Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi

Ostali sportovi Svi ostali sportovi
Podforumi: Borilački sportovi, Rukomet

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.01.2015., 21:02   #681
Quote:
the smoke kaže: Pogledaj post
Nikakav problem, narocito za tebe. Stao je prije nekih pola sata snijeg, tako da bi trebalo biti OK.
Hvala ti još jednom

nego, radim neku analizu za sutrašnji DH s dosadašnjim rezultatima ove sezone + Wengen DH historyem ...

i fali mi (kao kroz čitavu sezonu do sad, bio mi je često pouzdan pick ) jedno ime - Erik Guay
kopao sam sad malo po netu, ali ništ pametno nisam baš našao

neki ozljeđenici su se već vratili ili se pomalo vraćaju (Moelgg, Miller), za Svindala se povremeno objavljuju updatei, jedino za Guaya nisam čuo/pročitao ništa

pitanje za bilo koga ako zna ...
ima li kakve šanse za njegov povratak, recimo u Vailu ili je sezona za njega već završena ?
gahan is offline  
Old 17.01.2015., 21:15   #682
Quote:
gahan kaže: Pogledaj post
Hvala ti još jednom

nego, radim neku analizu za sutrašnji DH s dosadašnjim rezultatima ove sezone + Wengen DH historyem ...

i fali mi (kao kroz čitavu sezonu do sad, bio mi je često pouzdan pick ) jedno ime - Erik Guay

neki ozljeđenici su se već vratili ili se pomalo vraćaju (Moelgg, Miller), za Svindala se povremeno objavljuju updatei, jedino za Guaya nisam čuo/pročitao ništa

ima li kakve šanse za njegov povratak, recimo u Vailu ili je sezona za njega već završena ?
Mogu sutra pitati Kanadjane, ak do onda ne saznas
the smoke is offline  
Old 17.01.2015., 21:25   #683
Quote:
Hvala ti još jednom

http://www.skionline.ch/index.php?se...24&teaserId=14
johnyyy is offline  
Old 17.01.2015., 21:34   #684
hvala i tebi

ah šteta, propuštanjem Vaila sezona je praktički gotova
je, ima još nakon SP 4 spusta, ali ne vjerujem da se isplati forsirati povratak u Saalbachu ili kasnije
a i godine su već tu, pitanje da li će to ikad više bit stari Erik
gahan is offline  
Old 17.01.2015., 23:00   #685
Quote:
eto, da podijelim s eventualno zainteresiranim
baza je i šira, ali tu je uglavnom 20-ak relevantnih (bilo po sezoni dosad, Wengen historyu ili bibu)

unaprijed isprika ako će tablica malo proširit stranicu

gahan is offline  
Old 17.01.2015., 23:20   #686
@gahan, odlična tablica

po ovoj tablici Janka je definitivno najopasniji, tim više što se iskazao i na treninzima, ali i na kombinacijskom spustu, a ima i najbolju statistiku u Wengenu ( zanemarimio ova zadnja 2 DNF-a )

ali unatoč toga, ja od Jansruda očekujem stotku, zanemarimo ove rezultate od prije jer je to bio neki drugi Jansrud, dobar, ali previše selektivan u pogledu staza

Mayer nije za otpisat također, on kako odveze treninge otprilike odveze i trke, sjetimo se samo Sočija gdje je rasturao na svim treninzima
pattie_boyd is offline  
Old 17.01.2015., 23:32   #687
1.Janka 2. Jansrud 3.Mayer
Moje predikcije, ali ne treba zaboraviti lanjskog pobjednika Kuenga iako je u slaboj formi i Reichelta. Parisu ne paše Wengen, ali nije ne moguće
mone8 is offline  
Old 17.01.2015., 23:40   #688
ja ću stavit optimističnu prognozu ovaj put
1. Jansrud ( mora, odlična prilika s obzirom na Hirschovo izljetanje )
2. Mayer
3. Janka

zanimljivo mi je kak Jansrud nema ni jedan nastup na Lauberhornu prije 2011. jer je tad naime bio tehničar sličnu karijeru ko Bode ima
pattie_boyd is offline  
Old 18.01.2015., 00:10   #689
ha Jansrud-Mayer-Janka su vrlo logičan izbor, samo je pitanje u kojem rasporedu

