Četeraj Raj za chatere, bivši Off Topic |
|
|
09.06.2023., 22:57
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Dec 2017.
|
Quote:
saugaro kaže:
osvrt:
Potpuno netočno GustiSok, rusi nemaju veze sa eksplozijom, kao ni u Gruziji.
Bilo bi dobro da naučiš osnove korištenje automatskog prijevoda, kada ti je engleski već nepoznat, a ne da se usosiš sa vlastitim doakzom osim ako nije dokaz sumanutosti.
Taktika rusa se ne mijenja.
|
nerazumin, šta očeš reč?
|
|
|
09.06.2023., 23:03
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Guns of Brixton kaže:
Znas da mi Gusti nije drag, pa i meni je pozelio krvne ugruske i razna trovanja tu sam na tvojoj strani (u vezi genitalnog herpesa). Ali za ostalo je u pravu.
|
Eto, pokušaš je umiriti nakon havarije sa toplomjerom i opet ne valja. Ajd dobro, al barem nemoj lagati da ti priželjkujem ugruške i trovanje. Može?
|
|
|
09.06.2023., 23:13
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Klodovik2 kaže:
Ne troši vrime
Odo krepat dugom i bolnom smrti kod svog prijatelja sale
|
Ma divno, sad će i Sale imat genitalni herpes. Pored takvih prijatelja, šta će ti neprijatelji...
|
|
|
10.06.2023., 16:34
|
|
Firmware update completed
Registracija: May 2009.
|
|
11.06.2023., 10:15
|
|
עם ישראל חי
Registracija: May 2010.
|
Quote:
Guns of Brixton kaže:
|
Gunsicaaaa
Di si? JEsi sredila komp?
Ja na bolovanju. MOJa generalna boljka ( upala grla) koju vucem iz djetinjstva i borbe sa alergijama se prosirila na uho jer mi vise ide na qurac i zanemario sam, dok vise nisam mogao zanemarit.
Evo sad mi se i oko zatvara.
Pratim kontraofanzivu, koliko mogu. Mucno je i toliko im zelim srecu. Moji Poljaci su poludili. Dvojica se zele prijaviti u dobrovoljce. Kazu da nece cekati da im Rusi dodu na kucni prag idu ih tjerati jos u Ukrajini.
NJemci stameni... nema mjesta panici, oni ni do Kijeva ne dobacuju i dobro to ide Ukrajincima, ali treba to cim prije rijesiti jer sjebase nam ekonomiju. Tko o cemu, Nijemci o ekonomiji. Da se uhvate pod ruku sa Kinezima i Marsovcima bi izvozili proizvode.
|
|
|
11.06.2023., 12:24
|
|
|
Ajme bubi, drz se
Ali i zahvacen alergijom i s jednim otvorenim okom bolje upratis i izanaliziras situaciju od mnogi koji operiraju na 100% (procitam 3.svjetski, sad ne radi sprdancije nego cirnem tvoje sazetke - ustedis mi vremena, danas mi jedni gosti idu a drugi dolaze pa je frka, sinoc sam pred spavanje i tamo na glavnoj temi upratila koliko sam stigla). Sve je u glasinama ali po ISW napreduju prema Melitopolu:
https://twitter.com/TheStudyofWar/st...561025/photo/1
(Index se u naslovu jutros pita zasto Ukrajinci sute, nisam ni citala clanak, koji tres od novina s tim flejmanjem, bas iritiraju i vise to smece ne otvaram).
Pazi na sebe, nadam se da ce te brzo pustit alergija.
ps
A komp - prvi dojmovi, Boze, 4 venta rade i ne cuju se! Tihi kao ukrajinska ofenziva. RGB ledice su prekrasne, ipak volim malo lightshowa. S jedne strane kucista je temperirano staklo pa sve iznutra vidim, i to mi se svidja. Na grafickoj se uopce ne okrecu, sad dok pisem je na 38 C pa nema potrebe. Sve tiho, hladno i brzo (sto zelim i Ukrajincima , neka budu kao ovaj komp i bit ce dobro ). Jos podesavam sve i instaliram pa prave performanse nisam imala prilike istestirat. Ali jako sam sretna...jos cu pisat o ovome kad stignem.
|
11.06.2023., 14:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
u pauzi izmedju gostiju: po drugi put gledam Foundation, appleTV, i pitam se hoće li itko 3023. znat da smo negdje nekad i mi tu živili. a kamo li tamo neke 12023 ?
https://foundation.fandom.com/wiki/Foundation_Wiki
14/07 počinje sezona 2.
kod mene mladi par rusa, oženjeni: on pobjegao u Finsku 1/2023 da izbjegne mobilizaciju al ona nikako dobit vizu za Finsku, i dalje je u St Petersburgu dok čeka.
