Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija > Biciklizam

Biciklizam Na dva kotača uokolo

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.11.2009., 21:00   #21
Quote:
zivcani_slon kaže: Pogledaj post
Ne shvacam ni zasto su nepotrebne ni zasto su komplikacije.
Staviti upozorenje na forum je bilo jako lijepo i zahvaljujem, ali vecina ljudi ovdje bi i sama skuzila razliku izmedju navedenih dijelova i dijelova na biciklu. Zapravo, gotovo svi osim mene bi to shvatili sami.
A ako je Slavuj vec smatrao potrebnim upozoriti forumase, kako je onda nepotrebno kompliciranje upozoriti one koji to nece sami vidjeti, barem ne navrijeme?
Kad bih se htio boriti sa svim nepravdama koje vidim, ni atomska bomba mi ne bi bila dovoljna, a bilo bi i previse neduznih zrtava.
Zao mi je zbog toga, damo, ali tako je to u zivotu. Ja sam samo mali mis. (uh, moram rekonfigurirati tipkovnicu).
haram is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.11.2009., 22:11   #22
Quote:
haram kaže: Pogledaj post
Kad bih se htio boriti sa svim nepravdama koje vidim, ni atomska bomba mi ne bi bila dovoljna, a bilo bi i previse neduznih zrtava.
Zao mi je zbog toga, damo, ali tako je to u zivotu. Ja sam samo mali mis. (uh, moram rekonfigurirati tipkovnicu).
Mali misu , nitko nije trazio da se itko bori sa svim nepravdama koje vidi, nego konkretno s ovom nepravdom, sto ne iziskuje ni puno vremena ni truda.
Forumska apatija ce dovesti samo do toga da ja instaliram Windowse, a stvarno ne znam koga ce to usreciti.
zivcani_slon is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.11.2009., 22:23   #23
Quote:
Mali misu , nitko nije trazio da se itko bori sa svim nepravdama koje vidi, nego konkretno s ovom nepravdom, sto ne iziskuje ni puno vremena ni truda.
Forumska apatija ce dovesti samo do toga da ja instaliram Windowse, a stvarno ne znam koga ce to usreciti.
Billa Gatesa, mozda ?
haram is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.11.2009., 22:37   #24
Quote:
Billa Gatesa, mozda ?
Sumnjam, imam piratski cd samo.
Bille, sorkac.
zivcani_slon is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.11.2009., 23:08   #25
Quote:
Dobro, idem sada zapaliti "Turbo sport", poklati njihove zene i djecu, srusiti ovaj truli kapitalisticki sistem, i uvesti zlatno doba nove civilizacije...
Ej, sala, sala,...
Samo cu otvoriti novu vrecicu kikirikija...
haram is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.11.2009., 23:48   #26
kikiriki...???
smijes nas i ponudit, necemo se ljutit
matisse is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.12.2009., 00:25   #27
Quote:
Dobro, idem sada zapaliti "Turbo sport", poklati njihove zene i djecu, srusiti ovaj truli kapitalisticki sistem, i uvesti zlatno doba nove civilizacije...
Ej, sala, sala,...
Samo cu otvoriti novu vrecicu kikirikija...
Zbog nepostojanja mogucnosti izmedju dvije krajnosti, jos cu pomisliti da smo iz istog grada.
zivcani_slon is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.12.2009., 09:54   #28
Quote:
Zbog nepostojanja mogucnosti izmedju dvije krajnosti, jos cu pomisliti da smo iz istog grada.
Pa, nismo daleko...
Imas pravo, u zadnje vreme padam iz krajnosti u krajnost. Ali ovo je vec tema za psihologiju ili filozofiju...
haram is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.12.2009., 10:03   #29
Quote:
matisse kaže: Pogledaj post
kikiriki...???
smijes nas i ponudit, necemo se ljutit
...evo, izvoli... (sus, sus)
haram is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.12.2009., 17:19   #30
Prebajno iskustvo sa Turbosportom (Avenue Mall)

Trebao sam prezeti bicikl(koji je već plaćen).
Ja dođem, pregledam bicikl, na biciklu poprilično velika ogrebotina s jedne šipke okvira(rame).

