Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa > Astrologija

Astrologija Astrološka edukacija, razmjena mišljenja, diskusije...

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.04.2017., 22:47   #1
Arrow Natalne karte - pitanja VI. dio (molimo pročitati uvodni post s uputama)

Ovo je tema na kojoj možete postaviti pitanje vezano za osobnost, financije, ljubav, posao, zdravlje...itd. No, kako bi ona kao takva funkcionirala potrebno je poštivati određena pravila. Evo uputa:



Kako postaviti pitanje?


1. Pitanje mora biti jedno, jasno i konkretno.

Primjer 1:

"Da li ima nešto novo na polju ljubavi?"

Uz ovakvo pitanje potrebno je navesti trenutni status osobe (slobodna ili zauzeta). Ukoliko je osoba slobodna, kada je i počela i završila zadnja veza. A ukoliko je osoba zauzeta - od kada je u vezi.


Primjer 2:

"Što me očekuje na poslovnom planu?"

Uz ovakvo pitanje potrebno je navesti da li je osoba zaposlena ili ne. Ukoliko nije, kada je i počeo i završio zadnji posao. A ukoliko jest zaposlena - od kada traje zaposlenje.



2. Dozvoljeno je postavljati pitanja koja su isključivo vezana uz vlastitu natalnu kartu.


3. Nemojte ponavljati pitanja i forsirati odgovor.


4. Da bi se dobio odgovor na postavljeno pitanje potrebno je postaviti link na natalnu kartu.

Natalnu kartu možete napraviti na www.astro.com. Kako izraditi kartu možete pročitati ovdje, a za postavljanje linka možete koristiti https://imgbb.com.

Kako postaviti link natalne karte na topic?

- izrađenu natalnu kartu kopirati u komp
- otvoriti tinypic, izabrati "browse" i uploadati sliku
- kada se pojave linkovi, izabrati treći link i kopirati ga na ovaj topic






Važne napomene:


• Odgovor astrologa je samo prezentacija malog dijela mogućnosti astrologije koju nije moguće u potpunosti prezentirati putem foruma iz različitih razloga - ograničenog vremena, ograničenosti na samo jedno pitanje (zbog davanja odgovora čim većem broju ljudi), otežanih mogućnosti dobivanja povratnih informacija potrebnih za davanje kvalitetnog odgovora, itd. Kako bi odgovor bio kvalitetniji dobro je svoje pitanje potkrijepiti objašnjenjem trenutačne situacije vezane uz pitanje.

• Odgovor astrologa na postavljeno pitanje treba sadržavati kratko astrološko objašnjenje.

• Stara tema je zatvorena jer je topic postao prevelik.

• Pitanja koja ne budu u skladu sa gore navedenim uputstvima biti će brisana i kartonirana.

Zadnje uređivanje Fish 1968 : 19.09.2017. at 17:01.
Fish 1968 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2017., 21:40   #2
Bok, Fish!

Nisam nikad zaboravila jedno od prvih tvojih tumačenja moja natalne karte u kojem si napisala da je ljubav jedno od mojih dobrih životnih područja i da sam ja jedna lucky woman, navodno taj moj ženidbeni drug će meni vratiti vjeru u ljubav.

Mene zanima kada bi to otprilike moglo biti, ili je tumačenje totalno krivo jer ne osjećam se kao lucky woman niti približno, zapravo ovo područje života mi totalno ne ide, ni trenutno niti je ikada išlo, u smislu da se obrazac gotovo uopće ne mijenja, i s vremenom je sve gore. Dajem od sebe koliko znam i umijem i stvarno se trudim, ali više nemam živce, snage, volje.

Ovako imala sam više nekih veza vezica. Jedna od par mjeseci u 9 mjesecu 2006te, pa nakon nje od 2 mjeseca 2008 do 2 mjeseca 2013, pa jedna ljetna ajmo reći avantura u ljeto 2013, na koju sam ja ozbiljno gledala.