Janka u odnosu na preostalu dvojicu ima vrlo zanimljiv bib, e sad je li to prednost ili nedostatak to će nam možda znati reći the smoke

Reichelt može biti isto prilično opasan (daleko najbolja kombinirana zadnja 3 Wengena), kao i domaći Kueng i Feuz
Paris je već u Val Gardeni pokazao da može bti jako dobar i tamo gdje dosad nije imao dobre rezultate

i to bi za prva 3 uglavnom trebalo biti to ...
u Innerhofera ne vjerujem, Nyman i Fayed jako teško da tu mogu u prvih 7-8, Ganong bez obzira na vrlo dobru sezonu ništa nije napravio u Wengenu dosad (i treninzi vrlo neuvjerljivi)
gahan is offline  
Old 18.01.2015., 07:03   #690
Quote:
ha Jansrud-Mayer-Janka su vrlo logičan izbor, samo je pitanje u kojem rasporedu

Janka u odnosu na preostalu dvojicu ima vrlo zanimljiv bib, e sad je li to prednost ili nedostatak to će nam možda znati reći the smoke

Reichelt može biti isto prilično opasan (daleko najbolja kombinirana zadnja 3 Wengena), kao i domaći Kueng i Feuz
Paris je već u Val Gardeni pokazao da može bti jako dobar i tamo gdje dosad nije imao dobre rezultate

i to bi za prva 3 uglavnom trebalo biti to ...
u Innerhofera ne vjerujem, Nyman i Fayed jako teško da tu mogu u prvih 7-8, Ganong bez obzira na vrlo dobru sezonu ništa nije napravio u Wengenu dosad (i treninzi vrlo neuvjerljivi)
Pretpostavljam da je danas visoki Bib mali nedostatak, ali znat cu kad dodjem na stazu, a onda ti vise necu moci javiti
the smoke is offline  
Old 18.01.2015., 11:06   #691
Ajmo po izjednačenje, Lindsey!

EDIT: Sjajno! -0.54s.

Goergl skoro upropastila zabavu.

Zadnje uređivanje Kirkpatrick : 18.01.2015. at 11:53.
Kirkpatrick is offline  
Old 18.01.2015., 11:58   #692
Lindsey
Pajkic is offline  
Old 18.01.2015., 12:20   #693
Prebacite danas na HRT nešto ranije, negdje 12:45 će biti Croski TV ep.4 o Wengenskoj utrci i hrvatskim uspjesima u Wengenu.
mone8 is offline  
Old 18.01.2015., 12:35   #694
čestitke Vonn na izjednačenju
pattie_boyd is offline  
Old 18.01.2015., 13:15   #695
nedovoljno dobar Brueggli Janke (i gornji dio)
mislim za pobjedu, za prva 3 možda bude
gahan is offline  
Old 18.01.2015., 13:20   #696
Reko idem malo pogledat na HRT-u spust...
Stvarno ne mislim pljuvat bezveze, ali stvarno
komentator ne prati utrku kako treba...
Nakon 9 skijaša kaže "Da Janka nije napravio onu grešku, možda bi
mogao na kraju biti među prvih 4-5" Znači ovako neće?
S obzirom kako je vozio, po meni je pitanje samo koje mjesto na postolju
će zauzeti... A pobjeda je lako moguća...
Artist1983 is offline  
Old 18.01.2015., 13:20   #697
Brukin stručni komentar: Da nije bilo greške Janke, moooožda bi bilo dovoljno za prvih 4-5 pozicija.

edit: evo artist me već prestigao
nekitamolik77 is offline  
Old 18.01.2015., 13:22   #698
Hej hej hej! Ako neko zna, Bruk...Bruno zna!
Kirkpatrick is offline  
Old 18.01.2015., 13:26   #699
pozdrav Artist (aka Bode)

rekao bi da trenutno imaš bolje karte

al nakon ovog prekida (možda bude još koji) tko zna
gahan is offline  
Old 18.01.2015., 13:28   #700
Quote:
pozdrav Artist (aka Bode)

rekao bi da trenutno imaš bolje karte
Ej
Hehe, vidjet ćemo, ali ja sam svoje već napravio na skijanje.hr
kad sam prognozirao 3. mjesto Ivice
Artist1983 is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:33.