Natrag   Forum.hr > Društvo > Roditelji i djeca > Dječje zdravlje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.02.2011., 19:33   #101
i ja sam otisla od Kilvaina zbog tog
i nikad vise mu ne bi prismrdila,a da ne govorim kako su mu "poznanici"mahnito ulazili i izlazili kako im je puklo preko reda a mi s malom bebom od 2 tj cekali medju milon bolesne djece

Ja svima preporucujem dr jurković-petrusic
Privatnica je ali radi preko hzzo-a i nema cekanja

Ahel je super za kukice
Deliceus-Ri is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2011., 19:40   #102
Quote:
Deliceus-Ri kaže: Pogledaj post
i ja sam otisla od Kilvaina zbog tog
i nikad vise mu ne bi prismrdila,a da ne govorim kako su mu "poznanici"mahnito ulazili i izlazili kako im je puklo preko reda a mi s malom bebom od 2 tj cekali medju milon bolesne djece

Ja svima preporucujem dr jurković-petrusic
Privatnica je ali radi preko hzzo-a i nema cekanja

Ahel je super za kukice
Ja još nisam rodila, ali do ovih zadnjih par postova sam nekako preferirala dr. Kilvaina, sad više ne bih rekla...
Možeš mi molim te reći gdje je ta dr?Hvala.
Old 21.02.2011., 19:46   #103
Quote:
Ereshkigal kaže: Pogledaj post
Ja još nisam rodila, ali do ovih zadnjih par postova sam nekako preferirala dr. Kilvaina, sad više ne bih rekla...
Možeš mi molim te reći gdje je ta dr?Hvala.
Ma uzas to je meni bila horor prica s njime i sva sam u suzama usla i trazila papire,potpisala i otisla,tamo sam pripadala jer smo u Kostreni bili i svi su punili usta njime da bi na kraju mi sve i jedna rekla da se napokon jedna odvazila otic od njega jer je

na brajdi ulaz poslje frodda,tj izmedju frodda i brodokomerca na 1.katu,odmah nas je primila,nije ni pitala razlog itd. kao ostali koji su nas redom sa 3 mj starosti svi odbili
ma sve naj,naj za doktoricu,sestru(koja je btw meni ko klinki bila )
kod nje je utz 140 kn
Deliceus-Ri is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2011., 19:49   #104
Quote:
Ma uzas to je meni bila horor prica s njime i sva sam u suzama usla i trazila papire,potpisala i otisla,tamo sam pripadala jer smo u Kostreni bili i svi su punili usta njime da bi na kraju mi sve i jedna rekla da se napokon jedna odvazila otic od njega jer je

na brajdi ulaz poslje frodda,tj izmedju frodda i brodokomerca na 1.katu,odmah nas je primila,nije ni pitala razlog itd. kao ostali koji su nas redom sa 3 mj starosti svi odbili
ma sve naj,naj za doktoricu,sestru(koja je btw meni ko klinki bila )
kod nje je utz 140 kn
Hvala ti. Sad sam malo proguglala i vidim da je i na drugim forumima dosta hvale. Super je i to što ima utz.
Old 21.02.2011., 19:53   #105
Quote:
Ereshkigal kaže: Pogledaj post
Hvala ti. Sad sam malo proguglala i vidim da je i na drugim forumima dosta hvale. Super je i to što ima utz.
Meni je dosad s njom sve ko u bajci
Ima sve sto ti treba i posebnu sobu za bebe
Nikad nisam cekala duze od 10 min
Deliceus-Ri is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2011., 12:43   #106
Deliceus Ri, kada sam ja išla dignut papire kod Kilvajna su me mame u čekaonici (kada su saznale zašto sam došla) gledale ko neko čudo, da kako se usuđujem kad je on ipak najbolje za našu djecu... I strpljivu su sjedile po par sati

I malo mi se zamjerio odmah na početku jer nas nije htio primit jer ne pripadamo po mjestu stanovanja, a kada je saznao da nas je poslao Dr. Prpić iz neonato onda je odmah bilo mjesta za nas.
altermama is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2011., 18:22   #107
a meni je dr jurković-petrusic
nakon pregleda je mm odmah rekao da mu je neka sva čudna i senilna
a onda nas još nisu htjeli primit kao pacijenta jer bebo nema prijavljeno prebivalište u rijeci (ni jedan drugi pedijatar/sestra u ri kojeg sam nakon toga kontaktirala mi takvo nešto nije spomenuo i pravio problema oko prebivališta)

Za sad nam je Prospero ...muž ode od kuće, obavi pregled i pikicu i vrati se u manje od pola sata
pljucpljuc is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2011., 20:09   #108
Quote:
altermama kaže: Pogledaj post
Deliceus Ri, kada sam ja išla dignut papire kod Kilvajna su me mame u čekaonici (kada su saznale zašto sam došla) gledale ko neko čudo, da kako se usuđujem kad je on ipak najbolje za našu djecu... I strpljivu su sjedile po par sati

I malo mi se zamjerio odmah na početku jer nas nije htio primit jer ne pripadamo po mjestu stanovanja, a kada je saznao da nas je poslao Dr. Prpić iz neonato onda je odmah bilo mjesta za nas.

