Alternativno liječenje Sve ono što ne spada u službenu medicinu |
Pogledaj rezultate ankete: Dali znate da postoje prirodni lijekovi za sve bolesti?
|
Znam
|

|
4 |
100.00% |
Nesto sam cula/cuo
|

|
0 |
0% |
Nisam znala/znao za sve bolesti
|

|
0 |
0% |
Ne, koristim samo sluzbenu medicinu
|

|
0 |
0% |
|
|
22.01.2014., 07:07
|
|
For Pony!
Registracija: May 2010.
|
*Ubaci random osobu* je primala kemoterapiju svaki termin ... kako ona njega nije izlijecila ??
Prosjecno u samo oko 3% slučajeva kemoterapija izlijeci bolesnu osobu, naravno krajnji rezultat ovisi o vrsti raka, bremenu otkrica, samoj osobi, vrsti terapije ...
Ne vidim zasto bi kod kanabisa bio drugaciji slucaj.
Ocekivati da ce svakoj osobi rak potpuno nestati ukoliko pripali malo cesce nego inace, zar stvarno?
A i kada se prica o lijecenju raka kanabisom obicno se misli na konzumaciju ulja.
Ulje cvjetova visikokvalitetnog kanabisa doseze koncentracije kanabinoida i do 96%.
Dok trenutno "najjace" sorte su do nekih 28% THC-a.
S tim da se oralnom konzumacijom ne gubi oko 30% koje inace u slucaju pusenja izgori.
Sent from MyMind via Tabletić.
|
22.01.2014., 08:26
|
|
License to ill
Registracija: Mar 2005.
|
Mene zanima otkud se vade ovi postoci.
|
|
|
22.01.2014., 19:53
|
|
For Pony!
|
Malo onako iz glave po sjećanju, a ostalo iz guz**e. 
Isprike na ovom ogromnom propustu ali nije mi se dalo na 3G kopati po googlu.
Tako da sam ovaj podatak o 3% totalno omašio, krivo se prisjetivši ove studije.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15630849
Ali davno je bilo kada sam to pročitao, evo sada ima detaljno objašnjenje studije, a i zašto je učestala pogrešna interpretacija zaključka.
http://anaximperator.wordpress.com/2...-chemotherapy/
No uostalom nije toliko niti bitan taj postotak budući da mi nije bila namjera uspoređivati učinkovitost kemoterapije i ulja od kanabisa. Već sam samo htio istaknuti kao primjer da niti u modernoj medicini ne postoji ultimativni lijek protiv raka. Te da je u igri širok spektar razloga zašto i kako neki lijek ne/djeluje. I s tim u vidu očekivati od kanabisa da u svih ljudi izliječi sve tipove raka je pomalo glupasto. =/
Ovih 30% gubitaka tokom pušenja dobiveno je odokativnom metodom. Ali ako ćemo uključiti i neapsorbirane kanabinoide koji bivaju izdahnuti u vjetar ta brojka bi bez problema mogla ići i do 60%
Quote:
Assuming that the amount of pyro-
lytic destruction of THC is the same between constant and intermittent
smoking, the difference in the amount of THC present in mainstream smoke
between the two modes of smoking indicates that between 40 percent and
50 percent of the original THC content of the cigarettes was lost in side
stream smoke
|
http://www.ukcia.org/research/Factor...ailability.pdf
Malo o količini kanabinoida u različitim ekstraktima:
http://jeffditchfield.wordpress.com/.../wiki/Hash_oil
Eh sada način na koji se THC i ostali kanabinoidi metaboliziraju ovisno o tipu konzumacije je priča za sebe.
|
22.01.2014., 21:23
|
|
Liberalni cinik
Registracija: Nov 2011.
|
Quote:
Saharun kaže:
[B]
No, morfij je sintetički proizvod farmaceutskih kompanija pa nije za čuditi se da se kao takav preporuča ljudima koji su oboljeli od teških bolesti.
|
Morfij ili morfin je alkaloid izoliran iz opijuma još davne 1804. godine.
|
22.01.2014., 21:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Sok svežeg kanabisa
Ima li ko spoznaje o lekovitosti sveže ceđenog soka od vrhova (badova) kanabisa?
Neminovno je da se deo kanabinoida deaktiviše kuvanjem, deo se aktiviše kuvanjem u ulje.
