Biciklizam Na dva kotača uokolo |
|
|
22.04.2015., 16:23
|
|
bishonen_
Registracija: Nov 2009.
|
Gledao HRT2, slušao eurosport, pa kombinirao sa reklamama.
Treba zatvorit ceste do kraja, ostalo je ok. Lijepe scene, sve to. ali to da ljudi trče preko cesta je veliki flop, dobro da niš se nije desilo...
|
|
|
22.04.2015., 16:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2013.
|
Quote:
swoop91 kaže:
Gledao HRT2, slušao eurosport, pa kombinirao sa reklamama.
Treba zatvorit ceste do kraja, ostalo je ok. Lijepe scene, sve to. ali to da ljudi trče preko cesta je veliki flop, dobro da niš se nije desilo...
|
+ auta parkirana do pola (uske) ceste prije ulaska u Marjan, stvarno ruzno, i opasno
ali u svakom slucaju pohvale po pothvat i sveukupno dobru organizaciju. nije lako u Dalmaciji radit biciklisticku utrku, ode su biciklisti jos uvik smetala na cesti.
|
|
|
22.04.2015., 19:03
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jan 2007.
|
Kako nisam mogla pratiti Eurosport jer sam bila na poslu, namjestila sam na Snimalicu snimanje utrke s HTV2. I lijepo upalila snimku i vidim da HTV nije prenosio ispočetka. Sigurno prvih sat vremena nisu. Bijesna sam na njih. Naša TV ne prenosi nasu utrku u cijelosti??? Fuj fuj fuj. Eurosport je prenosio sve u cijelosti? Nadam se da je i da ce netko cijelu snimku s Eurosporta staviti na net 
|
|
|
22.04.2015., 19:04
|
|
Ya-Yo Gakk
Registracija: Mar 2007.
|
Nitko ne prenosi utrke u cijelosti.
|
|
|
22.04.2015., 19:07
|
|
Registrirani korisnik
|
etape traju po 4-5 sati pa se obicno prenose od polovice, tako je i na Touru, Giru...
|
|
|
22.04.2015., 19:35
|
|
Okajava grijehe
|
Ma očekivala sam od HTV da prenosi u cijelosti. Kakve sve gluposti daju na TV mogli su prenositi ovo u cijelosti. Pa nije ovo svaki dan.
Gdje su oni prešli na drugu stranu Biokova? Znam da su išli preko Stare Podgore a dalje?
|
|
|
22.04.2015., 19:59
|
|
B'zugda-hiara
Registracija: Jan 2009.
|

HRT, Dnevnik, sport.
10 minuta trkeljanja o tome protiv koga igraju Real i Barcelona u ligi prvaka i zasto, i onda "spomenimo samo prvu etapu tour of croatia" i onda prilog od minutu. Ako minutu 
Jer nogomet 
|
|
22.04.2015., 20:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
nasmijanonebo kaže:
Ma očekivala sam od HTV da prenosi u cijelosti. Kakve sve gluposti daju na TV mogli su prenositi ovo u cijelosti. Pa nije ovo svaki dan.
|
ma sigurno, ali takva je praksa. kako je meni tek mater bila razocarana kad je skuzila da nece bit nase misto, jos se skupilo nas 10ak i mahali helikopteru ko maniti, stajao tocno iznad nas dvi minute, ali kifla, bilo na pocetku utrke. 
Quote:
Gdje su oni prešli na drugu stranu Biokova? Znam da su išli preko Stare Podgore a dalje?
|
nisu prisli na drugu stranu Biokova, samo se popeli u staru Podgoru, spustili se nazad na obalu i priko prijevoja Dubci prisli u Poljica
Quote:
Mali Maleni kaže:

HRT, Dnevnik, sport.
10 minuta trkeljanja o tome protiv koga igraju Real i Barcelona u ligi prvaka i zasto, i onda "spomenimo samo prvu etapu tour of croatia" i onda prilog od minutu. Ako minutu 
Jer nogomet 
|
stvarno nemos virovat. ovo je tribala bit glavna vijest odma na pocetku Dnevnika. nazalost i na licu mista ljudi nisu bili nesto zaiteresirani.
kad pogledas ove ludjake
https://www.youtube.com/watch?v=oYqQ7vAetCE

