Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Reality TV

Reality TV Orwell is a happy man.

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.03.2013., 20:56   #6781
Thumbs up

Quote:
coca kaže: Pogledaj post
Nina super si !!
Hvala što djeliš s nama dojmove sa snimanja LJ&S i ne obaziri se na zlobne komentare

Hvala ti

i vrlo rado cu to i dalje raditi..
kad god stignem naravno!
ninaaaa4 is offline  
Old 18.03.2013., 23:40   #6782
Thumbs up

Quote:
ninaaaa4 kaže: Pogledaj post
Hvala ti

i vrlo rado cu to i dalje raditi..
kad god stignem naravno!

Ninek, super si....što više- odlična, briga te za zle jezike. Svi jedva čekaju prekapati po tuđim životima, jer im je očito predosadno u životu...a kaj je najbolje od svega "NITKO" ne voli gledati LJNS,i baš im je to tak glupo i dosadno i bezveze... a svi ga gledaju i komentiraju...presmiješno. 80% njih ne bi imalo muda prijaviti se u tak nekaj, jer su nesigurni,a preziru one koji su jači od njih samih.... Fotke su ti predobre i ti si odlična......a za ostale .ma briga te..ti ionako živiš svoj a ne život ljudi koji znaju samo blatiti druge i osuđivati....
Pusa Ninek..najbolja si!!!!
sretnica22 is offline  
Old 18.03.2013., 23:53   #6783
Quote:
Myra kaže: Pogledaj post
Da, mi smo ljubomorni i zadrti

Sigurno si išla dolje s namjerom da se udaš?
O Bože, kako ljudi samo mogu biti naivni, zar zaista mislite da se u tih tjedan dana snimanja može netko i udati...??? ili zar mislite da te cure, (od kojih je večina zgodnih djevojaka), da su išle tako tražiti dečke, da su toliko očajne... pa daj ih prvo DOBRO pogledajte...a onda sudite, pa naravno da su se išle zabavljati, a zašto i ne bi??? Plačeno ljetovanje ( u ovom slučaju na prekrasnom Pelješcu), zajamčen dobar provod, sklapanje prijateljstva i k tome mogučnost neke bolje budučnosti..a šta bi trebale doma sjediti i čekati da im nešto padne iz vedra neba. Pogledajte samo Antoniju Blaće..da nikad nije došla u Big Brother i tamo se onom liku popiškila za vrat, pa nikad od nje nebi bilo ništa...tko ne pokuša, ne može ništa ni ostvariti. Samo jaki ljudi poduzimaju nešto za sebe..a oni slabi statiraju na mjestu i boje se izdvojiti se iz mase koja uvijek "hoda" u jednome smijeru "po protokolu"...Ove cure su se izdvojile ( i dečki) i super su napravili..svaka čast...ČESTITAM!!!
sretnica22 is offline  
Old 19.03.2013., 09:36   #6784
Quote:
*vesela* kaže: Pogledaj post
Jel ima Matija fejs?
ovo i mene zanima

ps. ne kužim što on vidi u silviji? mislim, naravno da nije sve u izgledu, ali kad se prijavljivao nije mogao puno toga vidjeti osim izgleda. i ne kažem da je silvija ružna, ima ok facu samo je malo jača, ali nekako mi nije za njega, nisu mi neki par
lirla is offline  
Old 19.03.2013., 15:25   #6785
Quote:
Svako ima svoje misljenje..! Hvala!
Kakva slava? Alo, to su novine.. Za 2dana ce sve to bit zaboravljeno..
Fotke su stare 4god. I ja sam ponosna na sebe! A ljubomornih ljudi pun kurac, kao i zadrtih!
Pozz
a na šta si ponosna? na to što si pozirala gola? ili?
zvrk hanuma is offline  
Old 19.03.2013., 16:08   #6786
Quote:
Fotke su stare 4god. I ja sam ponosna na sebe! A ljubomornih ljudi pun kurac, kao i zadrtih!
Pozz
Quote:
sretnica22 kaže: Pogledaj post
...presmiješno. 80% njih ne bi imalo muda prijaviti se u tak nekaj, jer su nesigurni,a preziru one koji su jači od njih samih.... Fotke su ti predobre i ti si odlična......a za ostale .ma briga te..ti ionako živiš svoj a ne život ljudi koji znaju samo blatiti druge i osuđivati....
Pusa Ninek..najbolja si!!!!
Quote:
sretnica22 kaže: Pogledaj post
...Samo jaki ljudi poduzimaju nešto za sebe..a oni slabi statiraju na mjestu i boje se izdvojiti se iz mase koja uvijek "hoda" u jednome smijeru "po protokolu"...Ove cure su se izdvojile ( i dečki) i super su napravili..svaka čast...ČESTITAM!!!
pohvale ko da ste magisterij obranile a ne pojavile se u ljns
Efica is offline  
Old 19.03.2013., 16:18   #6787
Quote:
Efica kaže: Pogledaj post
baš
zvrk hanuma is offline  
Old 19.03.2013., 16:39   #6788
Quote:
i u 24 sata
Old 19.03.2013., 16:48   #6789
Quote:

