Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Turske serije

Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.08.2014., 20:04   #7401
Mislila sam da ćemo danas ostati bez slikice s obzirom da je R.Turskoj danas praznik, ali bila sam u krivu. Čak sam ostala iznenađena kvalitetom slike jer sam već navikla da su zrnate i čudnog osvijetljenja pa svi na slici ispadaju čudnovato. Svaka čast mladiću na uloženim sredstvima u kvalitetan aparat.

Lijep zagrljaj,košuljica lijepo popeglana, mladić s laganim osmjehom na licu...jedino Meho ima neki grč na licu.. ali je zgodan, jako, jako. Više mi ne fali brada i čini mi se da nam od idućeg tjedna ide repriza euforije od prije godine i pol

Zadnje uređivanje Rollergirl : 30.08.2014. at 20:07. Reason: brada
Rollergirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.08.2014., 20:14   #7402
Quote:
mermaide kaže: Pogledaj post
Nakon hrpe "obučenih", evo i jedna "razgolićena"... ...starija doduše (barem mislim), ali ne sjećam se da je bila ovdje ...

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...58&oe=547314FC
Niti je bili niti treba biti ( sorry) ali to nije Meho ni naopako

nema on tako kratke ruke i slipavo tijelo ..... Istih tetovaza ima

ali to nije njegova niti je to on .... neznam mozda sam namcor

Odgovori s citatom
Old 30.08.2014., 20:41   #7403
Quote:
hanumka kaže: Pogledaj post

Ja ne mogu biti tako sigurna kao ti....nisam ga nikada vidjela uživo...iz ove perspektive mu ne mogu "premjeriti" ruke....

....po meni, tetovaža je previše specifična da bi bila toliko česta...

...no, nema problema, obrisat ću post...da ne zbunjujem ljude....

Odgovori s citatom
Old 30.08.2014., 20:54   #7404
Quote:
Ja ne mogu biti tako sigurna kao ti....nisam ga nikada vidjela uživo...iz ove perspektive mu ne mogu "premjeriti" ruke....

Ma daj Merv ,zasto bi brisala?Ja bas ne vjerujem da mogu biti dvije tako identicne tetovaze na istom mjestu.
Tetovaza je ruzna ,cija god da je,a ja mislim da je on,samo je snimak los.
Old 30.08.2014., 20:55   #7405
Bez uvrede ali se nadam da nisam jedina koja tu nevidi Mehina leda ,

nije mi bila namjera .Jednostavno smo toliko puta diskutovali o njegovim ledima i

tetovazi da jednostavno nemogu vjerovati

http://i59.tinypic.com/2e4xkxc.jpg

Zadnje uređivanje hanumka : 30.08.2014. at 21:03.

Odgovori s citatom
Old 30.08.2014., 21:59   #7406
Quote:
hanumka kaže: Pogledaj post

Quote:

Oprosti, Mermaide, ali to stvarno ne liči na Mehmeta. On nema dlakava leđa niti nadlaktice i njegova tetovaža je više prema ramenu i ruci od ove. Oni koji pozorno prate temu (nadam se da ima takvih) bi se mogli sjetiti da je bilo spomena iste takve tetovaže na nekom tipu koji je fan.
A evo i jednog videa u kojem se tip tetovira i na kraju to izgleda vrlo slično ovome pa po tome i nije tako rijetko da bi odmah samo po tetovaži zaključili da je to on.

https://www.youtube.com/watch?v=tyF1PZv1dEo

Ostavljam mogućnost da sam u krivu i da mogu okriviti kut slikanja i nepotpunost slike, ali po onome što sam vidjela to nije on i u tome dijelim mišljenje s još nekoliko ljudi koji su vidjeli sliku. Čak ni tetovaža nije potpuno jednaka.

