|
|
13.05.2015., 08:59
|
|
Mister Jackpots
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
xantx kaže:
Treba se samo sjetit početka godine nakon sociedada, novine vrište da je enrike bivši, da je messi na putu za englesku, zubizarreta dobiva otkaz ,puyol također napušta klub-jednom rječju stvara se dojam kaosa. Onda bartomeu objavljuje izbore i tu se malo stišava pritisak,a i prekretnica sezone po meni- domaća utakmica protiv atletica u ligi..Ostatak je najboljih pola sezone jednog kluba u zadnjih ohoho godina.
|
Vladalo je rasulo!
|
|
|
13.05.2015., 09:00
|
|
XXX
Registracija: Jan 2005.
|
bayern sa spremnim robbenom i riberyem bi ovo prošao. čestitke barci. ukoliko juve ne uspije u finale, na njihovoj sam strani.
So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it.
|
|
|
13.05.2015., 09:13
|
|
Hm...
Registracija: Feb 2003.
|
Floppdiola je sinoc za vrijeme intervjua potjerao Müllera iz studia ZDF. Titan i moderator nisu bas bili presretni 
|
13.05.2015., 09:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
A što reći nego čestitke Barceloni na zasluženo izborenom finalu, kroz cijelo natjecanje su bili dominantni.
Dobili su Ajax, aktualnog prvaka Nizozemske dvaput, Man. Citya aktualnog prvaka Premiershipa dvaput, PSG-a aktualnog prvaka Ligue 1 dvaput, prošli uvjerljivo Bayerna prvaka Njemačke.
Draži mi je bio napad Henry-Messi-Eto'o, ali ovaj napad je ove sezone efikasniji što se vidi iz pogodaka. Od sredine sezone pa do sada napad im neprestalno postiže pogotke, redovito zabljesne jedan od napadačkog terceta, često i dvojica, a nije rijetka pojava niti sva trojica. Nisam nahvalio Barcu ovoliko ima već 9 godina otprilike hahhhha, od onog finala. Čestitke i Bayernu koji je ispao časno, borili su se sa proglemima što se tiče ozljeda, ali ipak nisu potonuli u drugoj utakmici, nego su je čak i dobili. Rezultat iz prve utakmice je ipak bio previsoka prepreka.
U rezimeu njihovih nastupa može se reći da su uglavnom to bile utakmice 3+ što se tiče pogodaka, to dovoljno govori o napadačkom potencijalu koji imaju. Sve u svemu zasada sjajna sezona Lige prvaka, još su samo dva čina ove sezone ostala.
Ako Barca osvoji najviše će mi biti drago zbog Rakitića, kao što mi je prošle godine bile drago zbog Modrića, i prije dvije zbog Mandžukića, no i zbog Suareza. Zaslužio je osvojiti pokoji trofej nakon što je par puta bio nadomak velikog uspjeha, ove sezone će osvojiti barem jedan veliki trofej vjerojatno.
|
|
|
13.05.2015., 09:57
|
|
Jednog dana. Negdje.
Registracija: May 2010.
|
ubu je objasnio, Bayern od prve minute prve utakmice nije imao šanse u 180 minuta proći Barcelonu, u ovakvom odnosu snaga naravno.
Da je ovo, da je ono, jbg moglo je nakon prve biti 6:1 i što tad?
Zar netko stvarno ide sad ozbiljno govoriti kako je Bayern jučer mogao to nadoknaditi.
Danas uz Juve 
|
|
|
13.05.2015., 10:57
|
|
Samo konstruktiva
Registracija: Nov 2008.
|
#roadtoberlin
|
|
|
13.05.2015., 11:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Juve danas fakat ima potencijal da siluju vezu RM predvođenu s moćnim Ramosom(oće Kroos biti spreman?). I da vidim tog Pogbu tj. zašto se takav hype diže. Sada, čak bi želio da RM prođe jer bi finale predstavljao veći spektakl i obje ekipe bi se posvetile napadu, makar mi je Juve više simpatična ekipa zbog Evre, Teveza i Pirla. Kako god, Kikica će plakati, bilo u finalu ili danas.
|
13.05.2015., 11:20
|
|
Alrighty then...
