Natrag   Forum.hr > Društvo > Duhovnost

Duhovnost Slobodnim stilom...

Zatvorena tema
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.09.2017., 00:04   #1
Protumacite vi meni ovo ako mozete da si olaksam muke

Iskreno ovdje pišem samo zato jer nemogu više držat.Da imam brata koji je duhovan itd ali nemogu s njim pričat,i on je prošao cjeli niz iskustva kao i ja.
Ovo što ću vam sad ispričat je kao u nekom filmu di se zaljube i bog tj izvor name it as u want nedozvoljava tj dozvoljeno je ali po velike posljedice...

Znači reć ću joj i ime zove se Sara upoznali smo se prvi put prije 2 godine.
Bila je s nekim poznanikom što ga znam u vezi.
Upravo sam imao osjecaj ko da sam već pisao ovo.
Nakon što smo se upoznali i kad mi je krenula pričat da joj je nona bila profesorica u onovnoj školi u koju sam išao me streslo naglo sjećanje na jednu situaciju kad je pričala o njoj sjećam se da sam bio presretan i ona je tek tad imala 3 godine.
Igrom slućaja nakon 15 godina poslje se upoznajemo da bi se nakraju zaljubili.
Nakon što smo krenuli u vezu pošto ona nije bila iz mog grada nego je čak zivjela u drugoj državi je morala otić natrag jer su ferije završile.
Već tad kreće kaos lagano.2 mjeseca poslje me dolazi posjetit na 2 dana i tu opet sve ok ja sam lagano štedio da dođem odmah gore na 2 tjedna ali nije bilo dosta.
Ona kao da je znala i ona je isto stavljala sastrane.
I tako uspio sam doć i onda bum odluka ostajem tu par mjeseci,ostavio sam svoje snove sastrane za veći san,patio sam gore ali opet mi je bilo tako ljepo da me nije bilo briga ali tjelo je umiralo počele su razne bolesti itd.

Nakon 7 mjseci sam odlučio ić natrag u rodni grad.
Bili smo tužni jer smo se morali rastat.
Već tad je bog,svemir,izvor pokazivao nešto za sta smo bili sljepi.
Spavali smo zimski san sa svjesti o sebi.
Bum 7 dana prošlo ona dolazi sa stvarima i govori selim se sad ja tu radi tebe.
Eto prošlo je 9 mjeseci i onda je ona počela patit zapostavljat sama sebe i ja također jer smo zivjeli samo u tom osjecaju,ja sam se toliko opustio čak i ona da se vidjelo i na fizičko stanje.

Onda sam počeo pit bach i kreću problemi povrijedio sam je užasno jer ono što sam doživljavao od napada panike itd je bilo užas...
Nakon dosta vremena dolazimo do jedne vidovnjakinje i ono šta je žena rekla od svakog događaja,svake misli,iskustva na duhovnoj rijeci je istina,tj ublazena istina isto tako haha što tek sad vidim...
Znači radi se o nesuđenoj ljubavi što je rekla njoj i ona kad je čula sve to se potpuno prestrašila i sad je pobjegla ganjat život i šta želi iskusit.
Danima mi snovi pokazuju tu situaciju,čak i visak kad sam postavljao pitanja je reagirao tako.U snu mi je rečeno ovo:žalosno bit će prijeko potrebno da ideš tamo.
Naravno od tamo sam mislio da idemo na put u barcelonu.radim ja ljepo ho oponopono i ono situacija samo se reda od pjesma,snova,događaja,riječi,riječi od vidovnjakinje,još prije 4 mjeseca prije nego šta joj je rekla ovo gore napisano.
Danas ja ljepo sa bratom na fb i razmišljam si par trenutaka prije hej ono za Barcelonu nije više dobra idea nije vam suđeno.
Bum brat mi šalje nešto za barcelonu 2 - 3 min nakon što sam razmisljao baš o tom mjestu di sam planirao i radio sam čišćenje sa ho oponopono.
Neki znak ??? kako to protumačit??? a s druge strane poruke koje sam razmjenio sa tom vidovnjakinjom rekla mi je odmah vidim da si vaga u horoskopu važi moje riječi to je jedna od druga je bila nemoj odustat od onog šta te zanima,ustraj do kraja,3 budite prijatelji nikad neznaš šta se iz prijateljstva može izrodit.
Inače naša ljubav se rodila kroz to prijateljstvo.
E sad ja se pitam kad je umrla malo ljubav s njezine strane i s moje strane se pojavili osjećaji ljutnje itd ja se pitam jel to mene(nas svemir malo zahebava)

