Reality TV Orwell is a happy man. |
|
|
18.03.2013., 20:56
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Nov 2010.
|
Quote:
coca kaže:
Nina super si !!
Hvala što djeliš s nama dojmove sa snimanja LJ&S i ne obaziri se na zlobne komentare 
|
Hvala ti
i vrlo rado cu to i dalje raditi.. 
kad god stignem naravno!
|
|
|
18.03.2013., 23:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
ninaaaa4 kaže:
Hvala ti
i vrlo rado cu to i dalje raditi.. 
kad god stignem naravno!
|
Ninek, super si....što više- odlična, briga te za zle jezike. Svi jedva čekaju prekapati po tuđim životima, jer im je očito predosadno u životu...a kaj je najbolje od svega "NITKO" ne voli gledati LJNS,i baš im je to tak glupo i dosadno i bezveze...  a svi ga gledaju i komentiraju...presmiješno. 80% njih ne bi imalo muda prijaviti se u tak nekaj, jer su nesigurni,a preziru one koji su jači od njih samih.... Fotke su ti predobre i ti si odlična......a za ostale .ma briga te..ti ionako živiš svoj a ne život ljudi koji znaju samo blatiti druge i osuđivati....
Pusa Ninek..najbolja si!!!!
|
|
|
18.03.2013., 23:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
Myra kaže:
Da, mi smo ljubomorni i zadrti 
Sigurno si išla dolje s namjerom da se udaš? 
|
O Bože, kako ljudi samo mogu biti naivni, zar zaista mislite da se u tih tjedan dana snimanja može netko i udati...??? ili zar mislite da te cure, (od kojih je večina zgodnih djevojaka), da su išle tako tražiti dečke, da su toliko očajne... pa daj ih prvo DOBRO pogledajte...a onda sudite, pa naravno da su se išle zabavljati, a zašto i ne bi??? Plačeno ljetovanje ( u ovom slučaju na prekrasnom Pelješcu), zajamčen dobar provod, sklapanje prijateljstva i k tome mogučnost neke bolje budučnosti..a šta bi trebale doma sjediti i čekati da im nešto padne iz vedra neba. Pogledajte samo Antoniju Blaće..da nikad nije došla u Big Brother i tamo se onom liku popiškila za vrat, pa nikad od nje nebi bilo ništa...tko ne pokuša, ne može ništa ni ostvariti. Samo jaki ljudi poduzimaju nešto za sebe..a oni slabi statiraju na mjestu i boje se izdvojiti se iz mase koja uvijek "hoda" u jednome smijeru "po protokolu"...Ove cure su se izdvojile ( i dečki) i super su napravili..svaka čast...ČESTITAM!!!
|
|
|
19.03.2013., 09:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
*vesela* kaže:
Jel ima Matija fejs? 
|
ovo i mene zanima
ps. ne kužim što on vidi u silviji? mislim, naravno da nije sve u izgledu, ali kad se prijavljivao nije mogao puno toga vidjeti osim izgleda. i ne kažem da je silvija ružna, ima ok facu samo je malo jača, ali nekako mi nije za njega, nisu mi neki par 
|
|
|
19.03.2013., 15:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
ninaaaa4 kaže:
Svako ima svoje misljenje..! Hvala!
Kakva slava? Alo, to su novine.. Za 2dana ce sve to bit zaboravljeno..
Fotke su stare 4god. I ja sam ponosna na sebe! A ljubomornih ljudi pun kurac, kao i zadrtih!
Pozz
|
a na šta si ponosna? na to što si pozirala gola? ili? 
|
|
|
19.03.2013., 16:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2008.
|
Quote:
ninaaaa4 kaže:
Fotke su stare 4god. I ja sam ponosna na sebe! A ljubomornih ljudi pun kurac, kao i zadrtih!
Pozz
|
Quote:
sretnica22 kaže:
...presmiješno. 80% njih ne bi imalo muda prijaviti se u tak nekaj, jer su nesigurni,a preziru one koji su jači od njih samih.... Fotke su ti predobre i ti si odlična......a za ostale .ma briga te..ti ionako živiš svoj a ne život ljudi koji znaju samo blatiti druge i osuđivati....
