Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je đžabe.
Podforumi: Kokošinjac, Slikovnica

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.11.2013., 23:42   #3321
Sad sam ja luda jer netko ne zna spojiti odjevne komade u smislenu cjelinu.

Ko da dodes na svadbu u odjelu i gojzericama.

BBast is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.11.2013., 23:43   #3322
Neodrezane i neuredne nokte.
NeverMoore is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.11.2013., 23:46   #3323
talking about man..

pipsii is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.11.2013., 01:09   #3324
Quote:
Gazda kaže: Pogledaj post
Ne.
Ljakse!!!!!
LionG is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.11.2013., 02:12   #3325
Quote:
NeverMoore kaže: Pogledaj post
A onaj famozni dugi nokat na malom prstu, ha, ha? Jel i to? Vec ga niko nije spomenuo tu zadnja dva dana pa sam se malo zabrinula?!
tenaTT is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2013., 12:24   #3326
Quote:
NeverMoore kaže: Pogledaj post
To svakako, ali ono kad si čohaju jaja ili pišaju za drvetom mi je odvratno!
Old 16.11.2013., 13:20   #3327
Quote:
arna kaže: Pogledaj post
Da i to ili kad sjedi s previse rasirenim nogama-fuj.
LionG is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2013., 13:56   #3328
Quote:
A kak će vani pišat neg za drvetom

Quote:
LionG kaže: Pogledaj post
Da i to ili kad sjedi s previse rasirenim nogama-fuj.
http://www.vice.com/read/swedish-fem...sit-on-the-bus

Da meni neka nedojebana isfrustirana brkata muškomrzačka feministica određuje kako trebam sjediti poslao bi je u tri pičke materine ne jednom nego četiri puta.
JKD01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2013., 14:24   #3329
Quote:
JKD01 kaže: Pogledaj post

.
Postoje javni zahodi i zahodi u birtijama kojih ima na svakom koraku, pa bi ih mogli koristiti kao što ih koriste žene, a ne ko cucki zapišavat gdje god im dođe. I ne pali to da muškarci teže izdržavaju potrebu za uriniranjem, prije se radi o perverznom muškom egzibicionizmu, a o nekulturi da ni ne govorim.
Old 16.11.2013., 14:38   #3330
Kod muškarca vam je najgore vidjeti...

Neku noc, sitni sati oko 3 ujutro, hodamo po rubnom gradskom kvartu. Nit ima javne klonje, nit birtije. Izbor je popisat se u gace ili zamaknut za neko drvo. Ti biras pisanje u gace? Osim sto ce ti (nakratko) biti toplo, ne vidim nikakvu prednost.
ryell is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2013., 15:09   #3331
Quote:
Postoje javni zahodi i zahodi u birtijama kojih ima na svakom koraku, pa bi ih mogli koristiti kao što ih koriste žene, a ne ko cucki zapišavat gdje god im dođe. I ne pali to da muškarci teže izdržavaju potrebu za uriniranjem, prije se radi o perverznom muškom egzibicionizmu, a o nekulturi da ni ne govorim.
Nemaš baš na svakom koraku javni WC.
Evo prošli vikend, ZG na gornjem gradu cca 11 navečer, šećem cucka, auto se zaustavi pored ceste kraj Kožarskih stuba, troje ili četvoro mladih u autu, cura izlazi van, trči u parkić i ide pišat iza grma. Meni to ništa nije bilo neprirodno ili da se snebivam na to.
JKD01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2013., 15:32   #3332
Ma to s pisanjem muskih za drvom mi je skroz ok, kolko put sam u kasne nocne sate pozelila na tih par min bit musko da se mogu ispisat na miru ko musko! Da je prakticno, je

A brkate feministice ne treba uopce dozivljavat, il su vecinom kurca gladne ili pice....ugl najgore su frustracije koje proizlaze iz manjka sexa, tako da...put them on ignore, as simple as that
tenaTT is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2013., 15:34   #3333
Quote:
Glupost totalna..when you have to go, you have to go!
tenaTT is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2013., 15:46   #3334
A nu, neda mi se više glede tog pišanja, samo sam rekla da je to meni odvratno i da o tome imam mišljenje kakvo već imam.

A ovo o neprirodnosti i snebivanju...bolje niti započinjati, jerbo kad vidim što je danas nekima prirodno i normalno, a što nije... boli glava, a i nije tema.
Old 16.11.2013., 18:48   #3335
Quote:
JKD01 kaže: Pogledaj post

http://www.vice.com/read/swedish-fem...sit-on-the-bus

Da meni neka nedojebana isfrustirana brkata muškomrzačka feministica određuje kako trebam sjediti poslao bi je u tri pičke materine ne jednom nego četiri puta.
Ja razumijem da muskarci sjede rasirenih nogu nemam nista protiv toga, ali mi je uzasan onaj stav kad se izvali,tipa u kaficu i rasiri se tako da izgleda gnjusno, meni je to odbojno, ne mogu ti dočarati to tako da me vjerovatno neces ni razumijeti al nema veze..
LionG is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2013., 19:09   #3336
Grdo mi je vidjet jezik od cipela/čizmi/tenisica izvan hlača/trenirki, a muško sam...
snow9999 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2013., 19:20   #3337
Quote:
LionG kaže: Pogledaj post
Ja razumijem da muskarci sjede rasirenih nogu nemam nista protiv toga, ali mi je uzasan onaj stav kad se izvali,tipa u kaficu i rasiri se tako da izgleda gnjusno, meni je to odbojno, ne mogu ti dočarati to tako da me vjerovatno neces ni razumijeti al nema veze..
Tipično krkanski način sjedanja
Lady.Bat is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2013., 19:24   #3338
Quote:
Lady.Bat kaže: Pogledaj post
Tipično krkanski način sjedanja
Eeee tooo tooo napokon netko skužio na što mislim, bravo! Baš to sam mislila!
LionG is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2013., 19:24   #3339
Quote:
kleopatra_23 kaže: Pogledaj post
Moj tetak je imao dugi nokat...mozda i jos ima Kao zbog posla mu je bilo prakticno( automehanicar).
taj mali nokat sluzi kao dozer za kokain, e sad vjerujem nece mnoge vise govoriti da im je to odvratno vidjeti
Sergio80 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2013., 19:26   #3340
Quote:
Sergio80 kaže: Pogledaj post
taj mali nokat sluzi kao dozer za kokain, e sad vjerujem nece mnoge vise govoriti da im je to odvratno vidjeti
Daj molim te... To služi da pokažeš svima koliki si seljak i za ništa drugo.
LionG is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:55.