Natrag   Forum.hr > Društvo > Roditelji i djeca

Roditelji i djeca Zato što ih volimo i oni vole nas.
Podforumi: Školarci i adolescenti, Dojenčad i predškolci, Trudnice, Medicinski potpomognuta oplodnja, Dječje zdravlje, Oprema

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.10.2012., 11:31   #4781
cure, samo pripazite da imate backup od svih fotki.
meni je riknuo laptop, nisam imala backup od svega i neke stvari su nepovratno izgubljene (riknuo je hard, do podataka se ne može doći)...
tisi is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.10.2012., 11:54   #4782
Quote:
tihonsee kaže: Pogledaj post
meni je riknuo laptop, nisam imala backup od svega i neke stvari su nepovratno izgubljene (riknuo je hard, do podataka se ne može doći)...
moja su djeca jutros doruckovala napolitanke i cokoladni rizin vafel...i onda su to zalili sokom...al sve je bilo bio od alanture
Old 11.10.2012., 13:52   #4783
Quote:
Pricaj mi o tome

Sve slike od rodjenja pa do jedno godinu dana

Sva sreca da sam na fejs stavljala dosta i da imam tu na poslu pa sacuvah nesto
Old 11.10.2012., 16:56   #4784
moja je gledala tv ne znam otkad, valjda oduvijek. Sad ima 2 i pol i vec duze vrijeme ni ne pogleda prema tv-u, valjda ju ne zanima vise. Al zato surfa po fejsu ko velika i bolje barata android mobitelom nego muz. Zna si sama pustit pjesmice na youtubu (kad hoce) jer se meni ne da svake 2 minute klikat novu pa sam joj pokazala kak da si sama pusti.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
cjepidlaka is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.10.2012., 17:51   #4785
Quote:
Kuzerica kaže: Pogledaj post
Pricaj mi o tome

Sve slike od rodjenja pa do jedno godinu dana

Sva sreca da sam na fejs stavljala dosta i da imam tu na poslu pa sacuvah nesto
ista stvar, privh godinu dana seniora...
imam i ja na fejsu, ali što mi to znači kad ih mogu samo gledati...
Quote:
cjepidlaka kaže: Pogledaj post
moja je gledala tv ne znam otkad, valjda oduvijek. Sad ima 2 i pol i vec duze vrijeme ni ne pogleda prema tv-u, valjda ju ne zanima vise. Al zato surfa po fejsu ko velika i bolje barata android mobitelom nego muz. Zna si sama pustit pjesmice na youtubu (kad hoce) jer se meni ne da svake 2 minute klikat novu pa sam joj pokazala kak da si sama pusti.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
misliš "jutub" moj isto sve zna sam.
sjećam se jedne zgode, imao je nekih 18mj i tražio me, po običaju, da mu pustim crtiće na laptopu.
na njegovu nesreću, riknuo je internet i kad sam mu to pokušala objasniti, počeo je hodati po stanu i panično-plačnim glasom govoriti "ima intejneta mama, ima intejneta"
tisi is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2012., 08:31   #4786
skuhala sam mesnu bistru juhu, procijedila je, stavila tjestetninu.. i ugledala crvića kako pliva! odakle crvić??! najvjerojatnije iz tjestenine... al zgadilo mi se sve, juhu ja nisam htjela/mogla jesti.

al maloj sam dala juhu i tvrdila da je fiinaa
Old 12.10.2012., 08:55   #4787
Quote:
katjes kaže: Pogledaj post
skuhala sam mesnu bistru juhu, procijedila je, stavila tjestetninu.. i ugledala crvića kako pliva! odakle crvić??! najvjerojatnije iz tjestenine... al zgadilo mi se sve, juhu ja nisam htjela/mogla jesti.

ajojjj
Old 12.10.2012., 08:57   #4788
Quote:
ista stvar, privh godinu dana seniora...
imam i ja na fejsu, ali što mi to znači kad ih mogu samo gledati...
Pa mozes ih kopirati opet na lap i sacuvati ih ili dati razviti
KuziS
i jos skupis i od drugih prijatelja s fejsa ako imaju slike tvog dijeteta (tako je meni) pa se nakupilo malo
Old 12.10.2012., 09:02   #4789
Quote:
zato ja slike kad prebacim na lap odmah prebacim na eksterni hard,jer mi se desilo da mi je krepal hard i otišlo 4000 slika
možete si mislit kak mi je bilo
Old 12.10.2012., 09:55   #4790
nosila sam neki dan bebinu kakicu na analizu u Klaićevu, a mala je ostala doma sa MM. u povratku kupila story u dućanu i sjela u auto na parkingu i čitala story jer sam znala da mi doma nema čitanja.

