Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice |
|
|
31.05.2011., 12:19
|
|
Altın çocuk.
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
mrvica 1234 kaže:
minči, ne znam kako si se kladila, ali ako bude po tvom evo meni 100 EUR-ića, a mora se priznati da tuba voli izazivati i svakog muškog u blizini vuče za ruku i mislim da to radi namjerno, a neka i radi kad može i kao što veliš ona je slobodna, zgodna i što se ne bi zezala s novinarima, a i oni moraju zaraditi plaću, a ona im svesrdno pomaže
|
ma da, potpisujem! hijao, pa ja da sam ona bih na svako pitanje novinara "da li ste u vezi sa X ili Y" govorila "evet". pa neka se misle. ja sam se kladila na to da MY neće doći, a ako kojim slučajem dođe, to će biti u pratnji mrs. b i bez zajedničkih red carpet scena sa TB. mislim da taj film nećemo gledati. yok.
Zadnje uređivanje Jay Bluebell : 31.05.2011. at 15:19.
Reason: izbrisan off topic
|
|
|
31.05.2011., 16:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Meni je jedna stvar i dalje nejasna, a o tome je Tuba govorila u onom intervjuu s engl. prijevodom. Radi se o njezinim roditeljima, tj. o tome kako je bila strašno usamljena jer su joj roditelji bili jako zaposleni. Otac inženjer, majka bankarica, pa sad, nije baš da su astronauti pa da ih nema po nekoliko mjeseci doma.
Ona jedinica, pa i nju poslali u nekakav internat zbog prezaposlenosti.  Meni tu nešto čudno.
Još nešto mi je privuklo pažnju, Tuba govori kako je s 16 godina započela vezu koja je imala sve elemente prave veze, tako nekako. Što ona to želi reći?
|
31.05.2011., 18:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
oria ma koji je to intervju jer ja ni u jednom nisam to čula niti vidjela. pisani tekst sa turskog kolegica mi prevodila na naš, i sve ovo stoji oko njenog djetinjstva ali veza sa 16 nismo pronašle.
|
|
|
31.05.2011., 19:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
tuba11 kaže:
oria ma koji je to intervju jer ja ni u jednom nisam to čula niti vidjela. pisani tekst sa turskog kolegica mi prevodila na naš, i sve ovo stoji oko njenog djetinjstva ali veza sa 16 nismo pronašle.
|
Mislim na intervju kojeg je stavila Sara0910 u postu br. 418. Moguće je da sam ja nešto pogrešno shvatila, ne znam u kojem dijelu to govori, ali pričala je o nekom tko se u nju zaljubio kad je imala 15 godina, oko godinu dana su se samo gledali, a onda započeli vezu koja je trajala 3 godine. Kažem, moguće je da sam ja krivo shvatila, da je ona govorila o nekoj kasnijoj vezi, ako je tako, oprosti zbog lažne uzbune. 
|
01.06.2011., 04:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
Hajd to njeno sto se zaljubi u svakog partnera u seriji i razumijem, tu si svaki dan po 20 sati gledas ga, ljubis upoznas ok emotivna je djevojka zaljubi se. Ma ko i nebi kad su joj partneri ovako dobri. Ali ako vec se spetljas sa jednim stani tu sto mora u svakoj seriji promjeniti 2-3 partnera tu samo ona sebi daje minus. Ok ona jeste prelijepa ali i najljepsa netreba da tako cesto mjenja. Eh sad da li se ona samo zeza sa novinarima opet sebi kvari ugled. Neznam postavljati slike pa evo link, ovo drzanje za ruku sa Cansel, pa setanje u dvoje cesto, eh sad sa Onurom ista prica. Mozda je jedan od njih dvojice samo dobar drug ali kao javna licnost ona treba da vodi vise racuna o svom ponasanju nemogu novinari izmisljati kad im da crno na bijelo.
http://ordaneleroluyor.blogspot.com/...gercek-mi.html
http://www.ensonhaber.com/tuba-ve-ca...i-yasiyor.html
http://www.55dakika.com/cansel-elcin...yukustun-aski/
Mada na jednoj od ovih slika nevidi se ko je osoba u sivoj majici to moze da je Onur, sto meni sve djeluje da je ona super jaran sa Onurom, jos od Asi snimanja a da je u vezi sa Cansel, samo zbunjuje novinare, a zato i ide u Paris gdje joj dragi odrastao.