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
Cesc kaže:
bayern sa spremnim robbenom i riberyem bi ovo prošao.
|
Da je samo trener bolje posložio momčad Bayern bi to prošao:
- Lahm u napad
- Neuer iza njega
- na gol može ili Lewa za kojeg bi pomislili da je Cech ili Martinez (Pep je mudro nakon njegove loše sezone 2012/13 uvidio da je on puno bolji u obrani, a na golu bi tek eksplodirao.)
-Gotze bi sa onom buljom u obrani sigurno bolje blokirao od Boatenga
-Alonso je malo igrao tokom sezone i trebao je više
Puno mjesta za napredak što je lijepo uočio Lahm nakon utakmice: Nemoguće je zaustaviti takve igrače 90 minuta (pogotovo kad ih samo gledaš kao što je dotični radio.) Nismo izgubili danas, već u prvom meču".
|
13.05.2015., 11:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
Quote:
mah11 kaže:
Juve danas fakat ima potencijal da siluju vezu RM predvođenu s moćnim Ramosom(oće Kroos biti spreman?). I da vidim tog Pogbu tj. zašto se takav hype diže. Sada, čak bi želio da RM prođe jer bi finale predstavljao veći spektakl i obje ekipe bi se posvetile napadu, makar mi je Juve više simpatična ekipa zbog Evre, Teveza i Pirla. Kako god, Kikica će plakati, bilo u finalu ili danas.
|
Kroos je normalno trenira sa momčadi, a Pogba bi isto treba igrat samo je pitanje dal je spreman za svih 90min.
Uz Juve večeras 
|
|
|
13.05.2015., 11:25
|
|
Kvazi Juventin No.1
Registracija: Mar 2007.
|
|
13.05.2015., 11:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Ne kužim zašto stavlja Lahma u vezu, mislim nije da je on loš tamo, no na beku je vjerojatno najbolji na svojoj poziciji. 
|
13.05.2015., 11:47
|
|
K2: Intelektualna sramota
Registracija: Dec 2006.
|
Quote:
mah11 kaže:
Ne kužim zašto stavlja Lahma u vezu, mislim nije da je on loš tamo, no na beku je vjerojatno najbolji na svojoj poziciji. 
|
Manje u kontaktu s loptom, više trke u sprintu.
A odmah da se nadovežem na post s Pogbom. Definitivno neće biti u najboljoj formi s 5 treninga nakon 50 dana mirovanja pa neće biti najpoštenije suditi mu. No tip je tehnički i fizički jako moćan, taktički nije još u potpunosti na toj razini, ali tek su mu 22 godine i ne zaostaje za suigračima - osim Pirla.
Jedino što mu po meni nedostaje da opravada sav taj hype je mirnija završnica. U situacijama 1 na 1 s golmanom često premlako uputi udarac. Naravno da ima još mana (relativno nizak end product, radijus kretanja bez lopte itd.), ali gotovo da nema ekipe čiji bi rezultat patio da im on igra u početnih 11.
|
|
|
13.05.2015., 12:02
|
|
Alrighty then...
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
mah11 kaže:
|
Jer on želi igrati u vezi. Sreća pa je svjetsko pokazalo koliko je dobar tamo 
|
13.05.2015., 12:05
|
|
Samo konstruktiva
Registracija: Nov 2008.
|
Koja momčad Barcelone je najbolja? Ona sa 6 trofeja iz 2009.? Ova danas? Ili ona s 5 trofeja iz 2011.?

Meni osobno su najbolji nogomet igrali 2011. Nogomet kakav su igrali Messi, Iniesta i Lopta s Očima je bio najbolji koji sam do sada vidio, u finalu su vozali ManUtd s loptom zadnjih pola sata. U Rimu 2009. ipak nisu bili toliko uvjerljivi. Ova momčad danas je jaka otraga i naprijed, sredina je postala ipak više obična, nego izvanredna. Rakitić ipak nije klasa Lopte s Očima, a Iniesta više nije toliko dominantan.
