|
|
19.11.2012., 12:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2012.
|
ako govorimo o privatnim zubarima, za ekipicu iz Pule toplo preporučam dr. Mirka Bašića, na VIdikovcu ima ordinaciju, Marijanijeva 11
tip je super stručan i pristup pacijentu mu je odličan.....
ja taman došla od njega, skidao mi je staru plombu i stavljao lijek u zub, za 15-ak dana moram opet da mi stavi novu plombu.....
čak sam i snimila kompletne zube na rtg, pa sam sad na miru jer točno znam kako mi izgledaju svi zubi i izvana i iznutra (srećom, sve je ok) 
stariji je malo zubar, ali je i jaaaaaaako dobar!  ima čak više ordinacija pa paralelno radi na više pacijenata (npr. dok meni ne počne djelovat anestezija, drugom pacijentu pregleda zub, tako da se puno ni ne čeka) 
|
|
|
20.11.2012., 16:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
preporuka Zg
molila bih preporuku za kvalitetnog (ne nužno i najjeftinijeg) stomatologa na području Zagreba - Trnje, Kruge, Centar...
preporuke za privatnog stomatologa više su nego dobrodošle.
tražim nekoga tko ne štedi na injekcijama i tko će mi se za moj novac posvetiti. a da sam spremna platiti - jesam, za dobru uslugu svakako jesam.
hvala
|
|
|
21.11.2012., 14:55
|
|
lady
Registracija: Mar 2006.
|
Quote:
lovački kaže:
može li mi netko preporučiti dobrog stomatologa u splitu? hvala!
kakva je marina a. ježina, jel netko ima saznanja. ima ugovor sa hzzo? šta to točno znači?
to bih valjda trebao znati, ali ako se nekom da nek napiše precizno još jednom.
|
ako želiš privatnika, preporučujem Bojčića na Pojišanu, a ako želiš nekog dobrog pri HZZO i jeftinijeg onda Prgin-Šimundža na skalicama
|
|
|
21.11.2012., 23:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
thx!
|
|
|
22.11.2012., 13:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Moze pomoc molim vas? Trazim zubara u zapadnom djelu grada, socijalni...neke preporuke? Hvala
|
|
|
22.11.2012., 15:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
Big Paulie kaže:
Moze pomoc molim vas? Trazim zubara u zapadnom djelu grada, socijalni...neke preporuke? Hvala
|
Dr. Nives Protrka, pola preko socijalnog - pola privatno. Odlična je žena!
|
|
|
22.11.2012., 15:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
barbaraXS kaže:
molila bih preporuku za kvalitetnog (ne nužno i najjeftinijeg) stomatologa na području Zagreba - Trnje, Kruge, Centar...
tražim nekoga tko ne štedi na injekcijama i tko će mi se za moj novac posvetiti. a da sam spremna platiti - jesam, za dobru uslugu svakako jesam.
hvala
|
Može Trešnjevka? Dr. Protrka Nives je predobra, umirala sam od straha prije, a sad mi je ono; moram kod zubara? Može.  ako ju zamoliš, čak će ti dati predanesteziju - premazati nekom tekućinom zubno meso gdje treba piknuti za pravu anesteziju  žena ima strpljenja, priča sa mnom kao da imam 5 godina  
|
|
|
23.11.2012., 11:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2005.
|
Tražim stomatologa u zagrebu koji je fleksibilan sa plačanjem, nekoga tko daje na više rata s obzirom da će imati dosta popravaka u mom slučaju. Preko 5k kn.
|
23.11.2012., 14:35
|
|
Moderator
Registracija: Oct 2005.
|
Miuccia Prada, jedno spominjanje je sasvim dovoljno. Koga zanimaju detalji, postoji pm
|
|
24.11.2012., 23:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
neo_one kaže:
Pozdrav svima,
možete li mi preporučiti dobrog ortodonta u Varaždinu.
Malo samo guglala i jedno sam pronašla dr. Gerenčir i dr. Weber.
Kakva je dr. Gerenčir ako netko ima iskustva? Bila sam kod nje na informativnom razgovoru i odmah mi je ponudila da biram želim li fiksni ili mobilni aparat, bez slike zubi (24 su mi godine) i nekog detaljnijeg pregleda. Upravo iz tog razloga mi ne uljeva povijerenje.
Ako netko ima iskustva, savijete, prijedloge molim da podijeli.
Hvala
|
Dr. Delladio iz Kuršanca nije daleko od Vž-a.
|
|
|
25.11.2012., 19:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
Pozdrav!
Molim vas preporuku za dobrog zubara koji radi preko HZZO-a, a da je na području Novog Zagreba.
