Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa > Astrologija

Astrologija Astrološka edukacija, razmjena mišljenja, diskusije...

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.09.2017., 21:41   #1021
Misterium, komentiranje moderature nije dozvoljeno na topicu. Ovaj put ću to ovdje napisati, ali ubuduće brišem takve postove.

Dakle, postovi se ne premještaju "non stop" nego samo kada netko svojim upisima ne piše na odgovarajuću temu. Kao što je to slučaj s tvojim postovima u kojima jako često pišeš o svemu i svačemu, a što često ima jako malo veze s temom u naslovu. Očito to ne uviđaš.

Zato molim da ubuduće probaš obratiti pažnju na to, jer postoje i takve teme na kojima se može na taj način "naširoko" pisati (kao što je npr. ova), ali isto tako - nisu sve teme takve. Inače bi se cijeli pdf pretvorio u nepregledan ćušpajz svega i svačega.


Quote:
Alienica kaže: Pogledaj post
MiSt - ne mogu pronaći tvoj post u kojem si mi objasnila za dnevna i noćna rođenja, ali pročitala sam negdje (jel to prebačeno na neku drugu temu, pa da tamo raspravljamo?)
Postovi su prebačeni ovdje s teme Tranziti (budem ubuduće pisala napomenu kada se prebace postovi da nemate dilema).

Inče, ako imaš neke nedoumice vezane uz moderaturu ili bilo koje dileme uvijek možeš pitati i putem PM-a, rado ću odgovoriti i pokušati pomoći (sve piše u pravilima).

Tranziti - pitanja
Fish 1968 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2017., 22:58   #1022
Blackorwhite evo ovde je tvoja karta.

Kao Vodolija/Rak ti imas averziju SO ka svom ASC jer izmedju Vodolije i Raka ne postoji aspekt. U pitanju je kombinacija fiksnog i kardinalnog znaka a vazduh i voda nemaju puno zajednickog. Sangvnici ( vazdusni znaci ) su idealisti, pozitivci, vedri, optimisticni, imaju vere u sve sto rade i poseduju ogromnu dozu optimizma. Flegmatici ( vodeni znaci ) su uglavnom ravnodusni, osetljivi, plahi, tanani i umeju lako da se uplase i rasplacu. Kombinacija ASC u Raku i SO u Vodoliji ume da vodi od prevelikog optimizma do ravnodusnosti ili sumnje, osetljivosti, nesigurnosti...
ASC je u terminu SA, MO je u terminu SA, SO je u terminu SA. Ovo donosi dosta melanholije u zivot, radi se o inteligentnim ljudima, elokventnim i mudrim ali sa dozom neke blage melanholije i tuge.
Ako pogledamo kakav je SA vidimo da je on visoko na nebu, u kuci u kojoj se raduje JU, i u znaku kojim vladaju VE i MO kao egzaltirani vladar, i taj SA je takodje dispozitor SO koje je svetlo tvog rodjenja.

MO je na zadnjem stepenu znaka, i nema ni jedan aspekt do kraja ovog znaka, sto znaci da je PH odnosno, u praznom je hodu.
Ovo ume da donese odugovlacenja i osecaj da se nista ne desava u zivotu, da se na sve ceka, da se oteze, razvlaci...ali njegov prvi aspekt je sa JU u Strelcu, i s obzirom da je MO vec celim telom na zadnjem stepenu, ja mislim da ovaj aspekt radi kod tebe i da ga treba uzeti u obzir, jer simbolicno to je kao da stojis na litici i onda ti taj JU prijateljski pruzi ruku. MO je na IC koji predstavlja oca i nas dom, korene, pa govori o tvojoj snaznoj vezi sa kucom iz koje potices.

JU ti je almuten karte, sto je odlicno, jer je vrlo jak, u svom je sedistu, u sekti ima termin i u 5 je kuci, koja je kuca radosti i uzivanja.
Za dnevna rodjenja MA je veca opasnost a tebi je on tik uz JU, tj to mu je poslednja konjunkcija bila pa onda taj MA nosi utiske onoga sto JU simbolise. Ne bih da se osvrce na zdravstveno stanje ali mislim da ti je MA doneo dosta problema u svemu sto 5 p, simbolise, i izmedju ostalog ovo je i polje dece.

