Natrag   Forum.hr > Društvo > Roditelji i djeca > Školarci i adolescenti

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.12.2018., 18:16   #861
pa moglo se, da, nije on poceo raditi sranja sa 16. taj je ziher sranja radio cijelo skolovanje
Old 05.12.2018., 18:54   #862
Quote:
SummerNight kaže: Pogledaj post
pa isto je dijete u pitanju
Toliko detaljno nisam čitala sorkač.
Quote:
SummerNight kaže: Pogledaj post
pa moglo se, da, nije on poceo raditi sranja sa 16. taj je ziher sranja radio cijelo skolovanje
16? Taj je i sa 3 imao tantrume koje su roditelji mazili, pazili i zvali darkić. S 4 se već tukao u vrtiću, do prvog osnovne mu više nije bilo pomoći.
I sad se svi čude ko pure dreku kako se to eto desilo.
Zakon jebote.
Old 06.12.2018., 01:24   #863
Sin moje bivše profesorice iz srednje škole.
TreppenWitz is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2018., 14:26   #864
Quote:
MajaMama kaže: Pogledaj post
Ovo nije dijete, nego punoljetni idiot kretenskih roditelja.

Nema tu pomoći, koliko god žalosno bilo, pomoći se moglo mnogo, mnogo prije. Za ovoga je strolju godinama već prekasno.
potpis.

Quote:
TreppenWitz kaže: Pogledaj post
Sin moje bivše profesorice iz srednje škole.
tell us more
Old 13.12.2018., 18:27   #865
Mame, tate i struka
Trebam savjet, misljenje sto god
Malac 2.razred OŠ , ima problem sa engleskim točnije sa zadaćama
Prvo polugodište znači pri kraju u e dnevniku napomene pet puta nije imao zadaću, dva puta nije naučio/izvježbao što je trebao.
E sad ne bi to bio "problem" da je sa svim predmetima takav (mislim bio bi ali drugačiji ) sve zadaće zapamti i zna šta ima ali sa engleskim nikako na zelenu granu.
On kaže da ne razumije učiteljicu kad im govori što je za zadaću jer im kaže na engleskom, pokušavam ga uvjeriti da je ok da pita učiteljicu na kraju sata da nije razumio i da mu ponovi, objasni ali nemam uspjeha (inače je malo sramežljiviji i već govori da ne voli engleski).

Još mi je zanimljivo što je dio 10. i 11.mjesec imao učiteljicu na zamjeni i tad su sve zadaće bile označene i riješene.
I nismo jedini u razredu sa tim problemom, ima još dosta djece koja ne razumiju i jednostavno ni ne skuže da imaju zadaću.
Ima li smisla otići na informacije, ne znam ni šta bi točno rekla učiteljici
Da li ona ima uvid u njegove ostale ocjene (kod redovne učiteljice)
Pa vidjela bi da inače izvršava sve svoje obaveze, pitam se jer si mislim kako se nije zapitala zašto tako često kod nje nema zadaće.

Isprike na romanu
tamagoci is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.12.2018., 18:41   #866
Vec bih prekjučer bila na informacijama. I rekla upravo ovo sto si tu napisala. Što te koči u tome? Dijete ne razumije jezik dovoljno da shvati sto je točno za zadaću, drugi razred je, gradivo je bezvezarija, nemaju fond riječi dovoljan za to. Molim vas lijepo da nešto poduzmete u vezi toga, puno hvala. Nitko od nas, a ponajmanje Vi, vjerujem, ne želi da zamrzi tako divan jezik radi početnih poteškoća. I odeš tako svaki put ako te nešto muči. Bar bih ja tako.

