Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je đžabe.
Podforumi: Kokošinjac, Slikovnica

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.09.2007., 02:46   #101
Quote:
Spreher kaže: Pogledaj post
cayenne ajde se molim te javi na MSN ili ICQ da te pitam par pitanja... koliko sam shvatio možeš svršiti svakako, ali tokom penetracije ne... pa možda ti mogu dati koji savjet u vezi toga, ali prvo te moram pitati par pitanja. nikada ne volim davati savjete "na slijepo"
Razumijem tvoj interes i ciljeve. Zao mi je sta nisi bar komentirao na temu, ali bez brige.
Nemam vremena za privatne chatove i ovo je vise za info za mlade i sve druge.
Mogu svrsit tokom penetracije samo ne samo od penetracije, kao vecina zena. To ne vidim kao problem.
Bila sam vecinom sa muskima oko 25 godina zivota i polako mi je dosadno.
Sada uzivam u slobodi a onda u buducnosti bi se htjela zaljubiti u zenu i mozda dozivjet emocionalno dublju ljubav, medusobno razumjevanje i 100% jednakost.
Uz to sam prirodno dominantna osoba. Osjecaji fizicke i emotivne dominacije mi produciraju orgazam.
Takozvana 'pasivna/nemocna/zenstvena predaja' me jako rijetko moze intrigirat, ali koliko god se upalim i uzivam, mi to ne rezultira u orgazmu.
Sve najbolje u tvojoj karijeri!
cayenne is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2007., 03:04   #102
Zdravo svima!

Par dodatnih detalja o zenskoj seksualnoj disfunciji, terapijama, medicinskim pomagalima, za uspjesne, bolje, jace, duze zenske orgazme.....

http://www.google.com/search?sourcei...clitoral+pumps

http://www.google.com/search?sourcei...al+dysfunction

http://www.google.com/search?sourcei...al+enhancement

http://www.google.com/search?sourcei...itoral+therapy

Visak estrogena i posljedice:
http://www.google.com/search?sourcei...s+on+sexuality

Prosjecna velicina klitorisa:
http://www.google.com/search?sourcei...+size+clitoris

cayenne is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2007., 04:17   #103
cayenne koliko ti je godina?
Old 13.09.2007., 05:27   #104
Pa da,možda tj.vjerojatno ima žena koje nemaju zdrastveni problem ,a imaju velik klitoris,ali većina ili možda pola zaista točno ne znam ima i to je jedna od indikacija bolesti...želiš educirati mlade žene,ali mislim da većina zna kako da sebe zadovolji tj.o važnosti klitorisa,ali može se doživjeti orgazam i samom penetracijom nije to baš takva rijetkost...ja čak kada spavam dečkom nikada ne doživljavam orgazam zbog klitorisa
evelyn is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2007., 05:37   #105
Tj.ne vjerojatno nego ima,sad sam pročitala...ali htjela sam napisati da to nije pravilo
evelyn is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2007., 05:48   #106
Quote:
mladi_luk kaže: Pogledaj post
cayenne koliko ti je godina?
38
ti?
cayenne is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2007., 06:09   #107
Quote:
cayenne kaže: Pogledaj post
38
ti?
20
Old 13.09.2007., 19:05   #108
Quote:
Razumijem tvoj interes i ciljeve. Zao mi je sta nisi bar komentirao na temu, ali bez brige.
Nemam vremena za privatne chatove i ovo je vise za info za mlade i sve druge.
Mogu svrsit tokom penetracije samo ne samo od penetracije, kao vecina zena. To ne vidim kao problem.
Bila sam vecinom sa muskima oko 25 godina zivota i polako mi je dosadno.
Sada uzivam u slobodi a onda u buducnosti bi se htjela zaljubiti u zenu i mozda dozivjet emocionalno dublju ljubav, medusobno razumjevanje i 100% jednakost.
Uz to sam prirodno dominantna osoba. Osjecaji fizicke i emotivne dominacije mi produciraju orgazam.
Takozvana 'pasivna/nemocna/zenstvena predaja' me jako rijetko moze intrigirat, ali koliko god se upalim i uzivam, mi to ne rezultira u orgazmu.
Sve najbolje u tvojoj karijeri!
a onda sve 5. Ako možeš svršiti tokom penetracije, ali ne samo od penetracije... Jer sam ja shvatio da uopće tokom penetracije ne možeš doživjeti orgazam, a to nije problem riješiti najčešće... Iako sve ovisi o ženi naravno...

