Natrag   Forum.hr > Društvo > Muški kutak

Muški kutak Za poklonike piva, daljinskog i muških spika...
Podforum: Pivnica

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.11.2012., 23:28   #261
Quote:
stef1455 kaže: Pogledaj post
I kaj ponudiš ih nutelom...gle to nitko ne odbija....samo nesmije bit onaaa Kplusova
A gle njega na 1:19:01...kako je pun potencijala
a ponestane li nutele, prdnuo si u rosu.
Old 04.11.2012., 00:07   #262
Quote:
Pilatus kaže: Pogledaj post
Sviđa mi se kod paintballa što možeš uzeti gumene kuglice od tri četiri grama, naturpijaš marker na 300-400 fpsa.
To je već pun kurac kinetičke energije, možeš pošteno nekog nabubati s tim.
Pa o tome se i radi, ako je pošteni game, doma samo zbrajaš masnice
Headbanger is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2012., 00:10   #263
Quote:
Headbanger kaže: Pogledaj post
Pa o tome se i radi, ako je pošteni game, doma samo zbrajaš masnice
To cijenim kod paintballa.

On topic - TWD. Treća sezona. Krećem.
Old 04.11.2012., 00:15   #264
Quote:
To cijenim kod paintballa.

On topic - TWD. Treća sezona. Krećem.
Obišao sam dosta turnira sa crnim ofčicama kao frend i suigrač dok je to još bila neformalna nakupina nabrijanih mladića
Headbanger is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2012., 00:19   #265
kada smo riješili problem kako se obraniti od zombija, blago rečeno, treba razmisliti što nositi sa sobom u slučaju ozljeda..

http://www.adventuremedicalkits.com/...%20KITS&cat=26

sve već ima izmšljeno

Sve ovo može poslužiti tijekom zombi apokalipse.

Kao pripremu za nadolazeću zombi apokalipsu, bilo bi odlično naučiti prvu pomoć, ili se podsjetiti....proširiti znanje.
To znanje može vama ili nekome iz vaše grupe spasiti život.
Creeping Death is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2012., 00:23   #266
Quote:
Creeping Death kaže: Pogledaj post
Kao pripremu za nadolazeću zombi apokalipsu, bilo bi odlično naučiti prvu pomoć, ili se podsjetiti....proširiti znanje.
To znanje može vama ili nekome iz vaše grupe spasiti život.
ak te grizne il okrzne ,, najebo si
onda ide doktor sjekira u čelo
DIABLO III is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2012., 00:23   #267
gledam ove kitove, nisu uopće loši. o bokte 400 dolara
j.a. is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2012., 00:33   #268
Quote:
Cause my country won't let me buy a real gun.

Pa trebali bi birati političare koji će to omogućiti...samo očigledno narodu to nije na listi prioriteta što je opet razumljivo.

Ali, kao u ovom slučaju nadolazeće (moguće nadolazeće ) zombi apokalipsa, vlastita država ti ne da mogućnost da se obraniš, od hodajućih mrtvih, nabavkom potrebitog arsenala

Institucije će očekivati da one to riješe, policijske snage, vojska, ali što ako i kada zakažu.

Doduše kao građani hrvatske imate pravo zatražiti dozvolu za držanjem, za samoobranu. U ovom slučaju od zombija
Zakoni su strogi, moraju se poštivati, od držanja oružja do onoga što smijete imati....ali mogućnost postoji.
I naveli smo nekoliko primjera oružja koja su kod nas legalna za posjedovanje uz dozvolu i bila savim dobra za odstrijel zombača.

