Svijet Zbivanja u svijetu |
|
|
24.03.2014., 21:53
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2014.
|
Quote:
vatroled kaže:
dobar pokusaj, houdini.
ne, ja tvrdim da su ameri prekrsivsi medjunarodno pravo na kosovu, dali opravdanje drugima, krsiti medjunarodno pravo i praviti se da ga ne krse, kao sto se ameri prave.
ali kako ameri na kosovu sluzbeno nisu prekrsili medjunarodno pravo, tako rusi na krimu sluzbeno nisu prekrsili isto.
mislim, mozemo se mi i dalje praviti da je to pravo vrijedno papira na kojemu je napisano. zabavno je. 
|
Ajmo poredit
Amerikanci su bombardovali Srbiju,Rusi nisu Ukrainu.Amerikanci su usli vojsko na Kosovo,´cak ni Hrvati nece reci da nema dokaza,Za ruse nema dokaza da su to uradili.Krim proglasava Referendum i izglasava nezavisnost,potom i zelju da se pripoji Rusiji,gde je tu neka nezakonita rabota Sem sto su priznali ne bas skroz legitimnu drzavu,ko Hrvati Kosovo,jos manje legitimno.Dokaz ,Hrvati su gore prekrsili M.Pravo od Rusa ,Rusi su manje prekrsili M.Pravo od Amera
Gde gresim?
|
|
|
24.03.2014., 21:54
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Oct 2013.
|
Quote:
The Gipper kaže:
Joj, ti si tu svašta napisao. Teorije zavjere, baze, oligarsi. Prvo, na Kosovu Amerika ima svega 665 vojnika. Toliko o najvećoj bazi. Što se postavljanja oligarha tiče daj si pogledaj biografiju Ahmetova. Čovjek je nagovorio Kučmu da postavi Janukoviča na funkciju, glavni je financijer stranke, praktički njen lider, najbogatija je osoba u Ukrajini, ispremrežen sa svim. A prošlost mu je prilično mračna. I sad ti to uspoređuješ sa Zapadom što veze nema. Nitko na Zapadu a pogotovo u Americi nema toliku moć kao on u Ukrajini. Pa samo stavi njegovo bogatstvo u kontekst ukrajinske ekonomije i usporedi s američkim bogatašima i američkom ekonomijom. Nitko mu nije ni blizu.
|
...amerika ima bazu na kosovu i za nju ne plača nikakvu naknadu što nije slučaj nigdje u svijetu...pišeš o nekom oligarhu koji je pomogao demokratski izabranom predsjedniku da ostvari političku karijeru i što je u tome ilegalno pa nije taj tip platio 4 milijarde dolara i financirao batinaše da ubijaju policiju i pale zgrade po kijevu te financirao puč..daj molim te uspoređivati moč jednog ukrajinskog oligarha s utjecajem i bogatsvom zapadnih bogataša je neprimjereno..
|
|
|
24.03.2014., 21:55
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Epirot kaže:
Vasa nacija nije starija od 200 godina a kamo li 1.000 .... ako nije tako , dokazi da vidimo 
|
Ajnhard ,koji je Radio za vaseg gazdu,DAI pisao za naseg ,a i on glavonja....dosta?
|
|
|
24.03.2014., 21:56
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
vatroled kaže:
dobar pokusaj, houdini.
ne, ja tvrdim da su ameri prekrsivsi medjunarodno pravo na kosovu, dali opravdanje drugima, krsiti medjunarodno pravo i praviti se da ga ne krse, kao sto se ameri prave.
ali kako ameri na kosovu sluzbeno nisu prekrsili medjunarodno pravo, tako rusi na krimu sluzbeno nisu prekrsili isto.
mislim, mozemo se mi i dalje praviti da je to pravo vrijedno papira na kojemu je napisano. zabavno je. 
|
Ne, ne može to tako. Ako smatraš da je pravno nedopustivo mijenjat granice suverene države onda bi trebao osudit rusku aneksiju Krima. Čak i ako smatraš da nezavisno Kosovo nema pravnu osnovu ti trebaš bit dosljedan i osudit aneksiju Krima. Ali dobro, ja ću se zadovoljit i ovakvim implicitnim priznanjem.
|
|
|
24.03.2014., 21:57
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Ziggy Pop kaže:
Misliš kao oni konjušari što su 500 godina cuclali obrezani osmanski penis, pa su zbog toga ogorčeni do dana današnjeg? 
