Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Serije

Serije U nastavcima, a nisu sapunice

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.01.2007., 18:21   #181
ja sam čula da će brooke iskoristit to za test i da će zahvalit rachel.haley će bit ljuta na nathana kroz dve epizode i onda će mu oprostit
i navodno če u zadnjoj epizodi bit ono senior prom i ona će navodno rodit
Old 14.01.2007., 18:33   #182
While Lucas and peyton take Nathan to California to get his mind off of his break up with Haley,
The whole area is ordered to be sent out when a horrendous storm comes in. to je za 4x15

ups sad nađoh ovo.a brijem da će se pomirit.nemoguće da oni neće bit zajedno ....
Old 14.01.2007., 18:35   #183
e da i brooke će se zbližit s nekim dečkom..
Old 14.01.2007., 18:54   #184
Quote:
windy kaže:
e da i brooke će se zbližit s nekim dečkom..

tesko da ce se bas zblizit, vise da ce biti ko ono sa felixom
Old 14.01.2007., 19:01   #185
Quote:
lie kaže:
tesko da ce se bas zblizit, vise da ce biti ko ono sa felixom
ne znam ja.pa ni ono s felixom nije bilo za bacit
Old 14.01.2007., 19:06   #186
možda bi i upalilo da on nije zabrljao, a zašto su prekinuli opet zbog peyton jer ju je brooke branila(ako se ne varam)
to ne valja kakvu je super frendicu imala i što peyton napravi iznevjeri
ivana2009 is offline  
Old 14.01.2007., 19:13   #187
Quote:
windy kaže:
ne znam ja.pa ni ono s felixom nije bilo za bacit

pa cuj , bio je to vise samo sex i to je to , mozda je on nju volio ali ona je jos osjecala za lucasa bas kao i sada u s4 makar nisam vidjela ali znam to a iz iz spojlera se moze skuzit.

Quote:
možda bi i upalilo da on nije zabrljao, a zašto su prekinuli opet zbog peyton jer ju je brooke branila(ako se ne varam)
to ne valja kakvu je super frendicu imala i što peyton napravi iznevjeri
a cuj tipicno za peyton al o tom potom
Old 14.01.2007., 19:13   #188
triple post
Old 14.01.2007., 19:15   #189
triple post
Old 14.01.2007., 19:38   #190
jedva cekam 11-tu!!!
Old 15.01.2007., 02:35   #191
Quote:
lie kaže:
iskreno, nadam se da joj nikad nece oprostit, pa zenska je imala dvije sanse i svaki put je uspjela zajebat stvar....ak joj brooke opet oprosti ja je se sluzbeno odricem i smatrat cu ju vecom luzericom nego peyton
slazem se ali sigurna sam da ce autor napraviti nesto toliko jadno pa da se pomire...vec je u dosadasnjim epizodama poceo pripremati teren
Maja32 is offline  
Old 15.01.2007., 11:00   #192
svi kazu da je 4.sezona najbolja
Old 15.01.2007., 12:36   #193
pa zavisi da li si za leyton ili brucas...
Maja32 is offline  
Old 15.01.2007., 16:26   #194
ja sam za brucas ili da mali luka sam završi
ali nisam još gledala ali po priči čini mi9 se sezona ok.
ivana2009 is offline  
Old 15.01.2007., 18:26   #195
Quote:
Arwen_undomiel kaže:
krivo čuješ, ništa do 1. i 2., sad je samo prenemaganje....
spook is offline  
Old 15.01.2007., 19:25   #196
Quote:
Maja32 kaže:
slazem se ali sigurna sam da ce autor napraviti nesto toliko jadno pa da se pomire...vec je u dosadasnjim epizodama poceo pripremati teren
i ja isto ...ajd posto ovdje mogu sipat spoilere bez da me mod bannira ..cuj ovo pa mi reci dal ti ne izgleda ko da ce doci do mirenja

Brooke: (to Lucas) Look, I know you've got a lot going on right now, and just so you know, Karen is a mess.
Peyton: (to Haley) Nathan's a mess. But you got to wake up soon. 'Cause I need you to take care of Brooke.
Brooke: (to Lucas) You've got to wake up soon because I need you to take care of Peyton.
Peyton: (to Haley) I just... I can't do it anymore. And it's not like we can leave her with Rachel.
Brooke: (to Lucas) Besides, you're really good for her.
Peyton: (to Haley) And I'm not sure she can find her way without you.
Brooke: (to Lucas) What do you say? How about you wake up and help her out?
Peyton & Brooke: Oh, and could you not tell her we had this conversation? Thanks