no dobro,a sta je s onim da je zena od onoga napala onu drugu??
plincezica is offline  
Old 19.03.2013., 16:51   #6790
Matija Pavić Mata - facebook profil
mara044 is offline  
Old 19.03.2013., 18:02   #6791
Quote:
plincezica kaže: Pogledaj post

no dobro,a sta je s onim da je zena od onoga napala onu drugu??
a pa mozda bi saznali da gola naslovnica nije zasjenila sve i svakog...
Old 19.03.2013., 18:05   #6792
Quote:
mara044 kaže: Pogledaj post
Matija Pavić Mata - facebook profil
uuuuuuuu sva sam se najezila....trk na face
Old 19.03.2013., 20:21   #6793
A nina, samo cu ti reci da nije uredu sta si mi odbila zahtjev na fejsbuku :/ .
U inat svima, ja san sad za onoga sta nije dobija niti jedno pismo! GORANE, GORANE, GORANE.. i za staru ĐURĐA, ĐURĐA
Old 20.03.2013., 13:06   #6794
Quote:
mafri kaže: Pogledaj post
uuuuuuuu sva sam se najezila....trk na face
Lupaš gluposti, netko gore je tražio način da dođe do facebook stranice ovog dečka, pa sam mu na brzinu napisala po kojim imenom ga može naći. A ja nisam ničija obožavateljica, Matija ima godina koliko i moj sin. Pa se ti "odježi"!
mara044 is offline  
Old 20.03.2013., 16:40   #6795
Quote:
Lupaš gluposti, netko gore je tražio način da dođe do facebook stranice ovog dečka, pa sam mu na brzinu napisala po kojim imenom ga može naći. A ja nisam ničija obožavateljica, Matija ima godina koliko i moj sin. Pa se ti "odježi"!
To ne znači da se ne pališ na mlađe, ne moraš ne nama opravdavati....
Myra is offline  
Old 20.03.2013., 19:02   #6796
Quote:
Myra kaže: Pogledaj post
To ne znači da se ne pališ na mlađe, ne moraš ne nama opravdavati....
O tome da se "palim" na mlađe - možda sudiš po sebi, bolesna budalo. Ja sam dijete posvojila i prošla sve psihološke testove i razgovore, a čini se da je problem u tvojoj bolesnoj mašti.
mara044 is offline  
Old 20.03.2013., 19:03   #6797
Quote:
ja tebe nisam niti spomenula,nego sam opcenito napisala da idemo poslat zahtjev...
A jel ti mislis da sam ja vidovita pa znam koliko ko ima godina!?
ja sam samo komentirala tvoj post i nist vise...Necitam medju redove i ponavljam,nisam vidovita Manda...
Old 20.03.2013., 19:56   #6798
Quote:
O tome da se "palim" na mlađe - možda sudiš po sebi, bolesna budalo. Ja sam dijete posvojila i prošla sve psihološke testove i razgovore, a čini se da je problem u tvojoj bolesnoj mašti.
ajme,nemoj se ljutit radi tog,pa nevjerujem da je to ona mislila ozbiljno...pa vidi koji je smajlic iza stavila...
Old 20.03.2013., 20:41   #6799
Quote:
Bogme si s razlogom išla na psihološke testove i razgovore....
Myra is offline  
Old 20.03.2013., 21:36   #6800
pa jbt ovdi se covik vise ne moze ni posteno zajebavat.. mislim stvarno-određeni komentari su niđe veze
plincezica is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:30.