Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa > Na rubu znanosti

Na rubu znanosti Istraživanja bez granica

Pogledaj rezultate ankete: Tvoj stav u vezi predlożenog u temi projekta
Żelim sudjelovati u predlożenom u temi 1 100.00%
Ne żelim sudjelovati u predlożenom u temi 0 0%
Glasovatelji: 1. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Zatvorena tema
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.09.2017., 15:35   #1
Zajednićki projekt forumaśa, kako su prema nama forumaśima postale/gradjene piramide

Quote:
HepokS2 kaže: Pogledaj post
Iskreno i u potpunosti podupirem ideju okupljanja "alternativaca" s ciljem konačnog definiranja nekog stava u vezi s "alternativnim" načinom izgradnje piramide. Uzmi Luna, memulicu, bonecrushera, roriona.....više glava je uvijek pametnije od jedne.
Znaći Ti "uzimaś" Montyja, Zeku i ostale?

I ja sam za, ali trebali bi se prvo i oni slożitit, te da u par crta "skiciramo" to jest dogovorimo, kako da se toga preduzmemo.
Da li svaka strana daje svoju verziju, pa iz te dvije uskladjujemo jednu ili npr korak po korak zajednićki sastavljamo sve karike lanca zagonetke

Ali da to uspije svatko od nas bi na potrebe tog poduhvata (u jednu ruku może se ga tako nazvati) morao bi barem u ovoj temi i na njegove potrebe "sakriti" svoj ponos i ubedjenje, da je samo njegova ili "naućnika" odnosno alternativaca verzija "sveta".

Dakle svatko od nas morao bi biti svijestan, da bi naśe zajednićko "dijete" tj moguće rijeśenje zagonetke gradnje piramida, moglo izgledati drugaćije nego li je cijelo vrijeme mislio ili pretpostavljao

Molim moderatore da ne briśu ove postove, tzn naśeg dogovaranja, u vezi istog. Ako se i kada se sve dogovorimo, może se pobrisati sve postove, koje bi njih doticali.

Da i joś jedna bitna stvar. U tom naśem zajednićkom projektu, morali bismo koristiti, samo to śto nam je poznato i logićno da se je moglo koristiti u ono vrijeme, eventualno da se zajednićki dogovorimi, da postoji mogućnost da im je netko pomagao.
Naravno u tom projektu morali bismo iskljućiti nadprirodne sile ili takve koje ne svi prihvacujemo ili razumijemo npr tipa prenośenje ili gradjenje mislima.

Da odmah zapoćnem sa najvażnijim da nepotrebno ne mlatimo "praznu slamu" a nema zelenog svjetla od ostalih. Trebalo bi (tako mi je prvo palo na misli) da barem po troje nas s svake strane "barikade" prihvati svoje sudjelovanje u tom projektu.

Rorion, memulica, Lun, bonecrusher i ostali manje aktivni ovdje a koji ne prihvaćate uopće ili djelomićno verziju "naućnika" gradjenja piramida, molim da date svoje miśljenje u vezi predlożenog.

Anketa je samo zato, da bude crno na bijelo, tko je za a tko eventualno protiv sudjelovanja u predlożenom projektu.
Dakle da znamo da li eventualni projekt iz teme ima smisla ili ne

Anketu sam postavio na 14 dana i javna je, dakle vidi se tko je u njoj "za" a tko "protiv".
14 dana zato jer svi aktivniji forumaśi, biti će ne jednom na forumu a i da imaju vremena razmisliti da li su spremni sudjelovati u tom zajednićkom "projektu".
__________________

Nije vrlina ismijavanje ili kritiziranje, nego tolerancija različitosti drugih ljudi i njihovih pogleda.
-vlastita Majmun, makar i u odijelu, ostane majmunom -vlastita Knjige daju znanje, ali ne čine čovjeka -vlastita Postupci, a ne riječi, govore istinu -vlastita U vezi mojih kvačica
benny is offline  
Old 14.09.2017., 19:33   #2
Mislim, zaista.

Dvije teme o piramidama, ne treba treća. Ovakvu možete otvoriti na Offtopicu ili na Baš Razno, sasvim svejedno.
__________________
How do vaccines cause autism?
Bat Kol is offline  
Zatvorena tema


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:10.