Natrag   Forum.hr > Društvo > Život u dvoje

Život u dvoje Prizori iz bračnog i izvanbračnog života.
Podforumi: Vjenčanja, Rastave

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.09.2022., 21:18   #10301
Quote:
Mamekica kaže: Pogledaj post
Pa koji vražju mater si dizala kredit da im daš? Da se ne bi osjećala manje vrijedna od njenih? Misliš da ćeš time kupit neku ulaznicu sinu za ravnopravan brak?

Već kišeš bijes. Što ti je ženo draga. Pusti mlade, zdrave, odrasle ljude da kroje svoj život kako žele i mogu. Samo još ti trebaš svom sinu na vratu sa nabijanjima grižnje savjesti. Pusti ga bogte
Digla sam kredit da pomognem svom djetetu da se ozeni jer je zena trudna.
Znam sta je biti u stranoj zemlji i trudan i sam. Valjda to znam najbolje.
Ja cu njemu vjerovatno reci jer ne mogu cutati i glumiti.
Jer kad se slomije pod teretom zivota, mogao bi se ugodno iznenaditi. Jos nije postao konj jos je covjek.
Ponavljem, on sin, mene zove. Ja ne zovem, osim za rodjendane, Bozice i Uskrse.
EmiliaK is offline  
Old 20.09.2022., 21:23   #10302
Quote:
EmiliaK kaže: Pogledaj post
Digla sam kredit da pomognem svom djetetu da se ozeni jer je zena trudna.
Znam sta je biti u stranoj zemlji i trudan i sam. Valjda to znam najbolje.
Ja cu njemu vjerovatno reci jer ne mogu cutati i glumiti.
Jer kad se slomije pod teretom zivota, mogao bi se ugodno iznenaditi. Jos nije postao konj jos je covjek.
Ponavljem, on sin, mene zove. Ja ne zovem, nikada.
Slušaj me. Imaš sina. Ne radi mu pizdarije. Ako si dala, onda šuti i ne kenjkaj. Daj mu do znanja da je uvijek dobrodošao, ako mu zatreba neka pomoć, ali ne naplaćuj mu ono za što si se sama ponudila, kad već jesi. Nije fer. I ti to jako dobro znaš.
Old 20.09.2022., 21:32   #10303
Quote:
Slušaj me. Imaš sina. Ne radi mu pizdarije. Ako si dala, onda šuti i ne kenjkaj. Daj mu do znanja da je uvijek dobrodošao, ako mu zatreba neka pomoć, ali ne naplaćuj mu ono za što si se sama ponudila, kad već jesi. Nije fer. I ti to jako dobro znaš.

Hvala ti na utrosenom vremenu da odgovoris.

Nije fer ako oni uzmu novac od bolesne zene...koju nisu uzeli sebi kad je bila najbolesnija i zivot joj je bio u pitanju. Ja se moram brinuti za sebe.
EmiliaK is offline  
Old 20.09.2022., 21:39   #10304
Quote:
Ne znam jos ni da li ce uzeti taj novac....da ti kazem iskreno. Novac je osiguran za tu skromnu svadbu.

Problem i jesto sto nije dobrodosao vise, ako samo mene udare po djepu.
Hvala ti na utrosenom vremenu da odgovoris.
Gle, možda si zaboravila, jer u životnoj muci i borbi, lako se dogodi. Prisjetitu se sebe mlade i na početku svih priči ikad.

Svim mladima ikad je najvažnije, povrh sveg što bi rado štipnuli, ako im se pruži prilika, DA IH SE OSTAVI NA MIRU.

Sad si to isprintaj i zalijepi u frižider ili na ogledalo ili gdje već, pa kad god bi samo nešto rekla, ili se ne bi htjela mešat, aliiii moraš napomenut i slične gluposti, onak nemoj.

Nemoj biti glupi kliše od svekrve.
Old 20.09.2022., 21:53   #10305
Quote:
Gle, možda si zaboravila, jer u životnoj muci i borbi, lako se dogodi. Prisjetitu se sebe mlade i na početku svih priči ikad.

Svim mladima ikad je najvažnije, povrh sveg što bi rado štipnuli, ako im se pruži prilika, DA IH SE OSTAVI NA MIRU.

Sad si to isprintaj i zalijepi u frižider ili na ogledalo ili gdje već, pa kad god bi samo nešto rekla, ili se ne bi htjela mešat, aliiii moraš napomenut i slične gluposti, onak nemoj.