|
|
|
01.06.2011., 04:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
|
01.06.2011., 04:56
|
|
Registrirani korisnik
|
A za kojeg si ti navijala, za Cancel ili Onura? Ili ne valjda Murata  Iako meni i dalje ona i Murat imaju najvecu hemiju al on je ispao papak udao se sad nek uziva moze Tuba naci boljeg
Ja mislim da su ona i Cansel savrsen par. On je stariji dosta od nje (to njoj treba) osim toga dobro izgleda, skolovan, sto bi se reklo svijetski covjek, popularan glumac kao i ona, to bi bila neka kombinacija Brad & Angelina Turske 
|
|
|
01.06.2011., 09:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2010.
|
to sam stavila kod cansela, ali neka se nađe i kod tubice, da se vidi kako su oni super frendovi, ja bi voljela da je nešto više između njih, jer su mi super par i mislim da imaju savršenu kemiju, a to se vidi ovdje gdje odgovaraju na pitanja tipa što tko voli, što ne voli, hobi, u stvari koliko se poznaju, nažalost ne znam što odgovaraju, ali vjerovatno veoma duhovito jer se svi smiju.
e mislim čovjek primio tubu za ruku i vidi oni su u vezi, mislim koji veliki dokaz
http://www.youtube.com/watch?v=Sx2Ko...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4nFik...eature=related
|
|
|
01.06.2011., 13:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Hvala ti mrvice. I meni su tako slatki skupa. Cansel mi se nije uopste svidjao na slikama a kad sam ga pocela gledati u seriji totalno sam se zaljubila  Eh sad sta je ova igra sa Onurom mozda samo skrecu paznju. Cansel je iz Pariza a ona ide 4mj u Pariz na ljeto hmm kud bas taj grad 
Zadnje uređivanje Sandrica888 : 01.06.2011. at 14:00.
|
|
|
01.06.2011., 16:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Ma i ja sam se zaljubila u Cansela   normalno je da sam ljubomorna  A i meni opet bolje izgledaju njih dvoje nego Tuba i Onur...ili Tuba i Murat/Demir...samo u Asi je jaca kemija bila izmedju Tube i Murata...mozda zato jer su oni od pocetka muvali... 
|
01.06.2011., 19:38
|
|
Registrirani korisnik
|
oria danas sam nešto malo pogledala i da tamo se govori o zaljubljenosti sa 14 godina. no, međutim nekako mi se čini daim nije prijevod na engleski baš najbolji jer ima puno nesuvislih riječi i rečenica, trebalo bi baš izvorno sa turskog dase skonta o čemu se zapravo radi. ali kada sve pregledam možda i zaključim *što je pisac time htio reći*. u svakom slučaju hvala ti jer meni je promaklo.
|
|
|
01.06.2011., 20:10
|
|
Registrirani korisnik
|
stalno se priča o kemiji murat/tuba u seriji, ali to je gluma, sad netko odglumi ovako ili onako, netko bolje ili lošije, a ponašanje murat/tuba u slobodno vrijeme nikad nismo vidjeli, e tu bi se vidjelo da li ima kemije ili nema, nikad nisu imali intervju zajedno. zato po meni tuba i cansel imaju fenomenalnu kemiju, a što je to, samo oni znaju, ali se lijepo slažu to se vidi. tuba i cansel se privatno kuže i to se vidi i osjeća
upravo pronašla cansela i tubu skupa 2007. godine, znači oni se već jako dugo znaju i očito su jako dobri prijatelji i ništa više
Zadnje uređivanje mrvica 1234 : 01.06.2011. at 21:31.
|
|
|
02.06.2011., 13:00
|
|
Registrirani korisnik
|
u 2007 godini piše da je cansel karizmatični, zgodni i popularni glumac s tubom, koja vjerujem te 2007 godine i nije još toliko popularna,to je bilo mislim prije snimanja asi i sad sve više vjerujem da u gönulcelen murat nije slučajno uzeto ime, jer je producentica tomris, koja je i otkrila tubu i tuba je sve serije snimila s njom i ona je producentica i asi i mislim da su one jako dobre i mislim da su se one dobro zezale s imenom i prezimenom i da je tuba zaslužna da su joj partneri cansel i onur, mislim da su tu bili njezini prsti pri odabiru glavnih glumaca, jer halit je sam rekao da je tražio da mu partnerica u BG bude berg, znači toga ima da glavni glumci traže tko će im biti partner.
|
|
|
02.06.2011., 14:25
|
|
Registrirani korisnik
|
tomris je samo dobra sa tubom već joj je bila i mentorica (tuba završila faks scenografije i kostimografije), pa vjerojatno i tuba ima nekog utjecaja na biranje partnera.