čini se da se može pomoć: pisma, garancije, etc iz bilo koje EU zemlje a što oni onda iskoriste u onoj zemlji gdje traže 6/12 mj vizu i radnu dozvolu.
žao mi je te mlade djece. pomislim na moju ‘ćer koja je njihovih godina i doslovno pop.izdim.
šta god možete učinit, kako god možete pomoć, nemojte se dvoumit, učinite.
hebo mu pas KGB mater, dabogda ga naguzili svi koji stignu. njega, pernara i sve ostale takve.
ufff, odoh.
|
|
11.06.2023., 14:36
|
|
עם ישראל חי
|
Quote:
Guns of Brixton kaže:
Ajme bubi, drz se
Ali i zahvacen alergijom i s jednim otvorenim okom bolje upratis i izanaliziras situaciju od mnogi koji operiraju na 100% (procitam 3.svjetski, sad ne radi sprdancije nego cirnem tvoje sazetke - ustedis mi vremena, danas mi jedni gosti idu a drugi dolaze pa je frka, sinoc sam pred spavanje i tamo na glavnoj temi upratila koliko sam stigla). Sve je u glasinama ali po ISW napreduju prema Melitopolu:
https://twitter.com/TheStudyofWar/st...561025/photo/1
(Index se u naslovu jutros pita zasto Ukrajinci sute, nisam ni citala clanak, koji tres od novina s tim flejmanjem, bas iritiraju i vise to smece ne otvaram).
Pazi na sebe, nadam se da ce te brzo pustit alergija.
ps
A komp - prvi dojmovi, Boze, 4 venta rade i ne cuju se! Tihi kao ukrajinska ofenziva. RGB ledice su prekrasne, ipak volim malo lightshowa. S jedne strane kucista je temperirano staklo pa sve iznutra vidim, i to mi se svidja. Na grafickoj se uopce ne okrecu, sad dok pisem je na 38 C pa nema potrebe. Sve tiho, hladno i brzo (sto zelim i Ukrajincima , neka budu kao ovaj komp i bit ce dobro ). Jos podesavam sve i instaliram pa prave performanse nisam imala prilike istestirat. Ali jako sam sretna...jos cu pisat o ovome kad stignem.
|
Drago mi je da si zadovoljna.
Pisi kad stignes.
Quote:
antilles kaže:
u pauzi izmedju gostiju: po drugi put gledam Foundation, appleTV, i pitam se hoće li itko 3023. znat da smo negdje nekad živili. a kamo li tamo neke 12023 ?
https://foundation.fandom.com/wiki/Foundation_Wiki
kod mene mladi par rusa, oženjeni: on pobjegao u Finsku 1/2023 da izbjegne mobilizaciju al ona nikako dobit vizu za Finsku, i dalje je u St Petersburgu dok čeka.
čini se da se može pomoć: pisma, garancije, etc al ne za finsku nego za jednu drugu EU zemlju.
žao mi je te mlade djece, prvo pomislim na moju ‘ćer.
šta god možete učinit, kako god možete pomoć, nemojte se dvoumit, učinite.
hebo mu pas KGB mater, dabogda ga naguzili svi koji stignu. njega, pernara i sve ostale takve.
uff, odoh.
|
POmazem Ukrajincima koliko mogu i kad mogu, nemam vremena za Ruse. Ukrajinci su prioritet. Osim toga, ne mogu se oteti dojmu da velika vecina njih nije poput naseg Ivana koji je oduvijek protiv ratnog zlocinca, nego su se slagali sa njegovom politikom, ali ne bi bas isli u rat.
Ne mrzim ih i zelim im da se snadu, ali sorry, daleko previse je ljudi koji trebaju pomoc, a nikada nisu glasali za ratnog zlocinca.