Možete se početi bavati lovom, postati lovac....kome ne smeta upucati životinju...ustvari ne morate ni pucati u životinje , sudjelujte u radu društva, čuvanju prirode , pravite čorbance, jedite i uživajte u prirodi, takmičite se u pravljenju lovačkih kobasica , a usput se pripremite za zombi apokalipsu.
Odgovori s citatom
Old 04.11.2012., 00:35   #269
Quote:
j.a. kaže: Pogledaj post
gledam ove kitove, nisu uopće loši. o bokte 400 dolara
je skupo je, za naše pojmove....trebat će nešto improvizirati, dok ne počne sranje i ne budemo u mogućnosti "nabavke", jelte....
Odgovori s citatom
Old 04.11.2012., 01:42   #270
http://www.youtube.com/watch?v=iS8KX...eature=related

Mighty Car Mods , vam donose epizodu kako modati automobil za zombi apokalipsu.....savjeti i sl...
Odgovori s citatom
Old 04.11.2012., 09:46   #271
Quote:
Pa trebali bi birati političare koji će to omogućiti...samo očigledno narodu to nije na listi prioriteta što je opet razumljivo.

Ali, kao u ovom slučaju nadolazeće (moguće nadolazeće ) zombi apokalipsa, vlastita država ti ne da mogućnost da se obraniš, od hodajućih mrtvih, nabavkom potrebitog arsenala

Institucije će očekivati da one to riješe, policijske snage, vojska, ali što ako i kada zakažu.

Doduše kao građani hrvatske imate pravo zatražiti dozvolu za držanjem, za samoobranu. U ovom slučaju od zombija
Zakoni su strogi, moraju se poštivati, od držanja oružja do onoga što smijete imati....ali mogućnost postoji.
I naveli smo nekoliko primjera oružja koja su kod nas legalna za posjedovanje uz dozvolu i bila savim dobra za odstrijel zombača.

Možete se početi bavati lovom, postati lovac....kome ne smeta upucati životinju...ustvari ne morate ni pucati u životinje , sudjelujte u radu društva, čuvanju prirode , pravite čorbance, jedite i uživajte u prirodi, takmičite se u pravljenju lovačkih kobasica , a usput se pripremite za zombi apokalipsu.
narod bi trebao birati političare sa stategijom[proizvodnja hrane i zaštita vlastitih resursa(npr. voda)],jer onaj tko ima hrane, ima i snage za borbu, ali tvrdoglavi narod bira one koji samo mijenjaju porezne sustave (valjda me neće Cuka poslat na pdf politika) i gledaju guzicu smjestiti u što mekše foteljetine

bojim se da vlastita država(tj. oni koji ju predstavljaju) samo računa kako će sebi isplatiti novce i zaduživati nas naivce , a u slučajevima krize, ili se sam pobrini za se, ili........

institucije- što je to, radi li to išta, osim što spajaju neradne dane

sviđa mi se ovo sa lovačkim aktivnostima, jer ima puno ljudi koji ne ubijaju, ali se ubijaju jedući meso u povećim količinama
treba svašta znati i naučiti dok ima vremena
rosa967 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2012., 10:31   #272
Quote:

Quote:
...bivši ministar unutarnjih poslova, spada u skupinu ljudi koji preziru oružje. Zbog toga je, kaže, cijeli svoj policijski mandat izbjegavao u ruku uzeti pištolj, a kamoli njime zapucati.
Sad je taj isti bivši ministar nedavno predložio porez na oružje.

A kako će se hrvatski narod goloruk obraniti od zombija? Kako?
Razoružalo nas devedesete, razoružalo nas dvadeset godina poslije.

I naravno, nakon razoružavanja institucije su nas zaštitile. Jebeno su nas zaštitile.

Quote:
Creeping Death kaže:
Seems legit.

Quote:
rosa967 kaže: Pogledaj post
narod bi trebao birati političare sa stategijom[proizvodnja hrane i zaštita vlastitih resursa(npr. voda)],jer onaj tko ima hrane, ima i snage za borbu
A onaj tko ima oružje oduzme ti hranu.

S Kalašnjikovom ćeš lako doći do kruha.
Ali s kruhom nećeš baš lako doći do Kalašnjikova.

Ne srljajte kao zombiji u maglu.
Old 04.11.2012., 10:47   #273
Slažem se s večinom napisanog, mjenjajte političare

I ja sam da se zakon promjeni, da imamo više slobode.

