Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Usamljena srca
Korisničko ime
Lozinka

Usamljena srca Lonely Hearts Club Band

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.11.2006., 22:10   #1
otom_potom
mlada i naivna

otom_potom Avatar

Registracija: Aug 2006.
dobar muskarac i cruella de vil

Zasto dobri muskarci uvijek zavrse sa nekim losim curama? uvjerila sam se u to vec milijun puta..vidis nekog dobrog komada, a kraj njega zena zmaj koja samo sto ga ne drzi za uzicu i vice: uz nogu!!
S druge strane, imam hrpu frendica koje imaju stvarno sve, i ''bogomdan'' izgled,i pamet i uspjesne su itd.itd., a muskarci jednostavno kao da bjeze od njih. what's the problem people, nek mi netko objasni?!?!
otom_potom is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2006., 22:19   #2
sjenka
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2006.
Quote:
otom_potom kaže:
Zasto dobri muskarci uvijek zavrse sa nekim losim curama? uvjerila sam se u to vec milijun puta..vidis nekog dobrog komada, a kraj njega zena zmaj koja samo sto ga ne drzi za uzicu i vice: uz nogu!!
S druge strane, imam hrpu frendica koje imaju stvarno sve, i ''bogomdan'' izgled,i pamet i uspjesne su itd.itd., a muskarci jednostavno kao da bjeze od njih. what's the problem people, nek mi netko objasni?!?!
ja mislim da bi one trebale napraviti prve korak, jer se izgleda muskarci boje prici takvim curama...
sjenka is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2006., 22:22   #3
Zrinska
code-switching

Zrinska Avatar

Registracija: Dec 2002.
Decki se ne pale na good girls,u tom je kvaka.
Old 11.11.2006., 22:25   #4
Sudden Sid
Capitano Evidente

Sudden Sid Avatar

Registracija: Nov 2002.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Sudden Sid
Quote:
otom_potom kaže:
S druge strane, imam hrpu frendica koje imaju stvarno sve, i ''bogomdan'' izgled,i pamet i uspjesne su itd.itd., a muskarci jednostavno kao da bjeze od njih.
Gdje su te pametne, lijepe i uspjesne zene? Ajde reci ti njima da naprave neke crvene majice i napisu na njih "PAMETNE LIJEPE USPJESNE". Mozda ih onda prepoznam(o)
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 11.11.2006., 22:26   #5
axcent
Frankly, my dear...

axcent Avatar

Registracija: Nov 2006.
Quote:
Zrinska kaže:
Decki se ne pale na good girls,u tom je kvaka.
A cure jos manje na good boyse
axcent is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2006., 22:35   #6
Zrinska
code-switching

Zrinska Avatar

Registracija: Dec 2002.
Quote:
axcent kaže:
A cure jos manje na good boyse
Nije istina,ja volim dobrice ...
Old 11.11.2006., 22:37   #7
otom_potom
mlada i naivna

otom_potom Avatar

axcent, samo za tebe promijenila potpis...pa da vidimo kako pali
otom_potom is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2006., 22:59   #8
axcent
Frankly, my dear...

axcent Avatar

Quote:
otom_potom kaže:
axcent, samo za tebe promijenila potpis...pa da vidimo kako pali
lijepa,uspjesna,pametna...i ne gubi vrijeme,ali nemam ja bas tako kratak fitilj
axcent is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2006., 23:47   #9
_malicka_
..........

_malicka_ Avatar

Pošalji poruku preko MSN korisniku _malicka_
Ja se isto palim na dobrice.
Jednom sam imala frajercinu koja se samo za sebe brinula i nikad vise...
Old 11.11.2006., 23:48   #10
Nixon_gorgonzola
Registrirani korisnik

Nixon_gorgonzola Avatar

Mora da smo nas vecina kreteni . Ja sebe smatram dobrim i cesto sam zavrsavao s takvim zenama.
Valjda imaju to "nesto", jebozovno, nemogu to objasnit nego cinjenicom da smo blesavi. No imao sam i totalno ok cure koje su bile "dobre", tako da je pitanje koliko cemo biti pametni
Nixon_gorgonzola is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2006., 00:02   #11
axcent
Frankly, my dear...

axcent Avatar

Koliko sam ja primjetio one "lose" su te koji hvataju komade i preuzimaju inicijativu,za razliku od onih "dobrih" koje cekaju nekog princa na bijelom konju.A tim "losima" je netko dobar i naivan sigurno laksi "pljen"
axcent is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2006., 00:41   #12
Golden Drop
...lost in this dimension

Golden Drop Avatar

Registracija: Apr 2006.
Quote:
otom_potom kaže:
...razlika je u tome što su te tvoje frendice (i moje na kraju krajeva, uključujući i mene), takve samo tebi i ostalim prijateljima, neki nepoznati muškarac ih takvima ne smatra dok ih ne upozna, a i onda možda ima drugačiju percepciju oko "bogomdanog" izgleda, pameti i uspješnosti...na kraju krajeva zar se svi ponašam sasvim jednako pred svima...mislim da nismo...
Golden Drop is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2006., 01:05   #13
Nixon_gorgonzola
Registrirani korisnik