zanimljivo da bi htjela 100% jednakosti, ali svršavaš samo uz osjećaje dominacije, kako fizičke tako i emocionalne

i ajd idem odgovoriti na pitanja...
Spreher is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2007., 19:12   #109
Quote:

Pitanja:

Zenske:
1. Koliki je tvoj KLITORIS?
2. Da li si 100% uvijek sretna sa velicinom svog KLITORISA ili ponekad zamislis da ako bi postojala veca frikcija u vrijeme penetracije i slicno kao ti veci klitorisi na slici koji se 'ljepe' i trljaju na penis kada je unutra jer nemaju kamo?
3. Zenske sa vecim KLITORISOM (bilo da su vece prirodno ili od testosteron ili drugi steroid/pumpanje) kazu da masturbiraju svaki dan vise puta i vole sex jako, mogu svrsit bez dodatne stimulacije radi te frikcije (izgleda kao minijaturni penis zaljepljen na ogromnom penisu ) i jako su sretne sa svojom seksualnosti.
Kako bi to bilo?
4. Kada si imala prvi orgazam (masturbacija ili sa partnerom)?
5. Da li si imala prvi orgazam sa vibratorom ili sa svojim prstima?
6. Da li si imala prvi orgazam sa necijim jezikom?
7. Da li si imala prvi orgazam sa zenskom?
8. Koliko ti vremena treba do orgazma kada masturbiras, koliko sa partnerom?
9. 20% Zena nikada nemaju orgazam (masturbacija ili sa partnerom).
Da li si ti jedna od njih?
Ako da, si probala vibrator na KLITORISU? Si probala sa ogledalom?
Si fantazirala o seksualnim situacijama?
10. Ovo je tesko pitanje za neke zene i ne racunam dobit iskren odgovor:
Da li mislis na zene, gole zene, zenske ili svoje spolne organe prije nego svrsis/da bi svrsila?
11. Koliko si puta u zivotu izigravala orgazam (za decka, radi dosade, zato jer ne mozes svrsit, itd.)?

DECKI, ista pitanja u vasem iskustvu sa zenskama koliko se sjecate?
1. sve su bili prosječni klitorisi. nisam primjetio ništa neuobičajeno...
2. rekao bih da su uglavnom sretne i zadovoljne svojim klitorisima
3. ne mislim da ih to imalo privlači... možda se i varam
4. niti jedno niti drugo slučajnost... ugalvnom su ipak masturbacijom došle do prvog orgazma, neke s partnerima, a neke eto spontano tj. odgovor je niti jedno niti drugo
5. Da
6. Da
7. Da
8. Minuta do par minuta u oba slučaja (iako je kod svih cura naravno duže vremena potrebno u prosjeku s partnerom nego kada su same). Iako nekima je trebalo i više od pola sata da postignu orgazam
9. One koje sam bolje upoznao nisu jedne od tih... Možda neke i jesu bile...
10. Koliko sam upoznat ne baš... Neke da, ali uglavnom ne.
11. A kao i u svemu uvijek ima i jednog i drugog... U principu uglavnom cure koje znam ne glume. Ako i nisu svršile to kažu. Iako znam i cure koje glume...
Spreher is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2007., 19:28   #110
Quote:
PITANJE:
Jesmo li mi zene danas rezultat prirode ili 'kulturne' manipulacije, evolucije ili civilizacije?
Zasto postavljam to pitanje?
Zato jer se pitam zasto mlade curice imaju take probleme sa zenskim razvojom?
Zasto puno zena tek pocnu razumijet i uzivat u svojoj seksualnosti kada su preko 30 ili 40 godina stare?
Zasto zeni treba masina (vibrator), specijalna poza u masturbaciji/sexu, totalna koncentracija, i drugi extremi da bi njeni spolni (najosjetljiviji) organi funkcionirali?
Priroda je stvorena tako da sve skupa radi jedno sa drugime u harmoniji i to je jedan razlog zasto vjerujemo u boga/inteligentnu kreaciju.
Da li stvarno mislite da je bog stvorio zene, zenski sex kakav je danas? Sa svim tim problemima?
Ne mogu zamislit da je to moguce.
I zasto je sreca I zadovoljstvo zena tako vazna? Zato jer zene jos uvijek imaju najveci utjecaj na djecu I sa time razvoj I buducnost planeta.
Zasto drzave u kojima su zene inferiorne nemaju stabilnost u vladi, ekonomiji, politici, kulturi?
Tu bi se dalo dosta debatirati... Malo mi se čini feministički tvoj pogled na ove probleme Uglavnom moj odgovor je da je društvo krivo za ovakvu situaciju što se tiče seksualnosti. Situacija je loša, ali ti cayenne govoriš kao da niti jedna žena ne može doživjeti orgazam bez vibratora ili posebne poze koncentracije itd... Ja znam dosta žena koje već oko dvadesete godine doživljavaju orgazme svakako i bez ikakvog truda i opterećenja. Naravno da znam i one koje nemaju tu sreću, ali samo kažem da nije svaka žena pala kao žrtva društva u kojem danas živimo... I zato mislim da je jako bitno da se mi educiramo i da promijenimo okolinu u kojoj će naša djeca odrastati, jer samo tako možemo imati seksualno zdravije i sretnije društvo.

