Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare). |
 |
|
03.01.2019., 02:10
|
|
Prolaznik
Registracija: Dec 2010.
|
Svakom iole normalnom muskarcu bi trebalo biti normalno, ako netko pogleda zensku, koja je s njim.
Ako ju pogleda s divljenjem, zaviscu, zainteresirano.... onda bi to svakog normalnog muskarca trebalo ispuniti ponosom, sto je takva zenska izabrala bas njega.
Svako drugo posesivno ponasanje, kao kod tog tipa od "Splicankaa"-e je poremeceno ponasanje.
Nikako ne mogu razumjeti ni takvu konverzaciju, koju taj pacijent namece.
Jedini pravi odgovor (da sam ja na njezinom mjestu) bi bio: hoces prestat srat´, molim te oslobodi me svojeg prisustva, ne zelim to slusati.
|
|
|
03.01.2019., 02:54
|
|
Cibor
Registracija: May 2018.
|
Quote:
Splićankaa kaže:
A za onog tipa koji je full buljija,ovaj prokomentira 'vidi kako te gleda, ko komad mesa' .. vise ka sokirano, sta me lik s pogledom napikirao.
|
To je besmislen komentar, i prvi korak ka situaciji ako budes sa njim i netko te pogleda da ide "namlatit" tipa jer te gleda, a zamisli u klubu da mu se zakuci remen za tvoju torbicu i potegne te sigurno bi i on "potegao" njega.
Nije dobro nikako!
Pa
Quote:
Splićankaa kaže:
tipa sidimo za stolom, on se ustane, ja jos ostanen sidit i kazen: jos 10minuta, pa bih onda krenila ća..a vidis njega: Sad san se ustao, opet cu sist, a mogla si mi to rec, ne bi se ni ustaja, sad ce svi pogledat..2
Ja ono mislim se, koji k.
Jel moguce da je toliko PREOPTERECEN tudjim misljenjem, daj molim te ko gleda jbt i koga briga jel si se ti ustao, a ja odlucila sidit i ti opet sjeo za stol, koji k. ???????
|
Mozda nije preopterecen tudjim misljenjem vec se boji da ce ispast papak jer nije "po njegovom". Mozda da te je pitao hocemo li poci prije nego se digao bi imalo bolji efekt i izbjegao bi "sramotu". Vec sam vidjao to i kada su u vezi cesto kazu "ne sramoti me pred ljudima", a ljude i ne pozna. Ali ima nas razlicitih i sto je nekome sramota drugome je zabava i obrnuto.
Trebala bi tome dodati posebnu paznju jer nije bezazleno.
Quote:
Splićankaa kaže:
A za kupovanje u stilu,mogla si kupit prekoputa za duplo manje novce i ka sokiran me gleda,ja skoro popizd.... Sta to njega briga, ne ide iz njegova dzepa. To sam mu i rekla, moje pare, moja kupovina...
Ponasa se ko da smo skupa u smislu prekoracenja granica, a ne pokaziva bas znakove da mu je stalo, ono nismo se ni poljubili ni nista, a on ovako ...
/// Zasto mislis da je psihopat?
Meni djeluje vise ko kontrol frik i narcis.
|
Ovo moze s obzirom na ton ili zafrkanciju biti benigno. U najgorem slucaju se moze shvatiti kao da te podbada da si rastrosna. Ali ako je receno ozbiljnim nacinom mozda si naisla na skrtog muskarca koji ce okrenuti svaku kunu dva puta ako si u pitanju ti dok ce za sebe imati vise nego dobra opravdanja zasto je nesto potrosio.
Dakle i ovdje moras pogledati cijeli konteks.
Mislim da iz nekoliko tvojih postova izvire zabrinutost, pa je ocigledno da si i sama "osjetila" da nesto ne valja. Odvedi ga jos jednom u mall mozda je samo bio nervozan prvi puta pa vidi kako ce ponovo reagirati.
