Natrag   Forum.hr > Društvo > Gospodarstvo

Gospodarstvo Novac, profit, blagostanje. Kako doći do toga?
Podforumi: Kriptovalute, Dionice, Ostali oblici investiranja, Banke, osiguranja, krediti, Poduzetništvo, računovodstvo i porezi

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.06.2017., 15:33   #1
Znate li s kim poslujete? Provjerite na CompanyWall Business-u

Nova korisna tema.
__________________
Opširnije o sponzoriranim temama na Forum.hr i naručivanju
Sponzorirana tema is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.06.2017., 15:34   #2
Dosta Vam je sklapanja nesigurnih poslova s drugim tvrtkama? Od sada više ne trebate trošiti sate na iscrpne provjere potencijalnih partnera. CompanyWall Business donosi Vam uz jednostavnu uporabu, pregledan uvid u rad tvrtki na području Hrvatske!

Registracijom na portal companywall.hr dobivate pristup svim informacijama vezanim za poslovanje tvrtki i obrta.

Nudimo Vam godišnja izvješća (rgfi) hrvatskih poduzetnika na jednom mjestu, pregled svih financijskih podataka, bonitetnih ocjena, informacije o blokiranim računima kao i osnovne podatke poduzeća te mnoštvo dodatnih funkcija kao listu za praćenje, informacije o stečajevima i pregled javnih dražba.

Svim korisnicima trenutno su na raspolaganju novi podaci o poslovanju, temeljeni na izvješćima iz 2016. godine. Izvor svih informacija izvješća dostupnih na portalu je financijska agencija FINA, što potvrđuje vjerodostojnost i točnost.

Za sve korisnike Foruma osigurali smo besplatan pristup portalu, odnosno unosom promo koda: CWBIZFORUM7 možete testirati program u trajanju od 72 sata odnosno 3 dana od Vaše registracije. Provjerite koje sve podatke možete pronaći na companywall.hr, te nam se povratno javite sa Vašim mišljenjem o portalu i načinu njegova funkcioniranja.

Unaprijedite svoje poslovanje još danas i budite među prvima koji će dobiti uvid u poslovanje tvrtki sa područja Republike Hrvatske.
__________________
CompanyWall Business is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2017., 20:49   #3
Thumbs up companywall

Malo sam pogledao Companywall business i čini se ok, dobro je jer mozes pogledati povjest blokada ko su vlasnici i slično, a sve je to pregledno. cool i korisno.
Samo me zanima kako izračunavate bonitetnu ocijenu? Koje kriterije koristite?
Winkxy is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2017., 10:30   #4
bonitetna ocjena i certifikat

Bonitetna je ocjena zapravo kombinacija statičnih i dinamičnih ocjena. Statična ocjena dobiva se iz najreprezentativnijih pokazatelja na kojima se računa uspješnost i likvidnost pojedine tvrtke.

Dinamična ocjena kroz godinu se mijenja i na nju utječu čimbenici kao što su blokade, sudski postupci, platežna moć, porezna dugovanja te odnos između prihoda iz državnog proračuna i privatnog sektora.

Metoda izračunavanja bonitetne ocjene temeljena je na međunarodno prihvaćenom sustavu, te se prilikom njenog izračuna slijede visoki kriteriji.

Više o samoj metodologiji možete provjeriti na ovom linku

A više o certifikatu bonitetne izvrsnosti pogledajte ovdje

__________________
CompanyWall Business is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.08.2017., 18:33   #5
Koja je razlika između vas i vaše konkurencije?
MislavMis is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.08.2017., 11:35   #6
Iako danas postoji mnogo portala koji nude uvid u poslovanje tvrtki, CompanyWall Business može se pohvaliti time da na jednom mjestu i po jedinstvenoj cijeni korisniku može ponuditi veći broj funkcionalnosti.

Dok ostali portali funkcioniraju principu da svaku od naprednijih mogućnosti dodatno naplaćuju, CompanyWall business za jedinstvenu cijenu korisniku osigurava sve opcije i napredne funkcionalnosti. To znači kako prilikom registracije korisniku nisu ponuđene dodatne opcije koje je uz doplatu moguće aktivirati – jednom kada osigurate pristup portalu, na raspolaganju su Vam sve informacije i opcije. Stoga je sa sigurnošću moguće reći kako je upravo CompanyWall business najpovoljnija opcija na tržištu.

Uz to, odlikuje ga jednostavnost korištenja. Razvijen je prvenstveno na način da je maksimalno „user friendly“. Izvrsna preglednost i lakoća korištenja ono je čemu je prilikom dizajniranja pridavana posebna pozornost. Do svih potrebnih informacija možete doći u tek nekoliko klikova.
Uz navedeno, CompanyWall business ima opciju pristupa više korisnika. Dok kod konkurentskih portala pristup informacijama ima isključivo jedan korisnik, CompanyWall business omogućava pristup 3 korisnika istovremeno, s jednim korisničkim imenom. Za ovu je opciju kod konkurentskih portala također potrebna dodatna nadoplata.

CompanyWall business za svoje je korisnike također razvio mnoge opcije s ciljem olakšanog korištenja, a jedna od istaknutijih svakako je opcija „tko me tražio“. Njome jednostavno možete provjeriti tko je pretraživao podatke Vaše tvrtke. I ova je opcija uključena u jedinstvenu cijenu paketa.

Javne aukcije još su jedna u nizu prednosti portala. CompanyWall business sadrži popis svih aktualnih dražbi pokretnina, nekretnina, dionica i vrijednosnih papira. Na raspolaganju su Vam sve informacije koje se odnose na datum, cijene i vrste aukcija.
__________________
CompanyWall Business is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:48.