Sent from my ZTE BLADE A910 using Tapatalk
Odgovori s citatom
Old 13.12.2018., 18:47   #867
A prve napomene su bile u 9.mj. pa sam to prepisala ne snalazenju, ono pocetak je skolske godine bla bla, onda je 10.i 11.mj.bilo sve ok kod druge uciteljice i sad opet.
A uopce ni ne znam kad su informacije, nismo dobili tu informaciju, morat cu u skolu kod njegove uciteljice pitat i dogovorit jer nema drugog nacina komunikacije.
Hvala na odgovoru, sad otprilike znam sta cu reci, pitat
tamagoci is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.12.2018., 19:45   #868
Sad na RTL-ovoj Potragi bio taj slučaj s učenikom iz treće ekonomske.
Old 13.12.2018., 21:30   #869
Quote:
tamagoci kaže: Pogledaj post
A prve napomene su bile u 9.mj. pa sam to prepisala ne snalazenju, ono pocetak je skolske godine bla bla, onda je 10.i 11.mj.bilo sve ok kod druge uciteljice i sad opet.
A uopce ni ne znam kad su informacije, nismo dobili tu informaciju, morat cu u skolu kod njegove uciteljice pitat i dogovorit jer nema drugog nacina komunikacije.
Pa da, pitaj, saznaj, odi. Mislim obje ste tamo radi djeteta, pokaži volju za suradnjom sa svoje strane (pitaj ima li nečeg što ti možeš učiniti) i traži od nje njezinu, vidi možete li naći zajednički jezik. Niste neprijatelji, dijete ima početnih poteškoća, svima je cilj da ih savlada.

Sent from my ZTE BLADE A910 using Tapatalk
Odgovori s citatom
Old 13.12.2018., 21:57   #870
Quote:
Spectre kaže: Pogledaj post
Sad na RTL-ovoj Potragi bio taj slučaj s učenikom iz treće ekonomske.
isti slučaj je bio i u jednoj školi na Voltinom
Old 14.12.2018., 06:42   #871
Quote:
tamagoci kaže: Pogledaj post
Hvala na odgovoru, sad otprilike znam sta cu reci, pitat
za boldano, pogledaj u e-dnevniku (bilješke razrednika) a, termini informacija znaju biti i na stranicama škole pa malo procackaj.
Odgovori s citatom
Old 14.12.2018., 06:48   #872
Quote:
manchild kaže: Pogledaj post
isti slučaj je bio i u jednoj školi na Voltinom
Ako se ne varam, roditelji ovoga iz ekonomske su prosvjetari. I sad se svi zgražaju kakvi su kao roditelji, a nitko se ne pita kakvi su kao prosvjetari...
Lord Byron is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.12.2018., 07:22   #873
Quote:
Lord Byron kaže: Pogledaj post
Ako se ne varam, roditelji ovoga iz ekonomske su prosvjetari. I sad se svi zgražaju kakvi su kao roditelji, a nitko se ne pita kakvi su kao prosvjetari...

ko prosvjetari imaju brojne uloge, izmedjuostalog biti i roditelji svojim ucenicima, pa ne stignu svom djetetu
Monstera is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.12.2018., 08:15   #874
Quote:
Lord Byron kaže: Pogledaj post
koma kao roditelji, koma kao prosvjetari - drugacije ne moze. moral na nuli, to ne mogu biti dobri ljudi.
u cemu je problem u toj jednadzbi?
hoce mi sad opet netko imputirati da uvijek stitim svakog prosvjetnog djelatnika na kugli zemaljskoj?

samo u ovom cijelom slucaju ipak su u prvom planu kao seronje od roditelja, zato ih nitko ne obadaje kao prosvjetare. cekamo nastavak sage.

Quote:
nosorog kaže: Pogledaj post

ko prosvjetari imaju brojne uloge, izmedjuostalog biti i roditelji svojim ucenicima, pa ne stignu svom djetetu
joj, kako si ti urnebesno duhovita

iako...mozda nisi daleko od istine
Old 22.12.2018., 10:38   #875
Evo još.

Završiti razred barem do rujna, to je soooo last century.
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:55.