Sretno!!!
|
03.01.2019., 08:23
|
|
Uvijek gladna
Registracija: Oct 2018.
|
Možemo mi analizirati svaku riječ, ali činjenica je da se tebi popalio milijun lampica na tom dejtu s njim. Slušaj svoje instinkte 
|
03.01.2019., 09:22
|
|
Saint
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
Sjenka33 kaže:
Možemo mi analizirati svaku riječ, ali činjenica je da se tebi popalio milijun lampica na tom dejtu s njim. Slušaj svoje instinkte 
|
Gut feelings postoje s razlogom 
|
|
12.02.2019., 18:05
|
|
Old school
Registracija: Jan 2019.
|
[QUOTE=Energija;7583310]Hm, potencijalni nasilnik ili posesivac:
-tokom vašeg razgovora kritizira tuđe cure ili žene općenito, ismijava ih
-priča o svojim bivšima kao da su sve bile drolje
-osjetljiv je na to ako se malo našališ na njegov račun pa reagira burno i negativno
-on osobno uglavnom nema baš smisla za humor kao i njegovo društvo
-nema poštovanja općenito prema ljudima
-nema previše bogatu komunikaciju
To su recimo neki od simptoma koji mogu ukazivati na to, a kad veza malo napreduje, onda može i:
-prigovarati ti za "pretjeranu šminku" i odjeću
-traži opravdanje za svaki tvoj banalan izlazak
-postavlja se kao da je bitniji čak od tvojih roditelja, što ujedno i ne poštuje tvoje roditelje
-ne poštuje tvoje prijatelje jer svjesno zna da bi ga mogli "prokužiti"
-zanima ga detaljno tko je to koga pozdraviš na ulici
-stalno je sumnjičav
-provjerava te i ispituje
-.......
Slazem se sa svim navedenim!! I cim se vide takve znaci, bjezi glavom bez obzira. Ja sam izasla iz takve veze 
|
|
|
17.02.2019., 08:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2017.
|
Quote:
Splićankaa kaže:
Pa znas na sta mislin hhh.
|
Ovaj tvoj mi djeluje kao paranoični kontrol frik...možda sam u krivu ali imam osjećaj da je užasno osjetljiv i da bi se doslovno rasplakao da počneš vikati na njega 
|
|
|
17.02.2019., 10:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
Lokacija: Milion kilometara od nigdje,na autoputu bratstva i jedinstva
|
Quote:
salomee kaže:
Ovaj tvoj mi djeluje kao paranoični kontrol frik...možda sam u krivu ali imam osjećaj da je užasno osjetljiv i da bi se doslovno rasplakao da počneš vikati na njega 
|
Ic cemo na kavu uskoro.. ostalo je sve na friendzoni ... 
|
|
|
17.02.2019., 10:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2017.
|
Quote:
Splićankaa kaže:
Ic cemo na kavu uskoro.. ostalo je sve na friendzoni ... 
|
Odi samo...ne vjerujem da je tip agresivan...ali vjerujem da davi kao udav i da je jako naporan što opet nisu baš poželjne osobine za vezu
|
|
|
17.02.2019., 11:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
salomee kaže:
Odi samo...ne vjerujem da je tip agresivan...ali vjerujem da davi kao udav i da je jako naporan što opet nisu baš poželjne osobine za vezu
|
Ma lik je ok, sad kad san se oladila skroz, boli me i briga.
|
|
|
21.02.2019., 21:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2017.
|
Quote:
Splićankaa kaže:
Mene zanima dal je RED FLAG ako se nadjem s poznanikom na kavi 1 na 1
i on primjeti dok setamo, da drugi likovi gledaju u mene.
Setnja usred bijela dana, ja normalno obucena gledam ispred sebe, a on 3x primjeti da likovi gledaju u mene.
 Jedan lik je stvarno buljio, piljio, al ja ne bi ni primjetila, da on nije primjetio prvi. A zadnje kad mi je rekao "svi gledaju u tebe", ja mu rekla "to je zato sta san privlacna", ..i nije nista reka...
Napominjem, poznanik...
Vase misljenje? Zanima me dal sam ja preuvelicala ili je ovo stvarno red flag.
Zamisljam obratno, da ja upadam osobi suprotnog spola, sve zene gledaju u tebe, vidi ona te gleda.
Ono... WTF... xD .. neznan , mislin da i primjetim takvo sta, ne bih to rekla.. koja je poanta opce tog komentiranja.
odmah sam se prepala, da ako se smuvam s njime, za par mjeseci ce bit "gledaju svi u tebe, izazvala si ih oblacenjem", bla bla..
jel to posesivnost, manjak samopouzdanja (kako uopce primjeti da svi gledaju, kud on gleda, sta se zamara s time, nije mi jasno xD )...
|
Htio ti je reći da te on doživljava u centru pozornosti, nije znao kako da se drugačije izrazi, vjerojatno je smotan i nesiguran.
Ako ti je dosadno u životu izvoli .
