Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Buvljak tema

Buvljak tema Teme izvučene s Otpada

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.11.2023., 10:35   #221
Quote:
lemonzoo kaže: Pogledaj post
Nemoj se u mene zaljubljivati, samo će se razočarati.
Ma nisam se zaljubila u tebe ovo je za jednog drugog
Evicken is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.11.2023., 10:39   #222
To te zezam jer mi dajete perma banove
Evicken is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.11.2023., 23:27   #223
Lako noć neprijatelji moji...
Evicken is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.11.2023., 23:29   #224
Doviđenja, dragi, doviđenja;
Ti mi prijatelju jednom bješe sve.
Urečen rastanak bez našeg htjenja
Obećava i sastanak, zar ne?

Doviđenja, dragi, bez ruke, bez slova
Nemoj da ti bol obrve povije
Umrijeti nije ništa na ovom svijetu nova,
Ali ni živjeti baš nije najnovije
Evicken is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 13:13   #225
Jednog proljeća dok još zemlja nije bila paklena kao danas, dok je još na našem području vladala umjerena klima, djevojčica crne kose trčala je zelenom livadom, tražeći vjesnike proljeća. Vijorile su se te crne kose na proljetnom vjetru i smijale su se obje kao u nekom polusnu. To je bilo vrijeme kada je imala i djevojčicu crne kose i crnokosog vampira koji joj je obećao zauvijek ju štititi. Gotovo da se kleo u vječnu ljubav. A onda je došao crveni, pakleni lipanj i njihova ljubav je plamtjela. Ljubio se slatko i nježno, usne su mu imale okus višanja, slatko joj je cuclao usne. Liznula mu je usnicu koja je bila slasna kao vino, crno, najcrnje, ono koje kad ga okusiš sam Dioniz se probudi. Bila je to kasna ljetna noć, kada su se voljeli, voljela je kako ju hvata za butine i privlači sebi, a ona mu nježno miluje ud. No, došla su neka nova vremena, neke nove klime, njene djevojčice crne kose više nema, a vampir koji se kleo u vječnost i budućnost koja bi mirisala na trešnje se naprosto okrenuo, otišao jedva je čak i rekao zbogom. No sada naša usamljena, ostavljena djeva ima novog vampira, s nekog čudnog dvora, u njegovim dvorovima doručkuje s djecom. Smijeh djece ori se tim dvorovima, livade se zelene, a ona, a ona? Nikad se nije predala i nikad ni neće. Postoji i jedan klavir i djeva crna kose koja joj svira ruske klasike, ali o tome ćemo drugi put.
Evicken is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 13:40   #226
Zapustili ste mi temičku odkad me nije bilo, niš od vas. Evo jedna pričica za vas
Evicken is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.05.2024., 18:00   #227
Fuj fuj bljak puj
Macabre is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.10.2024., 22:54   #228
Rejection sensitive kako vec. Ides pomoci ljudima oni se ljute na tebe.
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:53.