Euro 2016 Francuska Le Championnat d'Europe |
08.07.2016., 00:18
|
|
Moderator
Registracija: Jul 2009.
|
Razočarenje.
CR i Santos dižu trofej.
|
|
|
08.07.2016., 00:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Sto reci?
Na kraju se mora cestitati francuzima koji su iskoristili dvije glupe individualne pogreske i uz malo srece i odlicnog lorisa izborili finale ....
Njemacka vrlo dobra,ali eto,jednostavno u ovome trenutku nedostaje centralni napadac kao i ofenzivni veznjak koji moze napraviti visak jedan na jedan
Do rusije svi u dfb-u imaju zadatak da od wagnera,lasogge,selkea naprave makar vrlo dobre napadace
Od ofenzivnih veznjaka se ocekuje napokon marco reus ,kao i eksplozija sanea,potvrda draxlera(pod hitno nabiti 5kg misicne mase,onako kako se on odbija od igraca je smijesno gledati)kao i vracanje gotzea u zivot
Muller ovi turnir sto prije spremiti u arhiv 
|
|
|
08.07.2016., 00:19
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
mah11 kaže:
Proguzili se protiv Italije, jesi ti gledao utakmicu? Bili su uvjerljivo bolji i da nije bilo Boatengove gluposti do penala ne bi došlo, isto tako danas Švajni zasrao. Falilo im je u napadu, ali uvjerljivo su bili najdominantnija momčad na turniru i protiv nikoga nisu bili zabijen u svojih 16.
|
Uvjerljivo bolji? Napravili su si dvije šanse za gol protiv jedne talijanskih anonimusa, jaka muda. I da, proguzili su se na penale, jer ja u životu nisam vidio utakmice, gdje momčad pobijedi na penale, a da od prvih 5 penala pogodi samo 2.
Francuzi su okrenuli 0:1 protiv Irske, razbili iznenađenje prvenstva, koje je prije toga pobjedilo Englesku, i danas pobjedili aktualne svjetske prvake. Ako sa svim tim nisu zaslužili finale, onda ne znam tko je.
|
|
|
08.07.2016., 00:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2012.
|
Nazalost, nema se tu za koga navijati u finalu! Nijedna ekipa mi nije nekako simpaticna!
|
08.07.2016., 00:32
|
|
AUTOBANIRAN
Registracija: Apr 2006.
Lokacija: Lutalica u potrazi za istinom i pravdom- nepopravljivi optimist
|
Quote:
Stric iz ozadja kaže:
To je već bilo (daleko u prošlosti) ali je onda ukinuto.
|
Ćudno da opet ne uvedu. Dodatna tekma bi donijela svim zainteresiranim stotine milijuna Eura a i sport bi bolje prośao -veća mogućnost da bolji pobijedi a ne sretniji u izvodjenju penala.
Ponosan sam, da je moj kompletni post „vrijedan” 100 bodova, bio odbrana nevine Djece od tih politicara, koji ne donose zakone u prilog dobra Djece, nego njih samih, tj da im takvi zakoni generiraju dodatne glasove na izborima.
|
|
|
08.07.2016., 00:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Quote:
Stric iz ozadja kaže:
Uvjerljivo bolji? Napravili su si dvije šanse za gol protiv jedne talijanskih anonimusa, jaka muda. I da, proguzili su se na penale, jer ja u životu nisam vidio utakmice, gdje momčad pobijedi na penale, a da od prvih 5 penala pogodi samo 2.
Francuzi su okrenuli 0:1 protiv Irske, razbili iznenađenje prvenstva, koje je prije toga pobjedilo Englesku, i danas pobjedili aktualne svjetske prvake. Ako sa svim tim nisu zaslužili finale, onda ne znam tko je.
|
Kakve veze ima što je slabija generacija digića u pitanju, bili su jedna od najboljih momčadi na prvenstvu, uništili Španjolsku(moglo je biti preko 4 razlike) i očitali taktičku lekciju Belgiji. Protiv Njemačke nisu ozbiljno priprijetili golu. Kao što sam rekao, da nije bilo gluposti Boatenga ne bi došlo do penala. Danas žabari su iskoristili svoje prilike, no daleko je to od neke odlične predstave. Činjenica je da su švabe igrale najbolji nogomet na prvenstvu, najdominantniji, samo nisu imali pravu špicu i igrača koji može stvoriti višak(Reus) da to upotpune, inače bi bila šetnja. Toliko o Pogbi i tom precijenjenoj Francuskoj vezi, ubili ih Kroos i penzioner Švajni.
|
08.07.2016., 00:34
|
|
Samo konstruktiva
Registracija: Nov 2008.
|
Dobra utakmica, jedna od rijetkih takvih na turniru. Šteta što ju je sudac ubio bezveznim penalom, ali to se očito ovih dana sudi. Klasična nogometna priča o neiskorištenoj nadmoći, Nijemcima mora biti jako žao radi ovoga. Doduše, cijeli turnir im fali onaj automatizam u završnici. Ali i igrači koji su taj automatizam prezentirali na SP prije dvije godine. Šteta jer su izgledali puno simpatičnije nego tada, a i igrali ljepši nogomet. Francuska će otresti Portugal kao što je otresla Brazil 1998., Portugal ima ravno nula šanse za pobjedu.
|
|
|
08.07.2016., 00:41
|
|
Neodgovorni pojedinac
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
Stric iz ozadja kaže:
Slažem se 100%, neka se igra dok netko ne postigne gol, pa nek se jebu, plačani su više nego dovoljno.
