|
|
01.05.2015., 00:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2013.
|
Nude Illusion / All matt plus / Velvet finish - koji bolje prekriva crvenilo i popucale kapilare, a da odgovara dehidiranoj koži ?
Hvala
Inače, potpisujem za kamuflažu, odličan proizvod, sve živo mi prekrije 
|
|
|
01.05.2015., 06:47
|
|
pesto đenoveze
Registracija: Jul 2006.
|
ja imam nude illusion i jako sam zadovoljna puderom, a iskreno, bila sam sumnjicava obzirom na cijenu 
|
01.05.2015., 09:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
All matt plus je super za suhu kožu. Uopće mi ne ističe suhe dijelove, i ne trebam stavljati kremu ispod pudera, samo si malo osvježim kožu sa micelarnom prije. Puder je jako kremast, a prekrivanje je srednje. Ja sam bas zadovoljna s njime.
Via Tapatalk
|
01.05.2015., 12:44
|
|
just divalicious...
Registracija: Jul 2010.
|
Ja imam nude illusion i jako sam zadovoljna s njim, ali za dehidriranu kozu treba staviti dobru kremu ispod jer se inace lagano naziru dehidrirana podrucja na licu. Nemam puno nepravilnosti na licu, ali prekrivanje mi se cini srednje do jako za moju kozu. Ne skida se tijekom dana i dobila sam i par pitanja koji to puder koristim i da dobro izgleda na licu tako da njega preporucam.
|
01.05.2015., 15:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2012.
|
Ja se dvoumim između Nude Illusion-a i Velveta, koji je bolji za kakvu kožu? All Mat mi se ne sviđa, a pogotovo ne za dehidriranu kožu 
|
|
|
01.05.2015., 21:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Quote:
StelaSD5 kaže:
Ja se dvoumim između Nude Illusion-a i Velveta, koji je bolji za kakvu kožu? All Mat mi se ne sviđa, a pogotovo ne za dehidriranu kožu 
|
Ni jedan.
Oba će ti biti pretamni.
Ako ne pitaš za sebe nego općenito - Nude Illusion.
Al bit će ti pretaman i vjerojatno prežut.
Nude Illusion 010 je tamniji i žutiji od AMP 010, a Velvet Finish 010 je tamniji od NI 010.
VF ima narančaste nijanse...
|
|
|
06.05.2015., 23:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2013.
|
Cure hvala na preporukama 
Ostalo mi je u mislima da sam u nekim recenzijama pročitala da ovi puderi malo oksidiraju, je to istina ?
Relativno sam svjetla pa me strah kako bi to onda izgledalo 
|
|
|
07.05.2015., 16:24
|
|
Njub
|
Catrice
Da se i ja uključim, imam all matt plus puder u najsvjetlijoj nijansi. Koža mi je mješovita, ali se najčešće zamasti nakon par sati nošenja šminke. Inače i ja imam problema s puderima koji oksidiraju ili su prerozi/prenarančasti, ali ovaj to uopće ne radi... 
Odlična neutralno žuta nijansa, srednje prekrivanje, nema isticanja suhih dijelova, ne treba ga fiksirati puderom u kamenu/prahu, izdrži na licu cijeli dan na poslu i bez popravljanja i blotanja izgleda skroz ok! Isplati se svake lipice! 
|
|
|
07.05.2015., 21:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Quote:
lavieestbelle kaže:
Da li je netko isprobao ovaj gel eyeliner? Htjela bih probati taj ili ako netko zna neki bolji da mi preporuči.

|
Ja imam ovo odlično je 
|
|
|
07.05.2015., 22:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Quote:
MissCherry kaže:
Da se i ja uključim, imam all matt plus puder u najsvjetlijoj nijansi. Koža mi je mješovita, ali se najčešće zamasti nakon par sati nošenja šminke. Inače i ja imam problema s puderima koji oksidiraju ili su prerozi/prenarančasti, ali ovaj to uopće ne radi... 
Odlična neutralno žuta nijansa, srednje prekrivanje, nema isticanja suhih dijelova, ne treba ga fiksirati puderom u kamenu/prahu, izdrži na licu cijeli dan na poslu i bez popravljanja i blotanja izgleda skroz ok! Isplati se svake lipice! 
|
Ni meni ne oksidira, i isto imam mješovitu kožu al ja ga moram fiksirat puderom u kamenu, jer se sjajim, uopće nije mat. Al super mi je puder.
|
|
|
07.05.2015., 22:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja ne znam koji puder da koristim. Kolika je razlika između all matt i nude illusion? Meni je do sad jedino odgovarala nijansa od Essence-a soft touch mousse u nijansi 04-matt ivory i koristim još za sad Mayballine affinimat 24 golden beige ali mi taj puder nije nešto...
