Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Automobili > Autoplin

Autoplin Kuhari, bombaši, luđaci i ubojice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.11.2007., 10:50   #41
Vidim da se digla tema iz mrtvih. Šta se tiče TFSI motora još nije nitko ali nitko nije ugradio u taj motor tj. nije u prodaji za ugradnju. Ima ih na testiranju ali ne i za ugradnju.

Ispravite me ako lažem
Old 02.11.2007., 16:35   #42
Quote:
plinko1 kaže: Pogledaj post
Vidim da se digla tema iz mrtvih. Šta se tiče TFSI motora još nije nitko ali nitko nije ugradio u taj motor tj. nije u prodaji za ugradnju. Ima ih na testiranju ali ne i za ugradnju.

Ispravite me ako lažem
A onda očigledno lažu gore na linku lijepo piše od kojeg datuma ugrađuju te škoda (fsi,tfsi) pa ti znaj sada.
ZDpower is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2007., 22:05   #43
fsi

Quote:

Ispravite me ako lažem
Koliko vidim da postoje polemike i nedoumice oko fsi.Sistem za fsi motore samo za VAG grupu vozila , dolazi na Hrvatsko tržuište krajem Sječnja 2008 god.Da im ne radimo reklamu neka sami objelodane ili će objelodanit.
PERMO is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2007., 22:13   #44
Sistem za FSi ima Tartarini kod Plinka, al sa tfsi neznam. U biti neznam ni o tim motorima ništa.
kerbi is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2007., 23:32   #45
Quote:
ZDpower kaže: Pogledaj post
A onda očigledno lažu gore na linku lijepo piše od kojeg datuma ugrađuju te škoda (fsi,tfsi) pa ti znaj sada.
Pa daj onda ugradi u TFSI . JA PLAČAM UGRADNJU

Pa svašta se piše ali je pitanje ko može ugraditi. Naime nije mi vrag dao mira pa nazvao , kao ja bi ugradio u novu Škodu RS. Ništaaaaaaaa.
Old 02.11.2007., 23:34   #46
Quote:
PERMO kaže: Pogledaj post
Koliko vidim da postoje polemike i nedoumice oko fsi.Sistem za fsi motore samo za VAG grupu vozila , dolazi na Hrvatsko tržuište krajem Sječnja 2008 god.Da im ne radimo reklamu neka sami objelodane ili će objelodanit.
Ma daaaaaaaj. Kaj zbilja ???

Ja čuo da dolaze u Travnju 2007.
Old 03.11.2007., 00:12   #47
Quote:
Pa daj onda ugradi u TFSI . JA PLAČAM UGRADNJU

Pa svašta se piše ali je pitanje ko može ugraditi. Naime nije mi vrag dao mira pa nazvao , kao ja bi ugradio u novu Škodu RS. Ništaaaaaaaa.

http://www.brc.it/default.aspx?page=19&lang=en
BRC je izdao sistem istina u popisu vozila nema škode ali tfsi iz golfa je uključen, a kaj je problem zapravo, neisplativost za škodu ili su naši majstori malo skeptični dok se ne pokaže vani kak dela ili se boje malo novoga ??
Mislim koliko realno u neko skoro vrijeme se može očekivati za octaviu RS ??
Kažeš plaćaš ugradnju ma to se ne odbija iskopal bum ja nekog makar suseda Štefa kaj radi u plinari on bu to najbolje u fušu
ZDpower is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.11.2007., 12:51   #48
Quote:
http://www.brc.it/default.aspx?page=19&lang=en
BRC je izdao sistem istina u popisu vozila nema škode ali tfsi iz golfa je uključen, a kaj je problem zapravo, neisplativost za škodu ili su naši majstori malo skeptični dok se ne pokaže vani kak dela ili se boje malo novoga ??
Mislim koliko realno u neko skoro vrijeme se može očekivati za octaviu RS ??
Kažeš plaćaš ugradnju ma to se ne odbija iskopal bum ja nekog makar suseda Štefa kaj radi u plinari on bu to najbolje u fušu
Ugradim ti i ja samo je pitanje oš se moč vozit na plin .
Old 04.11.2007., 14:39   #49
Quote:
Ugradim ti i ja samo je pitanje oš se moč vozit na plin .