Kao što rekoh, nauči se živjeti s porazom, proces je to. 
|
E Horvat ,oces priznat,nema izlvlacenja ,Austrisku Islamski republiku i njeno legitimno pravo da pripoji povjesnu zemlju i Zagreb,naravno bez Horvata? 
|
|
|
24.03.2014., 22:00
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
igor malteze kaže:
...amerika ima bazu na kosovu i za nju ne plača nikakvu naknadu što nije slučaj nigdje u svijetu...pišeš o nekom oligarhu koji je pomogao demokratski izabranom predsjedniku da ostvari političku karijeru i što je u tome ilegalno pa nije taj tip platio 4 milijarde dolara i financirao batinaše da ubijaju policiju i pale zgrade po kijevu te financirao puč..daj molim te uspoređivati moč jednog ukrajinskog oligarha s utjecajem i bogatsvom zapadnih bogataša je neprimjereno..
|
Neš ti baze za 665 vojnika. 
Imovina tog oligarha čini nekih 7-8% ukrajinskog BDP-a. Imovina Bill Gatesa kao najbogatijeg Amerikanca čini 0.5% američkog. A ti izvuci zaključke iz toga.
|
|
|
24.03.2014., 22:01
|
|
Na porodiljnom
Registracija: Mar 2008.
|
UA - Ukrajina IV - povremeno pročitati uvodni post.
Quote:
igor malteze kaže:
...nisu oni ljuti na ruse ljuti su na zapad i moram priznati da me podsječaju na aliju izetbegoviča koji je na samom početku rata u bosni na aerodromu bio zadržan od strane JNA te je kukao o tome kakjo je moguće da vojska uhapsi legalnog predsjednika i taj komentar upučivao zapadu od kojeg je tražio spas ne razumijevši da ona krvava sranja koja dolaze su stoput gora od zadržavanja jednog predsjednika...tako i ukrajinska oporba čude se svemu što se dešava i traže spas od zapada ne shvačajući da su pokrenuli val koji će ih ili potopiti ili će ga uzjahati i pri tom balansirati..presitni su to igrači u velikoj igri...
|
Videotekarka Bombarderka priznala autenticnost snimke:
https://mobile.twitter.com/YuliaTymoshenko
She tweeted “The conversation took place, but the '8 million Russians in Ukraine' piece is an edit. In fact, I said Russians in Ukraine – are Ukrainians. Hello FSB  Sorry for the obscene language.”
The former Ukrainian PM has not clarified who exactly she wants to nuke.
Heroj Rezervni oficir koji ce goloruk tamaniti Ruse negira autenticnost 
|
|
|
24.03.2014., 22:02
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Dec 2012.
|
Quote:
Sumrak Bogova kaže:
Ajnhard ,koji je Radio za vaseg gazdu,DAI pisao za naseg ,a i on glavonja....dosta?
|
Nista te nisam razumjeo s'ovim postom , nego :
http://forum.cafemontenegro.com/atta...3&d=1176635086
Jel ovo dosta od vaseg velikana , a on je :
Quote:
Kosta "Stojan" Novaković (Serbian Cyrillic: Стојан Новаковић; 1 November 1842 – 18 February 1915) was a Serbian historian, scholar, writer, literary critic, translator, politician and diplomat, holding the post of Prime Minister of the Kingdom of Serbia
|
|
|
|
24.03.2014., 22:02
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Brandfackell kaže:
|
U parlamentarnoj demokraciji ima direktne veze.
|
|
|
24.03.2014., 22:03
|
|
blind passenger
Registracija: Apr 2013.
|
Quote:
Revenger20 kaže:
Ako vi niste shvatili da je međunarodno pravo tek poligon za iživljavanje nad malim i nemoćnim državama, onda nemojte rađe više diskutirati ovdje.