I uvijek me zanimalo na koji način skupljate takve likove oko sebe.... pet normalnih i jedan ludi i odmah žena prstom za njega pa iza mantra "Svi ste Vi isti". 
|
|
|
22.02.2019., 07:40
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2014.
|
Quote:
pegg_bundy kaže:
Nisi preuveličala ništa, bježi i ne okreći se.
Za par mjeseci će biti - 'oblačiš se ko kurva, šta to radiš od sebe', dok si u grilonkama i zimskoj pletenih haljini.
Tad jako dobra (sada nažalost bivša) frendica je bila s takvim 5 godina. Bio je manipulator i psihički zlostavljač i jako jako inteligentan, a ona bez samopouzdanja nakon obiteljskih tragedija i loše financijske situacije.
Kako joj nije dao ni da izlazi bez njega, mi frendice smo imale jako mali utjecaj na nju.
A sve je počelo divno i krasno, leptirići i tako to
|
Mi frendice vise nismo imale utjecaja, netko bi mogao reci da je prije bila lutka u vasim rukama, onda je postala u njegovim, tesko je nekoga izgubiti, pogotovo kada imas kontrolu.
A ovo sto splocanka kaze da joj je frajer rekao da netko gleda u nju. Ljudi znaju gledati u druge ljude ne samo kada su zgodni i privlacni, vec iz razno raznih razloga.
|
|
|
22.02.2019., 09:24
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2014.
|
dalje vidim da ti je covjek predlozio da mozes proci jeftinije u sujednoj trgovini, ti si to shvatila, nece meni nitko govoriti kako da trosim svoje pare, a vidim vecina te podrzala. Mene zanima tko je platio tu kavu, ako moram pogađati to je bio on. Ovo nije u stilu, on je platio kavu pa mi moze sugerirati ovo i ono. Meni to lici da je covjek dao dobronamjerni savjet. Ako si ti platila cugu, ili je bilo pola pola, ja se ispricavam. Ako je on platio, sto nisi imala stav , ja sam to narucila, ja cu to platiti. Malo licemjerno kako ljudi opcenito imaju stav, nece se meni nitko petljati u financije, ali onda od roditelja, partnera, drave ocekuju ovo i ono, takvih je primjera more.
Od ljudi koji su uzimali mobitele, aute, izlazili po fensi mjestima, pa zavrsili pod ovrhom, sada bi drzava i ostale budale koje placaju porez trebali to rijesiti, kao i dobar dio zena, ocekuju od partnera da vozi, rijesi stan/kucu, placa cuge vani, a eto kada im netko nesto prigovri, sugerira, onda su one samostalen i neovisne, ljudi koji su dobili posao preko veze, starci su im rijesili nekretnine, daju savjete drugima , sto i kako bi trebali, ok kada si imao toliku srecu, nemoj srati drugima kao da nesto znas
vidim da pises da ce te ici samo na kavu, da ti vise nije napet, nadam se da si to covjeku jasno dala do znanja, rijetko koji muskarac trazi nove frendice, cisto da si covjek ne gubi vrijeme vise s tobom
nemoj ovo shvaiti kao napad, cisto pitam neke stvari, dobar dio komentara je opcenito
|
|
|
23.02.2019., 10:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Hetmasteen kaže:
Htio ti je reći da te on doživljava u centru pozornosti, nije znao kako da se drugačije izrazi, vjerojatno je smotan i nesiguran. Ako ti je dosadno u životu izvoli .
I uvijek me zanimalo na koji način skupljate takve likove oko sebe.... pet normalnih i jedan ludi i odmah žena prstom za njega pa iza mantra "Svi ste Vi isti". 
|
Mogla bi knjigu napisat, ovaj je jos normalan, kakvih je sve bilo.
Quote:
dalje vidim da ti je covjek predlozio da mozes proci jeftinije u sujednoj trgovini, ti si to shvatila, nece meni nitko govoriti kako da trosim svoje pare, a vidim vecina te podrzala.
|
Kupila sam sebi nesto sta mogu samo ja koristiti (odjevni predmet).
Quote:
Mene zanima tko je platio tu kavu, ako moram pogađati to je bio on. Ovo nije u stilu, on je platio kavu pa mi moze sugerirati ovo i ono. Meni to lici da je covjek dao dobronamjerni savjet. Ako si ti platila cugu, ili je bilo pola pola, ja se ispricavam. Ako je on platio, sto nisi imala stav , ja sam to narucila, ja cu to platiti. Malo licemjerno kako ljudi opcenito imaju stav, nece se meni nitko petljati u financije, ali onda od roditelja, partnera, drave ocekuju ovo i ono, takvih je primjera more.
|
Ja sam platila iako se on protivio, a druzenje prije je on platio, te na drugom mistu smo platili pola-pola, ja inzistirala da i ja platim.