Ja nekako mislim da tebi ovaj SA mora da donese nesto dobro, ali kao i uvek sa SA, na to mora da se ceka.
SA ti vlada 7 p. pa opisuje tvoje partnere, koji su verovatno uvek bili sa nekom razlikom u godinama. Zbog prisustva ME tik uz SO moguce je da tvoj suprug bude cak i mladji od tebe. MO i SA se vide preko znakova, problem je poslednji stepen na kom se nalazi MO, ali Devica i Bik su u trigonu i oba vide svoje domicile. MO daje recepciju SA jer mu daje znak svoje egzaltacije, pa tvoji partneri su neko kome ti pruzas puno topline, ljubavi, paznje...Mislim da si i ti dobijala to nazad i da si voljena od strane muskog pola ( MO je u terminu SA a VE u njegovom znaku i trigonu sa njim ) ali taj MO kao da ne dovrsi pricu do kraja.

Krajem prosle godine, profekcija ti je bila u Biku, a tu ti je natalni SA.
Cudi me da se nista nije desavalo po pitanju ljubavi jer on vlada 7, ali mozda je doneo neku drugu simboliku, nesto vezano za nasledstvo ili bilo sta sto je simbolika 8 p. Istovremeno je mao svoj helijacki zalazk i izlazak u Strelcu na tvom natalnom JU i MA, generalno SA preko MA i JU je dosta tezak aspekt, jos u tvom 5 p pa ne znam da li je u to vreme ( novembar prosle godine ) moglo doci do kraja nekog odnosa ili je bila neka veza na pomolu ili neki stariji muskarac, mozda cak i stranac? Ovaj helijacki zalazak i izlazak SA cesto donose desavanja.

https://postimg.org/image/syx6rj991/Ovo su ti profekcije za kraj godine, ASC ti je vec uveliko u Blizancima, a vladar ti je taj ME u 7. i konjunkciji sa SO. Profekciona VE ti ulazi u 5. preko JU i MA, profekcioni ME dolazi u Jarca na tvoju natalnu VE zajedno sa SO, a tranzitni JU tada vec ulazi u Skorpiju, i odavde ce videti i ASC i DSC i VE i skoro sve tvole planete.
JU ti je natalno u 5. i najjaca je planeta tvoje karte, za razliku od onog tranzita SA preko 5. ovo bi trebalo da bude jedno mnogo lagodnije i lepse razdoblje, pogotovo jer SA i MA uticaj sa godinama slabi.
ASC u Blizancima koji su tvoje 12 polje, ME u 7. spaljen od SO, moze vrlo lako da ti donese neku tajnu vezu, i ta veza moze biti sa mladjim muskarcem.

Kada SA udje pocetkom sledece godine u Jarca ici ce polako u tvoje 7 p. a to lako moze da donese i brak za koju godinu, jer je tada SA u svom znaku i ici ce ka natalnoj VE a godisnja profekcija ti dolazi na ASC sto je uvek jako vazno, imaces pomoc JU, i firdariji si SA i VE sada, a od 23.12.2018. ulazis u firdariju SA/ME ( oba su ti vazna za 7 p. )

Ja mislim da tebi ljubav tek treba da dodje, puno je tu SA u tvojoj karti, ali tebi SA samo donosi kasnjnje i odlaganje.

Solar za 2018 DSC solara pada na tog natalnog SA, ASC pada na JU u Skorpiji, tranzitni SA na natalnoj VE i profekcionom ME koji je vladar godisnje profekcije. SA ce biti aktiviran i jer je vladar firdarije a vladace 7 poljem profekcije ( jer je jedno od osnovnih astroloskih pravila da uvek ima prednost planeta u znaku u odnosu na vladara ) i pravi tranzit preko tvog profekcionog ME na natalnoj VE u Jarcu.

