Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.02.2017., 21:13   #5741
čist penal piquea na gameiru, uostalom i sviran je
faul na suarezu kod gola u madridu anulira ovaj poništeni gol grizmana.

sami ste krivi što nas niste izbacili, imali ste sve, i penal, i igrača više i opet ste se sami ujebali.

inače da je igrao gameiro od počeka s grizmanom u napadu (a ne ona prevara torres) zgazili bi nas, ovako čkomite.
Ajutokintumi is offline  
Old 08.02.2017., 21:15   #5742
Quote:
Yurinov kaže: Pogledaj post
mišura lave di si

pa baš ajdukovac bi i triba napisat tako nešto. ako si gleda uatkmicu vidija si da je atletiko pritisnija bija i barca je bila na aparatima. poguranac ih je spasija.

samo s tim priznatim golom i onim u 83. imaš produžetke. s onim crvenim kartonmima imaš barcu koja ne može izać iz svojih 16.

ja pratin nogomet toliko dugo i osjećaj me ne vara često, a sinoć sam ima taj da je otišlo u produžetke atletiko bi ih tamo ubija dva tri razlike.

imali su poguranac i to je to, to ih je spasilo.

ovo sve ti piše inače simpatizer barce još tamo od luisa enrikea na terenu.

a BK je takvo dno da sam doša ode odmorit malo.
Ma dobro na slizbenom sam i ja jer ode vise niko ne pise osim trollva i konjina...

Al stari moj da su priznali goo bia bi to sasvim drugaciji mec nakon toga...ko zna sta bi se desilo..mozds bi atletico i jos 3 uvali a mozds nijedan , nemos mi rec da su ih suci sjebali..
Ovu san gleda sazetke samo al proslu saan gleda i atletico je po sansama triba dobit 4 2 al nije islo jbg tako da su prokockali svoje sanse i ispali

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Marin Mišura is offline  
Old 09.02.2017., 00:14   #5743
Alaves u finalu

Samo vi odgađajte utakmice, nema vam pomoci
Old 09.02.2017., 00:16   #5744
Alavessssss.... izuzetno mi je drago.

Poslano sa mog 5045X koristeći Tapatalk
Niki Vr is offline  
Old 09.02.2017., 02:08   #5745
Alaves u povijesnom finalu, uistinu sezona iz snova. Celta ipak nije uspjela ponoviti uspjeh sa SB i mogu žaliti za velikom prilikom.
Imran is offline  
Old 09.02.2017., 09:11   #5746
Alaves

Nadam se da će utakmica biti jednako atraktivna kao Alavesovo prethodno finale u kojem je briljirao i mali Jordi Cruyff
Sudden Sid is online now  
Old 09.02.2017., 13:30   #5747
Kvaliteta i snaga protivnika daju naslutiti da bi mali tiranin to mogao sam riješiti, to je taman taj rang momčadi na kojima on redovito iskaljuje sve svoje frustracije. Pomolimo se svi zajedno da se to i dogodi, jer bi bilo zaista mučno gledati još jednu sudačku krađu u korist Barcelone.
Alaves nema nikakve šanse, ili će pasti pošteno ili će biti pokradeni. To i oni znaju. To svi znamo.
Old 09.02.2017., 15:08   #5748
Quote:
Carlos kaže: Pogledaj post
Kvaliteta i snaga protivnika daju naslutiti da bi mali tiranin to mogao sam riješiti, to je taman taj rang momčadi na kojima on redovito iskaljuje sve svoje frustracije. Pomolimo se svi zajedno da se to i dogodi, jer bi bilo zaista mučno gledati još jednu sudačku krađu u korist Barcelone.
Alaves nema nikakve šanse, ili će pasti pošteno ili će biti pokradeni. To i oni znaju. To svi znamo.
vjerojatno su to mislili i u prvoj prvenstvenoj utakmici ove sezone, koju su dobili 2:1 u gostima

e: ne znan zašto san se uopće zakačija na ovu udicu, al dobro
Old 09.02.2017., 15:13   #5749
Barca zeli Bernabeu za finale.

Dobit ce kuratz Real ga je nudio za finale Real - Barcelona, odbili su. Prilika prosla, vise nikad nece ni biti opcija. Odite u Valenciu, makar kako su zavrsile zadnje utakmice mozda ni tamo vise nisu dobrodosli.