Quote:
Od ljudi koji su uzimali mobitele, aute, izlazili po fensi mjestima, pa zavrsili pod ovrhom, sada bi drzava i ostale budale koje placaju porez trebali to rijesiti, kao i dobar dio zena, ocekuju od partnera da vozi, rijesi stan/kucu, placa cuge vani, a eto kada im netko nesto prigovri, sugerira, onda su one samostalen i neovisne, ljudi koji su dobili posao preko veze, starci su im rijesili nekretnine, daju savjete drugima , sto i kako bi trebali, ok kada si imao toliku srecu, nemoj srati drugima kao da nesto znas
|
Sorry al ovo nema nikakve veze samnom...
Ja sam samostalna, racionalno trosim, kad se idem nac s ljudima opcenito, gledam da su dogadanja besplatna, da je druzenje u parkovima, na klupicama uz rijeku, more i slicno. Vodim racuna da bude povoljno i ako idem u restoran u drustvu, opet gledam da je jeftino.
Quote:
vidim da pises da ce te ici samo na kavu, da ti vise nije napet, nadam se da si to covjeku jasno dala do znanja, rijetko koji muskarac trazi nove frendice, cisto da si covjek ne gubi vrijeme vise s tobom
nemoj ovo shvaiti kao napad, cisto pitam neke stvari, dobar dio komentara je opcenito
|
Pazi "gubi vrijeme samnom"
Ako lik se nadje samnom i ja s njim, moze bit iz prijateljskog druzenja, upoznavanje... gubitak vrimena je ako nemas sta s tom osobom propricati, ako je osoba negativna, defenzivna, sputava, ako se nalazi s tobom iz koristi, bar ja tako gledan..
|
|
|
04.03.2019., 16:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2018.
|
neke stvari drzati za sebe, moment kad sam dao do znanja bivsoj da ne mlatim zene nikad nisam i nikad necu, pocela je to "testirati" , vise psihickim podjebavanjem i uvredama nego fizicki, ali vjerojatno bi i do tog doslo da sam ostao dulje
|
|
|
17.04.2019., 12:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2018.
|
Quote:
starfish30 kaže:
Hm, potencijalni nasilnik ili posesivac:
-tokom vašeg razgovora kritizira tuđe cure ili žene općenito, ismijava ih
-priča o svojim bivšima kao da su sve bile drolje
-osjetljiv je na to ako se malo našališ na njegov račun pa reagira burno i negativno
-on osobno uglavnom nema baš smisla za humor kao i njegovo društvo
-nema poštovanja općenito prema ljudima
-nema previše bogatu komunikaciju
To su recimo neki od simptoma koji mogu ukazivati na to, a kad veza malo napreduje, onda može i:
-prigovarati ti za "pretjeranu šminku" i odjeću
-traži opravdanje za svaki tvoj banalan izlazak
-postavlja se kao da je bitniji čak od tvojih roditelja, što ujedno i ne poštuje tvoje roditelje
-ne poštuje tvoje prijatelje jer svjesno zna da bi ga mogli "prokužiti"
-zanima ga detaljno tko je to koga pozdraviš na ulici
-stalno je sumnjičav
-provjerava te i ispituje
-.......
Slazem se sa svim navedenim!! I cim se vide takve znaci, bjezi glavom bez obzira. Ja sam izasla iz takve veze 
|
Ja sam bila s teškim nasilnikom i posesivcem u vezi 3 godine i ništa od ovoga iz prvog odlomka ne bi mogla povezat s njim, baš suprotno.
Nikada ni o kome nije ružnu riječ rekao, a kamoli o bivšima, duhovit, svi u društvu su ga obožavali, borac za pravdu, npr da vidi starog čovjeka da prelazi cestu trčao bi mu pomoći i takvi klišeji  ja sam se zapravo u sve to zaljubila, u tog dobrog i velikog čovjeka, a onda ne znam u kojem točno trenu je krenulo u skroz suprotnu stranu.