Zadnje uređivanje MiSterium : 14.09.2017. at 23:18.
MiSterium is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2017., 08:42   #1023
draga Mist,

hvala što si se uopće potrudila oko mene,opis mog karaktera je u potpunosti točan Kombinaciju energije sunčevog znaka i Asc u životu upravo tako i nosim.
Čak sam u mlađim godinama znala da ću jednom postati i mudra, samo nisam znala kako, kao ni što sad to ne znam.Ali, ja učim cijeli život, tako sam i sa velikom znatiželjom i veseljem dopustila sebi da malo uz tvoju pomoć virnem u TA.
Mjesec u Djevici mi zbilja donosi osjećaj odugovlačenja,(kažeš termin Saturna) ali to i jest u djelima isto tako.Točno je i da moj Mjesec voli Jupiter, uvijek ,kako god bilo teško, bolno, na kraju se sve sretno završilo. I kad nije, bilo je to dobro iskustvo i pamćenje u izbjegavanju loših poteza.

Razveselilo me što mi je Jupiter almunten karte, jer ga nisam uspjela sama izračunati. Znam da mi je hajleg Saturn.

Što se tiče Marsa,on je bio 2015. istaknut u solaru kad sam "kao trebala umrijeti",pa nisam.Te godine je u maju ušao profekcijom u vladara ASC.Ali, Ju mi je bio u 6. solarnom polju

Nije to moja prva životna ugroza,ali emocionalno sam isprepadana bila jako, tek sam ove godine otpustila strah.

Bez obzira na mlađašnog Merkura,nikad me mlađi nisu zanimali,ali, sve je moguće, pogotovo ako moja duša dobije na godinama, pa nagon za preživljavanje kod mene proradi i probudi mi se interes za mlađe.

Kažeš da Mo daje recepciju Sa,pa da dajem partnerima puno ljubavi, topline,pažnje,nježnosti.Voljena jesam od muškog spola,ali isto tako sam doživjela dosta brutale,valjda je to Mars.Mjesec mi donosi nedovršene priče, tako da neka prijateljstva traju godinama i desetljeća skoro,jer se muški spol uvijek kod mene nešto nada, bez obzira što ih ja,one koje ne želim u ljubavnom smislu, otjeram.

Prošle godine profekcija u Biku nije baš ništa donijela.Samo sam bila zaokupljena svojim postoperativnim tijekom,to jest u simbolu 8. polja i to je bio jedini unutarnji događaj,ali i vanjski.

Hvala na profekcijama za kraj godine.Merkur će mi nešto i donijeti +solarni Merkur.

Mistice, jako sam ti zahvalna od srca,svidio mi se tvoj osvrt na moj natal i prognoze.
Blackorwhite is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2017., 09:12   #1024
Hvala tebi na odgovoru.
Nazahvalno je tumaciti kada ne znas nista o osobi jer onda to dodje kao gledanje u pasulj a astrologija nije vidovnjastvo.
Sada kad si mi dala neke smernice vec neke pozicije I imaju smisla.
MiSterium is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.09.2017., 14:42   #1025
https://i.imgur.com/YQqc5Ry.png

https://i.imgur.com/hWyMdNx.gif

https://i.imgur.com/K9Yj4Ry.gif

Druga i treća (sa tranzitima) su sa astro.com.

Ljudi koji su mi bliski imaju običaj da mi kažu da sam previše tvrdoglav, da nikoga ne želim da slušam, da sam previše svadljiv. Da li se to vidi u mojoj natalnoj karti, i da li se vide dobre i loše osobine?

Interesuje me i Saturn u ovnu u 12. kući.
zagors is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.09.2017., 11:53   #1026
Ako netko moze skicnuti moju kartu, zanima me kakva je kombinacija planeta/znakova kod mene. Znaci nekakva analiza kao sto je MiSterium napravila za Blackorwhite par postova iznad

Karta: https://imgur.com/3jh1edC
TechB0ne is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.09.2017., 12:36   #1027
Samo da napomenem da kod moje druge i treće karte je potrebno pritisnuti "reload", ako prvi put ne otvori, i slika će se normalno učitati. Hvala.
zagors is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.10.2017., 15:50   #1028
Neptun opozicija Ascedent

