|
|
21.05.2010., 16:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Quote:
Death-of-Art kaže:
ja idući tjedan vjerojatno idem van.
i napit ću se navjerojatnije.[/I]
|
Ja bi van.... i ja bi se napila...Jesam li nemajka zbog toga?!
Nisam pila kapi alkohola već skoro godinu dana i kako dojim tko zna kad ću....A da ne spominjem kad dam zadnji put bila vani...
Danas krećem u teretanu  ruka me ovakva hodat po svijetu, nemoguće je prikrit višak od 9 kg
inače, on topic:
-ne peglam uvijek veš
- ne perem uvijek tertice na 90
- po noći ju nakon sisanja samo spustim u kinderbed bez porigivanja, ne da mi se čekat jer sam u polusnu
- kad je nervozna navečer, nahranim ju, uvalim mm i odem spavat uz riječi ako bude gladna daj joj flašicu iz frižidera, ali uvijek ustanem i nahranim ju svježim mlijekom 
-ne kupam ju svaki dan
|
21.05.2010., 16:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Death-of-Art kaže:
|
Nisam pila kapi alkohola već skoro godinu dana i kako dojim tko zna kad ću....A da ne spominjem kad dam zadnji put bila vani...
Danas krećem u teretanu  ruka me ovakva hodat po svijetu, nemoguće je prikrit višak od 9 kg
inače, on topic:
-ne peglam uvijek veš
- po noći ju nakon sisanja samo spustim u kinderbed bez porigivanja, ne da mi se čekat jer sam u polusnu
- kad je nervozna navečer, nahranim ju, uvalim mm i odem spavat uz riječi ako bude gladna daj joj flašicu iz frižidera, ali uvijek ustanem i nahranim ju svježim mlijekom 
-ne kupam ju svaki dan
|
21.05.2010., 16:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Death-of-Art kaže:
|
inače, on topic:
-ne peglam uvijek veš
-ne kupam ju svaki dan
|
21.05.2010., 17:07
|
|
zum zum zum
Registracija: Mar 2010.
|
jooooooooooooj koja tema, imam osjećaj da će mi postati br 1 na RiD-u!!! svaka čast, već mi je bilo zlo od savršenih mamica, ma idem sad sve pročitati od početkaa!
|
21.05.2010., 19:24
|
|
opsesivac
Registracija: Nov 2004.
|
ja pijem dok dojim :cheers:
ono sporadicno  eto jucer pokoju casu vincine. pustili me mama i covjek da iden na veceru s prijama, vidila dijete puna 2 sata jucer cijeli dan. nemajka 
|
21.05.2010., 22:05
|
|
firestarter
Registracija: Oct 2006.
|
i ja pijem isto, pivu-dve. sad vec dugo nisam, nemam a presklerozna sam da se sjetim kupit 
|
21.05.2010., 22:13
|
|
ona stara
Registracija: Jul 2008.
|
Evo, baš pijem pivo, ali neću se napiti jer ću popiti samo pola litre. Da se napijem treba mi dvije litre+pelinkovac. Ustanovljeno pred tri tjedna. 
|
|
|
21.05.2010., 23:02
|
|
O mila...
Registracija: Oct 2008.
|
|
|
|
22.05.2010., 04:10
|
|
opsesivac
Registracija: Nov 2004.
|
Quote:
mila26 kaže:
|
to je dobro za mlijeko 
|
22.05.2010., 11:31
|
|
zum zum zum
Registracija: Mar 2010.
|
jedino što me na ovom forumu držalo su por naknade i diječiji sajam, primjetila sam temu nemajke al je nisam htjela otvoriti jer sam mislila da je o majkama koje napuštaju djecu i sl... jučer sam otvorila kad tamo   
nisam stala dok sve nisam pročitala. i našla sam se u skoro svakom postu.
dok sam bila trudna visila sam na rodama i zamišljala da ću i ja sve tako raditi, predomislila sam se već u rodilištu, preklinjala sam rooming-in nakon carskog reza koliko god sam htjela biti sa dijetetom fizički nisam mogla se 24 sata brinut o njemu, al koga briga. odmah počela komb ad sa dojenjem ( dojila mjesec i po) jer mi se nije dalo slušati ga kako cendra i masakrira moju cicu. nisam široko povijala, na opće zgražanje okolnih baba, u mojoj sredini su i viper i jaje bili ludost, i sad peglam al zato jer je sve zgužvano, puštam ga da plače jer tako slađe zaspe, nisam koristila fen, al samo zato jer usisivač mogu nogom upalit   mali se umiri u sekundi.... ima toga još..