Ali nije mu dugo trebalo, nakon možda neka 3 mjeseca se pojavila većina simptoma iz drugog ulomka - prigovaranje za odjeću, prigovaranje ako on ranije zaspi, a ja u krevetu na mobitelu jer ne mogu spavat i dosadno mi je. Ne daj bože da se trgne iz sna i vidi da visim na mobu, odmah se dopisujem s ljubavnikom pa svađa do jutra 
Konstantna sumnjičavost, provjere, opravdanja... Dugo sam i izdržala u toj kvazi vezi, ali definitivno ću reći da me psihičko maltretiranje puno puno više iscrpilo i uništilo nego fizičko 
|
|
|
24.04.2019., 15:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
Najveći vam je znak da vam brani druženje s prijateljima( a nekad i obitelji). Zato jer bi ga oni mogli prokužiti kakav je, ovako vas izolira u svoj mali svijet i radi što ga volja...
I to "branjenje" na početku ne mora biti izravno već u stilu pasivne agresije, da se duri ako vi idete negdje,da odjednom planira neki zajednički izlazak samo da ne odete gdje ste naumili, pa krene kasnije pljuvati po tim ljudima s kojima se družite( kao oni su ovakvi, onakvi, što će vam oni, bolje vam je s njim/ njom jel)...
Znam za slučaj gdje je manijak čak brisao poruke s curinog mobitela, pa čak i neke koji su se ticali posla( dok je još radila  ).
|
|
|
01.05.2019., 20:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Splićanka,meni se od opisa ponašanja tog poznanika lagano zadigla kosa na glavi.Jeza..Mislim da si dobro nabrojila sve red flags i da sama vidis da je lik cudan.Jedna stvar, mi je koma😂😂,ono kad se ustao u kafiću,a ti kazes da bi jos ostala.A sto se dizao ako te nije upitao,idemo li?
Malo sam čitajući nailazila na tvoje postove i mislim da si vrlo draga,vrijedna i odgovorna cura.Nemoj da te neki frik navuce i rusi ti samopouzdanje,tesko si ga izgradila.Zaslužila si puno postovanje za svaki sekund boravka s tobom.Ne spustaj nikada prag ocekivanja.
Tipa zeli bit dominantan,prekoraciva moje granice-procitaj sta si napisala,eto ti glavni red flag.Moš ti bolje,jel tako?😘
|
06.05.2019., 11:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Milo malo kaže:
Splićanka,meni se od opisa ponašanja tog poznanika lagano zadigla kosa na glavi.Jeza..Mislim da si dobro nabrojila sve red flags i da sama vidis da je lik cudan.Jedna stvar, mi je koma😂😂,ono kad se ustao u kafiću,a ti kazes da bi jos ostala.A sto se dizao ako te nije upitao,idemo li?
Malo sam čitajući nailazila na tvoje postove i mislim da si vrlo draga,vrijedna i odgovorna cura.Nemoj da te neki frik navuce i rusi ti samopouzdanje,tesko si ga izgradila.Zaslužila si puno postovanje za svaki sekund boravka s tobom.Ne spustaj nikada prag ocekivanja.
Tipa zeli bit dominantan,prekoraciva moje granice-procitaj sta si napisala,eto ti glavni red flag.Moš ti bolje,jel tako?😘
|
Hvala puno.
Ma apsolutno se slazen.
Nekoc sam bila sritna ako bi itko me pogleda i cudila se sta bi itko tija samnon, najbolje potroseni novci ikad su mi bili psihoterapija.
Tu san osvijestila da sam i ja ta koja bira, da i ja smijem rec NE, smijem odbit, da se ne triban bojat da cu bit povridjena, odbijena, pa i neki momci su tili bit samnon, a ja nisan s njima i svi su zivi i dalje.. ako se bojim ulaska u vezu, onda i samu sebe zakidam za ono lipo sta veza donosi.. pa odlasci na dejtanje: i ja sam ta koja ima radar i proucava lika, ne samo on mene. Vazno je dal ce se on meni svidit isto.
Izgradila sam neki svoj "unutrasnji svijet" i skuzila da mogu i sama ic u restorane, na putovanja, u kino (sta i jesam radila); pa mogu ic u drustvu ljudi, pa mogu i s likom. Lik u mom zivotu bi bija bonus, a ne potreban da popuni prazninu, prazninu punim sama sa svojim hobijima i citanjem onog sto me interesira, mastaranjem i sl. Ne triba mi vodič, nego ravnopravni lik, normalan lik koji postiva samog sebe, koji se ne truje travom, alkoholom, koji na slobodan dan se nece izbit pivom, nego ce radit nesto pametno. Stvarno radije cu solo bit nego s nekim nezrelim neiskusnim likom, koji bi na meni skuplja iskustva.
|
|
|
12.06.2019., 15:25
|
|
Registrirana korisnica
|
Ignorirala sam kao prvo i osnovno činjenicu da se iz toksičnog odnosa može prijeći opet u takav. Da trebaš biti siguran da je prošlost iza tebe. Da ako ne izgleda pogrešno ne znači da nije.