Dragi svi ..zanima me štoznači imati ovakav aspekt u sinastriji?.... Neptun opozicija ascedent... ??
Naime ,moj partner i ja imamo to,a na netu ne mogu baš puno pronaći o tome...
hvala!
slovica is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2017., 12:18   #1029
Inače imam običaj pisati epove i sage, ali ovaj put bit ću kratka:

Na koji se način komplimentiraju i/ili kose Mjesec u Vodenjaku i Venera u Škorpionu? Kako položaj tih planeta u spomenutim kućama utječe na ljubavni, emotivni i seksualni život? Znam samo osnovno, da ovaj mjesec znači emocionalnu distanciranost i hladnoću te težnju ze neovisnošću, dok je Venera u Škorpionu čista suprotnost: bomba, strastvena, mračna, destruktivna, vatrena, morbidna, opsesivna i posesivna, sva u intenzitetima. No zanima me uzajaman odnos ta dva aspekta unutar osobnog horoskopa i kako on utječe na sudbinu vlasnika.

Imam pozamašnih problema u ljubavnom životu i imam špurijus da i u ovom grmu leži zec (ne vjerujem u astrološku predestiniranost i nepromjenjivost te fiksnost nečijeg životnog puta, ali ni ovo nije za zanemariti).

Ako je potrebno, prilažem i ostale aspekte.

Hvala!
Vivian Volcano is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.11.2017., 19:26   #1030
Ja imam Sa u 11 kuci u Vodoliji, i malo prijatelja imam. Imala sam i veoma mocne neprijatelje.
Sem magisterija imam i doktorat tehnickih znanosti, sto ne povezujem sa Sa. Imam i magisterij, to bi bila 11? Jel?
Sa mi gradi kvadrat sa Me u 7 u Sco, osim toga u 7 su i Ne i Ma.
Imam brak za sobom, kratak i divan, u vrijeme kada je Sa jos bio u Jarcu prosli put. Tada sam dobila i novi posao, koji jest takodje bio divan. Zanima me sto mislite sto ce mi donijeti sada Sa u Jarcu, kada udje 20.12.1017.
Tranzitni Ju mi je u 7, u konj sa Me a tu je i tranzitna Ve, dok je progresivni Me u 5 progresivnom polju. Natalni Ju je u 12 u Ovnu. U progresivnoj karti Sa je u 9 progresivnom polju.
uvenula is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.11.2017., 19:54   #1031
Quote:
uvenula kaže: Pogledaj post
Ja imam Sa u 11 kuci u Vodoliji, i malo prijatelja imam. Imala sam i veoma mocne neprijatelje.
Sem magisterija imam i doktorat tehnickih znanosti, sto ne povezujem sa Sa. Imam i magisterij, to bi bila 11? Jel?
Sa mi gradi kvadrat sa Me u 7 u Sco, osim toga u 7 su i Ne i Ma.
Imam brak za sobom, kratak i divan, u vrijeme kada je Sa jos bio u Jarcu prosli put. Tada sam dobila i novi posao, koji jest takodje bio divan. Zanima me sto mislite sto ce mi donijeti sada Sa u Jarcu, kada udje 20.12.1017.
Tranzitni Ju mi je u 7, u konj sa Me a tu je i tranzitna Ve, dok je progresivni Me u 5 progresivnom polju. Natalni Ju je u 12 u Ovnu. U progresivnoj karti Sa je u 9 progresivnom polju