Benu iz BG je izjavila da si je veliki prijatelj sa Keremom (privatno) i da joj je lakše se opustiti i glumiti sa nekim s kim je dobra.Nisam u tom svijetu pa vjerujem ono što kažu.
Što god tko rekao za tubu ja eto ne dam protiv nje i ne dam, jer meni je jako draga. Iskreno što više gledam dolazim do zaključka da M i T i nisu neki par. Zašto?
ona je visoka, kad stavi štiklice i frizuru izgleda veća od njega (meni to ružno)
karakterno nikako jer ona što je izjavila to nije porekla, a on jedno kaže danas drugo sutra i mislim da je to znak nestabilnosti pa skoro bi se usudila reći nezrelosti
Po njezinoj priči (iz intervjua a ne iz novina) preferira muškarce, to znači jake ličnosti.
|
|
|
02.06.2011., 14:42
|
|
Registrirani korisnik
|
tuba11, meni murat i tuba isto ne bi bili neki par, iz mog pisanja se da zaključiti da bi ja voljela da se ona skrasi s canselom, jer on je malo stariji od nje, ne previše i prekrasno mi se slažu, pa svaki njihov intervju je super koliko se zezaju, pa njihovi pogledi, kao kužimo se mi.
uopće ne mogu zamisliti da bi se tuba ikad mogla zezati s muratom kako se zeza s canselom, meni je murat gotovo uvijek u nekom grču,nije opušten,za razliku od tube koja je živi vragićak, koja se puno smije, zeza, isto kao i cansel.
|
|
|
02.06.2011., 14:56
|
|
Registrirani korisnik
|
mrvica, dobro si primijetila murat je kao u nekom grču. ima on šarmantan osmjeh ali mi nekako nije ko tubin (pa i Canselov) prirodan.
e, sad i ja se smijem prirodno od srca kada sam zadovoljna, kada mi je sve ok.
|
|
|
02.06.2011., 23:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
evo da se malko uključim u diskusiju.
tuba i murat su u seriji asi očito našli mnogo toga zajedničkog, iskre su frcale na sve strane, sve do momenta dok se murat nije oženio, nakon što je burčin imala saobraćajku. čini mi se da se on ipak malo prenaglio, i da nije bilo ženidbe tuba i murat bi završili zajedno. bila je ljubav u pitanju.
u svakom slučaju njih je povezala radnja serije i čitava priča, ali ovo je isključivo moje mišljenje, murat i burčin bolje odgovaraju jedno drugom, murat mi djeluje nekako nesređen, nekompletan , dobro, posebno seksi momak, dobro izgleda i t.d., dok je tuba postojana, smirena, ima nešto posebno svoje. cansela nisam posebno pratila, ali ako je on odabir, nije loš. uglavnom tubica je Nr. 1, a njezine eskapade po pisanju novinara dio su promocije i ne vjerujem da se brzopleto upušta u neke ozbiljnije veze.
|
|
|
03.06.2011., 12:51
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
03.06.2011., 12:53
|
|
Registrirani korisnik
|
evo nakon svih događaja u zadnje vrijeme tuba i cansel zajedno na ručku (ma oni mi imaju fantastičan odnos, žao mi je da nisu par, ali prijatelji su sigurno)
http://www.setarkasi.com/set-arasinda-kacamak-yaptilar/
skorpion ja ne vjerujem baš da bi oni završili skupa, jer mislim da je tuba prejaka osoba za murata i mislim da muratu savršeno odgovara mrs.b. i zato je na kraju i oženio, a ja i dalje mislim da bi tubi odgovarao netko kao cansel koji je nešto stariji od nje, a opet ima veliku dozu humora i zafrkancije u sebi.
Zadnje uređivanje mrvica 1234 : 03.06.2011. at 13:04.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:02.
|
|
|
|