Još jedna bitna napomena: nisu žene samo te koje pate od seksualnih problema... Ne bi vjerovala koliko muškaraca pati također od nekog problema i nije zadovoljno svojim seksualnim životima...
Spreher is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2007., 08:47   #111
Quote:
a onda sve 5. Ako možeš svršiti tokom penetracije, ali ne samo od penetracije... Jer sam ja shvatio da uopće tokom penetracije ne možeš doživjeti orgazam, a to nije problem riješiti najčešće... Iako sve ovisi o ženi naravno...

zanimljivo da bi htjela 100% jednakosti, ali svršavaš samo uz osjećaje dominacije, kako fizičke tako i emocionalne

i ajd idem odgovoriti na pitanja...
cayenne is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2007., 09:02   #112
Quote:
Tu bi se dalo dosta debatirati... Malo mi se čini feministički tvoj pogled na ove probleme Uglavnom moj odgovor je da je društvo krivo za ovakvu situaciju što se tiče seksualnosti. Situacija je loša, ali ti cayenne govoriš kao da niti jedna žena ne može doživjeti orgazam bez vibratora ili posebne poze koncentracije itd... Ja znam dosta žena koje već oko dvadesete godine doživljavaju orgazme svakako i bez ikakvog truda i opterećenja. Naravno da znam i one koje nemaju tu sreću, ali samo kažem da nije svaka žena pala kao žrtva društva u kojem danas živimo... I zato mislim da je jako bitno da se mi educiramo i da promijenimo okolinu u kojoj će naša djeca odrastati, jer samo tako možemo imati seksualno zdravije i sretnije društvo.
Još jedna bitna napomena: nisu žene samo te koje pate od seksualnih problema... Ne bi vjerovala koliko muškaraca pati također od nekog problema i nije zadovoljno svojim seksualnim životima...
Hvala za sve odgovore. Napokon. Tvoj ozbiljni i iskreni komentari mozda inspiriraju druge muske da se realno usude u razgovor.
A, muski, da, isto imaju problema.
Mislim da se tu vecinom puta radi o psihi i stupnju muskog emocionalnog razvoja.
Strucnjaci kazu da imamo razlicite kemije tijela i mozgova, pa su nam sa time i kroz genetiku mozgovi drugaciji.
U isto vrijeme se redovno nove stvari saznaju u genetici i dna, i kako mi zapravo mjenjamo nas dna kroz zivot i preko generacija, pa mislim muski mogu puno vise dostici nego mi tradicionalno mislimo.
Nazalost muski imaju problema sa izrazavaljem tih osjecaja koje oni smatraju osobnim slabostima, tajnama, debilitetima (koji puno puta nisu, samo oni tako misle), nesigurnostima. Pogotovo nesigurnosti.
Mislim da je muski ego takav da ih najdalje tjera prema uspjehu i najvise ih u zivotu kosta.
cayenne is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2007., 10:17   #113
mjenjamo naš dna kroz život?

aj bogati, sačuvaj bar malo dostojanstva i prestani palamudit!
pakleni_patuljak is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2007., 22:46   #114
Quote:
pakleni_patuljak kaže: Pogledaj post
mjenjamo naš dna kroz život?

aj bogati, sačuvaj bar malo dostojanstva i prestani palamudit!
http://www.google.com/search?sourcei...our+dna+change

http://www.google.com/search?sourcei...thoughout+life

http://www.google.com/search?sourcei...ver+a+lifetime

cayenne is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2007., 02:59   #115
[QUOTE=cayenne;10096628] Zdravo svima!