I onda zadnje kraj prvog mjeseca 2015, pa tamo do šestog 2015 i nakon toga stalno neke uspostave kontakta pa prekidi s tom osobom, do tu gdje smo sada, dakle solo.

Pomisao da bi ja jednog dana bila udana žena sa dijetetom ili bez mi je toliko daleka i strana, pa molim te kako ti to vidiš, kad bi moglo doći do neke veće promjene. Hvala.

http://i68.tinypic.com/rr5lav.gif
Maddie is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.05.2017., 17:55   #3
http://tinypic.com/r/258nu3k/8
Pozdrav..ovako zanima me posao, znaci zaposlena sam od 2008 godine na trenutnom poslu koji je zadovoljavajuće ali ne ispunjava me bas i ne bi ga voljela raditi ostatak života ..polako pokušavam završiti fakultet uz posao,dijete i sto drugih obaveza..i moje pitanje za natalnu kartu glasi "da li cu nekada naći bolji i cjenjeniji posao? Hvala unaprijed na odgovoru
Anabella93 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.05.2017., 23:01   #4
i mene zanima polje ljubavi. zadnja ozbiljna veza završila krajem 2011., manje ozbiljnog bilo je podosta od tada, ali nekako kao i da se nije dogodilo.

hoću li se ja ikada 'smiriti' po tom pitanju? dozvoliti si bliskost?

karta.

ok, pravila shvaćena.

zanima me dakle perspektiva u polju ljubavi. zadnja ozbiljna veza počela 01.01.1999., završila krajem 2011..
manje ozbiljnog bilo je podosta od tada, ali nekako kao i da se nije dogodilo.

kada i da li mogu očekivati u skorijoj budućnosti upoznavanje osobe s kojom ostvariti stabilan i istinski posvećen odnos?

karta.

hvala.

Zadnje uređivanje Fish 1968 : 11.07.2017. at 09:43. Reason: spajanje postova
wild rider7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2017., 04:33   #5
Pozdrav!

Muči me anemija od (ako se ne varam) 2011. godine. Osim zdravstvenog sputava me i na profesionalnom polju života. Prehrana je slaba, a tablete ne rješavaju problem. Zanima me hoću li je izliječiti u narednih 5 godina.

http://tinypic.com/r/v6kr4l/9
GoddessVictoria is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2017., 20:51   #6
Pozdrav!

Moje pitanje je vezano za posao. Zaposlena sam od 1.2.2016. u inozemstvu, ne radim u struci. A nikad ni nisam.
Nude mi od 1.8.2017. ugovor za stalno ali da radim manje sati tjedno od trenutnog. Nisam još nista potpisala.
Zanima me postoji li mogućnost napredovanja u narednih godinu, godinu i pol jer je to maksimalno koliko bih radila s tom smanjenom satnicom (zbog love naravno). Firma se širi i napreduje, sviđa mi se količina godišnjeg kojeg dobijem, božićnica, regres.. ali muči me što ću za par mjeseci zarađivati osjetno manje pa se pitam isplati li se sad malo stisnut na neko vrijeme.

Unaprijed hvala!

http://tinypic.com/r/14uyja0/9
Katula is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.05.2017., 19:18   #7
Pozdrav forumašima ovog pdfa!

Ako netko bude imao vremena baciti oko na moju kartu: http://tinypic.com/r/9fwk74/9

http://imgur.com/a/8IQWu

Znam da ne spadam u srećkoviće, no zanima me - hoće li biti kakvih pozitivnih promjena sa zaposlenjem uskoro?

Honorarac sam, zadnji "posao" je bilo stručno osposobljavanje prije dvije godine.

Zahvaljujem!