Pravo određuje gola sila.
|
jasno je to ko suza, kolega.
ali kad licemjeri traze isprike u tom pravu po potrebi, kako bi se uskladilo sa akcijama jednog entiteta a osudile akcije drugog entiteta, moras se spustit na njihov nivo i ukazati im paradoks. iako je infantilno.
|
|
|
24.03.2014., 22:03
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Mar 2014.
|
Quote:
Kanzas kaže:
Ja bi joj dao, neka se Rusi malo uplaše, onako kako se Amerikanci i Japanci plaše Sjeverne Koreje. 
|
Dobra usporedba. Tu su negdje po pameti, onaj Kim s glupom frizurom i Julija s patetičnom frizurom.
|
|
|
24.03.2014., 22:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
The Gipper kaže:
Što se boldanog tiče, ti si implicitno priznao da se odcijepljenje Krima ne legitimiteta već se bazira na tjeranju inata. Ok! Toliko o argumentaciji.
|
Nije to tjeranje inata, već je Kosovo dalo legitimitet za neka druga prepucavanja. Krim je jedan od njih. Ne može pravo vrijediti za jedne, a za druge ne.
|
24.03.2014., 22:06
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
The Gipper kaže:
U parlamentarnoj demokraciji ima direktne veze.
|
Točno. Januković je legitiman predsjednik jer je izglasan i još uvijek mu traje mandat. A nije pravomoćno osuđen. I što ti nije jasno?
|
|
|
24.03.2014., 22:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
Sumrak Bogova kaže:
E Horvat ,oces priznat,nema izlvlacenja ,Austrisku Islamski republiku i njeno legitimno pravo da pripoji povjesnu zemlju i Zagreb,naravno bez Horvata? 
|
Vidiš kako smo mi Hrvati tolerantni i dobri domaćini kad još nisi kartoniran zbog velikosrpskog trolanja. 
Ja sam na Krstarici baniran za cca 30 sekundi kad sam se predstavio kao lojalni Srbin iz Hrvatske koji u svemu podržava Joea Šimunića. 
|
|
|
24.03.2014., 22:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2013.
|
Ko mi moze reci koliko ima predstavnika iz istocne i juzne Ukrajine u parlamentu?
|
|
|
24.03.2014., 22:09
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Oct 2013.
|
Quote:
The Gipper kaže:
Neš ti baze za 665 vojnika. 
Imovina tog oligarha čini nekih 7-8% ukrajinskog BDP-a. Imovina Bill Gatesa kao najbogatijeg Amerikanca čini 0.5% američkog. A ti izvuci zaključke iz toga.
|
...znači taj tip je bogatiji i od bill gatesa...zanimljivo....međutim izbjegavaš poantu svega a to je podržavati politiku nije ilegalna djelatnost već je to lobiranje i financiranje prihvačeno svuda u svijetu to je njegova privatna stvar ali dati 4 milijarde dolara da se svrgne vlast i to uzeti od poreznih obveznika a da ih se nije ni pitalo je nešto sasvim drugo
|
|
|
24.03.2014., 22:19
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
The Gipper kaže:
Kakve?  To je nastavak iste velikosrpske politike etničkog čišćenja. A Kosovo je zaslužena kazna.
|
Gdje se u međunarodnom pravu govori o zasluženim kaznama?
To ne postoji.
|
|
|
24.03.2014., 22:26
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
The Gipper kaže:
Znači ti tvrdiš da po međunarodnom pravu nije dopuštena aneksija Krima od strane Rusije. Jesam li to dobro pročitao?
|
Nisi. Po međunarodnom pravu nije bilo dopušteno otcijepljenje Kosova.
A budući da međunarodno pravo priznaje presedane, otcijepljenje Krima više nije protivno istom.
Kužiš sad koliko su USA zasrale stvar priznajući Kosovo?
|
|
|
24.03.2014., 22:29
|
|
blind passenger
Registracija: Apr 2013.
|
Quote:
Brandfackell kaže:
Gdje se u međunarodnom pravu govori o zasluženim kaznama?
To ne postoji.
|
on smatra da je amerika tata, big daddy. tata smije kaznjavati, tuci, kljucati, da tako kazemo odgajati djecicu.
samo izgleda, na njihovu nesrecu, da se je majcica rusija emancipirala. 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:55.
|
|
|
|