Nemoj biti glupi kliše od svekrve.
E tu i jeste problem, sto se ja sjecam mladje sebe. .. jedan zaista tezak put..i svima sam pomagala.. ne mogu o tome pricati..
Isto kao moj sin,.. on misli da ce moci vuci za druge cijeli zivot.. da ce uvijek imati snage koju ima danas. Pod hitno mora nabaviti kicmu... ali kako sada?
EmiliaK is offline  
Old 20.09.2022., 23:03   #10306
Smislicu ja vec nesto...vjerovatno cu im reci da cu ubrzati selidbu, Croatia?
Samo sam se izlanula da sam dobila drzavni posao nakon toliko godina sam se napokon uspjela izboriti za sebe.
Mislim da ce me sin musti kao sto oni njega muzu.
Cim on mene zove i to obicno kad gospodje nema? Absolutno romanticno.
Dobra sam za pare... nije bio jedini..ali izvucem se ja.
EmiliaK is offline  
Old 20.09.2022., 23:24   #10307
Ova tema nikada nije trebala biti na Svekrvama. Ja niti zelim biti svekrva ja zelim biti majka.
Ono sto vidim svojim ocima, vjerujem.
Sin ako hoce biti mazga neka nastavi.. ali bez mene. Ja necu biti dio te price.
Imam jedan zivot. Ja sam svoje cehove odplatila, i dugove. Dosta je.
Vise nista nece znati o meni, a kad odluce da dodju, uvijek cu morati raditi i biti zauzeta. Valjda ce shvatiti jednom.. a shvatice, jer me dobro zna i poznaje moju zivotnu filozofiju. Borim se za svoje interese.

PITALI SE IKO GDJE SU PARE? RADI OD SVOJE 16 TE GODINE. SADA JE NAPUNIO 28. PARA NEMA ZA VJENCANJE. ZIVE SKUPA VEC SEDAM GODINA. OBOJE RADE. A PARA NEMA. PAMETNOM DOSTA. MALO ME BEBICA PONIJELA ALI EVO ME CVRSTO NA NOGAMA I BJEZIM DOK JE VRIJEME. I PLAKACU PUNO.
EmiliaK is offline  
Old 21.09.2022., 02:40   #10308
Uspjela sam pricati sa sinom.
Rekao je da nece uzeti pare jer ONA zeli Gala vjencanje iz svojih snova.
Na pitanje gdje su pare svih ovih godina, odgovorio je da skupljaju za stan.
Kada sam mu rekla da cu ja platiti svadbu, gospodja zeli Veliku svadbu.
Mozda ne smije od svog bogatog oca ni da se uda za mog sina, koji se kida da im svima obezbjedi sve sto trebaju. Ona ima 30 - 40 clanova obitelji. Primjetila sam da moj sin ne ide vise na te famijarne susrete. Onakav momak, model, plave oci, plava kosa.. musici.. Dok su ga mamili i medom su ga hranili na pocetku.
Nigdje ga na slikama, sama ona sa svojom familijom. Kako ce moje dijete osjecati kad mu ona bude nosala dijete po familiji? Gdje je tu moj sin? Kad mu njena sestra sa kriminalnim rekordom, bude ogajala djete jer se snaha ne moze odvojiti od mame i sestre i tate koje salje klijente.
Ona nece svadbu, ona ga ne voli, laze ga. Sto njen tata ne plati svadbu? Kako ga nije sramota da mu kcerka radja nevjencana? Nece to na dobro izaci. Ja cu se boriti za svoje djete da ga ne ubiju. Malo boriti malo odmaci-ako ne budem imala njegovu podrsku. Znala sam ja sve to i do sada ali sada me on zove vise i priblizava se. Ja to ne mogu gledati, ne mogu.
Mislim da je shaha dobro napunpana od svoje lijene sestre, majke ( nisu iz nase zemlje) i kako da moje dijete sto vise izmuzu. Sve je kako njih dvije zele.
Moj sin svaki svoj san promjeni.. svaki put izmjeni - kako oni zele.