Nixon_gorgonzola Avatar

Quote:
axcent kaže:
Koliko sam ja primjetio one "lose" su te koji hvataju komade i preuzimaju inicijativu,za razliku od onih "dobrih" koje cekaju nekog princa na bijelom konju.A tim "losima" je netko dobar i naivan sigurno laksi "pljen"
Najbolji odgovor na svijetu
Nixon_gorgonzola is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2006., 02:32   #14
outofspace
mrzim licemjere

outofspace Avatar

Ja obožavam čuti žene koje kažu ja volim dobre dečke, tipa ono koji će biti pažljiv, vijeran, s kime ću moći razgovarati... bla,bla,bla... ja se ispričavam al većina žena kad to kaže sere.
Imam desetak prijatelja koji spadaju u tu kategoriju, ja sam možda čak i najneprivlačniji među njima, većina smo dijevci. Mislim u te ljude nisam nabrojio papučare. Ja sam osobno zadnje četiri godine posvetio jednoj djevojci, na kraju me skroz odjebala iz života. Bio sam vijeran ne njoj, već svojim osijećajima prema njoj. Sad me sve to napokon pustilo.
Mislim takvi su dečki dosadni ženema i neprivlačni, barem ja. Ako si dobar prema curi i uviđavan, pa čak i ako spada u dobre cure, iskoristit će te i odjebat. Nisam kivan na žene, niti im zamjeram, već sam ljut što si dopuštam da se dovedem u takve situacije. Ja gledam cure svojih dvaju najboljih prijatelja. Ti moji frendovi ih često ne doživljavaju, a one su lude za njima, pa onda kad vide da njima ne mogu ništa počnu se ljutit na mene i iskaljivat, do te mjere da moram postat bezobrazan.
A kad ja pitam cure u čemu je problem samnom kažu mi: "Pa ti si jednostavno...znaš,... dobar." I onda se osijećam ko da mi je rekla da sam budala.
Svako bi od nas trebao poći od sebe i pogledati dali smo mi stvarno takvi kakvima se zamišljamo. Ja osobno znam da me većinom privlače cure koje su naizgled mirne i slatke a u duši su vragovi, pa sam odustao od od onih koje ja gledam i čekam da mene neka doslovno čopi.
E da, i ja bih curu koja je zgodna, pametna i uspješna, te nadasve samostalna, al šta će takvoj muško!?
outofspace is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2006., 06:34   #15
Ona007
Centar Svijeta i Okolice

Ona007 Avatar

Registracija: Jul 2003.
Quote:
outofspace kaže:
E da, i ja bih curu koja je zgodna, pametna i uspješna, te nadasve samostalna, al šta će takvoj muško!?
Lijepo rečeno! Muškarac se ovdje osjeća ugroženo..
Svidja mi se ova rečenica
Nećeš se ljutit ako te citiram u svom sigu?
Old 12.11.2006., 08:42   #16
otom_potom
mlada i naivna

otom_potom Avatar

-->odlican odgovor
A cuj, i takve trebaju ljubavi, vjerovao ili ne!!
Da skrenem malo pozornost na nesto drugo: Takva cura ce ako i naleti na loseg frajera ubrzo reci 'pa pa', jer nema potrebe da joj netko soli pamet. A isti takav muskarac, uspjesan, zgodan, dobar...blabla...ce se dat maltretirat jednoj cruelli, dok u krajnjem slucaju ona njega ne ostavi i eventualno mu isprazni novcanik. Imam frenda kojeg bi nalupala kad vidim s kim je on u vezi. Cura teska rospija koja je jos u pocetku njihove veze(prije dobre 3 godine) dala na znanje da nju zanima samo njegov dobar auto i debeli bankovni racun. E pa sad, iz kojeg razloga se muskarac da pod ruke pedikura-manikura curi, ako je izgled jedino s cim se ta cura moze pohvalit? A mene je mama ucila da je ljepota prolazna Decki, zasto volite patiti?
otom_potom is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2006., 08:54   #17
brigatte
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2006.
Quote:
otom_potom kaže:
Decki, zasto volite patiti?
zato što smo sjebani. al ti to ionako ne bi shvatila.
jer ti si pametna, lijepa, uspješna.
Znaš...smrdi na savršenstvo. a to ne postoji..
Zamisli se malo, pošteno, nad sobom.
Vjeruješ u srodne duše?
brigatte is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2006., 09:06   #18
otom_potom
mlada i naivna

otom_potom Avatar

Ne smatram se savrsenom, i nemam se sta zapitat..iza svega sto kazem mogu stati 100%, prema tome, necemo se prepucavat, jos je rano
Objasni mi malo ovo sa srodnim dusama..
otom_potom is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2006., 09:11   #19
brigatte
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2006.
Quote:
otom_potom kaže:
Ne smatram se savrsenom, i nemam se sta zapitat..iza svega sto kazem mogu stati 100%, prema tome, necemo se prepucavat, jos je rano
Objasni mi malo ovo sa srodnim dusama..
hej.. ma krivo si shvatila moj "ton". uopće se ja ne prepucavam, samo razmišljam na glas. oprosti ako sam bio grub.
brigatte is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2006., 09:19   #20
otom_potom
mlada i naivna

otom_potom Avatar

nema beda sto se tice srodnih dusa, nisam jos nacisto s tim, ali sam sigurna da ne mozes imat dvije odjednom
no, otom potom, vratimo se na temu
otom_potom is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja