Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Turske serije

Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.06.2013., 12:22   #4281
Koja živost na ovoj temi, vidi se koliko nam taj čovjek nedostaje na našoj tv. Čita li nas tko? Nadam se.
Meni je isto najdraži s dvodnevnom, trodnevnom bradom. Ova Mehmeta Osvajača je stvarno pretjerana, ali ako tako treba biti...nema veze, gledat ćemo oči i osmjeh (nadam se da će biti prilike za osmjeh u toj ulozi, iako čisto sumnjam). @gubitnice, nasmijala si me, u pravu si, možemo mi zamisliti sve što treba ako treba.

Evo i od mene jedna sličica. @AKIF to je samo da vidiš da ga volim i s tom frizurom, a la Reis, samo što mi je draži kad ima naznake brade.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n..._4243255_n.jpg

Što se tiče zapažanja o njegovom karakteru, ja sam iz svih ovih intervjua, videa, reportaža itd vidjela da je čovjek pristojan, nikad nikog (koliko sam vidjela) nije grubo odbio, barem bi s par rečenica odgovorio na pitanja. I nasmijao bi se, uvijek. Oni duži intervjui su mi draži, tu se puno više vidi pristojnost i odmjerenost. Meni to o čovjeku govori puno.
O samopouzdanju ja ne mogu ništa zaključiti iz toga, niti itko može, može se samo nagađati, a ja evo volim misliti da je samopouzdan. I volim misliti o njemu sve dobro.
A što se tiče oblačenja, vidjeli smo da se izvrsno zna obući primjereno prilici (razna gostovanja u emisijama, dogovoreni intervjui). Ni meni se ne sviđaju one trenirke i tenisice, ali što ćemo, on je ipak naš, pa ćemo malo progledati kroz prste.

maxnel ja uvijek gledam oči (i ruke). Bez brige, zapazile bismo ga, to ne može proći samo tako.
Old 19.06.2013., 12:25   #4282
ta je maxima primjenjiva za sve u životu,
jer ne znamo niti sami sebe,
niti ikoga...

čovjek radi svoj posao, ima bradu, jer mora, zbog uloge,
da uvijek negdje nekoga primjetiš, zbog nečega, a na našu sreću mi/ja sam
ga primijetila, odmah na prvu, u Sili...
i sad je tu...s bradom, bez brade, ali uvijek s osmjehom. meni to znači i puno govori u njemu.
kako nastojim u svima vdjeti dobro, pa tako i u njemu,

no draga @ hol., znam ja da ti se sviđa, i takav, da ova je fotka prava,
Odgovori s citatom
Old 19.06.2013., 16:13   #4283
Quote:
holaquetal kaže: Pogledaj post
Koja živost na ovoj temi, vidi se koliko nam taj čovjek nedostaje na našoj tv. Čita li nas tko? Nadam se.

Evo i od mene jedna sličica. @AKIF to je samo da vidiš da ga volim i s tom frizurom, a la Reis, samo što mi je draži kad ima naznake brade.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n..._4243255_n.jpg

A što se tiče oblačenja, vidjeli smo da se izvrsno zna obući primjereno prilici (razna gostovanja u emisijama, dogovoreni intervjui). Ni meni se ne sviđaju one trenirke i tenisice, ali što ćemo, on je ipak naš, pa ćemo malo progledati kroz prste.
da, nedostaje jako. Ja sam Silu odgledala 2 mj.prije nego je završila na TV pa sam svejedno znala škicnuti tu i tamo. Ako ti se sviđa u ovakvom izdanju i ako imaš volje,pogledaj malo Reis, ja sam skoro odgledala iako ne razumijem najbolje turski i predobar je. I činjenica da mu čujem glas mi je dodatni bonus jer ga je lijepo i čuti,a i gluma mi je uvjerljivija kad mi se ton slaže sa slikom. Nadam se da će mu dozvoliti njegov glas u Fatihu

i slažem se, zna se on obući i po našem ukusu,samo ga nije briga, udobnost na prvom mjestu
Rollergirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2013., 16:31   #4284
Jel' ima gdje Reis s titlovima? Ne nužno našim. Ne uspijevam naći.
Old 19.06.2013., 17:06   #4285
Vidi ti Mehe sto se ljubi,da i to vidimo u seriji cini mi se da je REIS sniman 2011.godine...tu mi je Meho bio premrsav...
Jeste li gledale kad ovaj video,los je snimak...samo razumijem na kraju kad kaze HVALA
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=tkQiuM0i5_s