|
|
|
22.04.2015., 20:11
|
|
Okajava grijehe
|
Fuj za HTV. Ova utrka ima sjajnu perspektivu i u budućnosti. Namjerno nisam gledala sport nakon Dnevnika. A i po medijima slabo pišu, vise se piše o Sevkinom rockasu nego o ovom. Kad se sjetim da smo propustili reklamirati Hr uoči tekme s Brazilom na otvaranju SP u Brazilu. Horor.
Ma svaka čast Miholjevicu koji je to pokrenuo i organizirao, ogroman je to posao a još srediti i da Eurosport prenosi.
P.s. traktor, hvala ti na odgovoru, sada mi je jasnije..aaaa, Dubci, najdraži mi prijevoj u Hr. Stvarno su odlično snimali iz zraka a i sa ceste.
Zadnje uređivanje nasmijanonebo : 22.04.2015. at 20:23.
|
|
|
22.04.2015., 23:45
|
|
Van Halen
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
nasmijanonebo kaže:
|
Puno ti očekuješ i to puno previše,  vrati se u realnost nalaziš se u očerupanoj Hrvatskoj, a ne kaj ja znam u Francuskoj ili Nizozemskoj.
Ti očekuješ da smotani HTV prenosi cjelu utrku, a zaboravljaš da u Hrvatskim TV medijima nikad nije bilo niti jedne posebne/kvalitetne emisije koja bi pratila sve teme vezane za biciklizam.Kad se to sve zbroji i oduzme tu je sve jasno, u Hrvatskoj su biciklizam/biciklističke teme još niže od zadnje rupe na sviralu.
Tu je i SPTV televizija, koja fala bogu ima prostora za nonstop prijenos ovakve biciklističke utrke.No oni su financijski u teškoj banani, tako da ništa od njihovog vremenski slobodnog programskog prostora. 
|
|
|
23.04.2015., 00:07
|
|
Ya-Yo Gakk
|
Ali niti jedna utrka se ne prenosi od pocetka.
|
|
|
23.04.2015., 08:27
|
|
The Doctor's Daughter
Registracija: Jun 2014.
|
Ja gledala tek snimku koja je išla oko poslije 23 sata. Nisam dobro skužila, neki su promašili smjer pa su prebacivali bicikle preko ograde na cesti?
Rule #72 // Legs speak louder than words.
|
|
|
23.04.2015., 11:21
|
|
Ya-Yo Gakk
|
Da
|
|
|
23.04.2015., 11:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
Jedino Raisport prenosi koliko ja znam u cijelosti etape Gira,a eurosport se ukljucuje zadnjih 2-2ipo sata.
Vjerojatno neki francuski i neki španjolski kanal prenosi Tour i Vueltu u cijelosti,ali opet se eurosport uključuje naknadno.
E sad,drugi je problem šta hrt4 prenosi sabor,a hrt3 neki film iz 23će koji gleda 25 ljudi pa se s pravom postavlja pitanje je li na nekom Hrt kanalu utrka mogla bit u cijelosti.
Promašili su ulaz na petlju u Bisku,otisli u kontra smijer jer jer su prebrzo na spustu došli pa su morali preskakat zastitnu ogradu
http://tinypic.com/view.php?pic=eh0v7s&s=8#.VTi6n11uuUA
Na ovom mistu,otisli su u kontra trak lijevo.
|
|
|
23.04.2015., 12:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Neke etape toura se cijele prenose, ako su kratke, tipa 130km i sl.
Klasici se isto baš ne prenose u cijelosti, npr Sporza je prenosila Ronde van Vlaanderen, ali većinom su bili u studiju i pokazivali snimke od starta i upisivanja vozača, isto tako Paris Roubaix je bio kao popraćen od jutra, ali opet nisu bili cijelu trku s kamerama na stazi, već su nakon početka bili u studiju, pa prilozi, ovo ono.
HRT ne zna kaj bi s tim, najjači trenutak je bio kad je Balog počeo spominjati Županijski dnevnik i da se nada da će trka završit na vrijeme, da stignu prijeći na Županijski dnevnik.
Eurosport 2 je nakon kraja trke ostao bar 10tak minuta, intervju s pobjednikom, bla bla komentator i sl.
Iskreno, bojao sam se da će prijenos trke izgledat ko Kostadinov kad prenosi izbor za Miss svijeta ili Eurosong.
Ne mogu reći da je loše, ionako HRT nije nikada prenosio biciklizam, tako da je Balog po meni ok to odradio, sva sreća da je sugovornik biciklist pa onda bar netko u cijeloj priči ima veze s trkom, a ne video razglednicama
Veselim se ostatku trke, zanimljivo je, kaotičnije nego kad su pro tour ekipe, svašta se dešava, nije toliko predvidljivo i tako... Fejs od trke je kul i stalno apdejtaju s nekim fotkama, videima i recimo intervjuima s mehaničarima, imam dojam ko da je neko uzeo mjesec dana cyclingnewsa i skomprimirao u jedan dan! 
|
|
|
23.04.2015., 13:42
|
|
bishonen_
|
jedva čekam vikend i međimurje, akreditiran sam za početak, jedino me "muči" da sam na svadbi u subotu  )
|
|
|
23.04.2015., 15:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2015.
|
predobro to izgleda, samo gledajuci ih kako voze kroz ove male i uske ulice cini me nervoznim, da ne izleti neka baka iz dvorista ili pas, sve u svemu odlicno zasada
|
|
|
23.04.2015., 15:08
|
|
bishonen_
|
jučer je maček iznenadil dvojicu u bjegu 
|
|
|
23.04.2015., 15:10
|
|
bishonen_
|
Evo ode jedan ahha
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:18.
|
|
|
|