Imam mješovitu kožu sklonu nečistoćama i večinom mi puder zna doslovno spasti s lica tako da sam u području pudera već izgubljena...
|
|
|
08.05.2015., 19:17
|
|
Drevna
Registracija: May 2011.
|
Na temi o tekućim puderima podijelila sam dojmove o puderu All Matt Plus, pa neka se nađu i na službenoj temi.
Quote:
Ye Yo kaže:
Imam masnu i osjetljivu kožu sklonu nepravilnostima i proširenim porama te flekice od starih gadova. Dojmovi o All Matt Plusu su izrazito pozitivni.
Pozitivne strane:
- srednje je gust, no lagane teksture zbog čega je zahvalan za nanošenje i nošenje;
- ne suši se istog trenutka kad se nanese na lice, već nakon par minuta zbog čega je, također, zahvalan za nanošenje;
- kada se osuši, finish je polumat, no ja ga fiksiram puderom i bude taman lijepo nemrtvački (  ) mat;
- najsvijetlija nijansa ne oksidira nakon što se puder osuši i izgleda prirodno na mome neutralno do toplom podtonu;
- ne naglašava pore niti se uvlači u borice;
- prekrivanje je srednje (Neće prekriti gadove, no sve flekice prekriva.);
- ostali proizvodi (kamuflaža, korektor, rumenilo) lijepo ˝sjedaju˝ na njega;
- uz dobru podlogu i fiksirajući puder izdrži cijeli radni dan, a tek nakon desetak sati počinje ravnomjerno blijediti;
- lako se skida na kraju dana;
- cijena;
- pakiranje (Pumpica se nikad nije zaštopala niti promijenila količinu sadržaja koju izbacuje, a može se otvoriti i iskoristiti proizvod do kraja kada je na izdahu);
- CF status;
- nema zdrav sastav, no nije mi izazvao ikakve gadove niti iritacije.
Negativne strane:
- naglašava suhe dijelove, stoga mislim da nije idealan izbor za suhokošce;
- voljela bih da postoji veći izbor nijansi (Najsvijetlija nijansa mi je zeru tamna zimi, no sad je idealna).
Koristim ga u kombinaciji s Balea Aqua Serum, Catrice kamuflažom (najsvijetlija nijansa kamuflaže savršeno odgovara najsvijetlijoj nijansi pudera), Eveline Art Scenic 2u1 korektorom i iluminatorom, Catrice Prime and Fine transparentnim matirajućim puderom te raznim rumenilima drogerijskoga ranga. Najljepše izgleda kada ga nanesem prstima, no kistom uvijek izblendam rubove i vrat.
|
Još nekoliko proizvoda doimaju se vrijednima hvale, ali suzdržat ću se od konačnih dojmova dok ih pošteno ne testiram na vrućinama.
|
|
|
09.05.2015., 00:38
|
|
Žandar
Registracija: Jun 2012.
|
Quote:
MissCherry kaže:
|
jucer sam ga kupila i danas se super pokazao 
|
|
|
09.05.2015., 13:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
swatchevi LE Kaviar gauche
http://www.einfach-ina.de/2015/05/ca...gauche-le.html
lakovi su mi 
ostalo bezze
kaze curka da su sjenila lose pigmentirana i mrve se i da se na oku nit ne vidi koja je koja boja, a za ove perle veli da skroz bacaju na srebrno (ko to voli super) i da su vise praskaste nego je ocekivala pa se zbog toga slabije na kozu lica "hvataju"
|
|
|
09.05.2015., 15:40
|
|
tutto bene
Registracija: Jul 2007.
|
koja nijansa catrice kamuflaze bi mi odgovarala, ako koristim bourjois fp 54? 
|
|
|
10.05.2015., 12:09
|
|
Blondie
Registracija: Sep 2012.
|
020 light beige.
|
|
|
10.05.2015., 12:28
|
|
tutto bene
|
hvala na odgovoru 
|
|
|
10.05.2015., 12:37
|
|
tutto bene
|
hvala na odgovoru 
|
|
|
17.05.2015., 13:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Jel zna netko kolika je razlika između Catrice mousse pudera i onog od Essence-a? Jesu slični ili je Catrice ipak malo bolji? 
|
|
|
17.05.2015., 14:15
|
|
Njub
|
Jako su slični ti mousse puderi, imala sam oba. Catrice mi je više odgovarao nijansom jer općenito imaju u odnosu na essence pudere nešto neutralnije/žuće nijanse, essence su malo oksidirali pa su mi bili prenarančasti. Samo je stvar gdje ćeš nijansu pogoditi... 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:07.
|
|
|
|