Odgovori s citatom
Old 19.06.2013., 17:07   #4286
Quote:
holaquetal kaže: Pogledaj post
Meni je isto najdraži s dvodnevnom, trodnevnom bradom. ja uvijek gledam oči (i ruke). Bez brige, zapazile bismo ga, to ne može proći samo tako.
da li je ova dobra? a garderoba?

,

Zadnje uređivanje AKIF : 19.06.2013. at 17:27.
AKIF is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2013., 17:38   #4287
bravo Akif
slika s košuljom na plave ili sive pruge nisam sigurna- mrak je na ovoj slici

da nadodam - ovdje mi izgleda kao talijan

Zadnje uređivanje maxnel : 19.06.2013. at 18:20.
maxnel is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2013., 19:53   #4288
Quote:
maxnel kaže: Pogledaj post
bravo Akif
slika s košuljom na plave ili sive pruge nisam sigurna- mrak je na ovoj slici

da nadodam - ovdje mi izgleda kao talijan
Odavno sam postavila pitanje njegovih korijena
Upravo zbog tog dojma
Frend ga je pogledao i ispalio kao iz topa:
"On je Crnogorac!"
Tarum is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2013., 19:58   #4289
Prije bih rekla da s albanske strane idu korijeni.
Old 19.06.2013., 20:01   #4290
ni to nije daleko
još će nam u arbanase doći, pa će biti naš
Tarum is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2013., 20:51   #4291
Thumbs up

Hvala vam eMarina13 i AKIF na ovim fotkama da se podsjetimo što se krije ispod brade. Posebno na onaj slatki trenutak eMarina13

Ali neka njegove brade, čovjek je dobio predobru ulogu, angažiran da odigra najvećeg turskog sina, nacionalnog junaka, najomiljeniju tursku povijesnu ličnost. To bi mu moglo biti prevažno za karijeru, a naravno da je i nama stalo da mu krene što bolje jer ćemo ga češće gledati. Sredit će oni njega, sigurna sam da će odlično izgledati u povijesnoj sultanovoj odjeći s kraćom bradom, a bit će često i na konju

Veliku je čast dobio MAA, pored tolikih iskusnijih glumaca, odigrati sultana koji je takoreći turska ikona, i znam da će biti odličan - ono njegovo dostojanstveno držanje odgovara jednom vladaru.

@Tarum, nasmijala sam se tvom postu o njegovim korijenima jer je i meni dvoje ljudi reklo da im više liči na Crnogorca nego na Turčina (tko zna odakle je u janjičare doveden njegov praprapradjed?). Ipak, on je Turčin i kao njihov najbolji reprezentant donijet će nam lik kakvog još nismo vidjeli.
Samo da snimanje već jednom krene!!!
đurđevak is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2013., 21:33   #4292
Meho se opet emituje u Srbiji i u Bosni i Hercegovini,naravno ja seriju obavezno gledam iako znam sve skoro napamet ali sta cu taj covjek je neodoljiv,savrsentvo http://www.svet.rs/tv-novele/vesti/t...tize-i-kod-nas

Odgovori s citatom
Old 19.06.2013., 22:49   #4293
Baš sad gledam ovaj spot i naletim na njega, već sam zaboravila na to.

Old 20.06.2013., 10:36   #4294
Quote:
Nicole_Lilly kaže: Pogledaj post
Prije bih rekla da s albanske strane idu korijeni.
Ljudi sa Kara deniza, a Meho je iz Samsuna, izgledaju tako.