doktorat iz tehnickih znanosti na podforumu astrologije? sirok um. i sada se ne salim. uostalom, newton je zivio od bavljenja astrologijom. osvrnuo sam se jer si napisala da si imala kratak i divan brak. zapravo rijetka konstrukcija. svidjelo mi se to. stvarno. bas mi je zazvucalo toplo.
inace, u astroloskoj simbolici ulazak jupitera u sedmo polje nudi partnerske mogucnosti. bio bih spreman na tvom mjestu. premda mislim da ti jesi spremna.
gajto gazdanov is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.11.2017., 22:16   #1032
Quote:
gajto gazdanov kaže: Pogledaj post
doktorat iz tehnickih znanosti na podforumu astrologije? sirok um. i sada se ne salim. uostalom, newton je zivio od bavljenja astrologijom. osvrnuo sam se jer si napisala da si imala kratak i divan brak. zapravo rijetka konstrukcija. svidjelo mi se to. stvarno. bas mi je zazvucalo toplo.
inace, u astroloskoj simbolici ulazak jupitera u sedmo polje nudi partnerske mogucnosti. bio bih spreman na tvom mjestu. premda mislim da ti jesi spremna.
sirok um koji je uvidio da ima nesto ( ne sve) u astrologiji.
jeste Ju u 7 preko Me, Ma i Ne, ali je nazalost Me kvadrat Sa (u 11) i desio se prekid jedne veze, bas kad je usao u 7. a sada... nista. sve gore od goreg. partnerstvo je sirok pojam, moze biti i poslovno.
od ljubavi nista za sada, zapravo sam jako tuzna. a sto se braka tice, zaista jest bio takav i kad bih mogla da vratim vrijeme, sve bih opet s istim jer je bio divan, nazalost bili smo suvise naivni i mladi i roditelji su pokvarili idilu.
uvenula is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.11.2017., 22:45   #1033
Quote:
uvenula kaže: Pogledaj post
sirok um koji je uvidio da ima nesto ( ne sve) u astrologiji.
jeste Ju u 7 preko Me, Ma i Ne, ali je nazalost Me kvadrat Sa (u 11) i desio se prekid jedne veze, bas kad je usao u 7. a sada... nista. sve gore od goreg. partnerstvo je sirok pojam, moze biti i poslovno.
od ljubavi nista za sada, zapravo sam jako tuzna. a sto se braka tice, zaista jest bio takav i kad bih mogla da vratim vrijeme, sve bih opet s istim jer je bio divan, nazalost bili smo suvise naivni i mladi i roditelji su pokvarili idilu.
oprosti, ali bas si me nasmijala sada.
mislim, kada si napisala sve gore od goreg.
saturn merkur je dubina i um koji misli da nikada nijedovoljno dobar. intelektualni skeptik. poznato mi je vrlo djelovanje. bar u tom aspektu.
premda sam te probao pronaci u efemeridama nisam uspio postaviti istovremeno mars i merkur u skorpiona a da je merkur u kvadratnom odnosu sa saturnom. negdje grijesim. vjerojatno je kod tebe nezgodan i taj upliv neptuna i marsa. i on mi je itekako poznat. medjutim, kod zena je simptomaticniji u partnerstvu.
jupiter je sve do iduceg ljeta u skorpionu. imas dovoljno vremena da ne budes tuzna. ti bi trebala biti jaka s tim marsom, izrazenog libida, fizicki izdrzljiva. i dubinski ostra, s tim merkurom. samo, takve konstelacije nose i kriterijume. drugim rijecima, bremenita si sobom. i osobnim vremenom koje se nalazi u tebi koje nije linearne vrijednosti. vec eksponencijalne. mislim da ces me razumjeti sa tim merkurovim kvadratom.
gajto gazdanov is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.11.2017., 00:43   #1034
tek sada sam primjetio tvoju natalnu gore. koji blam. za facepalm.
krivo sam povezao. doduse, i dalje neke stvari stoje.
gajto gazdanov is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.11.2017., 09:09   #1035
Quote:
gajto gazdanov kaže: Pogledaj post
tek sada sam primjetio tvoju natalnu gore. koji blam. za facepalm.
krivo sam povezao. doduse, i dalje neke stvari stoje.
Merkur je u Devici.
Mjesec je u kvadratu sa Saturnom. Koje stvari i dalje stoje? Pogrjesila sam, umesto Mo pisala sam Me u prethodnim postovima.
Evo natala sa tranzitima

https://imgur.com/CiLzywa
uvenula is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.11.2017., 16:24   #1036
Quote:
uvenula kaže: Pogledaj post
Merkur je u Devici.
Mjesec je u kvadratu sa Saturnom. Koje stvari i dalje stoje? Pogrjesila sam, umesto Mo pisala sam Me u prethodnim postovima.
Evo natala sa tranzitima