Zenske:
1. Koliki je tvoj KLITORIS?
-mali
2. Da li si 100% uvijek sretna sa velicinom svog KLITORISA ili ponekad zamislis da ako bi postojala veca frikcija u vrijeme penetracije i slicno kao ti veci klitorisi na slici koji se 'ljepe' i trljaju na penis kada je unutra jer nemaju kamo?
-meni smeta jaki podražaj
3. Zenske sa vecim KLITORISOM (bilo da su vece prirodno ili od testosteron ili drugi steroid/pumpanje) kazu da masturbiraju svaki dan vise puta i vole sex jako, mogu svrsit bez dodatne stimulacije radi te frikcije (izgleda kao minijaturni penis zaljepljen na ogromnom penisu ) i jako su sretne sa svojom seksualnosti.
Kako bi to bilo?
-nekad svršim preko njega, a nekad iznutra.
4. Kada si imala prvi orgazam (masturbacija ili sa partnerom)?
-masturbacija
5. Da li si imala prvi orgazam sa vibratorom ili sa svojim prstima?
-prsti
6. Da li si imala prvi orgazam sa necijim jezikom?
-ni prvi ni drugi itd., ne želim se toliko opustiti da na taj način osjeti kako svršavam, ali popustit ću jednom
7. Da li si imala prvi orgazam sa zenskom?
-nemam na osnovu čega
8. Koliko ti vremena treba do orgazma kada masturbiras, koliko sa partnerom?
-odmah skoro, jednom isto 2-3 puta ušao u mene, inače bar 15 min
9. 20% Zena nikada nemaju orgazam (masturbacija ili sa partnerom).
Da li si ti jedna od njih?
Ako da, si probala vibrator na KLITORISU? Si probala sa ogledalom?
Si fantazirala o seksualnim situacijama?
-otkad sam u braku zadovoljim se sama jednom god.,nemam vremena ni želje,
čak ni kad nema muža
10. Ovo je tesko pitanje za neke zene i ne racunam dobit iskren odgovor:
Da li mislis na zene, gole zene, zenske ili svoje spolne organe prije nego svrsis/da bi svrsila?
-ne, govorim u sebi- joj što mi radi itd.,
11. Koliko si puta u zivotu izigravala orgazam (za decka, radi dosade, zato jer ne mozes svrsit, itd.)?
-i kad ne svršim meni je dobro, ne valja ako skoro svršim-onda ga moram napast opet
kod nas je to više u glavi nego u seksualnim organima, ako ja zamišljam sex prije samog sexa puno ću prije svršit,i ako se baš posvetim samom činu
Old 16.09.2007., 12:12   #116
Cayenne,

prvo napomena da se u potpunosti slazem s Jezebel Brave i jos par pametnih cura koje su ti pokusale pomoci, na zalost bez veceg uspjeha, a za sto si sama kriva.

E sad.

Huh. Sumnjam da imas 38 godina i da si pokrenula temu da bi se mladi educirali. Rekla bih da si mnogo mladja, da ne znas mnogo o seksualnosti i da imas neki problem. Tvoj uvodni post je prilicno nesuvisla i zbrkana trakavica, ali se ispod gomile nasumicno prepisanih podataka iscitava da te posebno zanima velicina klitorisa. Mislim, mozda grijesim, ali bilo bi daleko jednostavnije da si banalizirala problem, nego ga bespotrebno do srzi iskomplicirala, tako da meni konkretno nije jasno sto je tvoj cilj i sto ocekujes od rezultata ankete? Iz tog razloga ti i necu odgovoriti na pitanja, jer je evidentno da zapravo ocekujes odgovor koji bi tebi samoj (iz nekog razloga) odgovarao, dakle potrebna ti je odredjena potvrda. I nije to problem, ali to se ne radi na ovakav nacin.
I da se vratim na sumnju vezanu uz tvoje godine - zena od 38 godina i pod uvjetom da nema ozbiljnih psihofizickih problema, prosto ne razmislja kao ti, uglavnom je rijesila svoje nedoumice oko vlastite seksualnosti i otkrila svoje tijelo . Zene u toj dobi vecinom uzivaju u sexu, a ako ih nesto muci onda (a pogotovo na forumu) ne postavljaju infantilna pitanja kao sto su tvoja.

