi su vam mahom svi i grači,kad skužite koje su to nule bit će vam lakše jer ja se ko klinac divio odraslim igračima ali kad zrasteš,kad ih vidiš vani pitaš se zakaj bi za to navijal? To je ta dotepenska muzika koja veliča kriminal pa svakome po ukusu,nemre balkanski čoban pobeči od gena kamenih a takvi su vam bogataši koji su slučajni milijunaši kad pogledaš aristokraciju nekad i danas,nekad su to bili pravi kapitalisti a ovo danas su tipovi rodijačkog kapitalizma. Npr. nekad je elita slušala klasiku a običan puk narodnu glazbu u onom izvornom smislu npr. za sever zagorske popevke . Ta balkanizacija države je krenula 1918. i traje još danas. Niti branitelje više nije briga,pa oni su klijenti ovakvih jer su ih namirili penzijama pa svakome svoje a cajkaški klubovi pune proračun prek kojeg se to isplaćuje. 500e na čelo mužikašu i još jedna tura jagnjetine rođo moj a za nagradu dobiš debeli lanac od tate. Tak je to kad smo nacija kukavica di guzičari najbolje prolaze i potplate nekog klošara da im čuva leđa pod zaštitom države.

Zadnje uređivanje Detektor : 19.06.2017. at 01:37.
Detektor is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2017., 04:38   #5749
Koji ste vi mrtvi idioti
pončo1986 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2017., 15:33   #5750
Dolazi batko u posjet
ashaman is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2017., 16:48   #5751
Quote:
pončo1986 kaže: Pogledaj post
Koji ste vi mrtvi idioti
krivo, idiot-i ste vi koji mislite i dalje da naša država i narod nisu propali projekt, i idioti ste svi vi koji i dalje mislite kako Jugoslavija onakva kakva je bila ne zaslužuje hrvate, i hrvati nju.

u biti kada malo bolje razmislim, stvarno smatram da nismo trebali iz nje ni izlazit, jer tada bi ova maskarada i ovo foliranje i glumatanje da nismo balkanska krčma bilo malo manje iritantno, a realno sve je to kako ti i kaže "detektor" posljedica 1918, pa svega onoga što se događalo nakon, ne može netko meni pričati lovačke priče da skoro 70 godina s Srbima ne može ostaviti traga, ako pogledate s Austrijancima i Mađarima smo bili troduplo više vremena, pa posljedice nisu takve kakve su s antifama od vardara do triglava koje nam i danas patentiraju krkanluk s istoka u najgorem obliku, i ne nije Mamić produkt Beograda, već je Mamić produkt Jugoslavije ko države, i svih onih koji su za tu i takvu Jugoslaviju i dan danas. a to najbolje demonstriraju s "ne može nam nitko ništa" i ostalim pjevušenjem po zagrebačkim a ne beogradskim "narodnjačkim" klubovima! i svi kao on i gospon Todorić Tedeschi itd, su svoj zanat ispekli u toj i takvoj Jugoslaviji. a kreteni su samo oni koji još to ne shvaćaju, i koji do danas nisu skopčali što je to zapravo bio i ostao antifašizam na ovim prostorima, a upravo se najbolje manifestira preko ovog čobana svima znanog Zdravko Mamić.

http://www.24sata.hr/news/ne-moze-im...-uskoka-529141

sad i dalje nastavi drugima tepat da su idioti, ali mi se čini da prije ti ideš pod tu definiciju.

ps i biti će Herceg Bosna država usprkos tebi i tebi sličnima, koji jako vole mamaru i njemu slične tekovine antifašizma. ovo ti je replika za ono dobacivanje na temi o ultrasima.

