Četeraj Raj za chatere, bivši Off Topic |
|
|
06.06.2023., 12:52
|
|
Firmware update completed
Registracija: May 2009.
|
Teske i zapaljive teme neka budu na staroj Brbljaonici pa tko se hoce svadjat, nek ide tamo. Ovdje samo pristojno i s uvazavanjem.
Svaku vulgarnost i vrijedjanje na ovom chatu prijavljujem.
Zamolit cu lemozaa da judolinov post prebaci tamo i svaki slican ako se ponovi, da kartonira.
|
06.06.2023., 14:08
|
|
עם ישראל חי
Registracija: May 2010.
|
Quote:
Guns of Brixton kaže:
Teske i zapaljive teme neka budu na staroj Brbljaonici pa tko se hoce svadjat, nek ide tamo. Ovdje samo pristojno i s uvazavanjem.
Svaku vulgarnost i vrijedjanje na ovom chatu prijavljujem.
Zamolit cu lemozaa da judolinov post prebaci tamo i svaki slican ako se ponovi, da kartonira.
|
Nemoguce je.
Treba se odavde generalno maknut. Kad nademo vremena se dogovorit. Mozda onda dode i antilles.
|
|
|
06.06.2023., 14:16
|
|
Uvijek u pravu
Registracija: Jul 2009.
|
Kao što kolega kaže, ne može se nikome zabraniti da sudjeluje u temi kojoj želi. Također, ovaj se podforum u pravilu slabije moderira pa zato i ne reagiram na neke stvari ako se nitko ne žali na njih.
Ali kako su se neki izjasnili da žele imati chat bez toxic masculinity, femininity, russia, NATO et all, odsad se ovo malo strože moderira i brisat će se i dijeliti kartoni za vrijeđanje, naskakivanje, antisemitizam, sve ostale anti- i slično.
|
|
|
06.06.2023., 16:17
|
|
|
Quote:
bubi mir kaže:
Nemoguce je.
Treba se odavde generalno maknut. Kad nademo vremena se dogovorit. Mozda onda dode i antilles.
|
Slazem se i nadam se i ja da bi.
(Ali isto tako, ovo s Brbljaonicom je sad vec izazov i ustrajat cu kao mazga na tome da se i ova ne pretvori u mocvaru i ne implodira).
Ps
Za koji dan mi stize PC, sve je odabrano i naruceno, oni ce ga tamo sastavit.
Jos moram nac ekran, mucim se oko toga. Zelila bi sta bolji a sta manje platit, kako to vec biva.
|
06.06.2023., 16:59
|
|
Čmrlj batler
Registracija: Feb 2012.
|
Što si nasložila i kliko dinerosa?
Mom laptopu prnio HD pa sam ga zaminio sa SSD. Sad je bolji neg pre?
|
06.06.2023., 18:08
|
|
|
Bojim se osude, nije nesto high end ali je savrseno za sve sto mi treba. Do zadnjeg sam se drzala intel/ nvidia verzije i na kraju ipak odabrala amd ryzen 5 5600 i rx 6700xt -12G kombinaciju (btw, skuplji 5600X ne daje puno vece performanse, mogu kasniej linkat video sa svim benchmarskima, moram ga iskopat).
Ostalo: maticna je Gigabyte B550M DS3H, memorija DDR4 16GB (2 x 8GB) 3600MHz, ssd 1TB whatever. Kazu na Bug.hr da bi ovo trebalo bit dobar omjer value for money (uvijek prvo tamo idem pa dalje, recenzije na youtube-u).
Sad mi ostaje nac ekran: 27 incha, 1440p, 144Hz (da vidim i to, sve do sad 60Hz i bilo mi ok), IPS po mogucnosti, nezakrivljen, amd free sync ako moze.
Dugo nisam nista uzimala i jako me zateklo koliko su graficke skupe. Sad tek vidim da je bio armagedon tokom pandemije, idem unatrag i pratim sto se dogadjalo tad.
A ako te zanima cijena, poslat cu cijelu ponudu na pm. Smatram da sam za sebe dobro odlucila, do zadnjeg casa sam mijenjala neke stvari, 11 mailova izmijenili ali zadovoljna sam. (Javio mi prvi covjek iz prodaje kad je vidio narudzbu da mi je kuciste strava s protokom zraka, uzela na kraju po savjetu jedno s 4 ugradjena ventilatora i to s RGB ledicama (uzas ali cini se da ljudi i placaju za taj lightshow ). Nasla na reditu da se moze u najgorem slucaju prekinit zice ali pokusat cu se naviknut prije. ).