Zadnje uređivanje Rollergirl : 30.08.2014. at 22:04.
Rollergirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.08.2014., 23:33   #7407
Quote:

Ja mislim da su to Mehina leđa, ako se poveća, lijepo se vidi ona flekica na lijevoj lopatici na onoj slici gdje je tetovaža prekrivena puderom i na ovoj slici koju si ti postavila, pa obrisala
Old 30.08.2014., 23:52   #7408
Quote:
pperlica kaže: Pogledaj post
Ja mislim da su to Mehina leđa, ako se poveća, lijepo se vidi ona flekica na lijevoj lopatici na onoj slici gdje je tetovaža prekrivena puderom i na ovoj slici koju si ti postavila, pa obrisala
Evo i ja mislim da je to on. Tetovaža je meni po sjećanju ista, a i flekica je tu. Moram isto tako priznati da sam iznenađena dlakama jer ih niti u Sili gdje je u svakoj epizodi bilo presvlačenja nismo vidjeli! Što se tiče kilaže, ima on više faza od mršave do deblje i to mi nije bio razlog da pomislim da to nije on.

Inače ova tema je ponovo jako čitana u zadnje vrijeme i ovim tempom će brzo postati i tema sa najvećim brojem pregleda iako su one sa više pregleda davno prije otvorene!

Zadnje uređivanje dragonwhite : 30.08.2014. at 23:58.
dragonwhite is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2014., 08:59   #7409
Quote:
Eto studije o Mehinim ledima
Davno smo konstatirale da je tetovaza uradena nestrucno, i ni jednoj od nas nije lijepa.
Mislim da je njegova,jer o Mehinoj kilazi je izlisno pricati,kad covjek u mjesec dana skida,te nabija kg.
Kako to uspijeva voljela bi znati, a i meni je flekica najbolji pokazatelj
Old 31.08.2014., 11:37   #7410
Kako je sada Mehmet IN vidimo da se pojavljuju i njegove stare fotke kao ova iz serije "Zeytin dali" s Bergüzar Korel.

Nije se on puno promijenio osim što ima 9 godina više.
đurđevak is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2014., 12:25   #7411
on ili lažnjak

Quote:
divna diva kaže: Pogledaj post
Eto studije o Mehinim ledima
Davno smo konstatirale da je tetovaza uradena nestrucno, i ni jednoj od nas nije lijepa.
Mislim da je njegova,jer o Mehinoj kilazi je izlisno pricati,kad covjek u mjesec dana skida,te nabija kg.
Kako to uspijeva voljela bi znati, a i meni je flekica najbolji pokazatelj
Quote:
Rollergirl kaže: Pogledaj post
Oprosti, Mermaide, ali to stvarno ne liči na Mehmeta. On nema dlakava leđa niti nadlaktice i njegova tetovaža je više prema ramenu i ruci od ove. Oni koji pozorno prate temu (nadam se da ima takvih) bi se mogli sjetiti da je bilo spomena iste takve tetovaže na nekom tipu koji je fan.
A evo i jednog videa u kojem se tip tetovira i na kraju to izgleda vrlo slično ovome pa po tome i nije tako rijetko da bi odmah samo po tetovaži zaključili da je to on.

https://www.youtube.com/watch?v=tyF1PZv1dEo

Ostavljam mogućnost da sam u krivu i da mogu okriviti kut slikanja i nepotpunost slike, ali po onome što sam vidjela to nije on i u tome dijelim mišljenje s još nekoliko ljudi koji su vidjeli sliku. Čak ni tetovaža nije potpuno jednaka.

meni se čini da je ovdje veći problem IZVOR fotke nego sama leđa...

moja prva reakcija je isto bila .. koja ružna fotka, to nije on . al to sam isto napisala lani na onu fotku njega na konju (on golog torza) .. "mali zdepasti , nemoguće da je on" .. ispostavilo se da je on.. samo što ispalo kako je ispalo