ps2 KRADOLJUBI TJ lažni domoljubi iz HDZa, i Mamić su dio jednog te istog udbaškog podzemlja, pa vi i dalje budite na strani tih ovčica, a kada vidim Bujanca i ostale kretene koji podržavaju mamića kakti veliki desničari i još veći Hrvati, jasno mi je zašto smo ko država teški proljev i zašto bi bilo dobro da nas spiči neki poveći asteroid.
heybro is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2017., 18:45   #5752
Ali to ne znači da nešto nije valjalo za vrijeme Juge.Pa Dinamo je povijesnu titulu osvojio baš u toj državi kad je vladao samoupravni socijalizam ili "jedan član-jedan glas" ali na državnoj razini,zapravo samo formalno ali nisu se mogli prodavati tako igrači do 28 godina ako se ne varam. 2. liga je bila jača od prve lige naše. Kaj je problem sa antifama,oni su se formalno odrekli komunizma ali su privatizirali ono što su morali tako da imamo umjetno stvorene milijunaše. Bila je jaka liga ali igrači nisu sad imali toliko love koliko danas.Razvojem kapitalizma ili bolje rečeno liberalizma u kapitalizmu ljudi sve svode na broj jer im je glupo navijati dok ovi dobe sve a oni ništa. S jedne strane puno njih sere po komunizmu a s druge ne mogu pogledati u realnost da ih uništava kapitalistička klasa koja ima iste odvjetnike,luksuz na zajedničkim lokacijama. Oni su mirni tako dugo dok ne dobe pobunu u privatnim i državnim firmama običnih randika.Mamićeva ekipa bi počela "pa ovo su komunjare" ali ovi su liberali tak da postoji front crvene i žute zastave,nisu samo crvene zastave svojstvene komunistima bilo je i nacionalista u NJemačkoj sa crvenim zastavama koje su liberali uništavali dok su ovi kopali po kontejnerima.I sam sam vidio članove viših klasa među navijačima i što se desilo? Zaboravili oni na nogomet a ostali oni koji rade slabo plaćene poslove.
Detektor is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.06.2017., 01:11   #5753
u što se navijači pretvaraju???
ovaj gore kmeči o nekakvoj aristokraciji, žali za jugom, austro ugarskom, rimskim carstvom, pa ta jebena aristokracija koja je opčila sa svojim sestrama je imala svoje kmetove, ti bi sigurno bio kmet u to vrijeme, jer samo kmečiš. prokleta juga je zatvarala ljude samo radi domoljubne pjesme, rimsko carstvo je imalo svoje robove. svako vrijeme je teško i svako nosi svoje probleme.
a ljudi kroz povijest sjede i plaču, samo u današnje vrijeme imaju i jebeni internet pa se tu kreativno izražavaju.
nekima su glavni problem hercegovci ili kako ih oni zovu kamenjari, al ja mislim da je to samo ljubomora,
Pa ljudi dragi počmite malo živit, malo riskirajte, nemojte samo kmečat,
bar ne vi koji se nazivate navijačima
malo pomalo is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.06.2017., 10:08   #5754
Pa imala je i Kraljevina Hrvatska svoje kmetove,feudalizam je cvjetao za dinastrije Trpimirović. Danas su kmetovi radnici a feudalci kapitalisti ali se društvo nekako razvilo pa raspolažemo sa time što imamo ko i oni onda. Ja ovdje pričam o kulturnoj ostavštini,isto bi se tako razvili da smo bili pod germanskim utjecajem. Nema nikakve ljubomore na kamenjar jer se nema na čemu tu biti ljubomoran taj dio je ionako bio odvojen za vrijeme AU npr. Zagreb je bio pod Banskom Hrvatskom koja je bila odvojena od Balkana a ZG je imao 40 000 stanovnika koliko sam čitao Zatvaranje radi domoljublja....ne zagovaram Jugu ali kad pogledaš tko su danas domoljubi i kad takvi pričaju negativno o toj državi onda bi ih najrađe vidio na Golom otoku a ti ko radnik bi bio zaštićen ko lički medvjed pa ne znam zašto bi govorio nešto protiv te države ako dobro živiš. Nema šanse da bi tamo mlatili tolike pare. Robovi? Toga imaš i danas u smislu zatvora gdje prisilno radiš. Robovi su bili onaj najgori sloj pa umjesto da rade sranja u društvu su ih stavili u gladijatore Uostalom,Rimski pozdrav se često koristi među nekakvim desničarima pa bi bilo dobro da nauče što on znači baš kao i zazivanje plave krvi na Thompsonovim koncertima,nostalgijom za feudalnom državom. Pogledaj tko je danas član više klase,Mamić lol pa taj nema europske plave krvi jer izgleda ko Rom baš ko i onaj Alvarez III,ti tipovi bi bili prosjaci bez ovakve države ko i običan romski prosjak na cesti.
Detektor is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.06.2017., 10:32   #5755

Na ovoj temi ima vise pacijenata nego u vrapcu.
Ko da je north napravio 5 racuna i dopisuje se sam sa sobom
Zgmarac is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.06.2017., 10:46   #5756
Da je Hrvatska kraljevina Mamic bi bia kralj
ashaman is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.06.2017., 19:19   #5757
15.7. Istra-Dinamo
22.7. Dinamo-Cibalia
27.7. europska
30.7. Osijek-Dinamo
3.8. europska
6.8. Dinamo-Hajduk (Oluja)
12.8. Rijeka-Dinamo
__________________
'86
NIKAD PRODANI, DINAMU ODANI
Reli is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.06.2017., 23:25   #5758
Ima negdje raspored do kraja prvenstva ili to još nije ni izvlačeno?
Ovo je 1/4.
Vulpo is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.06.2017., 09:50   #5759
Quote:
Vulpo kaže: Pogledaj post
Ima negdje raspored do kraja prvenstva ili to još nije ni izvlačeno?
Ovo je 1/4.
To ti je to, kad završi prvi krug, ide drugi samo zamjeniš domaćina i tako do kraja. Samo vjerovatno još nisu odredili datume.
DZG is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.06.2017., 11:46   #5760
Quote:
spalato78 kaže: Pogledaj post
Konobar u Stobreću/Braču pa konobar ovdi....jebeni su konobari u Hrvatskoj
Momak je skroz na mjestu i nije opce znao o kome se radim aj i vi sjasite sa tim glupostima i jos pisete po netu takva sranja.

Ako sam ja bio zbunjen jer pojma nisam imao sta se dogadja,jos je djece tam bilo i birc je bio pun,mozes misliti kak je njemu bilo koji je bio do stola i mislio da su Grobari neki. Zaradio je i finu posjekotinu i sljivu.
Kuzim da ste svi teoreticari na netu,ali kad se kamencuga zabije u staklo,a boce polete u sekundi,branio bi se i ti bez razmisljanja.
Jebote ja sam bio bijesan ko pas i ljut zbog klinaca u blizini, di nece covjek kojeg se zahvatilo.
__________________
“Oprošteno jest griešnima: Zulumčaru, ubojici,
Oprošteno svima, svima – Samo nije izdajici”.
feenian is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum




Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:49.