Javit cu kad sve stigne. Ali jos trazim ekran, naravno
Evo:
https://youtu.be/ifI9nnmW5sg
(Jedan od 11 mailova je bila i ta promjena, na 5600 umjesto 5600x jer dobro covjek kaze, placas za slovo X).
|
06.06.2023., 18:19
|
|
|
Inace, isla jucer provjerit na Njuskalo ima li kakva prilika koja se ne propusta i naletila na ovaj divni meltdown od oglasa:
https://i.ibb.co/dMQ49Hw/Screenshot-...51-Njukalo.jpg
(Uzet cu u Linksa ili gdje vec ne moraju toliko sebe uvjeravat da su posteni).
I naravno, ako imas koju preporuku, grakni.
|
06.06.2023., 18:51
|
|
|
Quote:
IamBlackShip kaže:
Čekaj malo, ni ja nisam čovjek dobre volje.
Anyhows, prijavio bih jednu od najfascinantijih serija u zadnjih nekoliko godina.
https://www.youtube.com/watch?v=FA_XOruRFfU
Izdvojite šest sati života, neće vam biti žao. I zaboravite Cronenbergov film. Ovo je a whole new beast. Rachel Weisz za predsjednicu svemira!
|
Prijavljujem da sam i ja ovo gledala, ima over the top likove ali naviknes se, tako je zamisljeno. Sve mogu rec ali dosadna sigurno nije. Meni je, praise Kier, Severance i dalje neprevazidjen.
I prva sezona Yellowjackets (od druge su me obeshrabrili komentari ali naravno da cu je pogledat).
|
06.06.2023., 18:55
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
Guns of Brixton kaže:
Otvaram chat za sve ljude dobre volje, kad i ako pozele procakulat. Bez vrijedjanja, homofobije i ruske propagande.
|
Ok. Kakav je stav ovdašnje ekipe na pozdrav Slava Ukrajini! ? Judo veli da je to fašistički pozdrav
|
|
|
06.06.2023., 18:59
|
|
|
Stav je, kratko i jasno: Slava Ukrajini!
(osim sto Klodovik vjerovatno ima neka pitanja oko toga ali on uvijek ima "pitanja" jer trolusa pa nitko ne zna sto stvarno misli).
PS
Klodovice, poznat mi taj avatar. Jako poznat. Zlo jedno.
|
06.06.2023., 19:03
|
|
Okajava grijehe
|
Slava Ukrajini!
|
|
|
06.06.2023., 19:06
|
|
|
Aj hvala Bogu, mislia sam da je pitanje mozda provokacija.
|
06.06.2023., 19:17
|
|
עם ישראל חי
|
Quote:
jojo jojić kaže:
Slava Ukrajini!
|
Herojima slava!
|
|
|
06.06.2023., 20:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
IamBlackShip kaže:
Čekaj malo, ni ja nisam čovjek dobre volje.
Anyhows, prijavio bih jednu od najfascinantijih serija u zadnjih nekoliko godina.
https://www.youtube.com/watch?v=FA_XOruRFfU
Izdvojite šest sati života, neće vam biti žao. I zaboravite Cronenbergov film. Ovo je a whole new beast. Rachel Weisz za predsjednicu svemira!
|
Ja prijavljujem Netflixove najnovije umotvorine - Wellmania i Diplomat.
S druge strane, HBO je (bar zasada) malo razocarao s White House Plumbers. Vidjela prvu epizodu sinoc, i ok je ali ispod ocekivanja u svakom slucaju.
"Human progress never rolls in on wheels of inevitability; it comes through the tireless efforts of men willing to be co workers with God, and without this hard work, time itself becomes an ally of the forces of social stagnation. We must use time creatively, in the knowledge that the time is always ripe to do right." - Letter from a Birmingham Jail, King, Jr.
|
|
|
06.06.2023., 21:18
|
|
James Marshall Tito
|
Quote:
jojo jojić kaže:
Slava Ukrajini!
|
Heil Hitler!
Quote:
Guns of Brixton kaže:
|
Za dom spremni!
Quote:
bubi mir kaže:
Herojima slava!
|
Za kralja i otadžbinu!