Zadnje uređivanje IIP : 15.05.2017. at 19:42. Reason: link nije radio
IIP is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2017., 22:45   #8
Bokk mig:
Evo Karta : https://ibb.co/nQmNsa
Ako mi mozete nesto reci o poslu sta me ocekuje , ima li kakvog napredovanja ili promjene ove godine...
Pocetak rada je bio 7mj 2011god pa do danas

Hvala ti :kiss
danygirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2017., 18:52   #9
Quote:
Lorren kaže: Pogledaj post
Ako mi netko može odgovoriti kad uhvati vremena...zanima me da li će uskoro doći do nekakve pozitivne promjene na području ljubavi, u vidu zaljubljivanja ili ulaska u neku trajnu/stabilnu vezu?
Jedna jedina značajnija veza koju sam imala je započela u 10. mjesecu 2011. (30.10.2011. sluzbeno) i taj odnos se uz razne prekide protezao do 3. mjeseca 2015. Zatim sam godinu i pol bila sama, a onda se ponovno upustila u vezu s tom istom osobom u 10. mjesecu 2016. i to je trajalo do početka 3. mjeseca ove godine.
Vidim da ta veza nikako ne funkcionira, da se međusobno umaramo. Trenutno ne komuniciramo i na tome će vjerojatno i ostati, što mi na neki način odgovara, jer čeznem za nečim novim, stabilnijim, posve drugačijim od ovoga što sam doživljavala u toj prvoj vezi.

Ono što me muči je što primjećujem da koliko god bila sama, nitko drugi koga upoznam me ne privuče dovoljno da se zaljubim, ili da ga gledam kao nešto više od običnog prijatelja. A želim krenuti dalje, imati nova iskustva s drugom osobom, itd., ali bez emocija ne mogu nikako...
Bilo bi divno kad bi mi netko pogledao da li će uskoro doći do promjene. Unaprijed hvala

https://postimg.org/image/5937u2xvb/
Došlo je do promjene pa da updateam...pomirila sam se s tom osobom s kojom sam prekinula (30.5.2017.) Još je prerano za išta govoriti, ne znam na čemu smo trenutno, vidim da mu je stalo ali mu je glava puna svega i svačega vjerojatno kao i meni. Ja bih voljela da sve to između nas ipak ne propadne, jer u međuvremenu sam shvatila i neke svoje greške i želim ih popraviti i izgraditi s njim stabilnu vezu.
Ne znam kako da formuliram pitanje s obzirom da znam da se konkretan odgovor može dobiti samo putem sinastrije. Pa me, pretpostavljam, iz moje natalne zanima ljubavna situacija u budućnosti, da li tu ima potencijala da ostvarim nešto stabilno, trajno, sretno?
Lorren is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2017., 11:26   #10
Bok!
Unazad mjesec dana imam velikih zdravstvenih problema i nikako da doktori saznaju što je u pitanju. Od 1999. imam dijgnosticiran SLE i on je sada ok, ali kažem, pojavili su se razni i to dosta teški problemi od 01.05. o.g. Zanima me može li se iz natalne vidjeti što će biti dalje sa zdravljem? Hoću li to uspjeti riješiti, jel bude bolje, jel bude gore..?
http://tinypic.com/r/24cftpg/9
-addicted- is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2017., 22:30   #11
Quote:
Fish 1968 kaže: Pogledaj post
Mogućnosti novog posla su u 2017. godini istaknute jer je Jupiter u znaku vage (do listopada) pa tranzitira vrh natalne karte (vaga znak MC-a). Ipak mogućnosti su najviše provocirane u vrijeme Uranova egzaktna tranzita Merkurom/vladarem 6. polja što je u periodu svibnja/lipnja 2017. (iako je Uranov tranzit na snazi još dosta dugo) a tada ga podržava i Saturn.
Pozdrav,

evo nekih povratnih info.: na sadašnjem poslu sam od 10.mj.2016.g., zadnjih mjesec-dva razmišljam o promjeni radnog mjesta. Da li sad postoji ta mogućnost? Hvala!

http://tinypic.com/r/1zwesuc/9
Lana-Ana is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2017., 22:46   #12
http://uploads.tapatalk-cdn.com/201...08e1ee739a.jpg

trenutno nrzaposlena a zadnji posao prije nekih pola godine of 24.09. 2015. 23.09.2016. Stručni staž. Zanima me na polju posla hocu li se ubrzo zaposliti?! Hvala vam.

