Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.03.2015., 00:01   #3341
Rutinski prolazak.
Old 11.03.2015., 00:02   #3342
Quote:
Ono kaže: Pogledaj post
tko je Casemiro, a tko Lucas?
To su Portillo i Granero.
Sudden Sid is offline  
Old 11.03.2015., 00:06   #3343
Casemiro je posuđen
Old 11.03.2015., 00:41   #3344
Pa prošli su, što hoćete?
Grupa Queen is offline  
Old 11.03.2015., 00:59   #3345
Spektakl, vatromet, Lukicu kako zabija pracku u raslje.

Doduse, dobili smo pracke preko Ikera, he he.
Eric Delko is offline  
Old 11.03.2015., 07:29   #3346
Quote:
Sudden Sid kaže: Pogledaj post
Real doma primio 4 gola i skoro ispao od Schalkea, a navijači slave novi Ronaldov rekord. Madrid
u tome vidimo svijetlo na kraju tunela
Old 11.03.2015., 08:28   #3347
I opet fućkaju Casillasu, a tip ih na kraju izvukao. Pored toliko kandidata na terenu za isfućkat. Debili.

A Bale zasluženo dobio zvižduke, tip je u očajnoj formi, a solira non stop.
Old 11.03.2015., 09:04   #3348
Quote:
Luyindula kaže: Pogledaj post
Real će s ovakvom igrom ispasti protiv bilo koga u kvoteru, čak i Porta i Monaca(?), koji slove kao, uvjetno rečeno, slabije ekipe koje su ostale u natjecanju.
Neće Monaco ugledati četvrtfinale
Put99 is offline  
Old 11.03.2015., 10:01   #3349
Quote:
Put99 kaže: Pogledaj post
Neće Monaco ugledati četvrtfinale
Nema teorije da Arsenal da 3 gola na gostovanju protiv Monaka, koji nisu toliko golova primili u toku dosadašnjeg takmičenja. Nije to Galatasaraj.
Žao mi je Wengera, ali pomiri se s time.
linuks is offline  
Old 11.03.2015., 10:39   #3350
jesu li to vikali "a muerte" jadnom Khediri?

http://sportske.jutarnji.hr/video--n...ota--/1311498/
Old 11.03.2015., 10:45   #3351
Quote:
ciao tifo kaže: Pogledaj post
I opet fućkaju Casillasu, a tip ih na kraju izvukao. Pored toliko kandidata na terenu za isfućkat. Debili.
Kao da juventini fućkaju Del Pieru, romanisti Tottiju, a vb16 Puyolu. Zamislivo samo u Madridu.
Sudden Sid is offline  
Old 11.03.2015., 10:49   #3352
Quote:
Kao da juventini fućkaju Del Pieru, romanisti Tottiju, a vb16 Puyolu. Zamislivo samo u Madridu.
I u Milanu
JWR is offline  
Old 11.03.2015., 10:55   #3353
Quote:
JWR kaže: Pogledaj post
I u Milanu
I u Splitu Maloci.
Rory Delap is offline  
Old 11.03.2015., 11:37   #3354
Real se lani proguzio protiv Dortmunda zahvaljujući promašajima Mkhtarijana, sad ih je Casillas spašavao.

Svaka čast Schalkeu na utakmici. Nisam ovo očekivao od Schalkea (izgleda da nije ni Carlo ), gledao sam ih prije dva tjedna u Dortmundu, di Matteo je parkirao autobus pred 16ercom, jedva da su prešli centar.
Old 11.03.2015., 12:23   #3355
kako Real ima srece.Salke pogodio stativu u oba meca,imali mnogo vise sansi.Real da se sutra igraju utakmice cetvrfinala,bilo kog da dobije u cetvrtfinalu ima da izgube,jer igraju katastrofalno!!!

Mandril je u velikoj krizi igre prije svega. Da Ronaldo recimo ne posjeduje velike individalne kvalitete oni bi u Primeri sada zauzimali cetvrtu poziciju . Cak i kada su biljezili dobre rezultate nisu me ubjedili u nekakvu igru ili ti njihovu snagu,to sam i napisao par puta na Primeri . Ova sada kriza je po meni potpuno ocekivana i nesto sto je bilo neminovno da se desi . Ne mogu da vjerujem da Ronaldo mora da se vraca do sredine terena da bi primio loptu... cisto da bi taj napad krenuo da igra .

Realov vezni red ne postoji, Kedira panjina, Kros neprimjetan,mada ni ne igra na svojoj omiljenoj poziciji od kada je u Realu , Isco se trudi ali osim par poteza za publiku od toga nema koristi puno. Bale mi je velika misterija. Iako ne igra toliko lose da je zasluzio da mu razmezene tetkice na tribinama zvizde svaku utakmicu,sto nikako ne moze ohrabriti jednog mladica kojemu je potrebna podrska u svakom smislu . Kao da je izgubio na svjezini .

Postoji dobra mogucnost da u El Classicu ponove neslavne rezultate tipa 5-0,a mozda i ta utakmica preokrene sezonu u njihovu korist ko zna.

Veceras ce se pogledati Zlatan . Vrijeme je da ostavi neki znacajniji pecat i u ovom smijesnom takmicenju
Madrono is offline  
Old 11.03.2015., 12:36   #3356
Quote:
Byron M kaže: Pogledaj post
je li LP ikad imao slabijeg branitelja naslova od ovog Madrida?
Moguće, ako se gleda samo trenutak tvog posta, ako se gleda cila sezona onda ne vridi.

Quote:
Bask kaže: Pogledaj post
Real se lani proguzio protiv Dortmunda zahvaljujući promašajima Mkhtarijana, sad ih je Casillas spašavao.
Najbolji su mi ovi argumenti, kad se iz utakmice od 180' izvuče jedan detalj koji se eto dogodio na na samom kraju i onda je to kao presudilo, ove sve što se prije igralo nema veze kao.
Old 11.03.2015., 12:37   #3357
Imam osjećaj da će QSG proći.
Grupa Queen is offline  
Old 11.03.2015., 12:41   #3358
Da Zlatan prođe, a OtaTZ ispadne? Nogometni gledatelji su svjedočili svačemu, ali ovo bi bio dvostruki presedan. I ja navijam za to čudo. Dare to Zlatan!
Sudden Sid is offline  
Old 11.03.2015., 13:12   #3359
Quote:
o pa barem ovdje na forumu ste još ove sezone prodavali Messija i pola momčadi kada ste im j... sve po spisku kada stvari nisu išle kako treba
Old 11.03.2015., 13:20   #3360
Quote:
Sportivo24 kaže: Pogledaj post
Rutinski prolazak.
PhillHeath is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:00.