I ne bi bilo dobro da ovaj post protumacis kao uvredu; zaista me zanima sto te konkretno muci?
Cini mi se da ovdje ima ljudi koji su sasvim dovoljno obrazovani, a i raspolozeni da ti pomognu. Samo, ti to prvo trebas htjeti.
Lila is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2007., 20:26   #117
Čestitke na sjajno obrađenoj temi!!!

Pa, kako bih rekao, onako prizemno, muški, volim zadovoljiti ženu, tako da mi klitoris nije strana tema. Malo se sad sramim nakon svih pročitanih informacija i lagano sam opterećen klitićem, jer možda što manje teoretski znam, to sam bolji u praksi- možda ne bolji, ali sigurno neopterećeniji. Kako ću sljedeći put pogledati klitorisu u oči?

U svakom slučaju, vrlo edukativno, prvenstveno za žene.
Ne bih dublje apsolvirao svoja iskustva u svezi glede klit-a... :klap: :klap:
Deedy is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2007., 20:32   #118
Quote:
Lila kaže: Pogledaj post
Cayenne,

prvo napomena da se u potpunosti slazem s Jezebel Brave i jos par pametnih cura koje su ti pokusale pomoci, na zalost bez veceg uspjeha, a za sto si sama kriva.

E sad.

Huh. Sumnjam da imas 38 godina i da si pokrenula temu da bi se mladi educirali. Rekla bih da si mnogo mladja, da ne znas mnogo o seksualnosti i da imas neki problem. Tvoj uvodni post je prilicno nesuvisla i zbrkana trakavica, ali se ispod gomile nasumicno prepisanih podataka iscitava da te posebno zanima velicina klitorisa. Mislim, mozda grijesim, ali bilo bi daleko jednostavnije da si banalizirala problem, nego ga bespotrebno do srzi iskomplicirala, tako da meni konkretno nije jasno sto je tvoj cilj i sto ocekujes od rezultata ankete? Iz tog razloga ti i necu odgovoriti na pitanja, jer je evidentno da zapravo ocekujes odgovor koji bi tebi samoj (iz nekog razloga) odgovarao, dakle potrebna ti je odredjena potvrda. I nije to problem, ali to se ne radi na ovakav nacin.
I da se vratim na sumnju vezanu uz tvoje godine - zena od 38 godina i pod uvjetom da nema ozbiljnih psihofizickih problema, prosto ne razmislja kao ti, uglavnom je rijesila svoje nedoumice oko vlastite seksualnosti i otkrila svoje tijelo . Zene u toj dobi vecinom uzivaju u sexu, a ako ih nesto muci onda (a pogotovo na forumu) ne postavljaju infantilna pitanja kao sto su tvoja.

I ne bi bilo dobro da ovaj post protumacis kao uvredu; zaista me zanima sto te konkretno muci?
Cini mi se da ovdje ima ljudi koji su sasvim dovoljno obrazovani, a i raspolozeni da ti pomognu. Samo, ti to prvo trebas htjeti.
Ne znam zašto bi se Cayenne naljutila. Pa, po tebi, samo je infantilna, nedovoljno obrazovana, ima ozbiljnih psihofizičkih problema i nije riješila nedoumice oko sexualnosti!

Bože, zašto bi se ljutila?!?
Deedy is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.09.2007., 02:11   #119
Quote:
Deedy kaže: Pogledaj post
Čestitke na sjajno obrađenoj temi!!!
Pa, kako bih rekao, onako prizemno, muški, volim zadovoljiti ženu, tako da mi klitoris nije strana tema. Malo se sad sramim nakon svih pročitanih informacija i lagano sam opterećen klitićem, jer možda što manje teoretski znam, to sam bolji u praksi- možda ne bolji, ali sigurno neopterećeniji. Kako ću sljedeći put pogledati klitorisu u oči?
U svakom slučaju, vrlo edukativno, prvenstveno za žene.
Ne bih dublje apsolvirao svoja iskustva u svezi glede klit-a... :klap: :klap:

Hvala.
Bez pitanja imas mozak i samopouzdanje. Logicno da zenske trce za tobom.
cayenne is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.09.2007., 12:24   #120
Quote:

Hvala.
Meni se čini da ne čestita tebi ...al dobro
Quote:
Logicno da zenske trce za tobom.
A on trči od žena sa klito-penisom
Ida Bauer is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:49.