https://imgur.com/CiLzywa
mislim da je polozaj mjeseca u skorpiji najtezi astroloski polozaj. jer je on, sto se mene tice, simbol thanatosa - najvece samodestrukcije. kada covjek, sto je jaci, tim vise se udara. to je tipicni flagelant s misijom hoda ka osobnoj vjeri. lik iz romana dostojevskog.ti si imala dominantnu majku? vjerojatno je jos ziva. dakle, jos je imas
sada mi je slika malo jasnija. znas li da je jucer na nebu bila ta ista konstelacija? mjesec se udruzio s marsom. sto je gundulic i njegov stih.

imas i retro merkur. retrospektivan um. koji se stalno vraca. pa je tako vjerojatno i u ljubavi. odlasci i povratci. pametni muskarci. a i jupiter u dvanaestom polju potvrdjuje da je tako. obrazovan i mudar muz. a neptun mjesec su iluzije koje nikada nece nestati jer su simbol jake imaginacije i idealizma koji ne nestaje u sudaru s cinjenicama.
venera u vagi kaze da si lijepa zena a mars da si energicna i jakog libida. brzo hodas. zustro. mislim da govoris polako. razgovjetno. apostrofiras rijeci. zbog retro merkura koji je udruzen samo sa suncem. sto u mom tumacenju kaze da im pridajes vaznost odnosno da pazis sto govoris. a i znaci oca koji nije bio stalno uz tebe. pazi, ovo moje tumacenje je prilicno proizvoljno. ponekad uronim u sebe dok gledam neciju kartu, pa se izgubim, tek da znas.
pretpostavljam da partnere uglavnom upoznajes kroz posao koji radis i koji ti je vrlo vazan. premda si vjerojatno, zbog prirode posla cesto mijenjala okruzje ili pozicije na kojima si bila. ai vracala si se na neke poslove.
tebi je partnerski odnos vrlo vazan. mislim da ti je tesko biti sama.
sad bih stao.
uglavnom, jucer si napisala neke recenice koje su meni indikativne. zato sam reagirao. te recenice su bile vrijedne. mnogoznacne.

Zadnje uređivanje Fish 1968 : 15.11.2017. at 23:00. Reason: komentiranje moderature
gajto gazdanov is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.11.2017., 17:14   #1037
Quote:
gajto gazdanov kaže: Pogledaj post
mislim da je polozaj mjeseca u skorpiji najtezi astroloski polozaj. jer je on, sto se mene tice, simbol thanatosa - najvece samodestrukcije. kada covjek, sto je jaci, tim vise se udara. to je tipicni flagelant s misijom hoda ka osobnoj vjeri. lik iz romana dostojevskog.ti si imala dominantnu majku? vjerojatno je jos ziva. dakle, jos je imas
sada mi je slika malo jasnija. znas li da je jucer na nebu bila ta ista konstelacija? mjesec se udruzio s marsom. sto je gundulic i njegov stih.

imas i retro merkur. retrospektivan um. koji se stalno vraca. pa je tako vjerojatno i u ljubavi. odlasci i povratci. pametni muskarci. a i jupiter u dvanaestom polju potvrdjuje da je tako. obrazovan i mudar muz. a neptun mjesec su iluzije koje nikada nece nestati jer su simbol jake imaginacije i idealizma koji ne nestaje u sudaru s cinjenicama.
venera u vagi kaze da si lijepa zena a mars da si energicna i jakog libida. brzo hodas. zustro. mislim da govoris polako. razgovjetno. apostrofiras rijeci. zbog retro merkura koji je udruzen samo sa suncem. sto u mom tumacenju kaze da im pridajes vaznost odnosno da pazis sto govoris. a i znaci oca koji nije bio stalno uz tebe. pazi, ovo moje tumacenje je prilicno proizvoljno. ponekad uronim u sebe dok gledam neciju kartu, pa se izgubim, tek da znas.
pretpostavljam da partnere uglavnom upoznajes kroz posao koji radis i koji ti je vrlo vazan. premda si vjerojatno, zbog prirode posla cesto mijenjala okruzje ili pozicije na kojima si bila. ai vracala si se na neke poslove.
tebi je partnerski odnos vrlo vazan. mislim da ti je tesko biti sama.
sad bih stao.
uglavnom, jucer si napisala neke recenice koje su meni indikativne. zato sam reagirao. te recenice su bile vrijedne. mnogoznacne.
A da se mi ne poznajemo i licno? Nevjerovatno koliko znas!!! Jest mi vazno da ne budem sama ali sam skoro citav zivot provjela bez emotivnog partnera. Oca i majku si mi potpuno tocno opisao. I ovo za partnere kroz posao je tocno. I za posao je tocno. Ono sto me zanima, jest da li se u ovoj karti vidi i drugi brak, posto sam jedan imala. da dodam i ovo sto se rjeci tice, pisem poeziju, kazu uspjesno. i jeste, kazu da sam lijepa. i jest, hodam kao vojnik!