Mislim visak s kojim radim kad ga pitam dali ima šanse,dali bi bilo pametno npr poslat por i razne druge stvari mi govori da,a ono samo šamarčina na šaku koju sam dobio.Više mi se čini kao proces karme i vraćanja natrag na put(Dharma).
Isto tako u teškom trenutku mi u kuću ulazi knjiga o strpljenju i na njoj naslov strpljenje,ustrajnost odlučite ostvarit svoj cilj....Čujem li ja to dobro ili me opet možda egoistčni obrazac zahebavai stvara si novi identitet...

Znači pokušavam pitat neko nepristrano mišljenje jer neznam dali ja tu sam sebe hebem bezveze.Znam da ču se začudit kad pročitam ovaj post za mjesec dana kao i sve stvari šta sam napisao u bilježnicu tj dvije zasad.
Ponekad se zapitam ko tu kome priča i ko tu kog uči sebe o sebi...

Ić tamo i napravit kao što sam mislio i sanjao?

Vagat riječi šta je rekla ono šta je samo meni rekla možda da mi olakša sa ugodnom istinom ili da važem cjelokupnu situaciju i da skužim sam šta se događa jer kako je rekla ovo je učenje tebe o tebi?

Znam da se tu nešto zakomplicirava i osjetim to sad šta vrijeme i proces će pokazat već sam naučio debele lekcije.
Do maloprije sam bio zakucan u pod i nisam mogao vjerovat šta sam čuo.

Nije joj htjela do kraja reć na telefon zašto je nesuđena ljubav to ali mislim da će poslje povratka od tamo saznat pa i ja...
haha dali sam ja zabrijao čujete vi to možda?

Dali je ovo sve samo jedna situacija kreirana da osjetim,da se borim za šta želim,da steknem samopuzdanje u sebe tj intuiciju jer zadnjih dana me lagano pritišće na području 3 oka,da ustrajem i dok me 1000000 noževa trga na sve strane.

Na trenutke mi se digne takva snaga da probijem taj matrix a sutra kad se probudim kreće tuga i misli i onda brisanje hvala hvala hvala i onda porukice kroz događaje i onda navečer snaga da se ujutro dignem i nenaudim si rofl (nebi to napravio)

Pišem ovdje isto tako jer me zanima dali ko vidi kakav egoistični obrazac koji se pokušava priljepit nesvjesno na neku vrstu nade,duhovnost itd
u biti nešto šta ja nevidim možda,čega još nisam svjestan...

Ili ja čak možda odbijam prihvatit kraj tj predat se???
E da i njezina zadnja poruka prije 4 dan od te žene koju smatram jako jako dobrom,poštujem i duboko sam zahvalan jer mi je pomogla za jako puno toga.
poruka ide ovako.

Kad sam joj napisao dali je ovo kraj mi je napisalaoliko se ja sjećam ona samo želi pauzu.

Mislim ja trenutno nekužim ovo jer sam emocionalno opterećen ali ću svakako pročitat ovo za 20 dana jer dosta puta vidim neke stvari kad se vratim na tekst za šta sam bio sljep.

Privikavanje na tipkovnici na ,č,ć,ž,š,đ u tijeku sry
Theoddone is offline  
Zatvorena tema


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:17.