Na internetu sam pronašla Jadranku Hurčak koja je na Jaruščici, a ja sam na Laništu, pa bi mi to bilo najbliže. No nisam naišla ni na kakva iskustva s njom. Zna li možda netko nešto o njoj?
Unaprijed zahvaljujem! 
|
|
|
25.11.2012., 23:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2004.
|
Ribarić Dunja
ili Maretić Mirna - obje u Remetinečkom Gaju
I Hurčak je OK 
|
|
|
26.11.2012., 01:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Zdravo!
Ne bojim se zubara, stovise, volim ih.
Doselila sam u Zagreb i sad trazim preporuku za kvalitetnog i normalnog hzzo stomatologa.
Iskustvo nalaze da bi trebao biti mladji jer me stariji kov ne dozivljava kad zelim ciste i zdrave zube, valjda samo oni sa naslagama do pola zuba imaju cast bit osvjezeni!...,i pored svoga stomatologa, odlazila sam kod privatnika za takvu jednu jednostavnu radnju. Zelim stomatologa kojemu ne moram ja pokazivati di je karijes i di je cudnjikav zub, ili ako vec moram ja, da ne dobijem na to- "ma nista ti to nije!"! 
I bilo bi fino da se brine i obnovi plombu zastarijelu na devitaliziranom zubu a ne da ga moram pitat i za to.
Jednom rijecju, zelim briznog zubara/zubarku!
područje Trnje, Kruge, Centar... ma cak i ne mora biti, samo da se pronalazi u opisu 
|
|
|
26.11.2012., 17:32
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2009.
|
Quote:
barbaraXS kaže:
hvala
|
Ako ti je kvaliteta bitnija od cijene usluge, onda preporučam ovog zubara:
http://www.stomatoloska-ordinacija.net/hrv/index.aspx
|
|
|
27.11.2012., 12:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
pozz....zanima me dali netko zna za privatnog stomatologa Ivan Galic on se nalazi na Kvaternikova 2 u splitu...ako je netko bio kod njega,isteresira me dali ste zadovolni s uslugom i cijenama???trazim dobrog pa sam cula za njega.
|
|
|
29.11.2012., 19:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Ima li tko iskustvo s Mrković Brankom, stomatologom u Splitu?
|
|
|
01.12.2012., 14:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2012.
|
Stomatolog Romana Brnčić
http://www.stomatolog-brncic.hr/
Jucer ujutro probudio se s oteklinom na licu i posto mi je ovaj zubar nasuprot zgrade dosao tamo da dobijem savjet ili da mi prepise neki antibiotik i da se ujedno i raspitam za cijene lijecenja zuba. Medjutim ostao neugodno iznenadjen... zena me pregledala ravno 3sekunde za sto je naplatila 200kn i rekla da ona zube ne popravlja jer poravci zuba uzrokuju rak??? i ostala sranja, ponudila mi neki svoj "antibiotik" koji kosta ni manje ni vise nego oko 1000kn i sve je svela na to da napravim ortopan da vidimo koje sve zube treba vadit????
Uglavnom od svih stomatologa ja nabasam na ovu koju se fura na neke magije i vadjenje zuba te ostanem kraci za 200kn zbog pregleda od 3sek.
Prepucujem izbjegavanje ove ordinacije!
|
|
|
01.12.2012., 17:32
|
|
Moderator
Registracija: Oct 2005.
|
wow...svaka cast 
|
|
01.12.2012., 23:41
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
justyzg kaže:
Stomatolog Romana Brnčić
Jucer ujutro probudio se s oteklinom na licu i posto mi je ovaj zubar nasuprot zgrade dosao tamo da dobijem savjet ili da mi prepise neki antibiotik i da se ujedno i raspitam za cijene lijecenja zuba. Medjutim ostao neugodno iznenadjen... zena me pregledala ravno 3sekunde za sto je naplatila 200kn i rekla da ona zube ne popravlja jer poravci zuba uzrokuju rak??? i ostala sranja, ponudila mi neki svoj "antibiotik" koji kosta ni manje ni vise nego oko 1000kn i sve je svela na to da napravim ortopan da vidimo koje sve zube treba vadit????
Uglavnom od svih stomatologa ja nabasam na ovu koju se fura na neke magije i vadjenje zuba te ostanem kraci za 200kn zbog pregleda od 3sek.
|
hahahahahah, ti mater!  
|
|
|
02.12.2012., 17:37
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
justyzg kaže:
Stomatolog Romana Brnčić
|
 Nadam se da si skupia račun. Ja bi s njim otišla ravno u poreznu. Pa da vidimo koliko prijavljuje te čarobne usluge. 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:26.
|
|
|
|