Mali oglasi Kupujem, prodajem, mijenjam, poklanjam... |
|
|
26.07.2019., 12:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
Pa šta je s njima?! Pa sve pošiljke kasne mi preko tjedand ana... a želiš ih nazvati i provjeriti tracking code preko telefona, sada uopće ne možeš ni doć da ibornika kao prije, već ti odmah na početku kaže da je sve zauzeto i probajte kasnije... kaos je kod njih sada očito...
|
26.07.2019., 13:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
poštica se seli pa je kaos
|
|
|
26.07.2019., 13:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
A da, čuo sam, ali da su sada onemogućili info telefon...
|
30.07.2019., 17:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
Znači, prije tjedan dana podnio sam zahtjev za nadoslanje pošiljaka + poste restante u poštanski uredu malog mjesta u kojem ljetujem. Nije bilo problema kod toga.
Sada čekam paket iz Amerike i vidim na trackingu od USPSa (ali ne od HrPošte) da je paket u HR:
CROATIA, ZAGREB, Departed -> Your item departed a transfer airport in PLESO, ZAGREB, CROATIA on July 29, 2019 at 2:01 pm. The item is currently in transit to the destination.
Znači li to da se paket šalje u Zadar te neće biti carinjen u ZGu, već u Zadru jer poštanski ured na koji ide nadoslanje nalazi se na Pašmanu?
|
31.07.2019., 07:33
|
|
Pacijent
|
nveqmluy
|
|
|
17.08.2019., 13:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
https://www.hermes.at/en
iz austrije mi stiže posiljka sa hermes , tko dati njihovu dostavu , dali nasa posta ili kurirska sluzba ako je kurirska sluzba koja ? hvala
|
|
|
21.08.2019., 08:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
nekad Overseas nekad mislim Dpd ili tako neka manja firma, dakle nema pravila. Moje iskustvo sa Hermesom slanje iz Njemačke.
|
|
|
11.10.2019., 15:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2015.
|
pozdrav, imam problema oko paketa sa aliexpresa. Radi se o dijagnostici koja je bila na rasprodaji, placena je oko 19$
Dobio sam mail od poste da traze potvrdu placanja, da utvrde vrijednost.
Isti dan sam im poslao screenshot di se vidi sve, medutim oni su to odbili, jer su nasli da takvo nesto na aliexpresu kosta oko 70$
Poslao sam im opet mail di ih molim da uvaze screenshot, i od toga je proslo tjedan dana bez njihovog ikakvog javljanja.
Danas im saljem mail di ih molim neki info sto se desava, i jave mi da ako imam kakvih prigovora da se javim na odjel carine.
Medutim, s odjela carine me odjebu jer se oni ne bave time, i vracaju me nazad.
Zanima me sta raditi? Bojim se da paket ne bude vracen, a novac izgubljen
|
|
12.10.2019., 01:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2013.
|
Bokbok!
Imam pitanje vezano za situaciju sa adresom. Dakle, živim kao podstanar i nemam svoj sandučić nego od gazdi (koji su iznad nas). Oni su rekli da ne naručujem na njihovo prezime pa me zanima mogu li na svoje iako ga nema nigdje na sandučiću i hoće li mi htjeti ostavljati cedulju ako nema istog? Ili mogu tražiti poštanski ured da se njima dostavljaju paketi? Hvalaaa
|
|
|
15.10.2019., 08:23
|
|
I can't make her real
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
Prophetia kaže:
Bokbok!
Imam pitanje vezano za situaciju sa adresom. Dakle, živim kao podstanar i nemam svoj sandučić nego od gazdi (koji su iznad nas). Oni su rekli da ne naručujem na njihovo prezime pa me zanima mogu li na svoje iako ga nema nigdje na sandučiću i hoće li mi htjeti ostavljati cedulju ako nema istog? Ili mogu tražiti poštanski ured da se njima dostavljaju paketi? Hvalaaa
|
Mozes na postanski ured, samo umisto adrese stavi se Poste restante i to je to.