Eto vam jedan video, znam da vam je teško čitati s papira...
|
|
|
06.06.2023., 21:54
|
|
עם ישראל חי
|
Zasto nas uznemirujes na nasem kutku, kad imas malo nize kutak za rusofile, desnicare i tome slicno?
Nije lijepo
|
|
|
06.06.2023., 22:00
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Guns of Brixton kaže:
|
Ne daj bože Htio sam čuti od Judine ekipe kaj misle o njegovom tvrdokornom antifašističom stavu. Znam nekad pročitati čet vam, prepristojni ste za mene. Tebe sam upamtio po Jacku Londonu: To build a fire. Djelotvorna uspavanka
|
|
|
06.06.2023., 22:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
pročitam od početka i šta da napišem ?
vulgarnost mi se ne da niti čitat a kamoli li komentirat.
u medjuvremenu sam morala skidat jedno gnijezdo lastavica iznad ulaznih vrata.
prvo leglo otišlo.
nastala tišina.
izguglala: 2 legla u sezoni.
udarila metlom prije nego se izlegne novi naraštaj, gnijezdo palo: 2 jaja.
roditelji stigli u panici, viču.
još me muče ta 2 jaja.
kad god sam u emotivnoj krizi, nazovem hrčka da se izjadam.
hrčak: nije te bilo briga kad si abortirala, a sad mi plačeš zbog 2 jaja lastavice.
e, bemtiživot.
dalje nemam puno vremena, sezona krenula.
|
|
06.06.2023., 22:55
|
|
|
Quote:
jojo jojić kaže:
Ne daj bože Htio sam čuti od Judine ekipe kaj misle o njegovom tvrdokornom antifašističom stavu. Znam nekad pročitati čet vam, prepristojni ste za mene. Tebe sam upamtio po Jacku Londonu: To build a fire. Djelotvorna uspavanka
|
Ajme, sjecam te se, bas mi je drago bilo da je netko nasao nesto za sebe u tome (a cijeli yt kanal preporucujem).
|
06.06.2023., 23:03
|
|
Buster
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
Guns of Brixton kaže:
Bojim se osude, nije nesto high end ali je savrseno za sve sto mi treba. Do zadnjeg sam se drzala intel/ nvidia verzije i na kraju ipak odabrala amd ryzen 5 5600 i rx 6700xt -12G kombinaciju (btw, skuplji 5600X ne daje puno vece performanse, mogu kasniej linkat video sa svim benchmarskima, moram ga iskopat).
Ostalo: maticna je Gigabyte B550M DS3H, memorija DDR4 16GB (2 x 8GB) 3600MHz, ssd 1TB whatever. Kazu na Bug.hr da bi ovo trebalo bit dobar omjer value for money (uvijek prvo tamo idem pa dalje, recenzije na youtube-u).
Sad mi ostaje nac ekran: 27 incha, 1440p, 144Hz (da vidim i to, sve do sad 60Hz i bilo mi ok), IPS po mogucnosti, nezakrivljen, amd free sync ako moze.
Dugo nisam nista uzimala i jako me zateklo koliko su graficke skupe. Sad tek vidim da je bio armagedon tokom pandemije, idem unatrag i pratim sto se dogadjalo tad.
A ako te zanima cijena, poslat cu cijelu ponudu na pm. Smatram da sam za sebe dobro odlucila, do zadnjeg casa sam mijenjala neke stvari, 11 mailova izmijenili ali zadovoljna sam. (Javio mi prvi covjek iz prodaje kad je vidio narudzbu da mi je kuciste strava s protokom zraka, uzela na kraju po savjetu jedno s 4 ugradjena ventilatora i to s RGB ledicama (uzas ali cini se da ljudi i placaju za taj lightshow :r ofl . Nasla na reditu da se moze u najgorem slucaju prekinit zice ali pokusat cu se naviknut prije.:ro fl .
Javit cu kad sve stigne. Ali jos trazim ekran, naravno
Evo:
https://youtu.be/ifI9nnmW5sg
(Jedan od 11 mailova je bila i ta promjena, na 5600 umjesto 5600x jer dobro covjek kaze, placas za slovo X).
|
Zato se ja nisam zajebavao s tim jel nešto nije il je x verzija nego sam fino uzeo RTX 3090, I9 9900KS i monitor acer 32' 4k IPS. Nikad nisam štedio na tom hobiju.
Btw, oćeš kupit moj Acer XB321HK? Jedino ti ne bi odgovaralo što je 60Hz i podržava G-sync.
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:37.
|
|
|
|