Pusa Ninek..najbolja si!!!!
|
Quote:
sretnica22 kaže:
...Samo jaki ljudi poduzimaju nešto za sebe..a oni slabi statiraju na mjestu i boje se izdvojiti se iz mase koja uvijek "hoda" u jednome smijeru "po protokolu"...Ove cure su se izdvojile ( i dečki) i super su napravili..svaka čast...ČESTITAM!!!
|
pohvale ko da ste magisterij obranile  a ne pojavile se u ljns 
|
|
|
19.03.2013., 16:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
Efica kaže:
|
 baš
|
|
|
19.03.2013., 16:39
|
|
registriralo me
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
Efica kaže:
|
i u 24 sata 
|
19.03.2013., 16:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
|
|
|
19.03.2013., 16:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Matija Pavić Mata - facebook profil
|
|
|
19.03.2013., 18:02
|
|
registriralo me
|
Quote:
plincezica kaže:
|
a pa mozda bi saznali da gola naslovnica nije zasjenila sve i svakog... 
|
19.03.2013., 18:05
|
|
registriralo me
|
Quote:
mara044 kaže:
Matija Pavić Mata - facebook profil
|
uuuuuuuu sva sam se najezila....trk na face 
|
19.03.2013., 20:21
|
|
Lebdeci pingvin
Registracija: Jul 2009.
|
A nina, samo cu ti reci da nije uredu sta si mi odbila zahtjev na fejsbuku :/ .
U inat svima, ja san sad za onoga sta nije dobija niti jedno pismo! GORANE, GORANE, GORANE.. i za staru ĐURĐA, ĐURĐA
|
20.03.2013., 13:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mafri kaže:
uuuuuuuu sva sam se najezila....trk na face 
|
Lupaš gluposti, netko gore je tražio način da dođe do facebook stranice ovog dečka, pa sam mu na brzinu napisala po kojim imenom ga može naći. A ja nisam ničija obožavateljica, Matija ima godina koliko i moj sin. Pa se ti "odježi"! 
|
|
|
20.03.2013., 16:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
mara044 kaže:
Lupaš gluposti, netko gore je tražio način da dođe do facebook stranice ovog dečka, pa sam mu na brzinu napisala po kojim imenom ga može naći. A ja nisam ničija obožavateljica, Matija ima godina koliko i moj sin. Pa se ti "odježi"! 
|
To ne znači da se ne pališ na mlađe, ne moraš ne nama opravdavati.... 
|
|
|
20.03.2013., 19:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Myra kaže:
To ne znači da se ne pališ na mlađe, ne moraš ne nama opravdavati.... 
|
O tome da se "palim" na mlađe - možda sudiš po sebi, bolesna budalo. Ja sam dijete posvojila i prošla sve psihološke testove i razgovore, a čini se da je problem u tvojoj bolesnoj mašti.
|
|
|
20.03.2013., 19:03
|
|
registriralo me
|
Quote:
mara044 kaže:
|
ja tebe nisam niti spomenula,nego sam opcenito napisala da idemo poslat zahtjev...
A jel ti mislis da sam ja vidovita pa znam koliko ko ima godina!?
ja sam samo komentirala tvoj post i nist vise...Necitam medju redove i ponavljam,nisam vidovita Manda... 
|
20.03.2013., 19:56
|
|
registriralo me
|
Quote:
mara044 kaže:
O tome da se "palim" na mlađe - možda sudiš po sebi, bolesna budalo. Ja sam dijete posvojila i prošla sve psihološke testove i razgovore, a čini se da je problem u tvojoj bolesnoj mašti.
|
ajme,nemoj se ljutit radi tog,pa nevjerujem da je to ona mislila ozbiljno...pa vidi koji je smajlic iza stavila...
|
20.03.2013., 20:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
mara044 kaže:
|
Bogme si s razlogom išla na psihološke testove i razgovore.... 
|
|
|
20.03.2013., 21:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
pa jbt ovdi se covik vise ne moze ni posteno zajebavat.. mislim stvarno-određeni komentari su niđe veze  
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:30.
|
|
|
|