Korištenje svežeg soka u lečenju kancera je umnogome komplikovanije ali tako se u telo unose mnogi termolabilni spojevi i "živi geni".....
Ima li tko kakvih spoznaja?  Lep pozdrav!
|
|
|
22.01.2014., 21:50
|
|
Liberalni cinik
Registracija: Nov 2011.
|
Quote:
ImaBoga kaže:
Ima li ko spoznaje o lekovitosti sveže ceđenog soka od vrhova (badova) kanabisa?
Neminovno je da se deo kanabinoida deaktiviše kuvanjem, deo se aktiviše kuvanjem u ulje.
Korištenje svežeg soka u lečenju kancera je umnogome komplikovanije ali tako se u telo unose mnogi termolabilni spojevi i "živi geni".....
Ima li tko kakvih spoznaja?  Lep pozdrav!
|
Nemoguće je iscijediti sok.
|
23.01.2014., 18:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Dragi, 
Nije poenta u soku nego u konzumaciji svežeg bada. Recimo mlevenog u multipraktiku sa mladom pšenicom, sa malo kokos ulja,... Lep pozdrav!
|
|
|
29.01.2014., 11:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2012.
|
Dnevno izvještava: Čovjek iz Hrvatske, uz pomoć čudotvorne biljke, doslovno ispljunuo tumor na usta! http://www.dnevno.hr/zdravlje/112163...r-na-usta.html
Nakon mjesec dana korištenja ovog ulja držao je svoj tumor, prepolovljen na dva dijela u ruci.
Emisija Provjereno Nove TV prije nekog vremena objavila je prilog o čovjeku koji je nakon duge i bezuspješne borbe s rakom, rak pobijedio. Četiri godine kemoterapije uništile su njegov organizam. Kada je počeo koristiti u Hrvatskoj ilegalno a čudotvorno ulje konoplje, stvari su se na brzinu promijenile. Ovaj čovjek, doslovno je ispljuvao tumor kroz usta i tako ga se riješio zauvijek. Nakon mjesec dana korištenja ovog ulja držao je svoj tumor, prepolovljen na dva dijela u ruci. Ulje indijske konoplje zaista radi čuda i liječi rak, što mogu potvrditi milijuni ljudi diljem svijeta kojima je pomogao.
Ovo, u najmanju ruku čudotvorno ulje, je zakonski zabranjeno u Hrvatskoj ,no nerijetko očajni i bolesni ljudi posjećuju 'dilere' pod cijenu kaznenog progona jer ipak vrijedi riskirati slobodu, ako to znači živjeti. Ulje indijske konoplje je ilegalno zbog THC-a koji u u određenim količinama muti svijest kod ljudi pa se kod nas smatra drogom. No, to nije ništa naspram, recimo, morfija kojeg koriste mnogi oboljeli od ove smrtonosne bolesti, a koji izaziva ovisnost i ošamućenost i ne liječi apsolutno ništa. No, morfij je sintetički proizvod farmaceutskih kompanija pa nije za čuditi se da se kao takav preporuča ljudima koji su oboljeli od teških bolesti. Konoplja je prirodna biljka koja ima potencijal uništiti farmaceutsku industriju i to je stvarni razlog njene zabrane.
Pogledajte prilog o čovjeku koji je uspio spasiti svoj život van zapadne medicine i uz pomoć prirode.
http://www.youtube.com/watch?v=DVTkSKBeET4
|
|
29.01.2014., 19:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2007.
|
Ulje je puno pomoglo u lijecenju moga muza, imali smo pravo i dobro ulje ali na zalost do toga je bio trnovit put jer smo dva puta bili dobro prevareni i nasamareni ali treci puta sam imala prilike upoznati Ricka Simpsona razrovarati sa njim.
|
|
|
29.01.2014., 23:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Evo Ricka za kratko vrijeme u Zagrebu, gostovati ce na Studentskom radiju - Radio konoplja. Tema medicinsko ulje kanabisa. Svi koji ga poznaju ili tvrde da ga poznaju  neka se jave na prepoznavanje- da konacno vidimo ko tu koga mulja 
|
|
|
31.01.2014., 06:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
Kad ce bit emisija,datum, vrijeme?