Drugo, ignorirala sam činjenicu da mi utroba kaže ne! (Podsvijest, feeling...) Kad netko se ponaša dvosmjerno da je mentalna rastrojenost prešla i u ponašanje. Ma koliko netko bio uredan. Kad netko malo te ne može taknuti, onda te malo ne može pustiti...
Onda te malo jednog dana uništi jer si mu sredstvo.
Vrijeme liječi sve osim takve ljude. Nema čovjek iskustvo i godine da bi se igrao s vlastitim životom. Sretno svima, koji se trude izaći iz takvog odnosa.
Poslano sa mog M6 Note koristeći Tapatalk
|
18.07.2019., 10:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2019.
|
Pozdrav svima!
Čitam sve vaše postove, pronalazim svoju situaciju u dosta primjera, pa sam odlučila ovdje pitati za mišljenje.
Upoznala sam ga netom nakon što sam prekinula prethodnu vezu. Dosta sam ga dugo odbijala, govorila da imam nesređene odnose s bivšim, ali ne u smislu da opet želim biti s njim, nego da se moram "očistiti" od te veze. Usprkos tome nije odustajao, bio je uporan, pažljiv, nježan... Jako mi je brzo rekao da me voli i da želi život sa mnom.
Mene je to dosta uplašilo, rekla sam mu da ne znam što želim, da moram biti sama sa sobom i vidjeti što osjećam. Igrom slučaja nekoliko dana nakon toga mi je bivši nenadano pokucao na vrata želeći razgovarati sa mnom. Bio je to razgovor u kojemu mi se ispričavao zbog svega što je napravio, izrazio je želju da ostanemo prijatelji na što sam mu rekla da to ne želim. Nije bilo ljubljenja, dodira, ničega - samo razgovor.
Shvatila sam da mi je stalo do onoga novoga, javila mu se i čim smo se našli, rekla sam mu da je bivši došao, nisam mu to htjela tajiti. Iako ga je pogodilo, rekao je da želi biti sa mnom.
Godinu dana nakon toga poslovno sam išla na jedno događanje na kojemu je bio i bivši. Izmijenili smo nekoliko rečenica - kako si, kako na poslu...
Kad je ovaj za to saznao, potpuno je poludio. Rekao je da nisam smjela otići na taj događaj gdje je bio bivši, a kamoli izmijeniti s njim ijednu rečenicu. Govorio je da mi nije stalo jer inače to nikad ne bih napravila. Nadalje, to ga je podsjetilo na onaj posjet bivšega otprije godinu dana, odjednom je počeo govoriti da mi to nije smio oprostiti, da je tad trebao otići od mene zauvijek.
Od tog susreta na poslu s bivšim prošla su dva mjeseca - u ta dva mjeseca ovaj mi svaki dan nabija na nos ta dva događaja, želi da mu svaki dan iznova prepričavam sve detalje (gdje je sjedio, je li me dodirnuo, što me pitao, je li mi bilo dobro s njim, jesam li mu se smiješila...). Traži da mu usporedim njih dvojicu - želi znati po čemu je on posebniji od bivšega...
Otkazao je naše planove za more jer, iako me voli, kaže da je moja izdaja tolika da on preko toga ne može prijeći, da mi je želio dati sve, a ja sam ga zgazila, ponizila...
Toliko se trudim pokazati mu da mi je stalo, govorim mu da mi kaže što da učinim da mu to dokažem, slušam njegovo urlanje o tome kako želim biti s bivšim...
Zna se dogoditi da smo negdje na cugi, sve bude ok i u sekundi se promijeni (jer se opet toga sjeti) pa opet počnu ispitivanja i predbacivanja...
Još jedan primjer - dogovarali smo se za vikend negdje, toliko sam se tome veselila, a onda mi je, dok sam bila na seminaru, poslao fotografije mjesta koje je rezervirao pa otkazao jer se opet sjetio moje izdaje...
Uglavnom, zaista ga volim i želim biti s njim, ali toliko sam psihički iscrpljena, ne mogu se koncentrirati na posao, u stalnom sam strahu što će ga podsjetiti na te događaje i kad će opet početi s ispitivanjem. Kako dalje...?
Zadnje uređivanje Matasica : 18.07.2019. at 10:08.
Reason: nedovršeno
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:06.
|
|
|