Poštovane,
mrzi li još netko osim mene,bar netko od vas onu Jelenu Rozgu?
Ima li tko što o njoj please
nahranite mi dušu bar malo,mislim da je dotična dama malo zapostavljena...
nahranite mi dušu bar malo,mislim da je dotična dama malo zapostavljena...
neman je zašto mrzit...cura mi je ok..ne dira se u nikoga,radi svoj posa i to je to..
al evo malo za tvoju jadnu dušu: u srednjoj su je zvali rozga bez mozga..
neman je zašto mrzim...cura mi je ok..ne dira se u nikoga,radi svoj posa i to je to.. al evo malo za tvoju jadnu dušu: u srednjoj su je zvali rozga bez mozga..
Prava se javila, čitala sam kako si se na onoj maloljetnici iživljavala. Šeprtljo jedna
to je drugi par čarapa..kad neko sam stavi svoje slike na net da bi izazva reakciju iman pravo komentirat šta god oću..
ma srami se! radi se o maloljetnici! ne želim polemizirati s tobom! tu djevojci prigovaraš, da je "jadna duša" jer je iskreno izjavila da ne podnosi punoljetnu javnu osobu, a sama si se iživljavala na maltene anonimnom djetetu i to sve kakti iz "pedagoških razloga". Pokrij se ušima i ni riječ više!
Za nju nemam nista lose za kazati, lijepa mi je, zgodna i svoja. Nikad se previse ne istice niti sam cula da se okolo kurva. Pjeva i uziva u tome. Samo naprijed Jelena!
Skoro sam je vidjela na televiziji i čini mi se da se udebljala! Da, da... Dovoljan mi je šok bio kad sam prvi put vidjela Christinu Aguileru debelu, ali Jelena... uf, to je već bilo stvarno previše za me
Quote:
Gospođa_Dragica kaže:
ma srami se! radi se o maloljetnici! ne želim polemizirati s tobom! tu djevojci prigovaraš, da je "jadna duša" jer je iskreno izjavila da ne podnosi punoljetnu javnu osobu, a sama si se iživljavala na maltene anonimnom djetetu i to sve kakti iz "pedagoških razloga". Pokrij se ušima i ni riječ više!
Ovoj raspravi uopće nije ovdje mjesto, ali (ukratko)...
Otkad to maloljetnici/maloljetnice ne trebaju razmišljati???? Djevojka je namjerno razotkrila svoj identitet, namjerno stavila svoje opscene fotografije i sad nek' se suočava s posljedicama, tko joj je kriv, zaboga!
Ovoj raspravi uopće nije ovdje mjesto, ali (ukratko)...
Otkad to maloljetnici/maloljetnice ne trebaju razmišljati???? Djevojka je namjerno razotkrila svoj identitet, namjerno stavila svoje opscene fotografije i sad nek' se suočava s posljedicama, tko joj je kriv, zaboga!
Sama si se dobro opisala ispod avatara, "gomila nesklada", započneš da ovoj raspravi "tu nije mjesto...." a onda nastaviš i potežeš istu. Šempjasta si
Za nju nemam nista lose za kazati, lijepa mi je, zgodna i svoja. Nikad se previse ne istice niti sam cula da se okolo kurva. Pjeva i uziva u tome. Samo naprijed Jelena!
da,cura je sasvim ok...inače privatno znam njenu obitelj i stvarno je dobro odgojena i pristojna cura o kojoj niko nema ništa loše za reć..
ono "rozga bez mozga" je bila zajebancija u gimnaziji jer jelena nija imala baš dobre ocjene (a to je kao elitna gimnazija di su sami štreberi) pošto je bila prezauzeta baletom,a ne zato šta je glupa..
posli se pribacila u zagreb u baletnu školu..
jelena...
Sjecam je se jos kad je bila u Zagrebu u srednjoj (medicinskoj mislim) i zivjela je na Opatovini negdje, cini mi se?
Bila je slatka, lijepo je pjevala i bila je malo procelava. Sto sada radi?