Natrag   Forum.hr > Društvo > Ljubav, erotika, seks

Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare).

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.07.2013., 19:43   #5441
@jabuka... završi faks i odseli se.. ti nisi dužna ugađati svojim roditeljima.. ti nisi dužna razveseljavati ih.. on ti je otac, to je činjenica, punoljetna si, odrasla osoba, nije više bitno kaj tvoj otac želi i kakvu kćer želi bitno je kaj ti želiš i kakva ti želiš biti..

ako se ne možeš već sada odseliti i naći neki poslić, zguraj nekako to malo kaj ti je ostlao dok ne završiš faks, a onda, ne budi izbiriljiva radi bilo kaj sa čim možeš platiti režije i stan, dok ne nađeš nekaj u struci i bježi kaj dalje od njih.. posjećuj ih tu i tamo, nazovi tu i tamo, ali suživot s njima zaboravi. spašavaj se....
NoOneImportant is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2013., 19:59   #5442
NoOneImportant - hvala ti na brzom odgovoru! imaš pravo, nema mi druge, nego završit čim prije i ajde bok!
Old 17.07.2013., 20:02   #5443
Quote:
Kymatica kaže: Pogledaj post
oprosti, ne znam da li si vec napisala, ali gdje su u svemu tome tvoji roditelji?
Moji roditelji ne žele imati ništa s tim - već su sudjelovali i pomagali u jednom mom "bijegu" , nakon kojeg sam se vratila, zbog silnih obećanja i ljubavi. Situacija se nastavila (negdje 2 tjedna iza, ako me sjećanje ne vara), po starom. Iskreno, ne želim ih opterećivati. S tim da sam i otišla od njih jer su inzistirali da se odselim do nekog određenog datuma, a već tad sam se počela nećkati jer mi je "smrdilo" da mi to možda i nije najpametnija ideja.

S tim da mi ni kod njih nije bilo bajno, makar to nikad nisam doživljavala kao nasilje. Kad sam već bila odrasla osoba, i ne bi trebala dobivati "odgojne" batine, sam bila u nekoj sličnoj situaciji s njima oboje (potukli smo se). S obzirom da sam više manje odrasla na cesti, normalno mi je da se branim od batina pa zato kažem "potukli smo se", a ne : "stari me opalio šakom u glavu" ili mama, svejedno... Doduše branila sam se, samo s ovim svojim sad doma se nisam branila jer mi je kao žao udariti nekog koga volim... njemu pak očito nije. Pa više nije ni meni. Samo i dalje smatram da se ljudi ne bi trebali tući.
Prdekalo is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2013., 23:46   #5444
samo se ti fino makni što dalje od njega čim prije možeš... i ne osvrći se, pa makar ostala i bez svih stvari bitno da ga se riješiš..
Odgovori s citatom
Old 17.07.2013., 23:54   #5445
Quote:
Prdekalo kaže: Pogledaj post
Ok, ja sam već rekla da ne mislim imat djecu s njim, i da meni treba pomoć, a ne našoj djeci koju nemamo i ne planiram i ne uništavam im život. Ali hvala na mišljenju, jel.. Ajmo još malo teoretizirat o djeci koja ne postoje.
Nisam ni mislila na tebe.
Pisala sam općenito.
Ako si se našla prozvanom, tvoj problem.
usne boje mesa is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.07.2013., 20:09   #5446
Quote:
NoOneImportant kaže: Pogledaj post
samo se ti fino makni što dalje od njega čim prije možeš... i ne osvrći se, pa makar ostala i bez svih stvari bitno da ga se riješiš..
Budem.. a i tebi želim da se oporaviš od svega što si prošao i nađeš svoju sreću.
Prdekalo is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.07.2013., 20:59   #5447
Quote:
Prdekalo kaže: Pogledaj post

S tim da mi ni kod njih nije bilo bajno, makar to nikad nisam doživljavala kao nasilje. Kad sam već bila odrasla osoba, i ne bi trebala dobivati "odgojne" batine, sam bila u nekoj sličnoj situaciji s njima oboje (potukli smo se). S obzirom da sam više manje odrasla na cesti, normalno mi je da se branim od batina pa zato kažem "potukli smo se", a ne : "stari me opalio šakom u glavu" ili mama, svejedno...
Tužno je ovo čitati nadam se da ćeš naći svoju sreću i mir
sanjita is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.07.2013., 09:10   #5448
@Prdekalo