Zanimljivo, 2004-e je Real htio Nou Camp, naravno nije ga dobio, ali na kraju se igralo na Olimpijskom stadionu u Barceloni

Ovo finale ide na Calderon, mozda Mames, ako se Alaves sto pita (a ne pita)
Old 09.02.2017., 16:21   #5750
Quote:
SergioRamos kaže: Pogledaj post
Barca zeli Bernabeu za finale.

Dobit ce kuratz Real ga je nudio za finale Real - Barcelona, odbili su. Prilika prosla, vise nikad nece ni biti opcija. Odite u Valenciu, makar kako su zavrsile zadnje utakmice mozda ni tamo vise nisu dobrodosli.

Zanimljivo, 2004-e je Real htio Nou Camp, naravno nije ga dobio, ali na kraju se igralo na Olimpijskom stadionu u Barceloni

Ovo finale ide na Calderon, mozda Mames, ako se Alaves sto pita (a ne pita)
Alaves hoce na San Mames... Od Vitorije do San Mamesa (autobusnog kolodvora u Bilbaou) je jedan sat autobusom...

Finale ce najvjerojatnije biti na Vicente Calderonu, za zatvaranje istog stadiona...

Pitanje je moze li od glavnog grada Baskije do glavnog grada Španjolske potegnuti 20 000 fanova...

Imam jedno pitanje... Da li igranjem u finalu Kupa kralja automatski znači sudjelovanje iduce godine u Kupu uefe (s obzirom da Barcelona izvjesno je ulazi u Ligu prvaka), ili Alaves da bi se nasao rujna 2017 u grupnoj fazi treba pobjediti one koji sami sebe zovu Više od kluba?
IscoAlarcon is offline  
Old 09.02.2017., 17:35   #5751
Kozmička pravda se desila sinoć. Celta ispala. Vratilo im se šta su namjerno odgađali utakmicu protiv Reala umjesto da se prihvate posla i saniraju ono malo napukla krovića...a da budu odmorni za kup

Eto im sad kupa
Doktor Rambaudi is offline  
Old 09.02.2017., 17:35   #5752
Nazalost ne Sedmi ide u Europu, tako da Alaves mora osvojiti. Steta, imaju male sanse.
Old 09.02.2017., 20:00   #5753
.
sesve is offline  
Old 09.02.2017., 20:24   #5754
bravo cristiano

http://metro.co.uk/2017/02/08/cristi.../?ito=facebook
Old 09.02.2017., 20:32   #5755
I životinjama pomaže
Mr. Jigsaw is offline  
Old 09.02.2017., 22:48   #5756
sveti cristiano
Old 10.02.2017., 09:51   #5757
Dakle konačnica Kraljevog kupa Barcelona-Alaves... Prvi koji mi je pao na pamet kad je kad je sudac prekujčer odsvirao kraj na Mendizorrozi (nisam siguran da dobro pišem ta baskijska imena) je najveća legenda Primere (najbolje europske lige po uspijesima u eurokupovima tijekom posljednjih 60 i toliko godina) svih vremena...

Andoni Zubizaretta... 622 odigrane utakmice, 55 746 odigranih minuta u Primeri...

Rekord koji će teško ikad biti oboren... Xavi je stao na 505 utakmica, Casillas na 510...

Ne znam tko od igrača koji trenutno igraju u Ligi Santander drži rekord.

Pitanje za sve diskusante, a posebno za barceloniste...

Što mislite za koga će u finalu navijati legendarni Andoni?
IscoAlarcon is offline  
Old 10.02.2017., 10:02   #5758
Zubi će navijati za nas
Sudden Sid is online now  
Old 10.02.2017., 10:04   #5759
Quote:
IscoAlarcon kaže: Pogledaj post

Pitanje za sve diskusante, a posebno za barceloniste...
Prazan skup
ZinedineZidane is offline  
Old 10.02.2017., 11:00   #5760
Raul: "Whenever you get knocked out of a competition - like what has happened to Real Madrid in the Copa del Rey, it's always a disappointment and even more so when your biggest rivals reach the final"

Jadni Raul, još plače zbog kluba koji ga je šutnuo u guzicu. Stockholmski sindrom se preselio u Madrid.
Sudden Sid is online now  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:47.