i da jučer sam zapalila sa njm u rukama....
ja sam žeeljka, imam 25 godina i nemajka sam....
|
22.05.2010., 12:01
|
|
Jeb'la vas bista
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
žeeljka kaže:
jedino što me na ovom forumu držalo su por naknade i diječiji sajam, primjetila sam temu nemajke al je nisam htjela otvoriti jer sam mislila da je o majkama koje napuštaju djecu i sl... jučer sam otvorila kad tamo   
nisam stala dok sve nisam pročitala. i našla sam se u skoro svakom postu.
dok sam bila trudna visila sam na rodama i zamišljala da ću i ja sve tako raditi, predomislila sam se već u rodilištu, preklinjala sam rooming-in nakon carskog reza koliko god sam htjela biti sa dijetetom fizički nisam mogla se 24 sata brinut o njemu, al koga briga. odmah počela komb ad sa dojenjem ( dojila mjesec i po) jer mi se nije dalo slušati ga kako cendra i masakrira moju cicu. nisam široko povijala, na opće zgražanje okolnih baba, u mojoj sredini su i viper i jaje bili ludost, i sad peglam al zato jer je sve zgužvano, puštam ga da plače jer tako slađe zaspe, nisam koristila fen, al samo zato jer usisivač mogu nogom upalit   mali se umiri u sekundi.... ima toga još..
i da jučer sam zapalila sa njm u rukama....
|
Ovo spada u kategoriju supernemajki  .....rijetko tko prizna, a obično se događa u prva tri mjeseca..plače moja prija na telefon....Ja sam zapalila dok sam ga dojilaaaa....inače stalno plaččeeeee....ja neeemooooguuuu..smcccc...
|
|
|
22.05.2010., 12:15
|
|
angry bird
Registracija: Feb 2006.
|
jutros mi je dijete doručkovalo životinjsko carstvo i sok 
|
22.05.2010., 12:18
|
|
Registrirani korisnik
|
A moj u 10:45 paštetu i kakao...to je doručak i ručak u jednom..nema nemajka vremena kuhati jer idemo na trg gledati cvrčka i mrava a tamo če dobiti još fornete koje voli i eto ...prođe subota!!
|
|
|
22.05.2010., 13:54
|
|
Rolling with hedgehogs
Registracija: Oct 2007.
|
Mi danas same carujemo, dragi ima subotnje dežurstvo...
Klinka je doručkovala štapiće sa kikirikijem i šalicu mlijeka. Ja sam doručkovala štapiće s kikirikijem, lonac kave i coca-colu. Za ručak sam joj ispekla dva jaja na oko, a sebi sam ispekla mesni sir, zalila ga sa topljenim dimljenim sirom, istresla hrpu ajvara na to i smazala bez kruha. Sad uživam u bambuči...
Upravo sam se sjetila da imamo i sladoleda u ledenici. Tko zna kakvu ćemo još gadost smazati dok on ne dođe navečer... 
|
22.05.2010., 15:42
|
|
O mila...
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
žeeljka kaže:
|
 Nova članica!
Moja beba je ručala u kafiću, mama je morala s društvom na kavu 
|
|
|
22.05.2010., 16:40
|
|
miss.understood
Registracija: Apr 2009.
|
moja nije nista ni rucala. takav mi je dan danas da mi je najlakse ustekat je na cicu 
|
22.05.2010., 20:20
|
|
Jeb'la vas bista
Registracija: Sep 2008.
|
Moj je ručao jelena u umaku od brusnica   ....zna mali znanje. 
|
|
|
22.05.2010., 20:48
|
|
Pacijent
|
Ne znam jel da idem na prehranu 1+ ili ovdje, al nekako mislim da bu mi tu bilo lakše reći kaj je šmizla (14mj) ručala danas.  Pire, dinstane mahune na luku i pečenu svinjsku vratinu. I prokleto joj se svidjelo. Poslije tati krala sladoled. Jesam nemajka? Ili ipak da idem na prehranu 1+? 
|
|
|
23.05.2010., 07:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Ma" nemajke" mi smo za 5!!  mislim da klinci više vole cool mame, nego one kod kojih sve mora biti na minutu. nedaj bože da bi izašle van i popile koju pivicu!!! 
|
|
|
23.05.2010., 08:47
|
|
angry bird
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
smokvica13 kaže:
Ma" nemajke" mi smo za 5!!  mislim da klinci više vole cool mame, nego one kod kojih sve mora biti na minutu. nedaj bože da bi izašle van i popile koju pivicu!!! 
|
mislim da klinci OBOŽAVAJU svoje mame, kakve god one bile.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:09.
|
|
|
|