a MM me zvao dva puta da vidi di sam zapela, nisam čula mob, a poslije sam rekla da je bila gužva u gradu
Keksić... is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2012., 10:52   #4791
Quote:
katjes kaže: Pogledaj post

Ovako nesto slicno se meni jednom desilo sa spinatom (domacim jel).
Skuhala ga i vidjela neke crne tockice unutra, malo ih proanalizirala a kad ono- to su bile sitne bubice. Vjerojatno su se zalijepile na liscu kojeg nisam dobro oprala.
Tak da je sve zavrsilo u smecu, a mala je dobila hippovu mesnu kasicu za rucak (sva sreca uvijek imam pokoju doma za nedajboze )

Keksic, meni je ovo bas simpaticno sta si napisala
Tako sam i ja dok je moja jos bila jako mala-kad god sam negdje isla s takvim gustom bi se vozila u vlaku, tramu, gledala kroz prozore, osjecala se napokon slobodno (ko maltene zatvorenik kad ga pustis na slobodu) i onda kad bi se priblizavala doma imala osjecaj koda se vracam na robiju
maya_zg is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2012., 10:59   #4792
Quote:
Keksić... kaže: Pogledaj post
nosila sam neki dan bebinu kakicu na analizu u Klaićevu, a mala je ostala doma sa MM. u povratku kupila story u dućanu i sjela u auto na parkingu i čitala story jer sam znala da mi doma nema čitanja.

a MM me zvao dva puta da vidi di sam zapela, nisam čula mob, a poslije sam rekla da je bila gužva u gradu
Neka si!
I ja kad god mogu zbrisem sama, makar i do ducana.
Old 12.10.2012., 12:21   #4793
Quote:
Keksić... kaže: Pogledaj post

Samo te 2 puta zvao
Blago tebi

Ako je duze od po ure to se zove svakih pet minuta iako bi mu bilo jasno da se to moze oduziti bez mog utjecaja

Muski
Old 12.10.2012., 12:58   #4794
ma inače ju hoće pričuvati, i rado se igra s njom. ali kad se ukenja, bježi ko vrag od tamjana

i ja sam na moru jedva čekala da moram po nešto u dućan, i onda sam se vraćala 20 minuta doma a dućkas mi je 20 metara od kuće

fakat treba nekad malo luftanja
Keksić... is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2012., 09:48   #4795
Ja skoro sve slike uploadam na fejs tako da se ne mogu nikako izgubit. Slikam s ajfonom i prebacujem u komp, valjda neće oboje riknut.
I pridružujem se nemajkama koje nemaju razvijenu ni jednu sliku i nisu ni počele ispunjavat radosnicu. Mama me toliko gnjavila da joj razvijem par slika, ali ja sam toliko lijena da sam joj ih na kraju poslala na mail i postavila na screen saver doma i u ofisu.
Old 13.10.2012., 11:24   #4796
Ja sam cak bakama razvila po 50 kom svakoj al sebi nisam niti jednu jer ih kao moram uredit jos u PS-u sto ce se desit nikad

#nemrem
Francesca is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2012., 15:01   #4797
Kartica od 16Gb na fotiću puna možda 10tak fotkica prebačeno na komp i čeka uređivanje u PS-u ... jednog dana kad se bude ženio dobit će ih
Old 13.10.2012., 20:29   #4798
ja razvijam slike
i ispunjavam radosnicu

ali mu u radosnicu podvaljujem fotke - npr. prvo kupanje, ja loše zgledam pa sam stavila fotku od 22. kupanja
Old 13.10.2012., 20:48   #4799
Quote:
*zlata* kaže: Pogledaj post
ja razvijam slike
i ispunjavam radosnicu

ali mu u radosnicu podvaljujem fotke - npr. prvo kupanje, ja loše zgledam pa sam stavila fotku od 22. kupanja
Uopce nisi neka nemajka...izvan konkurencije si.
kajpa is online now  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2012., 23:42   #4800
Moje dijete obožava akvarij pa sam ja danas sjedila 20 min s njim ispred da on to gleda i bude miran dok mama gleda Sulejmana
nety is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:10.