Izgleda da neke osobne stvari također bi mogla riješiti.
Jer izgleda da to ima veze zašto se vežeš za takve tipove.
Old 19.07.2013., 16:42   #5449
Quote:
Mladenac kaže: Pogledaj post
@Prdekalo

Izgleda da neke osobne stvari također bi mogla riješiti.
Jer izgleda da to ima veze zašto se vežeš za takve tipove.
Da, počela sam razmišljati o tome... definitivno ima veze.
Samo ne znam da li to mogu sama riješiti uopće ili kod psihologa, psihijatra, što li već.
Prdekalo is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.07.2013., 16:44   #5450
ja sam krenuo psihijatru, ali kako mi nije mogao dati nikakvu dijagnozu koja zahtjev aljekove, nakon 3 tjedna me uputio psihologu na psihoterapije, tak da ono.. ako nemaš depresivning, anzkziosnih ispad ai napada, histerični ispada, sucidnih misli onda mislim da te psihijatar bude uputio psihologu...
Odgovori s citatom
Old 19.07.2013., 18:33   #5451
Quote:
ja sam krenuo psihijatru, ali kako mi nije mogao dati nikakvu dijagnozu koja zahtjev aljekove, nakon 3 tjedna me uputio psihologu na psihoterapije, tak da ono.. ako nemaš depresivning, anzkziosnih ispad ai napada, histerični ispada, sucidnih misli onda mislim da te psihijatar bude uputio psihologu...
Nemam ništa, imala sam neke napade panike tu i tamo, ali dok smo se svađali - valjda me toliko izludio bio u tom trenu. Nemam više ni to... Zato sam i rekla jedno ili drugo jer sam već pročitala negdje gore da je tebe uputio psihologu.
A i poučena iskustvom iz prošlosti, kad sam samovoljno otišla psihologu kao dijete jer mi je doma bilo loše - nisu mi nikad ništa našli, čak štoviše, poslali su mi roditelje na terapiju, a mene doma
Možeš mi možda poslati na pm broj od nekog psihologa?

Doduše, očito imam neki feler kad si nalazim samo debile za dečke. Samo za to nemaju tablete, valjda.
Prdekalo is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.07.2013., 14:15   #5452
e a di živiš, mislim ovisi di si...
Odgovori s citatom
Old 22.07.2013., 08:57   #5453
Quote:
usne boje mesa kaže: Pogledaj post

Prva stvar je da se odseliš. Kako inače planiraš ostati živjeti s njim, a viđati se s novim?
Ako ti nastavi praviti probleme, prijavi ga policiji.
Stvar je u tome da živimo u mom stanu, tj. on je taj koji bi trebao odseliti. Imali smo razgovor za vikend, ali on ne želi ni čuti o preseljenju. On misli da je to moj hir i da će proći. Čak sam mu rekla za tog drugog, i više nego što sam trebala.

Quote:
NoirBaccall kaže: Pogledaj post
1.Kad si to bila "kriva" ?
2.Na koji način se pravdaš?
3.Kako ti to skenira uređaje?
4.Zašto ti se podsmjehuju?
5.Kako će to tvoj dečko "dohvatiti"?
6.Zašto i dalje živiš s njim?
Da ne idem u detalje, ja ne znam kako on uspije doći do svih informacija o tome što sam surfala, na kojim stranicama sam bila, s kim sam razmijenila mailove, tko mi je poslao sms... Mislim da mi je hakirao i računalo i mobitel.

Najgore mi je što je sasvim benigne ljude uplašio i potjerao od mene, a da ja za to nikad ne bih saznala da mi ti ljudi praktički "u prolazu" nisu rekli da ih moj dečko maltretira i bili ljuti na mene što si on to dopušta.

Quote:
* čini mi se da ti na neki način uživaš u toj kontroli koju on ima nad tobom. pravi problem je u tvojoj percepciji te kontrole, koja ti je isprva morala djelovati kao ljubav. a očitovanja te kontrole si morala doživljavati kao slatke izljeve ljubomore.
zanimljivo kako se počinješ osjećati kao robinja u trenutku kad se zakemijalo s drugim.
Možda si u pravu, možda sad nakon tih par godina kad je početna zanesenost prošla ja više ne želim živjeti u strahu od sramoćenja pred drugim ljudima, pogotovo ne pred tim novim dečkom koji je dobar kao kruh i s kojim se apsolutno slažem : soulmate:

Najviše od svega me grize što nisam reagirala kad je tako random slao poruke, ali opet me muči što ni ne znam kako sam trebala reagirati ni kako bih u budućnosti trebala reagirati i što će o meni misliti svi ti ljudi koje budem upoznavala ako ovaj bude agresivan.
Robinja is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.07.2013., 22:33   #5454
Quote:
Robinja kaže: Pogledaj post
Pozdrav!