Pogledajte primjer švicarske, po statistici iz 2001 imaju oko 400 000 jurišnih pušaka po domovima civila. ne treba spominjati broj kratkog oružja, raznih pušaka i sl.

Na referendumu su odbili zakone o kontroli oružja.

Baš bih volio vidjet zombije u švicarskoj....

Ali oni imaju taj tip obrane zemlje.....i veliku svjest o sigurnosti, obveza gađanja etc....
Odgovori s citatom
Old 04.11.2012., 10:53   #274
http://www.youtube.com/watch?v=me8f-...eature=related

Ključ slobode je mogućnost obraniti se, bar tako švicarci kažu
Odgovori s citatom
Old 04.11.2012., 11:02   #275
Quote:
Sad je taj isti bivši ministar nedavno predložio porez na oružje.

A kako će se hrvatski narod goloruk obraniti od zombija? Kako? :503 :
Razoružalo nas devedesete, razoružalo nas dvadeset godina poslije.

I naravno, nakon razoružavanja institucije su nas zaštitile. Jebeno su nas zaštitile. : 503:

Seems legit. : zna:

A onaj tko ima oružje oduzme ti hranu. : kava:

S Kalašnjikovom ćeš lako doći do kruha.
Ali s kruhom nećeš baš lako doći do Kalašnjikova.

kada pitaš mlade dečke koji su završili srednju uzaludnu školu-što će dalje, najčešći odgovor je - probat ću naći nekoga da me progura u vojsku
ono- plaća redovna......
dakle, svi muški u vojsku, sve ćemo uvozit, a kada nam krediti potope sve i zrak koji udišemo, onda ćemo otimati hranu, da bismo se borili za otimanje hrane
e dobro, ako samo mi budemo imali tako inteligentnu streategiju
rosa967 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2012., 11:06   #276

isoroku yamamoto , japanski admiral koji je rekao nešto, što možemo primjeniti na zombi apokalipsu, "nikada ne bih izvršio invaziju na SAD, dočekale bi nas puške iza svake vlasi trave"

Uglavnom, nisu ga poslušali, pokušali su i na kraju popušili dvije nuklearne, a trebali su pet komada spasilo ih loše vrijeme

Kod zombi apokalipse će vrijediti isto pravilo, država koja ima puno oružja među civilima, će vjerojatno preživjeti apokalipsu.
Odgovori s citatom
Old 04.11.2012., 12:09   #277
http://www.youtube.com/watch?v=zGiJK...eature=related

Sise i guzica plus M14 EBR 7.62×51mm NATO (već sam spomenuo da bi ovo bio moj izbor za zombi apokalipsu)...interesantno pička se dobro snašla, pogotovo s obzirom na kalibar i trzaj koji isti radi.

Odgovori s citatom
Old 04.11.2012., 17:18   #278
jedna tematska...
Complicated is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2012., 17:32   #279
Ja bih poginula kao herojka.
Kao nekad u partizanskim filmovina. K'o Boško Buha.

Ne bih preživjela jer to nije kul.

Uzela bih tatinu lovačku pušku i pobila ih koliko god mogu.
Zadnja sačma bi bila samo za mene.
Ne bi ništa ostalo od mene.
Pikova dama is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2012., 18:38   #280
Pročitajte World War Z i svašta ćete naučiti.

Knjiga je više studija o ljudskom društvu nego zombie apokalipsi i govori kakve će sve greške ljudi raditi i kako smo zapravo nespremni za preživljanje.

Najdraže poglavlje mi je bilo kada se govorilo o sjeveru Kanade, milioni Amerikanaca su pobjegli tamo, nadajući se da će blizu arktičkog kruga se zombiji smrznut.

Rezultiralo je da se većina njih, oko 7 miliona i sama smrzla.

Još je gluplje bilo kada su istržaivaći desetljeće poslije nalazili laptope, videogirice, i sotitne sranja koej ti neće trebati, dok su ljui uglavnom išli vrlo nepripremljeni sa hranom, opremom i gorivom recimo, a i što su imali, međusobno su se kasnije poklalil kao životnje, a bilo je i kanibalizma
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:57.