Quote:
Arwen_undomiel kaže:
iskreno , meni je najbolja bila prva sezona i druga so so , sve dalje je onako osrednje ali serija ko serija mi je carska

Quote:
ivana2009 kaže:
ja sam za brucas ili da mali luka sam završi
ali nisam još gledala ali po priči čini mi9 se sezona ok.
a mislim da nece biti losija nego s3 s time da je meni svejdeno s kim je luke samo da nije brooke vise , ak se to jos jednom desi ja banniram seriju
Old 15.01.2007., 19:41   #197
Zbog cega tolika ljubav za Brucas? Lucas je cijelu 3 sezonu bio sav kul i zaljubljen i nije se odvajao od nje, a Brooke je u svakoj j* epizodi tu vezu sabotirala. I mene bi nazivciralo da mi decko konstantno tupi kako ga ne volim, blablabla. Kao da Brooke nije niti htjela/ocekivala da veza uspije. Zato mi je drago kaj je zavrsilo tako kako je, i da je Brooke ta koja je priznala da ovo njihovo ne funkcionira.

S druge strane, Peyton i Lucas su mi zakon. Peyton zasluzuje malo hepitajma, a Lucas se sa njom najnormalnije ponasa, zbog cega mi se cak i sviđa.
coeurdeloupe is offline  
Old 15.01.2007., 19:43   #198
a možda brooke završi s cooperom,on je dostojan i više i bolji nego lucas
ivana2009 is offline  
Old 15.01.2007., 19:52   #199
[QUOTE=coeurdeloupe]Zbog cega tolika ljubav za Brucas? Lucas je cijelu 3 sezonu bio sav kul i zaljubljen i nije se odvajao od nje, a Brooke je u svakoj j* epizodi tu vezu sabotirala. I mene bi nazivciralo da mi decko konstantno tupi kako ga ne volim, blablabla. Kao da Brooke nije niti htjela/ocekivala da veza uspije. Zato mi je drago kaj je zavrsilo tako kako je, i da je Brooke ta koja je priznala da ovo njihovo ne funkcionira.

S druge strane, Peyton i Lucas su mi zakon. Peyton zasluzuje malo hepitajma, a Lucas se sa njom najnormalnije ponasa, zbog cega mi se cak i sviđa.[/QU

da ali lucas nije nikada otpočetka dao brooke da dođe do njegan prodre do njegovog srca dakle ta veza nikada nije imala šansu za uspijeh a peyton je ok samo izigrava veliku patnicu i oni njenji goth anđeli
ivana2009 is offline  
Old 15.01.2007., 19:53   #200
Quote:
ivana2009 kaže:
a možda brooke završi s cooperom,on je dostojan i više i bolji nego lucas

e vis niko sretniji od mene da se to dogodi

Quote:
coeurdeloupe kaže:
Zbog cega tolika ljubav za Brucas? Lucas je cijelu 3 sezonu bio sav kul i zaljubljen i nije se odvajao od nje, a Brooke je u svakoj j* epizodi tu vezu sabotirala. I mene bi nazivciralo da mi decko konstantno tupi kako ga ne volim, blablabla. Kao da Brooke nije niti htjela/ocekivala da veza uspije. Zato mi je drago kaj je zavrsilo tako kako je, i da je Brooke ta koja je priznala da ovo njihovo ne funkcionira.

S druge strane, Peyton i Lucas su mi zakon. Peyton zasluzuje malo hepitajma, a Lucas se sa njom najnormalnije ponasa, zbog cega mi se cak i sviđa.
pa naravno da nije ocekivala da ce uspjet kad ju je jednom prevario i to s best frendicom...nemam pojma zasto mu je uopce pruzila drugu sansu ...pa da brooke je priznala da ne funkcioniraju i to nakon sta joj je ovaj priznao da za poljubac s peyton ...zenska je na vrijeme skuzila da se mora maknut od njega ili se ju opet povrijedit..i ja navijam za leyton ...BAS ZASLUZUJU JEDNO DRUGO

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:09.