Od početka veze sam "zarobljena" ako to tako mogu nazvati, znači velike su šanse da moj dečko pročita i ovaj post kao što je do sad pročitao sve, skenira mi mobitel i laptop svakodnevno, maknula sam se s društvenih mreža, ne kontaktiram online, ne pišem po forumima što sam prije jako voljela. Bivšim dečkima i poznanicima je slao poruke bez da mi da priliku da im sama objasnim da sam sad u vezi.

Problem je eskalirao sad nakon par godina veze kad sam počela osjećati neopisivu potrebu da ostanem sama. Dosadila mi je ta veza i nesloboda, da se nekome pravdam i kad nisam kriva i sl. Sad je on vidio da me gubi pa me počeo slijediti po cesti, čekati me ispred mjesta na kojem se nalazim, prati svaki moj korak.

Što je najgore, svidio mi se drugi. Zašto najgore? Pa zato što ne znam kako će on reagirati kad ga moj dečko "dohvati". Ti bivši koje sretnem podsmjehuju mi se ili me ignoriraju, a ja ne želim upropastiti dobru kemiju koju imam s ovim dečkom zbog posesivnog nerazumnog dečka koji ne želi ni čuti o prekidu veze, nego i dalje živimo skupa iako sam mu dala do znanja koliko sam nesretna.

Kako se izvući iz ove situacije?
Hihi;-) deja vu,takodjer slicna situacija i zato pisem ovako.
Da stanem u obranu muskog roda;-)
1. Da li je autorica ikada pitala ili razgovarala s partnerom oko "bivsih" i zasto autorica ima kontakte s bivsima.
2. Svima u ljetnim mjesecima dodju "musice" u glavu ali da te smeta ne bih ste izdrzali vise godina.
3. Svidio ti se drugi decko!? Pa mozda ti decko namirisao to i to je razlog njegovog ponasanja i razloga sto te dovelo na forum.
4. Tesko se moze skenirati i hakirati laptop,dok "pametni telefoni" su duga stvar ( iz iskustva znam;-) dobar antivirus sredi laptop i mirna
5. Pricaj sa deckom i probaj uvidjeti sta si ti grijesila i biti ce ti lakse i jednostavnije.

A tocke su jer imao istu situaciju sa zenom i sa razgovorom rijesili sve i rijesili druge;-)
klonn07 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.07.2013., 23:19   #5455
Quote:
klonn07 kaže: Pogledaj post
1. Da li je autorica ikada pitala ili razgovarala s partnerom oko "bivsih" i zasto autorica ima kontakte s bivsima.
2. Svima u ljetnim mjesecima dodju "musice" u glavu ali da te smeta ne bih ste izdrzali vise godina.
3. Svidio ti se drugi decko!? Pa mozda ti decko namirisao to i to je razlog njegovog ponasanja i razloga sto te dovelo na forum.
4. Tesko se moze skenirati i hakirati laptop,dok "pametni telefoni" su duga stvar ( iz iskustva znam;-) dobar antivirus sredi laptop i mirna
5. Pricaj sa deckom i probaj uvidjeti sta si ti grijesila i biti ce ti lakse i jednostavnije.

A tocke su jer imao istu situaciju sa zenom i sa razgovorom rijesili sve i rijesili druge;-)
Nemoj joj pomagati, ne ide ti.
Old 24.07.2013., 00:46   #5456
Quote:
klonn07 kaže: Pogledaj post

urm... iskreno hebeš frajera koji je toliko nesiguran u sebe da mora šnjofati po curinim osobnim stvarima, pratiti postove po forumima, mailove i kaj ti ja znam i koji se toliko osjeća nesiguran da njene bivše vidi kao neku prijetnju, da ju slijedi okolo??? od kuda mu pravo slati poruke ikome od njenih kontatka bez njenog znanja??? sve kaj je ona do sada napisala upučuje na to da je u vezi sa nekom vrstom zlostavljača.. znam ih prepoznat, odsrastao sam uz takvoga.. i takve nikada ne treba braniti jer to nisu muškarci, to su kukavice koji će uvijek ići na slabijega i maltretirati slabije od sebe, a kada ti jednom pukne film pa se situacija promjeni, manji su od makova zrna.... ona je u vezi sa agresivnim control freakom... i čim prije izađe iz nje,bolje za nju, hello jel normalno da se itko miče sa društvenih mreža radi partnera??? da pazi na svaki upis, svkau riječ???? bez problema se može upasti u laptop, sve kaj treba je odvalit joj jednu i uzet ga.. osim toga žive skupa, može koristi njene stvari kad god ona ode na wc, tuširat se ili kaj več, pregledat i mailovei sve kaj oče....

