Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.04.2015., 13:31   #5801
Quote:
vprenco kaže: Pogledaj post
Real osvaja sve ove godine, a c.ronaldo nema granica.

Vau, kako ga je prošao, svaka čast, jako koristan dribling
MagicRat is offline  
Old 22.04.2015., 13:39   #5802
Quote:
MagicRat kaže: Pogledaj post
Sigurno je izborio barem aut
Sudden Sid is offline  
Old 22.04.2015., 13:41   #5803
Znao san da će Bayern proč ali nisan očekiva ovakvo razbijanje.
Još ako im se vrati Robben, Ribery, Švajni i Alaba, mogu oni do kraja.

Barca puno lakše prošla PSG nego što se očekivalo.
Mislim da Juventus večeras odrađuje posa, a Real bi moga ispast.
Papy is offline  
Old 22.04.2015., 13:42   #5804
Quote:
Sudden Sid kaže: Pogledaj post
Sigurno je izborio barem aut
Kakav dribler, možda je korner izborio, Ronaldo>Ronaldo :klap:
MagicRat is offline  
Old 22.04.2015., 13:43   #5805
Quote:

Da da real oće svojiti ligu prvaka ove godine
vstoja is offline  
Old 22.04.2015., 13:43   #5806
Quote:
Pa zapravo je prilično koristan dribling. 94. minuta, Mancha vodi 2:1 protiv Arsenala, a on zavlači i zadržava vrime.
Papy is offline  
Old 22.04.2015., 13:45   #5807
Quote:
Ndreca kaže: Pogledaj post
A jesi prave uzeo

Ronaldo im odigrao jednu sezonu i ona ga gurnuli u legende kluba
Stoertebeker is offline  
Old 22.04.2015., 13:46   #5808
Quote:
Papi Batina kaže: Pogledaj post
Pa zapravo je prilično koristan dribling. 94. minuta, Mancha vodi 2:1 protiv Arsenala, a on zavlači i zadržava vrime.
Ukrasti 15 sekundi - podvig vrijedan gifa
Sudden Sid is offline  
Old 22.04.2015., 13:48   #5809
Quote:
Ukrasti 15 sekundi - podvig vrijedan gifa
Semih Senturk likes this.
ZinedineZidane is offline  
Old 22.04.2015., 13:52   #5810
Quote:
Papi Batina kaže: Pogledaj post
Mogo se okrenut i naprčit, uzeo bi još više vremena i vjerojatno izborio faul.
MagicRat is offline  
Old 22.04.2015., 13:54   #5811
Quote:
Tore kaže: Pogledaj post
Mislim da je problematika današnjih precijenjenih igrača puno veća nego šta se to može simplicirati u jednom dijelu karijere. Previše je tu faktora modernog nogometa koji loše utječu na samog igrača za kojeg se prije ili poslije ustanovi da je precijenjen a ne i sistematska žrtva. Teško je zanijekati da su tzv. precijenjeni igrači prije nego li su navukli tu reputaciju na sebe zapravo igrali jako dobro no iz bogatog kompleksa razloga nisu ništa slično uspjeli ostvariti u narednom dijelu karijere. Ima tu puno više od same simplicirane etikete - precijenjen. Naravno, ako isključimo novac danas prema kojem su svi igrači precijenjeni.
Cavani je bio sasvim dobar u Napoliju
officer is offline  
Old 22.04.2015., 14:00   #5812
Quote:
ZinedineZidane kaže: Pogledaj post
Semih Senturk likes this.
Draže mi je vidjeti tursko junaštvo nego ovakav kukavičluk. Koji se još promovira putem gifa
Sudden Sid is offline  
Old 22.04.2015., 14:02   #5813
Sigurno je taj gif napravio sam C. Ronaldo.
Tore is offline  
Old 22.04.2015., 14:05   #5814
Quote:
Kakav dribler, možda je korner izborio, Ronaldo>Ronaldo :klap:
Sjecam se te tekme. Pomeo ga je Hoyte s leda par sekundi nakon kaj je gif prekinut i pobrao karton. Sezona 2007/2008. Tu je Arsenal ispusio titulu, kolo prije spusili kod Chelsea. To je bilo 4 kola prije kraja prvenstva mislim. Na kraju smo zaostali 4 boda za Unitedom i 2 boda za Chelseaom i bili treci
Henryj is offline  
Old 22.04.2015., 14:05   #5815
Quote:
Tore kaže: Pogledaj post
Sigurno je taj gif napravio sam C. Ronaldo.
Sigurno je netko napravio i gif njega kako maestralno radi gif.
Sudden Sid is offline  
Old 22.04.2015., 14:07   #5816
Precijen je Cavani u smislu cijene,no nije los napadac ,daleko od toga. 150 golova u 220 utakmica u posljednjih pet godina. I, u PSG-u je stavio 46 golova u 89 utakmica ... gdje igra zajedno sa Ibrom koji izvodi slobodnjake, penale,i sta mu je god qurcu zelja, nije lose. Inace,jucer su neki spanjolski novinari iskoristili priliku i pitali ga sta misli o Choli i Atleticu. Naravno,rekao je sve najbolje, te da bi se odlicno uklopio u stil igre . Najbolje od svega sto nije nista demantovao o tim natpisima.koji ga povezuju sa Gloriosom. Samo je rekao da ima ugovor sa PSG i slicno. Interesantno
Madrono is offline  
Old 22.04.2015., 14:10   #5817
Quote:

