Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Serije

Serije U nastavcima, a nisu sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.02.2021., 22:05   #4321
Quote:
OnajKojiJeDošao kaže: Pogledaj post
Nisu mogli naći neke dalmatince da im glume dalmatince?
Ma di ćeš ih u Zagrebu nać?
ronac zg is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2021., 22:06   #4322
Ova kradja se tako nekako za stvarno i desila. Sjecam se toga al ne u detalje.
najdraži is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2021., 22:09   #4323
Quote:
ronac zg kaže: Pogledaj post
Ma di ćeš ih u Zagrebu nać?

Ronac, čuvaš i ti Samove na tavanu?
Old 08.02.2021., 22:18   #4324
Slatki su Zungul i Bjanka
Taman je bilo nekako, nisu prevec otišli u patetike i super je sjela pjesma na kraju
Old 08.02.2021., 22:18   #4325
Quote:
Riječni rak kaže: Pogledaj post

Ronac, čuvaš i ti Samove na tavanu?
haha, nasmijao si me. Siguran sam da bi ih se dosta našlo. Mislim da su se čak slagali u neke fascikle po godinama. ,
A gledao sam i Idiotsku noć u kinu, ali u jesen '86. To se sjećam jer je to bio prvi izlazak s društvom iz srednje škole.
ronac zg is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2021., 22:20   #4326
Quote:
sesve kaže: Pogledaj post
Glupi rasplet s Unom, sve zacrtala da ide van, a onda popustila pod ultimatumom destruktivnog dečka koji ju ne podržava
Znalo se otpočetka da neće otić.
Po onoj ukletoj 1. epizodi 3. sezone.
Old 08.02.2021., 22:23   #4327
Quote:
sesve kaže: Pogledaj post
Glupi rasplet s Unom, sve zacrtala da ide van, a onda popustila pod ultimatumom destruktivnog dečka koji ju ne podržava
Da, inače uopće nemam ovoj seriji nikakve zamjerke za scenarističke puteve i rasplete, ali ovo je bilo tako besmisleno i nesuvislo zbrzano i nerealno da je definitivno fejl broj 1 cijele serije, ne samo ove sezone.

Quote:
Eve* kaže: Pogledaj post
Slatki su Zungul i Bjanka
Taman je bilo nekako, nisu prevec otišli u patetike i super je sjela pjesma na kraju
Da, više u stilu toga kakav je CBS inače, obično nađu zgodan put, ovo je jedan od tih primjera.
KLCCLK is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2021., 22:24   #4328
Quote:
Onur Aksal kaže: Pogledaj post
Nije ni čudo da Unin stari ima gajbu u Londonu kad je mlad šljakao kao lud

https://youtu.be/1NGgNe0qjU0
A OTUDA MI JE POZNAT RADAN!!!!

Jao ovaj film je klasik
Ivanchy91 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2021., 22:25   #4329
neće biti posljedica radi piratizacije jugoslavija je bila stvorena na kriminalu i autorska prava tamo nisu postojala. dok si vani kupovao kazete recimo s kompjuterskim igrama, ovdje je ekipa uredno radila kompilacije igara i prodavala. čak je postojala nagradna igra pirat godine. kakva autorska prava u jugoslaviji, zato i je ostao mnogima mentalitet da je ok piratizirati igre, filmove, serije, sve....
evo npr čovjek je ostavio javno ime , prezime, adresu i briga ga
klingonac_worf is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2021., 22:30   #4330
Quote:
klingonac_worf kaže: Pogledaj post
neće biti posljedica radi piratizacije jugoslavija je bila stvorena na kriminalu i autorska prava tamo nisu postojala. dok si vani kupovao kazete recimo s kompjuterskim igrama, ovdje je ekipa uredno radila kompilacije igara i prodavala. čak je postojala nagradna igra pirat godine. kakva autorska prava u jugoslaviji, zato i je ostao mnogima mentalitet da je ok piratizirati igre, filmove, serije, sve....
Pa Radio Velika Gorica je javno, svaku nedjelju navečer, mislim u 7, poslije završetka programa puštala igru za Spectrum.
I onda upališ kazić, snimiš na kazetu i, ak imaš sreće da se dobro snimilo, stisneš na Spectrumu LOAD"" i učitaš si igricu.
Bilo je ohoho oglasa za igrice snimljene na kazetama.
ronac zg is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2021., 22:42   #4331
Opcenito nitko nije proganjao piratluk negdje do '92-93.
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2021., 22:48   #4332
Quote:
klingonac_worf kaže: Pogledaj post

