joooj...još uvijek nemrem vjerovaaaaatttt
neću se previše nadati jer ak bu otkazano il nekaj bum poludela hehehe...jooojj
čak sam više uzbuđena sad neg dok smo u bolognu išlii
can't wait
volim Muse zbog jedne stvari. znaju svirati. mrzim zbog dvije. imaju preumjetan zvuk i ne sviđa mi se styling i držanje na pozornici. poslušao sam sve albume i neke puno puta (Showbiz tj. po meni najbolji album) i kad sve zbrojim mogao bih ići ali kako kažu sumnjam da će biti mala cjena...
ja se samo bojim da će potvrda koncerta stići prekasno da odem u Veronu 16.7., a onda recimo popušimo ova dva u ex- Jugi i na kraju ostanemo bez ijednog.
popušila sam ih last year u Beču 6.12. jer nisam mogla ići, nema šanse da ih propustim još jednom.
__________________ I shoot people for money, but my lens doesn't fire a bullet.
I'm so excited
(Look what you do to me)
I just can't hide it,
(You've got me burning up)
I'm about to lose control and I think I like it,
I'm so excited,
(How did you get to me?)
I just can't hide it
(How bout you give it up?)
And I know, I know, I know, I want you, I want you
Ugovor stiže u roku tjedan dana, bar tako kaže ejđent
lupa, nikad ne vjeruj reakcijama ljudi na forumu
stvori se par fanova (ili par desetaka fanova) koji odaju dojam da je sve to siguran posao....promisli prije svojom glavom izracunaj si (pa accountant si, pobogu), pa tek onda u koncert....
Nije problem dogovoriti bend, problem ga je financijski pokriti.
Znas, na Type O Negative je bilo oko 880 karata, a kostaju otprilike 8,5 puta manje od Korna, s neusporedivo manjom produkcijom
Give my regards, to Roby
lupa, nikad ne vjeruj reakcijama ljudi na forumu
stvori se par fanova (ili par desetaka fanova) koji odaju dojam da je sve to siguran posao....promisli prije svojom glavom izracunaj si (pa accountant si, pobogu), pa tek onda u koncert....
Nije problem dogovoriti bend, problem ga je financijski pokriti.
Znas, na Type O Negative je bilo oko 880 karata, a kostaju otprilike 8,5 puta manje od Korna, s neusporedivo manjom produkcijom
Give my regards, to Roby
pa to je možda istina da se na forumu na pojedinom topiku nalaze par fanova koji drobe o nekom performeru, ali oni koji se na ovaj ili onaj način bave muzikom, ili nekim javnijim poslom imaju obično (velik) krug poznatih ili jednostavno znaju procjeniti mišljenja javnosti služeći se pomoću miksa medija (recimo), pa je lako saznati kako potencijalna publika diše.
napunit će Muse barem dvoranu D. Petrovića bez muke.
pa dobro, ja to gledam u okviru normalne cijene karata za ovdašnje prilike al iopet za bend takvog kalibra.
200-240 kn tops doduše
ak bude više onda će o posjeti ovisiti jako što će dva tri tjedna prije i poslije koncerta biti ostalih koncerata. ako ne bude ništa zanimljivo i skupo, bit će OK.
koliko sada vidim jedino je nešto bliže tog termina Saxon, a to nije ista publika.
dakle zvuči ohrabrujuće.
pa nema teorije da bi propustio knights of cydoniu i supermassive black hole uzivo..... bio na njihovoj stranici i zasad nema nis.... bar kolko sam ja vidio!!!! pa brijem da su oni dobili nagradu na mtv-u za najbolji live bend tak da je to grijeh propustit!!!!!
na microcuts.net (no1 fan siteu) ima vec i pokoji koncert u septembru (dok je na muse.mu samo americka turneja najavljena za septembar). u pitanju je estonija 19 oktobra, sto znaci da se vracaju u evropu, a mi smo sve blizi da se nase zelje obistine, i da ih vidimo u BGD ili ZGD
da teški grijeh... nas par bilo prošle god u bologni... fakat... nebi si oprostila da to propustim kad su mi tolko blizu...