|
|
30.04.2013., 22:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
16. rođendan... u Konzumu na Črnomercu je bila neka akcija, kupiš 2 parfema u vrijednosti 40 kn (od 400 ml svaki). i jedan dobiš gratis, jedan od njih je bio i napuknut. Baka mi je dala jedan parfem za rođendan, drugi tati, i još jedan ženski za rezervu da spremimo pa ko ga hoće.  ... taj trenutak vađenja mojih poklona je bio neprocjenjiv, zajedno sa mojim "oduševljenjem" i bakinim pričama kako je naišla na poklon.
tata je svoj strgani bacio odmah, ja svoj još čuvam na polici, a onaj treći stoji već 2-3 godine u ladici neotvoren da ga nekom poklonimo. sram me to i proslijedit nekom...
|
|
|
02.05.2013., 00:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2011.
|
Quote:
eleuthera kaže:
Onda je moja draga majka ..svom vrlo alternativnom djetetu kupila roze tenisice. Na kojima je ogromnim nakaradnim slovima pisalo BURBIE. Ne Barbie. Burbie.
I morala sam ih nosit u školu. I was scarred for life.
|
Na ovo sam se toliko opalila smijati da su mi krenule suze i probudila sam oca koji je zaspao u dnevnom nakon tekme......doslovno sam se gusila od smijeha.......BURBIE  !!!!!!!!!!!!!!!!!
Bilo ih je gore jos brdo brdo smijesnih....svaka cast
Imam i ja svoj fair share dobivenih poklona koji su elem ruzni,elem cudni,elem po cemu je to uopce nesto sto bi ja trebala/voljela/zeljela.........
1. naravno u osnovnjaku smo svi imali tu fazu poklona sa skupljacima prasine aka. figuricama andjela,parova,srceka,peseka,medeka...etc.... te također onih parfema iz trgovina po 20kn sto mirisu po svemu samo ne po parfemu
2. od pokojne bake dobila sam za (nez tocno koji) rodjendan dok sam isla u srednju...gas lampu 
[IMG]  [/IMG]slicnu ovoj...ali ne istu..kupljenu u obliznjoj trgovini.......nemoram vam opisivati kakvu sam facu imala kada sam ju ugledala....no odglumila sam takvo iznenadjenje i odusevljenje pa sam jos i ispitala kako funkc,pa sam dobila citavu propovjetku kako se nekad uz to citalo,jelo,pilo......Ovaj,ali sada postoji neto sto se zove struja..a kada nje nestane imamo svijece,baterije itd...ali sutila sam i glumila WOOOOOOOW!
3. od mog tateka sam dobila poklon za rodjendan analogni radio/sat u jednom...koji je zapravo bio kao stolni za nekakvu komodu ili nesto...od sivo crne plastike..dosta velik i visok i ima ...ponavljam IMA i crveno svijetlo kao,koje se moze upaliti........isto je bio super poklon...neka divlja marka...ali ga jos uvijek cuvam jer tatek misli da mi se jako svidja
4. od tetke iz inostranstva dobila sam poklon za bozic koji je poslala postom,te me je druga tetka za vrijeme otvaranja poklona(znala je sto dobivam) zamolila da otvorim poklon u sobi...i tako ja odmatam kad ono gaće i sportski grudnjaci..  (tad sam imala mozda 12,13 godina) i cim sam ugledala sto je kiselo sam se nasmijesila i nisam htjela dalje otvarati no ona me natjerala iako su bila prisutna i moja dva starija rodjaka i jos nesto obitelji ...  :STID: htjela sam u zemlju propasti........
5. za maturu cini mi se.....od rodjaka sam dobila umjetno drvce bonsai..plasticno..maleno...s nekom travuljikicom u isto plasticnoj maloj loncanici...isti taj rodjak zivi samnom haha
6. neprikladne odjece iz inostranstva da ne brojim...sto velike,sto ruzne..sto ni po cemu nalik na nesto sto bi ja nosila......redovno sam to davala u karitas...
7. od istog rodjaka sat slika i nesto pjevajuce,zajedno u istom okviru....cudno za opisati...u biti okvir ima u sebi kao sliku neke prirode i u tome je sat.....i nazad ubacite baterije i cujete sum potoka i cvrkut ptica....
8. isto sam se nadobivala tabletića,posudja u miraz,stoljnjaka i posteljine..iako mi je tek 23 i ne planiram se ni skoro udavati...no pripremaju me aman od moje neke 10 . mozda bi trebala shvatit hintove
Mozda se sjetim jos necega...no za sada bi to bilo to 
Zadnje uređivanje Luna135 : 02.05.2013. at 00:17.
|
|
|
02.05.2013., 09:24
|
|
§
Registracija: Mar 2011.
|
Meni je baka dala džemper od svoje tetke jer je ovoj dosadio. 