NIJE NORMALNO IŠTA OD TOGA KAJ ON NJOJ RADI!!! sa takvima kao njen tip razgovor ne pali, mjesec dana će biti super i mrak i fin i ugodan, a onda po starom, pa za pola godine ne bude smjela sama iz kuće, za godinu bude bila plava od batina..

da je ne znam kaj napravila, on nema pravo kopanja po njenim stvarima, nema pravo uzimanja njenih kontakta i slanja ikakvih poruka bez njenog znanja, nema pravo ju slijediti okolo, nema joj pravo braniti viđati se bivšima ili muškim frendovima, ona nije njegovo vlasništvo.. normalan muškarac to zna, psihopat ne zna jer je psihopat... i jedino kaj ju drži još uz njega je strah i to kaj je psihički na pola slomljena...i svkaoj ioel normalnoj žen bi se svidio drugi pored control freak kojeg ima, od kojeg ne može ni prdnut bez njegovog znanja i dozvole... osim toga on je u njenom stanu??? kaj ne ide u svoj, nego je u njenom.. jer je agresivni cotnrol freak, odk uda mu pravo maltretirati i prijetiti njenim pozanicima, koji onda nju na red pozivaju na cesti, i miču se od nje ko od kuge, a to radi i sa frendovima jer zna da će ju tako izolirati od svih, kaj znači da j e full pod njegovom kontrolom, niko joj neće moči pomoći... jer će se svi maknuti od nje jer im se neda imati posla sa psihopatom..

Zadnje uređivanje NoOneImportant : 24.07.2013. at 01:05.
Odgovori s citatom
Old 26.07.2013., 11:02   #5457
Quote:

NIJE NORMALNO IŠTA OD TOGA KAJ ON NJOJ RADI!!! .

...boldam,boldam i boldam
Old 10.08.2013., 11:58   #5458
Svanuo je i robinji dan !. Da, ovaj nije samo psihički poremečen več i retardiran. Ma Hitler je mila majka za ovoga, Taj je to rješavao po kratkom postupku, plinska komora i ... Na žalost naš zdravstveni sustav je u istom stanju kak ti poremečeni tipovi i jednostavno to stanje ne može prepoznati na vrijeme ,tako da žrtvi preostaje samo patiti . Sustav počinje reagirati tek kad krv poteće a tada ja jako, jako kasno. Ima tih primjera po novinama i vijestima. Predlažem budučim žrtvama da se redovito žale na postupke svog partnera. Bez obzira na to šta će mi policija stalno u kući i što će susjedi srati, na sreću ili žalost tek nakon desetak uzastopnih prijava policija takvu osobu odvodi na hlađenje a onda nakon nekoliko odvođenja ide na sud gdje sud odlučuje o ograničavanju prilaženja žrtvi i kotač se pokreće u korist žrtvre. Znam za takav slučaj di je bilo puno suza ali tip sada ne smije ženu krivo pogledati. Jedini problem je što žrtva nema previše vremena i sve vrijeme spava zaključana u drugoj sobi. Najgori su među njima oni koji se kunu u zadnji put im je??? Moš mislit. A ne biste vjerovali al i žene znaju biti takve , valjda nas je svevišnji takvima stvorio. Moje Dame pomogao bi vam drage volje al jedino kaj vam morem reć jaće ste od nih u svemu i nedaj te na se.
duccobucco is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.08.2013., 10:45   #5459
ima znakova, samo ljudi ne obračaju pažnju na njih... znakova ima more, samo su ljudi po prirodi kakvi jesu i vide ono kaj žele vidjeti, a ne ono kaj je fakat na stvari...
Odgovori s citatom
Old 12.08.2013., 11:11   #5460
Quote:
ima znakova, samo ljudi ne obračaju pažnju na njih... znakova ima more, samo su ljudi po prirodi kakvi jesu i vide ono kaj žele vidjeti, a ne ono kaj je fakat na stvari...
ne možemo svi biti vulkanci
Complicated is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:36.