Joj Altermama,pricaj mi
Ja sam usla sva zivcana,smirivao me i sve na kulturnjaka,a inace mi je bio bahat,na svaku moju je uvjek kontru udarao,sve i jedna mi je cura stalno punila usta da bi na kraju rekle,bravo ma koma-.uzasan je i nikad vise da ne govorim kako bi nas pregledao u 5 min

Pljucpljuc-ne kuzim,kako senilna?pa doktorica je ful ok,pitas sta god treba itd nas je uzela a ne pripadamo dok sam bila na sto muka jer sam s malom bebom ostala bez pedijatra,obisla cjelu Ri da bi me svagdje odbijali ne daj Boze da mu je sta tad bilo jer bi ih sve u novine strpala,kao svi puni,da i...to nije nas problem,meni je samo ped.trebao za redovne kontrole...i ona nas je jedina primila
Tako da kuzim sto vas nije htjela zbog prebivalista jer su mene svi odbili s Kostrenom i rekli da imam Kilvaina
Deliceus-Ri is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2011., 20:30   #109
nije niš mogla zapamtit, sve sam joj po 3 puta rekla i onda mene opet išla pitat ..shvaćam ja da je ona možda dekoncentrirana, ali da joj toliko puta moram reći u kojem tjednu je rođen ..ja ju zapravo nisam ni doživjela takvom, mm je na izlasku rekao: "pa šta je ovoj?..."

meni ni jedan pedijatar osim nje nije zbog prebivališta ništa rekao, a meni on nema prebivalište na par km od rijeke, nego u zg, a mi živimo u ri...pa i da postoji neka zakonska odredba koja kaže da se nesmije ić kod pedijatra koji ti nije susjed, bar ovako nečemu pokušaš izać u susret

i nije nam ni spomenula ništa od onog što je moja cimerica za svoju bebu dobila na prvom pregledu, a mi tek kod druge pedice
pljucpljuc is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2011., 22:50   #110
A joj,bas mi je zao
Ja je uistinu nisam dosad takvu upoznala,ko zna sta joj bi
Ma najbitnije da ste ga vi nasli
Nama je uistinu dobra i spasila nas je,tako da smo zasad zadovoljni i jos jedna stavka koja mi se kod nje svidjela je to sto ne djeli antibiotike sakom i kapom,temeljita i mozes ju sve pitat bez ustrucavanja
To da zna bit dekoncentrirana je istina ali jako rijetko eto vi bas taj dan nabasali
Deliceus-Ri is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2011., 22:52   #111
jel ima koji privatnik u rijeci jer kod naše pedice su uvijek prestrašne gužve ????
Old 23.02.2011., 14:39   #112
Quote:
To da zna bit dekoncentrirana je istina ali jako rijetko eto vi bas taj dan nabasali
ma baš to, ali svi su ped i ljudi takvi, tako da, samo loš dan i nama loš dojam o njoj
Quote:
marina3 kaže: Pogledaj post
jel ima koji privatnik u rijeci jer kod naše pedice su uvijek prestrašne gužve ????
Ima ova jurkin-petrušić (uvijek fulam kako se točno preziva)
ahel
ima jedna koja je specijalist dermatologije ili tako nešto, ne mogu se sjetit kako se zove
...ne znam da li ima još koji, vjerojatno ima, ali ova 3 su ono što sam ja bila uspijela naći kad sam gledala
pljucpljuc is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2011., 19:09   #113
ja jutros bila na pregled u kostrenu sa malim buban je i rekao nam da hitno dodjemo jel mali ima jaki proljev i kad sam dosla javili se kao odmah ce nas primit na kraju cekala tamo jedno sat vremena,tako da bolje pokupi nesto,iovako mi kaze da je mozda virozica koju je pokupio prosli put kad smo bili na sistematskom jel su bili skupa bolesna i zdrava djeca,mislim si krasno badave mi ga pazit onda doma kad mi ga drugi zezne...
Old 23.02.2011., 21:08   #114
Quote:
OOOOOOO kaže: Pogledaj post
ja jutros bila na pregled u kostrenu sa malim buban je i rekao nam da hitno dodjemo jel mali ima jaki proljev i kad sam dosla javili se kao odmah ce nas primit na kraju cekala tamo jedno sat vremena,tako da bolje pokupi nesto,iovako mi kaze da je mozda virozica koju je pokupio prosli put kad smo bili na sistematskom jel su bili skupa bolesna i zdrava djeca,mislim si krasno badave mi ga pazit onda doma kad mi ga drugi zezne...
Koma. Ma, meni je u stvari puklo kada sam čekala sa malim, i onda nakon 3 sata udjemo kod njega, mali je plakao ko lud(ma, naravno tko ne bi nakon 3 sata čekanja) i on ga onako od daleka pogleda i kaže da ima upalu grla i odmah antibiotik Ja u šoku, nisam ni stigla reagirat jer došli smo na sistematiku, zdravi...A grlo mu bilo crveno od plakanja, jadno moje dijete... Naravno da mu taj ab nisam nikada dala...
altermama is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2011., 21:22   #115
Quote:
pljucpljuc kaže: Pogledaj post
ma baš to, ali svi su ped i ljudi takvi, tako da, samo loš dan i nama loš dojam o njoj