Tražim drugi bicikl....
Donesu oni drugi bicikl...

Zadnji mjenjač preskače.
Pita lik "jel vam smeta ovaj zvuk? (aludirajući na zvuk preskakanja zadnjeg mjenjača).

Ne debilu, ne smeta mi uopće što mi bicikl kojeg sam platio nije 100% ispravan.
Konjine.

Kaže lik - nema problema sad ću zvati kolegu koji će to riješiti vrlo brzo.
Tad dolazi neki lik, svijetle kose, mršav, šmokljanskog izgleda, blijed ko smrt.

I šarafi on, šarafi i tako jebenih 45 minuta. Vidim da nema pojma što radi, ali rekoh ko ga jebe tako glupog, za koliko radi već bi podesio diferencijalni razdjelnik tekućeg kisika na jebenom spejs šatlu....

Meni se jebeno žuri na bus, i ful sam nestrpljiv. Šmokljan pobjedonosno kaže "evo, gotov je".
Jebiga meni se žurilo, uzimam bicikl, trpam u auto...........dolazim doma, i za nekoliko dana idem na probnu vožnju.

Naravno prednji mjenjač prebajan, ne prebacuje lanac na najveći zubčanik.

Danas sam išao voziti bicikl, toliko sam se jebeno naživcirao da bi vrlo rado gurnuo bicikl šmokljanu u grlo.
Old 02.12.2009., 17:24   #31
Quote:
Pilatus kaže: Pogledaj post
Prebajno iskustvo sa Turbosportom (Avenue Mall)

Trebao sam prezeti bicikl(koji je već plaćen).
Ja dođem, pregledam bicikl, na biciklu poprilično velika ogrebotina s jedne šipke okvira(rame).

Tražim drugi bicikl....
Donesu oni drugi bicikl...

Zadnji mjenjač preskače.
Pita lik "jel vam smeta ovaj zvuk? (aludirajući na zvuk preskakanja zadnjeg mjenjača).

Ne debilu, ne smeta mi uopće što mi bicikl kojeg sam platio nije 100% ispravan.
Konjine.

Kaže lik - nema problema sad ću zvati kolegu koji će to riješiti vrlo brzo.
Tad dolazi neki lik, svijetle kose, mršav, šmokljanskog izgleda, blijed ko smrt.

I šarafi on, šarafi i tako jebenih 45 minuta. Vidim da nema pojma što radi, ali rekoh ko ga jebe tako glupog, za koliko radi već bi podesio diferencijalni razdjelnik tekućeg kisika na jebenom spejs šatlu....

Meni se jebeno žuri na bus, i ful sam nestrpljiv. Šmokljan pobjedonosno kaže "evo, gotov je".
Jebiga meni se žurilo, uzimam bicikl, trpam u auto...........dolazim doma, i za nekoliko dana idem na probnu vožnju.

Naravno prednji mjenjač prebajan, ne prebacuje lanac na najveći zubčanik.

Danas sam išao voziti bicikl, toliko sam se jebeno naživcirao da bi vrlo rado gurnuo bicikl šmokljanu u grlo.

i sad ako ga ides kod njih odfurati na servis ces cekati 3-4 tjedna da ga dobijes nazad,tako sam ja kada sam ga kupovao prije 3 godine bio naivan i njima ga dao. Dode bajk doma,napravim krug oko kuce i opet ista stvar crkla. onda je dosao moj stari pa im izbrojao sve po spisku,uzeli su ga i popravili za 2 dana i vratili.
Old 02.12.2009., 17:28   #32
Quote:
Slavuj kaže: Pogledaj post
i sad ako ga ides kod njih odfurati na servis ces cekati 3-4 tjedna da ga dobijes nazad,tako sam ja kada sam ga kupovao prije 3 godine bio naivan i njima ga dao. Dode bajk doma,napravim krug oko kuce i opet ista stvar crkla. onda je dosao moj stari pa im izbrojao sve po spisku,uzeli su ga i popravili za 2 dana i vratili.
Točno to.