Poslano sa mog GT-I9060 koristeći Tapatalk

Zadnje uređivanje Fish 1968 : 04.06.2017. at 23:52. Reason: url
freddie"s queen is online now  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2017., 08:50   #13
Quote:
Ertrinken kaže: Pogledaj post
Vec sam postavila pitanje, ali posto je Fish vec fino rekla da svako odlucuje da li ce se razvesti ili ne, mjenjam pitanje
Da li cu u skorije vrijeme naci posao koji ce mi odgovarati sto se tice bar financijskog dijela?
Hi! Od kako sam postavila pitanje, izdesavale su se za mene neke teške stvari(gubitak majke, briga za oca -strah da je bolestan...) . Tako da sam počela ponovo tražiti posao tek od kraja travnja. Za sada ima optimističnih pomaka -od 6 molbi, tri razgovora za posao, ušla sam valjda u uži izbor. Sada ovaj tjedan trebam dobiti odgovor od sve tri firme. Jednu bih izbjegla zbog radnog vremena - i ako je plaća super, no mislim da što se tiče napredovanja, poprilično bih bila onemogućena ići dalje. Druge dvije su sa manjom plaćom, ali i više prostora za učenje i napredovanje. Jedna je nov koncept i privlači me mogućnost da kao novi tim organizujemo nešto efikasno...druga je veća, ali sa dosta problema u organizaciji.
Dear, za šta se odlučiti i da li mi stoji progres u ovoj godini
Natalna
Ertrinken is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2017., 10:18   #14
Molila bih odgovor vezan uz ljubavni zivot. Bila sam u vezi od 12.2.2016. do 19.3.2017., nakon toga pomirdba od 12.4.2017. do 5.6. 2017 pa me zanima ima li kakve sanse za tu vezu ili je ipak osudena na propast? Bilo je i lijepo i burno i bilo je svega. On je roden 7.8.1982.
Hvala na pomoci!
http://tinypic.com/view.php?pic=3305...6#.WUDvznRJ3qB
Farfalla1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2017., 14:24   #15
Cao bao postavila sam pitanje na jednoj temi al evo sad cu i ovdje. Znaci zanima me polje posla i karijere. Trenutno jesam u radnom odnosu i doslo je do zasicenja s moje strane al nisam jos sigurna kuda da krenem i isplati li mi se sad se upustat u to. Radim vec godinu i 2 mjeseca (od travnja 2016).

Natalna
http://oi68.tinypic.com/1ze8dw0.jpg
superfly01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2017., 20:01   #16
Lijep pozdrav

Poštovana, javljam se povratno vezano za dogadjanja 6-7mj. Tokom 6 mj, nije se nista previse promijenilo što se tiče ljubavnog područja, nisam nikog ni novog upoznala, niti mi se nitko ne svida, u ljubavnom smislu.
Na poslu mi je pocelo biti strasno tesko, pritisak, previse posla, i previse stresa. Trpim mobing sa strane kolegice, ne zelim nikome nista lose, tako da sam se odlucila povuc i trazit aktivno drugi posao.
Tokom 7 mj cu biti na godisnjem, pa nece doci do nekih znajacajnih promjena, jer ce me posao opet docekati kad se vratim.
Blizu obitelj su zahvatile neke teske bolesti, sve nesto lose se dogadja, nista lijepo, i pocelo me sve to jako deprimirati.
Lijepo Vas molim da mi kazete s obzirom na okolnosti, sta mogu dalje ocekivati. Kada ce doci bolja vremena i kad cu napokon biti sretna.
Hvala Vam unaprijed.
Ukoliko Vam treba moja natalna, nalazi se na str. 87.