Ima ova jurkin-petrušić (uvijek fulam kako se točno preziva)
ahel
ima jedna koja je specijalist dermatologije ili tako nešto, ne mogu se sjetit kako se zove
...ne znam da li ima još koji, vjerojatno ima, ali ova 3 su ono što sam ja bila uspijela naći kad sam gledala
Meni je Ahel
Odusevio me kad sm s malim bili na utz kukica
Pricao je s malim punih 15 min i vise dok ga je pregledavao,ma sve je bilo super!
Deliceus-Ri is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2011., 22:16   #116
Quote:
pljucpljuc kaže: Pogledaj post
i nije nam ni spomenula ništa od onog što je moja cimerica za svoju bebu dobila na prvom pregledu, a mi tek kod druge pedice
A to bi bilo?

Kad se treba javit pedijatru, prije ili poslije poroda? Ono, jel treba nešto tipa predbilježba?

Ima li tko kakvih friških iskustava s dr Rena Volga?
cranky is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2011., 22:27   #117
Quote:
cranky kaže: Pogledaj post
A to bi bilo?

Kad se treba javit pedijatru, prije ili poslije poroda? Ono, jel treba nešto tipa predbilježba?

Ima li tko kakvih friških iskustava s dr Rena Volga?
moja frendica je kod nje..
par inf. koje imam

-sa 5 mjeseci im je rekla da malu moraju početi učiti sjedit, jer da 6 mj mora znati sjediti

-sa 7 mj im je rekla da maloj daju živ.carstvo čokoladicu jer da čokolada potiče razvoj mozga i inteligencije

cijepi sa 3-5-7 mj, umjesto sa 2-4-6 kako bi trebalo..
i tako..

vodi bebe na bazenu, privatnica je, ali radi preko hzzo-a
extreme is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2011., 22:30   #118
Quote:
extreme kaže: Pogledaj post
moja frendica je kod nje..
par inf. koje imam

-sa 5 mjeseci im je rekla da malu moraju početi učiti sjedit, jer da 6 mj mora znati sjediti

-sa 7 mj im je rekla da maloj daju živ.carstvo čokoladicu jer da čokolada potiče razvoj mozga i inteligencije

cijepi sa 3-5-7 mj, umjesto sa 2-4-6 kako bi trebalo..
i tako..

vodi bebe na bazenu, privatnica je, ali radi preko hzzo-a
Ajde, napokon da netko još (osim mene) ima "lijepo" mišljenje o njoj

Ja sam jednom bila kod nje (na zamjeni) i moj subjektivni dojam bio je
Han@ is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2011., 10:28   #119
extreme, Han@ hvala

Nekako sam se ponadala da će bit bolja jer mi je doslovno preko ceste, ali očito neće ići

Koliko sam do sad uspjela iskopat i pročitat komentare, tu i na Rodi, nekako najmanje negativnih poena je skupila dr Jurković - Petrušić (osim Obersnelice) pa mislim da ćemo tamo. A i ono veliko parkiralište je blizu

cranky is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2011., 10:30   #120
Quote:
cranky kaže: Pogledaj post
extreme, Han@ hvala

Nekako sam se ponadala da će bit bolja jer mi je doslovno preko ceste, ali očito neće ići

Koliko sam do sad uspjela iskopat i pročitat komentare, tu i na Rodi, nekako najmanje negativnih poena je skupila dr Jurković - Petrušić (osim Obersnelice) pa mislim da ćemo tamo. A i ono veliko parkiralište je blizu

Ne treba prije, tak poslije poroda

Sretno
Han@ is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:08.