Išla sam ponovo gledati presvlačenje u 3. epizodi.. nažalost snimak je jako loš (a nemogu trenutno otvoriti oyo) da se ništa ne vidi.. a mrlja je identična onoj mrlji na nosu.. pigmentacija kože..
Sitne, svijetle dlačice se na suhoj koži ne vide.. a ovdje voda napravila svoje...
Al kad bi se otkrio izvor fotke , tj . tko je imao pristup ovim leđima onda bi se moglo vidjeti što je u stvari.. tko ga je fotkao i sad podijelio
eMarina13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2014., 13:13   #7412
Quote:
eMarina13 kaže: Pogledaj post
meni se čini da je ovdje veći problem IZVOR fotke nego sama leđa...

moja prva reakcija je isto bila .. koja ružna fotka, to nije on . al to sam isto napisala lani na onu fotku njega na konju (on golog torza) .. "mali zdepasti , nemoguće da je on" .. ispostavilo se da je on.. samo što ispalo kako je ispalo

Išla sam ponovo gledati presvlačenje u 3. epizodi.. nažalost snimak je jako loš (a nemogu trenutno otvoriti oyo) da se ništa ne vidi.. a mrlja je identična onoj mrlji na nosu.. pigmentacija kože..
Sitne, svijetle dlačice se na suhoj koži ne vide.. a ovdje voda napravila svoje...
Al kad bi se otkrio izvor fotke , tj . tko je imao pristup ovim leđima onda bi se moglo vidjeti što je u stvari.. tko ga je fotkao i sad podijelio
Našla samo ovo, postavljeno 2012.

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Old 31.08.2014., 14:45   #7413
Quote:
Da to su ti Mehmet Akif Alakurt profili.. koji se pojave, stavljaju njegove fotke i nestanu da dugo vrijeme..

A on nam danas izgleda prijepodne proveo uz twitter..
pa postavio ovu fotku .. po natpisima iza biti će negdje tko se u Turskoj i na engleskom reklamira

eMarina13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2014., 15:55   #7414
Marina je tražila IZVOR one slike Mehinih leđa, pa evo

[SLIKA OBRISANA]

I da, ima još nešto vrlo zanimljivo glede one fotke
Old 31.08.2014., 16:02   #7415
Quote:

[LINK NA SLIKU OBRISAN]
Na ovoj slici Meho nema lančić oko vrta, a ovaj tip s kojim se slikao, ima lančić. I to, koliko se meni čini, baš takav kao i na slici oko koje ste raspravljale jesu li to Mehina leđa ili nisu. I Meho mi se čini u jednoj od svojih mršavijih faza, pa me onda čudi da su mu leđa deblja. Prije bi leđa bila od ovog drugog tipa

Možda je baš fora u tome Imaju sličnu tetovažu, pa su se zato slikali zajedno Ili sam ja to nešto krivo pokopčala
Old 31.08.2014., 18:28   #7416
Quote:
A on nam danas izgleda prijepodne proveo uz twitter..
pa postavio ovu fotku .. po natpisima iza biti će negdje tko se u Turskoj i na engleskom reklamira

http://i57.tinypic.com/2elxxmu.jpg
Ova slika je nastala u doba "Adanalija". Čak i uz sliku piše "Adanali-set". Meni se čak čini da ovaj pored njega nije fan već onaj glumac koji glumi Grka Aleksa. Možda mu je samo nalik.

Quote:

[LINK NA SLIKU OBRISAN]
Ja ne razumijem po čemu je ovo izvor. Otkrij nam tajnu, please.

Da li zato što ovaj lik pored njega Indijanac ili što? Jer kao što je već gubitnica primijetila Mehmet na ovoj slici nikako ne može biti onaj isti Mehmet "s leđa". Nema ni lančić, kosa mu je kratka (a na slici "s leđa" ima dužu kosicu), a bogami je i jako vitak i nema onako masna leđa.

Ako se neka slika pojavi na nekoj fan stranici isto tako ne mora nužno značiti da je Meho na slici. Nedavno je na jednom twitter MAA fan profilu izašla slika potpisana kao MAA, a ono fotografija National Geographica s jednim likom koji je osvoji neki planinski vrhunac. Nema veze s MAA, ali ne znam kako je dospjela tamo. I lijepo ispod slike napisali Mehmet Akif Alakurt.

