I kaj je tu čudno?

Pa zaboga riječ je o Lari
Jaša i Lejla preživjeli godinu i pol na pustom otoku, bez ičega, u čistim bijelim majicama, ona sa šminkom, maskarom,
on ju naučio tečno hrvatski jezik kojeg je ona naučila al sa srpskim naglaskom.
U sred Afrike su naišli na ni manje ni više nego Vuksana, Larinog oca (i jedinog lika kojeg do sada nisu uskrsnuli) tako da ovo s Anconom i Alenom niš čudno.
Jaša se vraća u Split, na sred rive nailazi na Laru koja grli Nikšu i govori mu da želi bit s njim ali oni naravno ne vide Jakova.
Vjera otima Zlaju, bježi ispred nosa Miji i Vukasanu, pa zatim i Jaši i skriva se u grmlju od Jakova
Jakov upada Dinku u ured i pred tv kamerama obznanjuje da je živ, Dinko mu šapuće da će ga sredit al to naravno nitko u prepunoj ljudi, kamera i mikrofona maloj sobici ne čuje niti vidi.
Lejla je podvalila dijete onom liku a već je bila trudna par mjeseci kad ga je upoznala. Znači da je jedino mu skočila u krevet odmah prvu večer kad ga je upoznala i rekla da je rodila prijevremeno.
Nikšin brat iz Srbije stiže u Split na motoru istu večer kad su Lejla i Lara doživjele brodolom (u kojem nije bilo baš jasno objašnjeno kako je Lejla "poginula") zbog oluje svih oluja. No Nikšin brat je stigao na motoru, ne, nije ni najmanje pokisao iako je vani neviđena oluja, upada u krčmu usred noći, ni Nikol, Nela, Karmen, ma ama baš nitko se nije prepao već su ga odmah primile u Karmeninu sobu
Zatim legendarna Vuksanova smrt, sat vremena umire i priča bajke Lari i ostalima, a hitna stiže taman kad je izahnuo.
Cijela služba spašavanja traži Lejlu, no nju pronađe Dinko na plaži a iz tog smjera su 5 sekundi ranije prošle 2 statistice, no ne, nitko nije vidio Lejlu osim njega.
Karmen i Tristan i ono pleme
Blanka bježi po tračnicama od Lejline seke koja je došla iz Jemena osvetit svoju sestru koja je zapravo živa. Kako je naučila hrvatski, naučila vozit i dalje ostaje misterij. I gle čuda, nailazi vlak, nesretna Blanka pogiba
Ovo su samo neki od bisera, kad bih pisala sve ne bi mi stalo u 10 postova. A nisam baš ni pratila 2.sezonu tako da ne znam sve budalaštine koje su se dešavale al koliko sam čula bilo ih je puno više nego prije

A kaj je s Nelom pa je nema? Ja sam negdje pročitala da je dobila neku drugu ulogu ali kako su objasnili odsutnost njenog lika u seriji? Ako su uopće objašnjavali.