Što se tiče brade, meni stvarno neki komentari nisu jasni.
Bogte, on ne snima seriju čija se radnja dešava u 21 stoljeću.Ne glumi šminkera, vec Sultana.Šta očekujete Sultana u odijelu, napickanog, napirlitanog Možda da bude i u havajkama.
Toga nema.
Protokol je bio takav da mladi princ, koji je prijestolonasljednik, iz provincije dolazi da oda posljednju počast svome ocu-Sultanu.Prinčevi nisu smijeli imati bradu, vec samo Sultani jer je ona bila dokaz njihove mudrosti.
U filmu se na početku vidi da mladi Mehmet nema bradu, ali je pušta nakon sto postaje Sultan.Evidentno je da ce MAA glumiti Fatiha, koji je vec uveliko Sultan. A brada ce tu da stoji 2-3 godine, a mozda i vise (sve zavisi od gledanosti) i da bude jos duža-
Na koncu, kome se ne sviđa ne mora da gleda.Nije pod moranjem (što bi rekao producent Aksoy)
Odgovori s citatom
Old 20.06.2013., 11:04   #4295
Rollergirl svakako ću pogledati Reisa, bez obzira na neznanje jezika, i drago mi je što napokon tamo ima svoj glas. I baš mi je žao što su je prestali snimati nakon 1.sezone, evo, ja tebi vjerujem da je dobra serija.

eMarina, AKIF super slike, model i odjeća izvrsni, malo je reći
Old 20.06.2013., 15:09   #4296
reis

malo mora, i kapetana,osvježenja za vruće, vruće dane...pa na provu, s kapetanom u ....ribarenje?

,
,

http://vimeo.com/25456424

Zadnje uređivanje AKIF : 20.06.2013. at 16:38.
AKIF is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2013., 11:27   #4297
Da nam ne bi Meho bio na tek na 2. stranici ove teme evo današnjih vijesti.

http://gecce.com/magazin/haber/maraz...kani-terk-etti

Počinje li to snimanje? Teško mi je prevesti.

I malo novih fotki:

http://gecce.com/foto-galeri/unluler...kani-terk-etti

(izgleda da mu je ono ipak djevojka)
đurđevak is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2013., 12:15   #4298
Quote:
đurđevak kaže: Pogledaj post

I malo novih fotki:

http://gecce.com/foto-galeri/unluler...kani-terk-etti

(izgleda da mu je ono ipak djevojka)
hvala na update vijestima!!

ne slikama ne mogu skuziti je li to ista djevojka,ali prema GT mu je cura i glumit će s njim u seriji ??

ako se je zaljubio,neka je, treba voljeti,bar on to zaslužuje.

ali mene muči to njegovo oblačenje - ne kombinacija nego zašto,pobogu, nosi jaknu usred ljeta? koliko čovjek može biti zimogrozan? ja bi kožu sa sebe skinula da mogu,a on oblači jaknu. Kao da nešto skriva ispod tih jakni, košulja i sl. U IST isto ima oko 30 stupnjeva i ova slika me bode u oči

edit: kis arkadas moze značiti i djevojka i prijateljica ako sam ja dobro skuzila (neka me ispravi tko bolje zna ako sam u krivu)
Rollergirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2013., 12:15   #4299
đurđevak hvala ti na novim informacijama...sto se tice djevojke ne mora znaciti da mu je ovo djevojka,ove fotke uopste ne pokazuju nista posebno kod njih se nikad ne zna...mozda je samo ARKADAS

Odgovori s citatom
Old 22.06.2013., 12:31   #4300
Quote:
đurđevak kaže: Pogledaj post

Niko nije ni spomenuo snimanje.

Navode da je Mehmet koji se sprema za ulogu Sultana Fatiha viđen u jednom kafiću na Eliteru, sa djevojkom.
Nije odgovarao na pitanja novinara, vec se samo udaljio i požurio ka toj djevojci.
Nije tajna da ce Mehmet glumiti u serijskoj verziji filma Fetih.
Sjedio je sa djevojkom u restoranu/kaficu na Eliteru, bili su sami, uživao je.
Pustio je bradu.Poslije objeda, je shvatio da ga novinari/paparaci/ slikaju i uspaničio se.
Ostavio je djevojku u restoranu/kaficu/ samu i izašao sam.Nije odgovarao na pitanja novinara i brzo se udaljio od restorana.

Ispade da je jos ona i glumica, po guglu translejtu, što naraFno nije tačno jer se u tekstu to nigdje ne spominje a i da je glumica, vec bismo joj znali i ime i prezime

Kiz arkadas-znaci djevojka
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:59.