Ta tetka mi je negdje '97 dala debelu knjigu "krasnih dječjih pjesama". Zaboravila je spomenuti - partizanskih! 
Mojoj mami je poklonila "krasnu košulju, baš finu" koju je njoj donijela neka njena rođakinja. Na crnoj košulji je iza bijelim slovima na njemačkom pisalo nešto tipa "Pogrebno poduzeće Perić".
Jednom sam i ja bila glupi poklanjatelj. Nas 6 cura smo dale sedmoj svaka po 40 kuna za poklon osmoj curi. Od tih 7x40 kn joj je ova kupila minijaturni sklopivi kišobran uzorka suknje moje prababe.  Ali je bila neka marka (Sisley ili tako nešto)... Mogle smo odrezati marku i pokloniti joj da našije na što hoće, možda bi bilo korisnije. 
|
|
|
02.05.2013., 09:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
Ovaj poklon nisam dobila osobno od nekoga ali na neki način mi je nešto ipak bilo poklonjeno.
Radilo se o nagradnoj križaljci, poslala sam rješenje i za divno čudo, izvukli me kao dobitnika jedne od nagrada a nagrada je bila - komplet erotskog rublja!
Tada sam imala dvadeset i koju i heeeej, erotsko rublje...
Očekivala sam u najmanju ruku neki lipi čipkasti grudnjak i iste takve gaćice, po mogućnosti crni.... Ma dala sam oduška mašti ali ono što sam na kraju dobila bilo je daleko od mojih najskromnijih očekivanja.
Dakle:
Ženske gaćice: trakica oko pasa, trakica kroz guzu a sprijeda jednakokračan trokutić koji je pokrivao tek petinu tog područja.
Muške gaćice: trakica oko pasa, trakica kroz guzu a sprijeda nešto kao tuljak od korneta, samo što je bilo od platna. (Valjda tako slično izgleda nakurnjak, samo je pretpostavljam veći!)
Boja: nešto između bež i bijele.
Pakiranje: kutija veličine one veće kutije šibica.
Epilog: Nekoliko tjedana poslije sestra je imala godišnjicu braka pa sam joj to proslijedila, s tim da smo se svi skupa ismijali kao nikad... a da li ih je ikad koristila, nisam se usudila pitati.
|
|
|
02.05.2013., 20:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Luna, meni se bas svida ova tvoja gas lampa, volim vintage stvari. Ja bi bila odusevljena  .
|
02.05.2013., 22:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
malečka kaže:
Luna, meni se bas svida ova tvoja gas lampa, volim vintage stvari. Ja bi bila odusevljena  .
|
Ovu sam sliku nasla na netu da vam otprilike docaram kako izgleda..jako je nova i nikada nije upaljena...jako slicna ovoj....ha ja nisam neki fan i ne izgleda mi odvec vintage,jer je ne koristena i odma mi to nije to xD ali etoc =) kazu poklonjenom konju se ne gleda u zube 
|
02.05.2013., 22:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
kao dijete - kad su vec svi imali prvu Barbie kojoj se noge savijaju u koljenima, ja pozelim da mi moji kupe Barbie. I cekam dan D i kad je cijela ekipa bila kod mene na rodjendanu skidam ja papir s te moje Barbie - a unutra plasticna Barbie celavica, kojoj su se na celavu glavu stavljale plasticne perike u 3 frizure.
a kad bi krenula nabrajati sto sam sve dobila od svoje mentalno nestabilne bake... 
|
|
|
02.05.2013., 23:20
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Malena Mu kaže:
kao dijete - kad su vec svi imali prvu Barbie kojoj se noge savijaju u koljenima, ja pozelim da mi moji kupe Barbie. I cekam dan D i kad je cijela ekipa bila kod mene na rodjendanu skidam ja papir s te moje Barbie - a unutra plasticna Barbie celavica, kojoj su se na celavu glavu stavljale plasticne perike u 3 frizure.
a kad bi krenula nabrajati sto sam sve dobila od svoje mentalno nestabilne bake... 
|
Nabrajaj  ti su mi najdrazi xD
|
09.05.2013., 20:27
|
|
imagination
Registracija: Apr 2007.
|
Od susjede čokoladu, otvorenu čokoladu, falio je red i pol ili dva  uz susedinu napomenu: malo sam si otrgnula 
|
|
|
10.05.2013., 08:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2012.
|
Od bake sam 5 godina zaredom dobivala isti set onih jeftinih češljeva,što bude četka za kosu,onaj manji češalj i ogledalo 
|
11.05.2013., 12:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2012.
|
Sjetih se svog 6. ili 7. rođendana. Znate kakva su očekivanja djevojčice u toj dobi- igračke, slatkiši, ukosnice, slikovnice...