Ma sve o.k nego daj mi malo pojasni ono gore što sam pitao, ili ako je bila tema već daj neki link pa da malo pročitam
ZDpower is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2007., 18:05   #50
Obečavam da ču malo objasniti zašto je FSI zeznut za ugradnju plina i to još ovaj tjedan. Trebao sam i prije ali nije me bilo na forumu dosta duga.
Old 24.02.2008., 22:45   #51
Quote:
Obečavam da ču malo objasniti zašto je FSI zeznut za ugradnju plina i to još ovaj tjedan. Trebao sam i prije ali nije me bilo na forumu dosta duga.
Može li koja konkretna informacija za Alteu FSI/TFSI...spremam se za shopping, pa mi očajno trebaju informacije o mogućnosti ugradnje u taj auto....
maurok is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2008., 06:19   #52
Jest da su kolege već o tome puno napisale, pa već i ugrađivale, ali sam ja prema tome još uvijek skeptičan.
Crodra is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.02.2008., 18:55   #53
Quote:
Prođe tjedan i ne samo jedan!!!
EUfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2008., 17:48   #54
Ako nekog možda zanima. Novi leon cupra TFSI 240ks.
Samo upišite u youtube "seat leon cupra lpg"
jooop is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2008., 18:10   #55
i kaj se vidi????ništ!!!
Old 05.04.2008., 14:52   #56
Upravo se vratio sa autošova i kaže mi lik sa štanda škode da su prije 10 dana počeli ugrađivati u octaviu rs 2.0.tfsi plin te da daju garanciju na 2 godine i može se naručiti. Sistem je landi renzo. Pročekiro sam štandove sa plinom i uglavnom za tfsi tatarini nema ništa, brc ima nešto ali tek nakon provjere koda motora, centraline itd.... a ovi u auto-timu neznaju ništa o tome?!?
Uglavnom cijenu još ne zna u detalje jer je kao eto novo izašlo.
Još mi je objasnio da Landi-renzo imaj već duže vrijeme taj sistem u prodaji ali da je škoda oklijevala valjda zbog testitranja sa ugradnjom i garancijom.
ZDpower is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2008., 18:38   #57
ovo je prvi glas da LR može u FSI motore.si siguran da su ti rekli LR???
Old 05.04.2008., 22:43   #58
Quote:
Upravo se vratio sa autošova i kaže mi lik sa štanda škode da su prije 10 dana počeli ugrađivati u octaviu rs 2.0.tfsi plin te da daju garanciju na 2 godine i može se naručiti. Sistem je landi renzo. Pročekiro sam štandove sa plinom i uglavnom za tfsi tatarini nema ništa, brc ima nešto ali tek nakon provjere koda motora, centraline itd.... a ovi u auto-timu neznaju ništa o tome?!?
Uglavnom cijenu još ne zna u detalje jer je kao eto novo izašlo.
Još mi je objasnio da Landi-renzo imaj već duže vrijeme taj sistem u prodaji ali da je škoda oklijevala valjda zbog testitranja sa ugradnjom i garancijom.
Ma reci mi samo koji ti je to škodin diler rekao?LR testira par motora sa fsi ubrizgavanjem ali nikako nije istina da se već i ugrađuje sa garancijom.
miroslav k is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2008., 23:14   #59
ma trgovci ko trgovci,prodali bi muda pod bubrege.neznaju o autima skoro ništa(čast izuzecima).njima je samo bitno da ti prodaju i da ti napričaju kak je to najbolja prilika za kupnju itd itd.
Old 06.04.2008., 19:07   #60
Ja sam isto čuo doduše u Štasniju, točnije prodavač mi je na upit rekao da je moguća ugradnja u FSI, košta cca 15000kn i čeka se cca 30 dana da se naprave dijelovi točno za taj pojedini primjerak motora.

E sad ovo je samo info, a da li je netko to već ugradio tamo, ne bih znao.
gogo_2006 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:15.