Quote:
Fish 1968 kaže: Pogledaj post
Ovdje je karakter dominantno zračni u kombinaciji s vatrom (vodenjak/lav/vaga), a ta dva elementa su ključni i u vezi s ovim pitanjem.

Drugim riječima vladar 7. polja (partnerstva) je Uran (zrak) koji radi konjunkciju s vladarem 5. polja (ljubavne veze) Jupiterom (vatra) i oba se nalaze u 5. polju...pa je za ovakvu individuu puno konstruktivnije da ne ulazi u bračnu vezu, već ostavi partnerstvo otvorenim (tj. kao slobodnu ljubavnu vezu). No zbog nekih svojih osobnih "romantičnih vizija" ona će možda to jako željeti (Venera i Mars u ribama, Mjesec u vagi), ali isto tako noram naglasiti da tu u tim vizijama romantičnog bračnog života ima podosta nerealnih "velikih" očekivanja (Mjesec u vagi 90º Neptun, Venera/Mars u ribama 90º Jupiter).

Općenito moram naglasiti da je ovo karta koja pokazuje značajan odmak od realnosti kada je u pitanju partnerstvo ili osoba za koju se vlasnik karte emocionalno veže. Ona s jedne strane "napuhuje" i "nabrijava" nepostojeću romantiku (Venera/Mars u ribama 90º Jupiter/Uran u strijelcu) a s druge posjeduje neku iskrenu naivnost na način da dosta brzo daje svoje nutrašnje povjerenje nekome tko to ne zaslužuje pa lako može biti "preveslana" kada su u pitanju partneri.

Što s tiče tranzita u ovoj 2017. godini, tu nema nekih promjena u smislu pokazatelja braka. Ali se iz progresija vidi da je osoba opet "nabrijala" neka emocionalna stanja (progresivni Mjesec je na Neptunu i radi 90º na natalni Mjesec u vagi).

Ako možeš javi povratnu informaciju o događajima kroz lipanj i srpanj ove godine jer je tada progresivni Mjesec egzaktno uposlio natalnu Veneru i Mjesec pa mogu pogledati za dalje.
Nevas is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2017., 13:19   #17
Evo imam jedno pitanje vezano za financije. Cijeli život imam problema s financijama, odrastala sam u neimaštini, od 19 godine već sam raspolagala nekim svojim novcem, radila sam uvijek sezonski, financirala sama sebi faks, međutim uvijek su ti novci bili za živjet na rubu egzistencije.Vječito sam u dugu, uvijek moram pozajmit novac da izguram godinu. Poslovi koje radim su uglavnom sezonski jer sam studirala dosad i nisam bila u mogućnosti raditi tijekom zime. U skladu s tim, interesira me hoće li mi napokon krenuti s financijama kroz narednih godinu dana? Bilo bi vrijeme više da me krene, dosta mi je krpat kraj s krajem i preživljavati , bilo bi lijepo imati viška novca u đžepu bez da gledam svaku kunu i da si mogu priuštiti neke stvari . U paru s tim me zanima hoću li u narednih godinu dana napokon dobiti normalni posao koji mogu raditi tijekom cijele godine, a ne samo sezonski, pa da imam u skladu s tim i veći priljev novca. Hvala unaprijed

Evo i moje karte, nadam se da sam dobro postavila pitanje

http://tinypic.com/r/15q3kh5/8

Zadnje uređivanje Fish 1968 : 21.09.2017. at 11:18. Reason: oslovljavanje
mariana23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2017., 22:18   #18
Draga Fish,

Na jesen si mi odgovorila na pitanje glede moje natalne karte pa si mi tad napisala da ti se javim u 7. mjesecu ove godine "da pogledamo za dalje"

Dakle, od jeseni 2016 do dana današnjeg nije se po pitanju ljubavi u mom životu dogodilo apsolutno ništa. Nisam upoznala nikog novog, zanimljivog ili nezanimljivog, nisam se zaljubila, nisam zapravo ni imala previše vremena osvrtati se oko sebe da upoznam nekog... Ipak, zanima me ima li kakve šanse da se u nekoj doglednoj budućnosti nešto, napokon, počne i u mojem životu događati po pitanju ljubavi i ozbiljne veze jer postajem previše hladna, previše dehumanizirana.
Koliko god mi je samoća i dobro došla (iako ju je često bilo dosta teško podnositi), toliko me počinje ubijati ne samo taj emotivni osobni aspekt već vidim kako to utječe i na moje međuljudske odnose općenito.