Ja sam dobio commodore 64 1986 godine i narucivali se kompleti na kaseti..tipa sportke igre 1 ,avanture itd ..tu nagruvaju 50 piratskih igara na jednoj kaseti ...mali oglasi su bili u kompjuterskim casopisima kao "svet kompjutera" ...imao sam i druga koji je kupovao originale ali ti originali se ucitavali 10 puta duze nego pirati jer pirati su imali turbo loader
dzonikg is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2021., 22:52   #4333
Quote:
AndrejX kaže: Pogledaj post
Opcenito nitko nije proganjao piratluk negdje do '92-93.
Pa ni danas nije nista bolje, samo se piratluk premjestio na intenet.
Luka030 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2021., 23:07   #4334
Nije bilo ništa čudno u nekoj reklami za npr. sldoled u pozadini čuješ Pink Floyd ili nešto slično.
U filmu Partizani mislim da je u podlozi Tangerine dream.
Old 09.02.2021., 00:22   #4335
Kipo je postao budno oko partije. Haha,
TrumanBurbank is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2021., 02:22   #4336
Jel ono Jagodi slučajno ostao kaput zatvoren u vratima Taxyja viriti van kada su kretali na aerodrom? Zašto scenu nisu ponovili?
I ona razvijena slika Žungulove bivše na kraju dok spava nije ista poza kako ju je Žungul slikao dok spava. Hmmmm...

Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći Tapatalk
Uplaseni is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2021., 07:24   #4337
Baš mi je žao što una nije otišla.
Stereotip: žena mora žrtvovati poslovnu priliku zbog ljubavi jer je to onda prava romantika.

Istina: ostala u žabokrečini od države, odabrala imati slabića za partnera i čekati rat koji će sve nepovratno zatrovati.

Ma najgori mogući kraj. A tome kumuje primitivan taksist i posesivna majka.
Old 09.02.2021., 08:04   #4338
Quote:
judolino kaže: Pogledaj post
Kopija-software!
A na sledecoj strani (to je januar 1986) ima oglas koji glasi ovako

Zenska osoba prijatnje spoljasnosti 64K/100/320 tacaka ,trazi poznanstvo odgovarajuceg kompatibilnog partnera, dobro hardverski opremljenog , radi skidanja zastite sa njenih programa i zajednickih prijatnih softverskih trenutaka.U obzir dolaze samo ozbiljne ponude.Romanticne sam prirode i volim sve sto vole mlade.Javi se ,ceka nas zajednicka sreca
Sifra "VIRGINSOFT'

dzonikg is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2021., 08:19   #4339
Volim ovu seriju i iznad prosjeka svega sličnog na hrvatskim televizijama je, ali ova sezona mi je mlaka, bez kreativnih iznenađenja, kao da se tek odrađuje i vrti ponovo ono već viđeno.

To sam osjetio da bi moglo biti tako već u intevjuu sa Kulenovićem. Em se snimalo u vrijeme korone, em kuka da nije bilo para za više... Dojam je da je u prve tri sezone uloženo više energije i entuzijazma.

Koja je dramaturška funkcija Osmog putnika jučer, osim skromni hommage bendu i Gibonniju? Premalo drame, pogotovo ljubavne, previše slučajnih nepovezanih igrano-dokumentarnih zgoda.

To je bila ultimativna feel-good serija. Ljubavi i prijateljstva u nostalgičnom okruženju.
Godard is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2021., 08:50   #4340
Što se tiče plakata za idiotsku noć:
Ispravite me ako griješim, ali mislim da su tadašnji filmski plakati također bili titlovani, tj. bio je plakat na originalnom jeziku a ispod obična pasica na bijelom papiru s našim prevodom. sumnjam da se izrađivao i tiskao plakat za YU tržište.
Tako je još uvijek s TV. Špica s originalnim nazivom, a ispod titl. Jedino mislom da rtl fingira font i dizajn pa izradi preveden naslov filma ili serije, što mi je glupo, jer ne znam naslov originala.
zeleni_zub is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:22.