Takoder nije cudo da ih Finska ne zeli. Oni su otvoreno rekli da medu tim ljudima ima svega i ne zele riskirati nekakvu rusku 5 kolonu. Oni sa njima granice i vec su ratovali u proslosti.
|
|
|
11.06.2023., 15:35
|
|
|
Evo da prijavim, maloprije u oca bio upit, dvije mlade mame s djecom, Ukrajinke. Ja to vodim, prvi instinkt- dala bi im free makar par dana Ne mogu ni predlozit ocu, rec ce da sam luda. Pitam je li ok da im u odgovoru dodam "Slava Ukrajini" (bas bi!), smije se, kaze ne, ipak nemoj politiku ...nikad ne znas tko su stvarno. Pitaju za plazu, odgovorila. Poslale opet poruku za popust, zovem opet oca- pa moramo. 5 %, makar to! A ne, imaju dva pasa, tko ce to cistit a i mozda su Rusi.
Meh, kratak je bio put od velikog podrzavatelja Ukrajine do ...ovoga.
PS
Nadam se da ce odustat od rezervacije i nac nesto bolje. Kod mene je na zalost zauzeto. Dosad ih nisam imala, ali za Ruse samo puna cijena (odbit ne mogu, imam instant booking na Airbnb-u), Ukrajincima ili ozbiljan popust ili ako se pogodi termin- extra dane. I pun frizider svega.
PPS
Vjerovatno bi mogla odbit, pa zatvorit te datume. Srecom, nisam bila u takvoj situaciji niti zelim.
|
11.06.2023., 17:55
|
|
We do not sow
Registracija: Nov 2007.
|
Meni je Guns drago da ti zarađuješ, ali ne mogu ne primijetiti da je to da netko actually PLAĆA da između 01.06.i 09. ide na područje između, što ja znam, Crikvenice i Prevlake, jedna od najvećih prijevara 21. stoljeća.
Moja reakcija u zadnjih desetak godina kad me netko pozove je "ok, koliko mi platiš". Nekoliko puta sam zbog obiteljski/privatnih razdoblja ipak i sam krenuo tim putem i uvijek sam se pitao bih li doživljaj usporedio s epizodom Jackassa ili Curb Your Enthusiasm.
Idem u Pulu idući vikend, već se i zbog toga živ pojedoh.
|
|
11.06.2023., 18:24
|
|
Buster
Registracija: Aug 2009.
|
Meni je kod Ukrajinki dobro što brutalno moggaju žene zapadno-europskih zemalja, a bome i pola Balkana. Ali, ruku na srce, i Ruskinje su isto prirodno zgodne žene.
Kod Ukrajinaca mi je napeto što su napravili igru S.T.A.L.K.E.R.
|
11.06.2023., 18:33
|
|
עם ישראל חי
|
Quote:
Guns of Brixton kaže:
Evo da prijavim, maloprije u oca bio upit, dvije mlade mame s djecom, Ukrajinke. Ja to vodim, prvi instinkt- dala bi im free makar par dana Ne mogu ni predlozit ocu, rec ce da sam luda. Pitam je li ok da im u odgovoru dodam "Slava Ukrajini" (bas bi!), smije se, kaze ne, ipak nemoj politiku ...nikad ne znas tko su stvarno. Pitaju za plazu, odgovorila. Poslale opet poruku za popust, zovem opet oca- pa moramo. 5 %, makar to! A ne, imaju dva pasa, tko ce to cistit a i mozda su Rusi.
Meh, kratak je bio put od velikog podrzavatelja Ukrajine do ...ovoga.
PS
Nadam se da ce odustat od rezervacije i nac nesto bolje. Kod mene je na zalost zauzeto. Dosad ih nisam imala, ali za Ruse samo puna cijena (odbit ne mogu, imam instant booking na Airbnb-u), Ukrajincima ili ozbiljan popust ili ako se pogodi termin- extra dane. I pun frizider svega.
PPS
Vjerovatno bi mogla odbit, pa zatvorit te datume. Srecom, nisam bila u takvoj situaciji niti zelim.
|
Stari malo baca na Trump... business first!