Jednom ali samo jednom sam bila na Bozicu kod njih kad je njena mama sjela u krilo mom sinu i pocela ga ljubiti. U krilu mu je ostala punih 20 minuta. Jel to vama normalno? Da meni pokaze ko je gazda.
Zvali su me samo jednom i nikada vise.
Mamicu im njihovu podlu..
EmiliaK is offline  
Old 21.09.2022., 05:55   #10309
Svekrva iz pakla for dummies.
Old 21.09.2022., 07:28   #10310
Nije ni sin najoštrija olovka, za dobrobit svih bilo bi najbolje da se vjenčanje ne dogodi.
Winnor is offline  
Old 21.09.2022., 08:30   #10311
Emilia, jel se ti zajebavas ili ti ovo za ozbiljno ?
blues4lady is offline  
Old 21.09.2022., 08:33   #10312
I ja bih ovakvu jednu svekrvu iz pakla... da me njen sin sprovede kroz skolovanje, kupi mi sve za privatni business, da kod njenog bivseg muza pravim kolace, dok mi njena druga djeca cuvaju pse da slucajno ni jedna dlaka ne upadne u taj kolac koji cu ja na kraju setajuci odnijeti tati koji nije zelio da zna za mene..i da cu se na taj nacin ponovo pribliziti ocu i njegovoj novoj zeni..i da cemo na kraju svi se slagati zahvaljujuci toj moj svekrvi iz pakla.. sto je stvorila tako mocnu porodicu koje mi je pomogla i koja me voli.

E da mi je.. ali nije bilo tako... vjerovatno su moje dosle iz raja- na metlama.
EmiliaK is offline  
Old 21.09.2022., 08:35   #10313
Sta cete kokoske... ove i jeste tema Svekrve. Nisam nista drugo ni ocekivala od vas.
EmiliaK is offline  
Old 21.09.2022., 08:36   #10314
Quote:
Winnor kaže: Pogledaj post
Nije ni sin najoštrija olovka, za dobrobit svih bilo bi najbolje da se vjenčanje ne dogodi.
|Majka najbolje zna.. pardon, nemajka.
EmiliaK is offline  
Old 21.09.2022., 08:37   #10315
A ja nešto kao ozbiljno pisala
Old 21.09.2022., 08:37   #10316
Quote:

PITALI SE IKO GDJE SU PARE? RADI OD SVOJE 16 TE GODINE. SADA JE NAPUNIO 28. PARA NEMA ZA VJENCANJE. ZIVE SKUPA VEC SEDAM GODINA. OBOJE RADE. A PARA NEMA. PAMETNOM DOSTA. MALO ME BEBICA PONIJELA ALI EVO ME CVRSTO NA NOGAMA I BJEZIM DOK JE VRIJEME. I PLAKACU PUNO.
Kakav to posao od kojeg je još trebao i uštedjeti može raditi od 16-te godine? Ona dakle radi ili ne radi?Povremeno igranje slastičarke sigurno ne donosi neki vau novac u kuću? Ako zajedno žive od njegove 21.godine pitam se od čega/koga je tvoj sin pobjegao glavom bez obzir?Od tebe ženo. Sve zbaš o njenoj obitelji i koliko joj tata ima novaca i gdje joj je bila sestra. Okreni se sebi i svom životu. Nađi neko društvo. Zabavi se.
vodainebo is offline  
Old 21.09.2022., 08:48   #10317
Quote:
vodainebo kaže: Pogledaj post
Kakav to posao od kojeg je još trebao i uštedjeti može raditi od 16-te godine? Ona dakle radi ili ne radi?Povremeno igranje slastičarke sigurno ne donosi neki vau novac u kuću? Ako zajedno žive od njegove 21.godine pitam se od čega/koga je tvoj sin pobjegao glavom bez obzir?Od tebe ženo. Sve zbaš o njenoj obitelji i koliko joj tata ima novaca i gdje joj je bila sestra. Okreni se sebi i svom životu. Nađi neko društvo. Zabavi se.
Srce moje kako je ona pametna. Od mene pobjegao.. od mog rezima jer se kod mene moglo samo uciti i raditi, a ne trositi marihuanu. Kod mene se fakulteti zavrsavaju.. Eto nije valjala mama.. ali punica valja jer se kod nje moze i marihuana pusiti i sto sta drugo..
Sta god da je radio trebao je stedjeti.. ali nije nego je potrosio na nju i njen privatni posao.

E bas si me zbedirala.. ne znam sta cu sad bez sina koje me i onako ne zove osim kada mu zatrebam.
EmiliaK is offline  
Old 21.09.2022., 08:51   #10318
pa za čim onda žališ....Očito ni prije nije bio nešto pa je našao kako to popularno kažu "svaki lonac nađe poklopac". Uživaš u ovima koji su savršeni. Ups, a zašto te nitko od savršene djece nije uzeo k sebi samu i bolesnu???
vodainebo is offline  
Old 21.09.2022., 08:55   #10319
moracu vas ostaviti da bljujete vatru.. obaveze i napredak ne mogu cekati. i imam i partnera koji ceka na ljubav.
EmiliaK is offline  
Old 21.09.2022., 08:57   #10320
O moj Bože.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:12.