A što se tiče istih tetovaža pa njih ima puno. Svaki tattoo majstor ima obrasce po kojima radi tetovaže pa ništa čudno ako ljudi imaju iste tetovaže. Malo je onih koji imaju tetovažu jedinstvenu na svijetu. Zašto ne bi još netko (a sigurno ih ima dosta) imao isti tattoo kao Meho?

Ja ne tvrdim ništa jer to ne mogu. Meni samo ona leđa ni najmanje ne liče na Mehmetova leđa. Jedino što vidim je isti tattoo. Za mene ovo još nije dokaz da su to Mehmetova leđa. Ili ni ja nisam shvatila najbolje?
đurđevak is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2014., 19:17   #7417
nadam se da se neću više zapetljati nego razrješiti...

tip pored Mehe je Fransua Garo.. i kad je postavljena ta fotka u bazenu (30.august 2012) je komentirao da on ima istu pozu ili što god to značilo..

tip nosi taj svoj lančić.. koji nije zlatni .. (nemam pojma što je, niti me zanima)..

kad su se on i Meho sreli bilo je neko drugo vrijeme.. kad Meho nije nosio lančić.. al ni izbrijana prsa ..

al je i dalje komentirao gotovo sve fotke na tom profilu.. koji je btw. zadnju aktivnost pokazo u prosincu prošle godine..

tako da još uvijek ostaje upitnik TKO JE fotkao..
eMarina13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2014., 19:39   #7418
Quote:
nadam se da se neću više zapetljati nego razrješiti...

tip pored Mehe je Fransua Garo.. i kad je postavljena ta fotka u bazenu (30.august 2012) je komentirao da on ima istu pozu ili što god to značilo..
tip nosi taj svoj lančić.. koji nije zlatni .. (nemam pojma što je, niti me zanima)..
kad su se on i Meho sreli bilo je neko drugo vrijeme.. kad Meho nije nosio lančić.. al ni izbrijana prsa ..

al je i dalje komentirao gotovo sve fotke na tom profilu.. koji je btw. zadnju aktivnost pokazo u prosincu prošle godine..

tako da još uvijek ostaje upitnik TKO JE fotkao..
Upravo sam htjela ovo napisati, preduhitrila si me

Samo da dodam da je taj profil prošle godine imao naziv Mehmet Akif i da je primao prijatelje, a onda je negdje rano proljetos dodao Alakurt i zatvorio se

Edit gubitnice

http://tinypic.com/r/2j1q15h/8

Zadnje uređivanje pperlica : 31.08.2014. at 19:45.
pperlica is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2014., 20:22   #7419
Jeasam li glupa,ili ja ne razumijem hrvatski?

Napisite znate li ?

Nije to toliko bitno ,bar meni ,znam samo da Meho ima tetovazu,a tko jos ima briga me.

Iskreno nisam mu brojila dlake ,jer nisam ni svom Boranu ,mislim ovom doma

U nedostatku novog,odnosno pocetka novog pocinjemo brojiti dlake
Old 31.08.2014., 20:57   #7420
Wink

Quote:
divna diva kaže: Pogledaj post
Jeasam li glupa,ili ja ne razumijem hrvatski?

Napisite znate li ?

Nije to toliko bitno ,bar meni ,znam samo da Meho ima tetovazu,a tko jos ima briga me.

Iskreno nisam mu brojila dlake ,jer nisam ni svom Boranu ,mislim ovom doma

U nedostatku novog,odnosno pocetka novog pocinjemo brojiti dlake

u konačnosti.. tako je... a svakako da besposlen pop i jariće krsti

Koliko nas ima oko njega nije ni čudno da ima svakakvih informacija.. al nažalost po sto i prvi put ..ON SE NIGDJE SLUŽBENO NE OGLAŠAVA.. tako da sve ostaje u ipak toj nekoj sivoj zoni .. ostavlja mjesto sumnje. A i opet pišem da sam sigurna da sve prati..
eMarina13 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:23.