Zadnje uređivanje Fish 1968 : 15.11.2017. at 23:00. Reason: quote
uvenula is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.11.2017., 17:41   #1038
Quote:
uvenula kaže: Pogledaj post
A da se mi ne poznajemo i licno? Nevjerovatno koliko znas!!! Jest mi vazno da ne budem sama ali sam skoro citav zivot provjela bez emotivnog partnera. Oca i majku si mi potpuno tocno opisao. I ovo za partnere kroz posao je tocno. I za posao je tocno. Ono sto me zanima, jest da li se u ovoj karti vidi i drugi brak, posto sam jedan imala. da dodam i ovo sto se rjeci tice, pisem poeziju, kazu uspjesno. i jeste, kazu da sam lijepa. i jest, hodam kao vojnik!
mjesec u skorpiji je samotan. cak i kad je s drugim. treba mu vrijeme. odmak. i boji se odbacivanja. pa radi kompromise. zbog kojih se kaje. znaci i jaku zensku liniju. i tragedije. znaci i deus ex machina. kojeg pronalazi u sebi.znaci i jaku volju. kod tebe je u sedmom polju. sto je nesigurnost. oklijevanje. mjerenje. promjenljivost. mislim na odnose u koje ulazis.
jer trazis jako puno. a pristajes na manje. mada si svjesna sebeizdaje. sto je razdor. ambivalentnost.

Zadnje uređivanje Fish 1968 : 15.11.2017. at 23:01. Reason: komentiranje moderature
gajto gazdanov is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.11.2017., 19:31   #1039
Quote:
gajto gazdanov kaže: Pogledaj post
mjesec u skorpiji je samotan. cak i kad je s drugim. treba mu vrijeme. odmak. i boji se odbacivanja. pa radi kompromise. zbog kojih se kaje. znaci i jaku zensku liniju. i tragedije. znaci i deus ex machina. kojeg pronalazi u sebi.znaci i jaku volju. kod tebe je u sedmom polju. sto je nesigurnost. oklijevanje. mjerenje. promjenljivost. mislim na odnose u koje ulazis.
jer trazis jako puno. a pristajes na manje. mada si svjesna sebeizdaje. sto je razdor. ambivalentnost.
da, sve je upravo tako. osjecaj usamljenosti i nesigurnost i oklijevanje ali s razlogom. jaka volja, do cilja. pristajanje na manje, i tragedije po zenskoj liniji, tragicne, teske sudbine pretkinja, tocno tako!

Zadnje uređivanje Fish 1968 : 15.11.2017. at 23:02. Reason: quote
uvenula is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2017., 14:10   #1040
..

MMjesec u Škorpiji, po osobama iz mog okruženja, mogu reći, prvenstveno da daje ženske osobe koje imaju odredjene strahove, nesigurnosti.....kao žene, odnosno majke, dolazi do pobačaja, infekcija razno raznih, kao i ginekoloških intervencija razno ranih vrsta....benignih tumora i td.
U kombinaciji sa plutonom i marsom, sve je ovo još izraženije....
Rejnna is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum




Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:48.