Driblinzi su mu beskorisniji čak i od slobodnjaka.

Atletico favorit večeras, btw.
aerossi is offline  
Old 22.04.2015., 14:12   #5818
Quote:
Sigurno je netko napravio i gif njega kako maestralno radi gif.
sada ćete vi zato napraviti gif od lea kako opet nije zabio gol. rekao sam ja vama da je neymar bolji igrač od lea, tek da još dobiva više lopti..što bi tek onda bilo

no nažalost bitno je nahraniti nečiji ego
Old 22.04.2015., 14:14   #5819
Quote:
bayern fan kaže: Pogledaj post
Upravo suprotno ,barcelona i bayern zele da izađes na 35 i vise metara kako bi imali vise prostora iza za slanje dubinskih lopti za brze napadace(to je pepu bilo najace oruzje sa xaviem i inestom ,kod nas je to thiago)

Lopetegi je dobro postavio momcad ali ga je pep nadmudrio sa slanjem lahma na desnu stranu gdje je ovaj fantasticno kombinirao sa rafinhom i tako isprobijao lijevi bok obrane Porta.Stavio je i dva fantasticna skakaca u srediste napada sto nije bio slucaj u prvoj utakmici.

Na kraju see za Porto tragicno pokazalo neigranje dva bocna igraca zbog zutih kartona,Pep je to znao iskorisit
Portu nisu igrali dva mozda i kljucna igraca na bakovskim linijama,to je Pep pametno iskoristio ,nije nista napravio posebno ako se vidi kakve je golove Porto primao. Atletico je pokusao sa bunkerom na Camp Nou pa je prosao ko Cehinje na Jadranu . Kada je igrao otvorenije u dvomecu Cupa ,i sa vise agresivnosti i presinga na srednji red Barce ovi su bili u problemu jer nisu mogli povezati dva pasa kako treba,pogotovo na Calderonu,pa su jedino pokusali dugim loptama trazili Messi,Suareza ili Nejmara. Dakle,koncep igre im je bio u potpunosti poremecen. :
Madrono is offline  
Old 22.04.2015., 14:15   #5820
Quote:
Cavani je nogometno neinteligentan i najprecijenjeniji napadač je bio, sad su svi otkrili to. Luiz je sramota za stopersku poziciju. PSG kupuje velika imena, ali loša velika imena. Jedino u sastavu im valjaju T.Silva i Matuidi, kad vidim Pastorea da im je u prvoj odmah se nasmijem.
Verratti je klasa.

Gledao Bayern prvo poluvrijeme, brutalno su odigrali i pokazali da su veliki klub(nakon sve one negative i pritiska ovako se mogu vratiti samo najveći) i jedan od favoriti za naslov. Ali onaj gol Lewe je vrh, mislim onaj za 4-0, odlična igra Lahma i Mullera koji su mi tamo ponajbolji igrači, veoma inteligentni. Na kraju mi je čak i drago što je Bayern prošao, biti će jaka polufinala, želio bi da nalete na Barcu ili AM.

Btw. pitanje za navijače Bayerna, tko će igrati u vezi kada svi budu fit? Koga će Pep preferirati, svinju ili Xabia. Oboje su igračine, no meni je svinja draž igrač, kupio me nastupom u finalu LP. Opet, dojma sam da Pep više voli Xabia ili mogu zajedno igrati.

Što se tiče driblinga CRa, znao je on lijepo prolaziti u 2006/07 sezoni i tada je bio vjerojatno najbolji dribler na svijetu(te sezone), šteta za njega što je izgubio taj dribling.

https://www.youtube.com/watch?v=tzD5altXfZQ

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:44.