Prije nego me ovo skefalo, Rus za kojeg sam mislio da je stvarno normalan i na zapadu je od prije svega ovoga me uvjeravao kako je pozdrav Slava Ukrajini jako los i da je strasno zalosno kako smo izmanipulirani i to uopce ne razumijemo. OH!
Rekao sam mu da stane blize prozoru i da mu to postane navika kad boravi u zatvorenim prostorijama. Osobito ako su visoki katovi u pitanju.
Sto reci...
|
|
|
11.06.2023., 20:45
|
|
Buster
Registracija: Aug 2009.
|
↑ Dobro ti je i rekao.
Taj pozdrav Rusi shvaćaju isto kao i Srbi ono naše "za dom spremni."
|
11.06.2023., 20:48
|
|
Prirodna gospođa
Registracija: May 2016.
|
Ili svi ostali Sieg Heil?
Meni i dalje SF SN najdraži pozdrav, šteta što se tako rijetko koristi sad
|
11.06.2023., 21:02
|
|
עם ישראל חי
|
Sto se mene tice... onog trenutka kad je prvi ruski tenk usao u Ukrajinu oni trebaju zacepit usta i pognut glavu kao i Nijemci onomad.
Kad plate reparaciju onda mozemo razgovarat. KAo sto sada mozemo razgovarat o silovanjima Njemica i bombardiranju Dresdena, tako cemo onda moci o Azovu i pozdravu.
Sada glava dolje i kus... agresor si.
|
|
|
11.06.2023., 21:04
|
|
We do not sow
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
Sylar kaže:
↑ Dobro ti je i rekao.
Taj pozdrav Rusi shvaćaju isto kao i Srbi ono naše "za dom spremni."
|
Trenutno nas boli kurac šta Rusi doživljavaju, osim ako nije plotun iz HIMARS-a, što u potpunosti podržavam. Kao što me 91. bolio kurac šta Srbi misle o HOS-u i o mjerenju kukuruza.
Prvo treba zgaziti agresora, a takvi se ekstremisti u miru lako marginaliziraju.
|
|
11.06.2023., 22:28
|
|
|
Quote:
IamBlackShip kaže:
Meni je Guns drago da ti zarađuješ, ali ne mogu ne primijetiti da je to da netko actually PLAĆA da između 01.06.i 09. ide na područje između, što ja znam, Crikvenice i Prevlake, jedna od najvećih prijevara 21. stoljeća. : s
Moja reakcija u zadnjih desetak godina kad me netko pozove je "ok, koliko mi platiš". Nekoliko puta sam zbog obiteljski/privatnih razdoblja ipak i sam krenuo tim putem i uvijek sam se pitao bih li doživljaj usporedio s epizodom Jackassa ili Curb Your Enthusiasm. : cerek:
Idem u Pulu idući vikend, već se i zbog toga živ pojedoh. : nogica:
|
Bila dva puta u Puli, meni je gore bilo super a Istra mi je sva Ali i Dalmacija isto ima svoj sarm, mozda bas to sto tebe iritira je nekome razlog da dodje ( )
Quote:
Sylar kaže:
Meni je kod Ukrajinki dobro što brutalno moggaju žene zapadno-europskih zemalja, a bome i pola Balkana. Ali, ruku na srce, i Ruskinje su isto prirodno zgodne žene.
Kod Ukrajinaca mi je napeto što su napravili igru S.T.A.L.K.E.R.
|
Znam, pucacina nije za mene ali super je igra. Pohvala i Poljacima za Witchera (Skinula bila davno Witcher 3 ali nisam mogla probavit da bi trebala igrat kao ovo:
https://www.pcgamesn.com/wp-content/...or-550x309.jpg
Nakon uvodne scene sam je deinstalirala ).
Quote:
bubi mir kaže:
Stari malo baca na Trump... business first!
Prije nego me ovo skefalo, Rus za kojeg sam mislio da je stvarno normalan i na zapadu je od prije svega ovoga me uvjeravao kako je pozdrav Slava Ukrajini jako los i da je strasno zalosno kako smo izmanipulirani i to uopce ne razumijemo. OH!
Rekao sam mu da stane blize prozoru i da mu to postane navika kad boravi u zatvorenim prostorijama. Osobito ako su visoki katovi u pitanju.