Dakle, moje pitanje je sljedeće - Mogu li se nadati nekoj ozbiljnoj vezi u doglednoj budućnosti?

Moja posljednja "emocionalna angažiranost" (jer mi je teško to nazvati vezom, više je bila afera), trajala je od 28. 12. 2012. do 1. 4. 2013. Otada - ništa.

Karta - http://tinypic.com/r/ej8ug8/9
-Andain- is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.07.2017., 10:24   #19
Quote:
Maddie kaže: Pogledaj post
Bok, Fish!

Nisam nikad zaboravila jedno od prvih tvojih tumačenja moja natalne karte u kojem si napisala da je ljubav jedno od mojih dobrih životnih područja i da sam ja jedna lucky woman, navodno taj moj ženidbeni drug će meni vratiti vjeru u ljubav.

Mene zanima kada bi to otprilike moglo biti, ili je tumačenje totalno krivo jer ne osjećam se kao lucky woman niti približno, zapravo ovo područje života mi totalno ne ide, ni trenutno niti je ikada išlo, u smislu da se obrazac gotovo uopće ne mijenja, i s vremenom je sve gore. Dajem od sebe koliko znam i umijem i stvarno se trudim, ali više nemam živce, snage, volje.

Ovako imala sam više nekih veza vezica. Jedna od par mjeseci u 9 mjesecu 2006te, pa nakon nje od 2 mjeseca 2008 do 2 mjeseca 2013, pa jedna ljetna ajmo reći avantura u ljeto 2013, na koju sam ja ozbiljno gledala.

I onda zadnje kraj prvog mjeseca 2015, pa tamo do šestog 2015 i nakon toga stalno neke uspostave kontakta pa prekidi s tom osobom, do tu gdje smo sada, dakle solo.

Pomisao da bi ja jednog dana bila udana žena sa dijetetom ili bez mi je toliko daleka i strana, pa molim te kako ti to vidiš, kad bi moglo doći do neke veće promjene. Hvala.

http://i68.tinypic.com/rr5lav.gif
Dodatak, ima još jedna osoba od prošle godine, tamo negdje sesti mjesec. Znam ga oko 15 godina, i tako covjek je bio uvijek uporan u svojoj želji za seksom (što ni ne čudi ako mu je mars u egzaktnoj konjukciji s mojim ASC-om), a ja kako sam bila zaljubljena u njega sam ga uvijek odbijala. pa eto u drugom mjesecu sam konacno i pristala, i naravno osjecaji se javili s moje strane, s njegove ne. nazalost, on mene nikad nece vidjeti drugacije.

Idemo dalje, s istim pitanjem.....
Maddie is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.08.2017., 14:04   #20
Pozdrav.
Zanima me ima li indikacija da ce se u skorijoj buducnosti desiti nesto na ljubavnom planu Zadnju (i budimo realni, jedinu) pravu vezu sam zavrsila u maju 2014. godine i od tada nista. Bilo je raznih mogucnosti i "simpatija", samih dogadjaja vezanih za ljubav i seksualnost, ali nista ozbiljnije i/ili dugotrajno.

http://imgur.com/a/AKVPy <- Natalna

Hvala unaprijed

Zaboravila sam reci da je ova veza koja je zavrsila u maju 2014 pocela u junu 2012.

Zadnje uređivanje Fish 1968 : 30.08.2017. at 00:26. Reason: spajanje postova
Hello is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum




Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:02.