Zna li netko di se ljekovitog ulja moze naci u amst.?Inbox is open..
|
|
|
31.01.2014., 20:12
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
07.03.2014., 10:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Radio Student
Evo mene dan prekasno na ovu temu... Hoće li emisija biti reprizirana ili se može nekako poslušati online? I sve je to nelegalno, ne možeš doći do nikakvih pouzdanih informacija kako, gdje i zašto... kako se onda ljudi liječe i nabave nešto kvalitetno, a nitko ne može reći gdje i kako... mislim znam, svi se boje za sebe da ne nastradaju ako kažu krivoj osobi... Bože, što je život u lijepoj našoj kompliciran...
|
|
|
08.03.2014., 12:33
|
|
krvopija
Registracija: Jan 2003.
|
Molim da mi se javi netko ko ima iskustva sa lijecenjem metodom Ricka Simpsona, na vlastitom primjeru, ili bliske osobe, na PM molim, imam neka pitanja
|
10.03.2014., 03:20
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
-KLEOPATRA kaže:
meni nešto nije jasno...kažete da marihuana opušta i lječi teške bolesti
indijska konoplja je biljka i ona je prirodna i sve to stoji....ako netko već hoće se opustiti...bolje da puši marihuanu nego da puši otrovne cigarete i truje se alkaholom
ali ipak nije mi jasno...bob marley je umro od raka a pušio je marihuanu svaki dan...  ,kako onda nije njega izlječila?
|
jedno je kad pusis marihuanu, opusta i ublazuje bolove,simptome i sl. drugo je terapija lijecenja s kanabisom, najbolje se pokazalo u tome kanabisovo ulje, ne pusenje kao sta je bio slucaj s bobom 
|
|
|
13.03.2014., 21:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
Quote:
Tinach kaže:
Molim da mi se javi netko ko ima iskustva sa lijecenjem metodom Ricka Simpsona, na vlastitom primjeru, ili bliske osobe, na PM molim, imam neka pitanja
|
Prosao sam po amsterdamu, jos cu i sutra potraziti, ali do sada u svim coffe shopovima ili mjestima di se prodaje hemp oil, nisam nasao onoga ljekovitoga,pod hemp oil podrazumijevaju ono sto kod nas koriste za salate, mislim u prehrani. Kazu da je zbog vrlo visokog postotka thc a takva proizvodnja i distribucija ilegalna.Mozes dimiti koliko hoces ali ulje za medicinske svrhe ne mozes naci, bar ne legalno u prodaji.Savjetuju napravite to sami u kucnoj izradi.
Setajuci tako sirim centrom u nekoliko sati samo dvaput sam sreo policijski auto, sta to govori? Znamo da tamo ima svega i svacega ali nema kao kod nas pijanih valjanja po ulici, dernjave, tucnjave, pucanja.
E sad nije da ja propagiram koristenje trave ali ocito da na neke ljude djeluje pozitivno.
|
|
|
28.03.2014., 19:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2003.
|
sjeme kanabisa
Evo danas sam narucila sjeme kanabisa sa ovog sajta:
http://www.cannabliss.nl/order.html
Za 10 sjemenki samo se placa postarina oko 8 eura. Nadam se da ce stici.
Kako kaze Rick Simpson najbolje da svako radi svoje ulje. Imam neke gadne madeze pa cu probati s uljem ako uspijem uzgojiti i napraviti ulje sama.
|
|
|
30.03.2014., 20:28
|
|
krvopija
Registracija: Jan 2003.
|
Dal mozda netko zna koliko "zrna rize" ide u jedan gram ulja?
|
31.03.2014., 14:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2003.
|
Quote:
Tinach kaže:
|
Po Rick Simpsonu 60 gr ulja traje 3 mjeseca, pa racunaj.
http://phoenixtears.ca/dosage-information/
It takes the average person about 90 days to ingest the full 60 gram treatment. I suggest that people start with three doses per day, about the size of a half a grain of short grained rice. A dose such as this would equal about ¼ of a drop. After four days at this dosage, most people are able to increase their doses by doubling the amount of their dose every four days.
It takes the average person about 5 weeks to get to the point where they can ingest a gram per day. Once they reach this dosage they can continue at this rate until the cancer disappears.
|
|
|
31.03.2014., 19:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Tinach kaže:
|
U jedan gram ide 10 zrna (Rick zaokružuje 3+3+3 zrna na gram/mililitar)
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:33.
|
|
|
|