Sto reci...
|
Ma neee, on ti samo ima "valid concerns" i "legitimate questions" (stvarno, sto ako su Rusi iz Ukrajine koji zicaju popust na racun rata? A psi, mozda su dvije ogromne doge? )
bold
Quote:
Artan Lili kaže:
Ili svi ostali Sieg Heil?
Meni i dalje SF SN najdraži pozdrav, šteta što se tako rijetko koristi sad
: D
|
za video a za ukrajinski pozdrav - nek im je samo sa srecom i kakvo god da je pozdrav imao znacenje nekad, sada ima isto kao i Smrt fasizmu, sloboda narodu. Doslovno isto.
|
11.06.2023., 23:02
|
|
|
George Soros prepusta kontrolu Otvorenog drustva sinu Alexanderu (37), koji za sebe kaze da je "more political than his father".
“We are going to double down on defending voting rights and personal freedom at home and supporting the cause of democracy abroad,” said Alexander. “As much as I would love to get money out of politics, as long as the other side is doing it, we will have to do it too.”
Angaziran oko zenskih reproduktivnih prava, radnickih i glasackih prava, zastite okolisa. Ukratko, sto ova razumna gospodja ispod WSJ tweeta kaze:
"Like father, like son. Evil and malevolent influence on society".
Popizdit ce zavjerasi (a jos ti Sorosi dugovjecni u pm, taman jedan bio na odlasku i sad ovo, 37 godina, pa ima li kraja!! ).
|
11.06.2023., 23:10
|
|
עם ישראל חי
|
Quote:
Guns of Brixton kaže:
Bila dva puta u Puli, meni je gore bilo super a Istra mi je sva Ali i Dalmacija isto ima svoj sarm, mozda bas to sto tebe iritira je nekome razlog da dodje ( )
Znam, pucacina nije za mene ali super je igra. Pohvala i Poljacima za Witchera (Skinula bila davno Witcher 3 ali nisam mogla probavit da bi trebala igrat kao ovo:
https://www.pcgamesn.com/wp-content/...or-550x309.jpg
Nakon uvodne scene sam je deinstalirala ).
Ma neee, on ti samo ima "valid concerns" i "legitimate questions" (stvarno, sto ako su Rusi iz Ukrajine koji zicaju popust na racun rata? A psi, mozda su dvije ogromne doge? )
bold
za video a za ukrajinski pozdrav - nek im je samo sa srecom i kakvo god da je pozdrav imao znacenje nekad, sada ima isto kao i Smrt fasizmu, sloboda narodu. Doslovno isto.
|
Kojem god bogu da se mole, neka ih cuva... od mene kao bivseg vjernika.
Btw, razmisljam si. Treba nam neki novi Kushner. Ukrajinski Kushner.
Zelenski je vec previse isfuran.
Gledam ovog Kirila Budanova... ne da ne leluja, nego ga ima i previse... pisem minus. Frizurica postojana kao u Kushnera... pisem plus. Ne smije se nikada... nije lose, valjda su zubi na broju. Ni malo cmoljav... pisem minus.
Jarac... plus.
Kucni ljubimac zaba... ogroman plus.
Ne napusta ured. Tamo i zivi. Na jednoj fotki vide se poslagani jastuci po prozorskoj dasci. Introvert u meni ga vec obozava.
|
|
|
11.06.2023., 23:11
|
|
עם ישראל חי
|
Quote:
Guns of Brixton kaže:
George Soros prepusta kontrolu Otvorenog drustva sinu Alexanderu (37), koji za sebe kaze da je "more political than his father".
“We are going to double down on defending voting rights and personal freedom at home and supporting the cause of democracy abroad,” said Alexander. “As much as I would love to get money out of politics, as long as the other side is doing it, we will have to do it too.”
Angaziran oko zenskih reproduktivnih prava, radnickih i glasackih prava, zastite okolisa. Ukratko, sto ova razumna gospodja ispod WSJ tweeta kaze:
"Like father, like son. Evil and malevolent influence on society".
Popizdit ce zavjerasi (a jos ti Sorosi dugovjecni u pm, taman jedan bio na odlasku i sad ovo, 37 godina, pa ima li kraja!! ).
|
Znaci dobivamo novog gazdu... nice.
Valjda nije skrt na oca.
|
|
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:52.
|
|
|
|