|
radije ću gledat penale neko 200 minuta prejebavanja po igralištu bez udaraca u okvir gola
|
|
08.07.2016., 00:43
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
mah11 kaže:
Kakve veze ima što je slabija generacija digića u pitanju, bili su jedna od najboljih momčadi na prvenstvu, uništili Španjolsku(moglo je biti preko 4 razlike) i očitali taktičku lekciju Belgiji. Protiv Njemačke nisu ozbiljno priprijetili golu. Kao što sam rekao, da nije bilo gluposti Boatenga ne bi došlo do penala. Danas žabari su iskoristili svoje prilike, no daleko je to od neke odlične predstave. Činjenica je da su švabe igrale najbolji nogomet na prvenstvu, najdominantniji, samo nisu imali pravu špicu i igrača koji može stvoriti višak(Reus) da to upotpune, inače bi bila šetnja. Toliko o Pogbi i tom precijenjenoj Francuskoj vezi, ubili ih Kroos i penzioner Švajni.
|
To nije nikakva činjenica i tko im je kriv da nemaju pravu špicu, koja bi mogla utrpati dva komada ko Griezmann? Jeli cilj nogometa igrati odlično u sredini ili je možda cilj postiči što više golova? Još samo to treba modernom nogometu, da pobjeđuju momčadi bez pravih špic igrača...
|
|
|
08.07.2016., 00:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Pa nitko im nije kriv, Francuzi su iskoristili svoje i gotov, samo kažem da su švabe igrale najbolji nogomet na turniru.
|
08.07.2016., 00:54
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
mah11 kaže:
Pa nitko im nije kriv, Francuzi su iskoristili svoje i gotov, samo kažem da su švabe igrale najbolji nogomet na turniru.
|
Sve u redu, za mene nisu. 
|
|
|
08.07.2016., 01:01
|
|
AUTOBANIRAN
|
Quote:
mah11 kaže:
|
pogotovo protiv Poljske 
Ponosan sam, da je moj kompletni post „vrijedan” 100 bodova, bio odbrana nevine Djece od tih politicara, koji ne donose zakone u prilog dobra Djece, nego njih samih, tj da im takvi zakoni generiraju dodatne glasove na izborima.
|
|
|
08.07.2016., 01:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2004.
|
Zasrali su suci ovo prvenstvo s takvim penalima, to je tek odbijanac od glave u ruku daleko od gola, a jos je i sudio sa zadrskom, ocito se moralo malo pomoc domacinu.
Dok naguravanje i povlacenje u 16 metara se uopce ne gleda, tu branici mogu raditi sto hoce.
Jedan takav potez je bio dovoljan da prevagu stavi na Francusku stranu i omoguci im vrebanje iz kontre, do cega je na kraju i doslo. Francuzi nisu odigrali lose, dobro su zaustavili Njemacki napad, ali nisu tako lako trebali doci do pobjede.
Finale ne znam za koga bih navijao, Portugal ovaj put u ulozi grcke (s antipatikusom koji je neko vrijeme skupljao iskustvo na grckoj klupi), ili napaljene francuze koji skoro uvijek isposluju domacinstvo EP-a/SP-a da bi nesto osvojili (*cough* Platini). 60-40 za francuze unatoc tome sto ce Santos vjerojatno bolje postaviti taktiku.
|
|
|
08.07.2016., 01:07
|
|
Neodgovorni pojedinac
Registracija: Jun 2009.
|
o cemu ti pricas, penal je ko iz knjige, ne moze biti cisci
|
|
08.07.2016., 01:08
|
|
AUTOBANIRAN
|
Zanima me da li će Njemci trażiti ostavku Lava
|
|
|
08.07.2016., 01:17
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2007.
|
talijanu dati da sudi ovakvu utakmicu,
hvala Platini 
|
|
|
08.07.2016., 01:22
|
|
AUTOBANIRAN
|
Za poraz su uvijek krive obe strane.
Protivnik i sudac 
|
|
|
08.07.2016., 01:23
|
|
Mia san Mia
Registracija: Apr 2004.
|
A jebiga, moglo/moralo se u finale, no bez pravog golgetera daleko su jos dogurali.
|
08.07.2016., 01:24
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
benny kaže:
Za poraz su uvijek krive obe strane.
Protivnik i sudac 
|
dnevna doza prosječnog 'rvata 
|
|
|
08.07.2016., 02:17
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2007.
|
Nije bio problem kod suca u penalu, problem je bio kaj je cijelo vrijeme bio više naklonjen francuzima. Svaki sitni faul je sudio za francuze, tek kada je bilo 2-0 onda je nešto dao i švabama. Švabe puno bolje skoro cijelu tekmu osim prvih 10ak minuta oba poluvremena. Još su igrali bez tri ključna igrača, Khedira bi bio umjesto Švajnija koji je skrivio penal, Hummels je najbolji stoper danas a Gomez im fali jako, možda nije neki vrh vrhova napadač ali njima treba očito čisti napadač, a ne one fore sa lažnim devetkama tipa Gotzea ili Mullera. Finale je katastrofa, pogledao sam sve tekme ovog prvenstva, mislim da finale neću. Odvratne dvije ekipe koje su nešto pokazale tek protiv Walesa odnosno Islanda. Da barem obje mogu izgubiti 
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:42.
|
|
|
|