A meni moja baka donijela set starinske bijele posteljine s čipkanim ukrasima i dva ogromna heklana stolnjaka uz riječi ''da imam kad se budem udavala''
Još to negdje čuvam na dnu nekog ormara u originalnom pakiranju i nemam pojma što da s tim napravim  čisto sumnjam da ću znati i kad se udam budući da već živim sama i imam dovoljno posteljine i stolnjaka po mom ukusu
EDIT: što se tiče reakcije na poklon. Samo zamislite najzbunjenije i najzačuđenije dijete koje možete. To je bio prvi put u mom životu da sam doslovno ostala bez teksta i samo sam blenula u baku dok su moji roditelji zahvaljivali na poklonu. Xy godina kasnije saznala sam da su se i oni podjednako iznenadili.
|
|
|
12.05.2013., 13:26
|
|
Registrirani korisnik
|
Najgori poklon... Pa kada sam od svog dečka za rođendan dobila sapun, gel za tuširanje(1 L) i one grickalice party mix(pereci i tako to) od Clevera... Da se razumijemo nisam smrdila, samo je on bio bez mašte.. to je sve bilo jedva zamotano, zavezano sa nekom špagom koju je našao.. Poklon sam otvarala pred sestrom i njenim dečkom, nije se znalo tko će od nas prije prasnuti u smijeh kada smo vidjeli...
|
|
|
19.06.2013., 03:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2012.
|
Nije najgori poklon, ali sjećam se da sam za taj 9. rođendan očekivala određenu Barbie kuću ili tako nešto, a dobila sam discman sa zvučnicima, mislim super stvar, ali nisam baš bila oduševljena. Bila sam malo razočarana i kad sam za rođ od dečka dobila samo Milka bombonijeru  i naravno kineski parfemi 
|
|
|
19.06.2013., 11:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2008.
|
21. rođendan. od tadašnjeg momka sam dobila figuricu iz mcdonalds-a, onu sta dobiješ uz happy meal.
|
|
|
19.06.2013., 13:10
|
|
bigtrashmama
Registracija: Dec 2007.
|
dobila sam od konobarice iz mog omiljenog kafića crni donji veš 
ni do danas nemam pojma zašto, a pogotovo zašto baš to 
|
19.06.2013., 21:39
|
|
Pajcekica
Registracija: Jul 2003.
|
Quote:
Malena Mu kaže:
... a unutra plasticna Barbie celavica, kojoj su se na celavu glavu stavljale plasticne perike u 3 frizure. 
|
O bože! 
Koji deja vu!
Dakle ja sam jedna od onih koja je oduvijek željela "pravu" barbiku a uvijek dobila one plastičnjače s placa kojima nemreš savijati noge. I uvijek sam za rođendan ostala razočarana.
Aaaali te s plastičnim perikama su bile razočaranje stoljeća. Toliko da sam potisnula sjećanje na taj nemili događaj... 
|
19.06.2013., 21:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
mnela kaže:
Najgori poklon... Pa kada sam od svog dečka za rođendan dobila sapun, gel za tuširanje(1 L) i one grickalice party mix(pereci i tako to) od Clevera... Da se razumijemo nisam smrdila, samo je on bio bez mašte.. to je sve bilo jedva zamotano, zavezano sa nekom špagom koju je našao.. Poklon sam otvarala pred sestrom i njenim dečkom, nije se znalo tko će od nas prije prasnuti u smijeh kada smo vidjeli...
|
 Korisno. 
A da je došao bez poklona... 
|
19.07.2013., 22:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Od svoje rođakinje: nakit kupljen u kineskom dućanu (s onim poznatim miomirisima iz kineskih dućana) + neka tanašna knjižica sa čudnim pjesmama nekog zagorskog pjesnika još čudnijeg imena.
|
19.07.2013., 23:12
|
|
seka
|
Quote:
Gear kaže:
Od susjede čokoladu, otvorenu čokoladu, falio je red i pol ili dva  uz susedinu napomenu: malo sam si otrgnula 
|

Ovo je prejako.
Quote:
StelaSD5 kaže:
Nije najgori poklon, ali sjećam se da sam za taj 9. rođendan očekivala određenu Barbie kuću ili tako nešto, a dobila sam discman sa zvučnicima, mislim super stvar, ali nisam baš bila oduševljena. Bila sam malo razočarana i kad sam za rođ od dečka dobila samo Milka bombonijeru  i naravno kineski parfemi 
|
Hej, discman???
Ja sam o njemu mogla samo sanjati. 
Kad se sjetim koliko sam patila za njim... 
|
|
|
20.07.2013., 12:19
|
|
dokona forumašica
|
od pokojnog dede- pernati poploni koje će mi čuvati dok se udam, ne mogu ih dobiti prije  
(još se nisam udala,a on je mrtav, ne znam gdje je moj rođendanski poklon završio  )
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:51.
|
|
|
|