Nadam se da u Berlinu postaju pentacampeao!
|
|
|
13.05.2015., 12:35
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Feb 2015.
|
Quote:
mah11 kaže:
|
Kroos je spreman 100 %. A najvjerojatnije Ramos danas na stoperu a u sredini Kroos, Isco i James. A sto se tice ovog silovanaj, silovace njih veceras BBC. 
|
|
|
13.05.2015., 12:38
|
|
Ubica
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
Grupa Queen kaže:
Koja momčad Barcelone je najbolja? Ona sa 6 trofeja iz 2009.? Ova danas? Ili ona s 5 trofeja iz 2011.?
|
Glasam za 2011. To je bio svemirski nogomet i dominacija na terenu.
Ali vidim potencijala u ovoj današnjoj Barci da mi dođe na prvo mjesto. Igraju drugačije, okomitije i brže, ono što mi je povremeno nedostajalo kod te Barce iz 2011.
|
13.05.2015., 12:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2015.
|
Quote:
Omega Phoenix kaže:
Glasam za 2011. To je bio svemirski nogomet i dominacija na terenu.
Ali vidim potencijala u ovoj današnjoj Barci da mi dođe na prvo mjesto. Igraju drugačije, okomitije i brže, ono što mi je povremeno nedostajalo kod te Barce iz 2011.
|
slazem se, ova barca ne robuje nicemu, kao sto su do nedavno robovali posjedu lopte, kao kad se skupi ekipa nakon skole i igraju nogomet,, freestyle, napad je blasfemija, ne znam da li je postojao jaci napad od ovog barcinog, messi je toliko razvio playmakerske sposobnosti da je to nenormalno.
|
|
|
13.05.2015., 13:27
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jun 2013.
|
2008/2009 najdraza. Najbolji tim u nogometu ikad po meni.
|
|
|
13.05.2015., 14:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2014.
|
Previse se prca Bayern. Oni su gotovi, pod hitno im je potrebna smjena generacija.
2010 i 2012 su bili u finalu, 2013 ta generacija se okrunila naslovom i to je kraj. Bayern se doduse sam zeznuo jer su angazirali Guardiolu vec u rano proljece, vjerovatno ni sami nisu ocekivali treble pod Juppom.
Istina da bas ovakvo sramocenje od strane Guardiole u 2 polufinala zaredom nije nitko ocekivao, ali to je Pep. Ide po svojem i nema plana B. Najcesce mu je uspijevalo, sada dvaput zaredom nije.
Bayern bi morao stvoriti novu generaciju predvodnene Gotzeom, Martinezom, Mullerom i Alabom, a sto prije se rijese Riberya, Robbena, Lahma, Bastiana, Xabia i ostatka te ekipem to bolje. Naravno, ne u stilu Reala i slanja na emiratske pasnjake, ali dati im do znanja da smjena generacije slijedi.
|
|
13.05.2015., 14:27
|
|
FC St. Pauli von 1910
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
loser_bolan kaže:
Floppdiola je sinoc za vrijeme intervjua potjerao Müllera iz studia ZDF. Titan i moderator nisu bas bili presretni 
|
Ali kako taj čovjek trola
Potjerao liječničku službu, potjerao Mandžukića, potjerao Kroosa, doveo mladog Wesley Crusherötzea da bi ga onda držao na klupi pa sad i ovaj želi pobjeći, ubio Riberyja i Robbena pretjeranom igrom i poslao ih u penziju, sad prca Müllera.
I to sve dok ostvaruje rezultate koji iritiraju navijače, ali su taman dovoljno dobri da ga uprava trpi još malo.
Ostavit će klub u rasulu, nema ni u Nürnbergu čovjeka koji bi napravio veći kaos 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:42.
|
|
|
|