A za podstanare ja stavin npr:
ime i prezime, adresa, pa u zagrade KOD ( prezime vlasnika) i napisi kat.
Ovako nesto: Ivan Ivic, Vukovarska 6, prizemlje, kod Matic, 10000 Zagreb
|
|
|
18.10.2019., 11:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2009.
|
pozdrav, trebam hitno odgovor što napraviti, poslala sam preporučenu pošiljku iz Rijeke u Zagreb. Primatelj uredno na toj adresi prima poštu, prezime je i na portafonu i na kaslićui na vratima. Par dana iza pogledala sam status pošiljke - Pokušaj uručenja, primatelj NEPOZNAT. Primatelj je odmah zvao svoju poštu, pa su ga uputili na drugu poštu, ali pošiljka je već otišla u povrat i danas se vratila meni. Nisam ju još podigla. Ako podignem moram platiti troškove povrata i troškove ponovnog slanja. Moje pitanje je što poduzeti s obzirom da je greška pošte.
|
|
|
21.11.2019., 23:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2005.
|
Jučer mi je poštar trebao donijeti preporučenu pošiljku, za koju je bio potreban moj potpis budući da je došla s povratnicom (službeni dokumenti iz kompanije). On je uredno istrgnuo povratnicu i bacio mi kovertu pred vrata, kiša je padala cijeli dan, možete misliti na što je ličila koverta kad sam došla doma. Njihovom bezobrazluku i neradu nema granica...
|
|
|
23.11.2019., 12:03
|
|
Registrirani korisnik
|
paket su nasli evo nakon 2-3 tjedna dana vratio se u split pa ide u zagreb njihov debilni dostavljac je kriv napisao sam gore znaci bio je HP, tipkam se sa njima preko info@posta hr kako da trazim odstetu i koliko jer mi nisu dostavili hp na vrijeme vec kasnili 2-3 tjedna
|
|
|
25.11.2019., 11:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
ja inače prodajem stvari preko neta i u zadnje vrijeme su se srozali. običan paket sam slao isti dan -18 kn kao i hp express - 34 kn. običan paket je došao prije hp expressa, a išlo je u isti grad
također, izgubili su mi preporučenu pošiljku - traže je već mjesec dana itd..
mislim da uskoro prelazim na overseas
|
|
|
25.11.2019., 16:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
lordhart kaže:
ja inače prodajem stvari preko neta i u zadnje vrijeme su se srozali. običan paket sam slao isti dan -18 kn kao i hp express - 34 kn. običan paket je došao prije hp expressa, a išlo je u isti grad
također, izgubili su mi preporučenu pošiljku - traže je već mjesec dana itd..
mislim da uskoro prelazim na overseas
|
koliko su mi rekli tona novih radnika koji kurca ne znaju
|
|
|
17.12.2019., 13:46
|
|
Registrirani korisnik
|
saljem im vec drugi email da mi isplate odstetu za hp paket koji sam slao ovdje imate sta se sve desavalo , na [email protected] nista nema odgovora, koliko se inace ceka i ima li drugi nacim potrazivanja iste?
|
|
|
17.12.2019., 14:29
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
S0nic kaže:
saljem im vec drugi email da mi isplate odstetu za hp paket koji sam slao ovdje imate sta se sve desavalo , na [email protected] nista nema odgovora, koliko se inace ceka i ima li drugi nacim potrazivanja iste?
|
mjesec dana
spori su jako, uostalom kao i njihova usluga
|
|
|
17.12.2019., 22:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ekvilajzer kaže:
mjesec dana
spori su jako, uostalom kao i njihova usluga
|
klauni uzasni su
|
|
|
13.01.2020., 20:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
Da li se nekome desilo da na pošti ne može poslati preporučeno (ni prioritetno, ni običnom poštom) ništa osim dokumenata (papira)?
Htjela sam danas poslati jedan CD, ali nisam mogla. Rekli su da mogu samo kao paket. 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:01.
|
|
|
|