I plus činjenica da sam u skroz drugom kraju Hrvatske u odnosu na mjesto kupnje bicikla.

*?=#)$)&?$&)$&**&$*$& pas mater
Old 02.12.2009., 23:31   #33
Našao ja kod njih par pedala,al sam odustao kad sam vidio sa se jedna jedva okreće na praznom hodu.
Vidio da imaju i svijetla do 10 kn,al pretpostavljam da postoji mogućnost 50:50 da lampica unutra ne radi.
zacky is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2009., 07:32   #34
Laptop, televizor, mobitel...ne kupuju se u Konzumu. Moze se, al promislimo dvaput...
Bicikl je puno ozbiljnija investicija, ulozi su veci, sigurnost je najbitinija. Bicikl se ne kupuju u trgovackom centru. Bicikl nije trimmer na snizenju.
regica is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2009., 07:46   #35
Quote:
regica kaže: Pogledaj post
Laptop, televizor, mobitel...ne kupuju se u Konzumu. Moze se, al promislimo dvaput...
Bicikl je puno ozbiljnija investicija, ulozi su veci, sigurnost je najbitinija. Bicikl se ne kupuju u trgovackom centru. Bicikl nije trimmer na snizenju.
haha istina
u turbo sport po biciklo,
u got what u was askin for
Old 03.12.2009., 10:10   #36
Nekak mi se cini, posto se Pevec zatvorio da ce se izraz Pevecikl zamjenit sa Turbocikl?
Old 03.12.2009., 19:30   #37
pa šta što su bicikli iz trg centara??? možda je neki bolji i sigurniji od vašeg... dobro ne mislim baš na pevec , ali recimo ja bih da kupujem bicikl, ako ne bih u neku pravu trgovinu išao, kupio bih u Turbosportu... što da ne?!?! ja sam svoj bike kupio u emezzeti i dobar je, poslušan, a što se tiče kvarova, kvarove imaju i oni od 10000 kuna...
CroRipke is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2009., 20:07   #38
vrlo cesto se u trg centrima zna vidjeti vilica montirana suprotno neg kak bi trebala biti, Manitou vilice imaju most sa stražnje strane i to ih jako buni, vidio sam 2 puta to u intersportu i jednom u turbo sportu .. to ponesto govori o znanju onih koji slažu te bajkove..

šteta što imaju zastupnisto za Gianta..

P.S. - nedavno sam kupio bajk u trgovini koja se isto ne odlikuje bas strucnoscu radnika, bila je dobra cijena i taj bajk sam želio dost dugo pa nisam odolio..

stanje je ovakvo bilo na bajku - kocnice rastimane, prednji mjenjac rastiman, luft u stražnjoj suspenziji zbog nezategnutog vijka koji drži shock ..

Zadnje uređivanje nvn : 03.12.2009. at 20:15.
nvn is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2009., 20:36   #39
turbo sport

Ja djeci kupio dva GIANT YUCON odlični nikakvi kvarovi,sad su stari već 8 mjeseci, nikakvih problema, ali istina da im prodavači i nisu baš na ti s biciklima. Bio sam u DSG-u Središće nisam vidio do sad tak bahate prodavače, a u TRGOAVTU Hanzlova ni tam baš nisu na ti s biciklima. znaći ima svakakvih prodavača. bok
laci71 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2009., 20:49   #40
Quote:
...evo, izvoli... (sus, sus)
hm, hm, meni djeluje više kao kokice, ali nećemo cijepidlačiti!
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:35.