Natrag   Forum.hr > Društvo > Povijest > Vojna povijest i tehnologija

Vojna povijest i tehnologija Od praćke do ratova zvijezda.

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.11.2013., 18:01   #1261
Ako Ante sutra preuzima barem 1 avion da li su spotteri uhvatili kakvu probu gore? Ja nemrem dobiti nista. An02 kakvo je vrijeme gore?
azil kf is offline  
Old 28.11.2013., 18:50   #1262
Na službenim stranicama morh.hr imate vijest.

Ukrajinski ministar obrane je danas službeno potvrdio prva 3 MiG-21 za HRZ su spremna!

Sutra je naš ministar u Zavodu u Odesi.
Hvala Bogu izgleda da je dobro i da je tako kako piše na stranici Ministarstva obrane Republike nam Hrvatske.
U svom sivilu loših stvari te tri nove-lipe i elegantne sive ptice veselu u ovo studeno večer.
Neka naših pilota, neba i neuništivih MiGova-21!

Slike, tekstovi i ostali podaci sa ovog sajta se ne mogu kopirati i koristiti u bilo kom smislu bez dozvole vlasnika.
an_02 is offline  
Old 28.11.2013., 19:13   #1263
http://imageshack.us/a/img853/2158/6zkq.jpg
http://imageshack.us/a/img837/7917/f7jy.jpg
http://imageshack.us/a/img440/2006/8g8q.jpg

Made by Ivan Selak
U jednom od svojih tekstova iz 1975. Bruno Bušić je napisao:" ... Da smo složni i čestiti davno bi imali državu. ...No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerješivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?!"

Zadnje uređivanje Hollow Point : 29.11.2013. at 09:45.
U-boat is offline  
Old 28.11.2013., 19:14   #1264

a jebemu bil si brži
JoZ@ is offline  
Old 28.11.2013., 19:19   #1265
Ne izgledaju loše, ha? Trebalo se samo malo strpiti ... eh da
U jednom od svojih tekstova iz 1975. Bruno Bušić je napisao:" ... Da smo složni i čestiti davno bi imali državu. ...No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerješivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?!"
U-boat is offline  
Old 28.11.2013., 19:21   #1266
izgleda super
možda su čekali da se farba posuši

aj ko se više kuži dal se primječuje kakva nadogradnja ?
JoZ@ is offline  
Old 28.11.2013., 19:34   #1267
Antene su sada sa gornje strane!? Hoće li sada netko kazniti legendu

na žalost ono najbitnije, oružani sustavi nisu bili u planu, a to bi bila najdobrodošlija promjena. Ovako su samo ušminkani
U-boat is offline  
Old 28.11.2013., 19:40   #1268
To smo čekali 3 godine.

Lipo, elegantno s našom Šahovnicom.

Joz@ nazalos ništa od onog što je Castelo pisao. Vidi se ali pustimo trenutku veselimo se ovoj Hrvatsko-Ukrajinsko-Ruskoj eleganciji MiG-21 ide dalje.
HRZ nadzvučna ide dalje naše nebo ima osiguran air-policing narednih 8 osam godina!

Oprostite ako sam koga uvrijedio a bilo je ovdi moji sukoba od kolega: HUNTER4, Fernanda, U-boata jučer ali skužajte nervoza je radila svoje a sad idem otvoriti bocu vina i feštat u ime 131 i 132! Živili i neka im je dobro Hrvatsko nebo.

p.s a i ova tema MiG-21 ide dalje sritan sam ka malo dite .

Slike, tekstovi i ostali podaci sa ovog sajta se ne mogu kopirati i koristiti u bilo kom smislu bez dozvole vlasnika.
an_02 is offline  
Old 28.11.2013., 19:48   #1269
Jako lijepo!
Old 28.11.2013., 19:56   #1270
Quote:
an_02 kaže: Pogledaj post
To smo čekali 3 godine.

Lipo, elegantno s našom Šahovnicom.

Joz@ nazalos ništa od onog što je Castelo pisao. Vidi se ali pustimo trenutku veselimo se ovoj Hrvatsko-Ukrajinsko-Ruskoj eleganciji MiG-21 ide dalje.
HRZ nadzvučna ide dalje naše nebo ima osiguran air-policing narednih 8 osam godina!

Oprostite ako sam koga uvrijedio a bilo je ovdi moji sukoba od kolega: HUNTER4, Fernanda, U-boata jučer ali skužajte nervoza je radila svoje a sad idem otvoriti bocu vina i feštat u ime 131 i 132! Živili i neka im je dobro Hrvatsko nebo.

p.s a i ova tema MiG-21 ide dalje sritan sam ka malo dite .
Ja se nisam uvrijedio niti najmanje i ne znam zašto je u tebe tako kratak fitilj!

Svima nam je Hrvatska u srcu i Hrvatsko sve za što smo se borili, a mnogi i poginuli. Pa tako i tih par zrakoplova kojima se veselimo kao mala djeca.

Eh da je bilo pameti koje nije bilo i da se namontiralo na njih nešto modrnijih oružanih sustava gdje bi nam bio kraj, al ajd ... kakva nam je politika još smo dobro i prošli

Avioni izgledaju odlično iako, ako već moramo po dobrom starohrvatskom običaju palamuditi sada, mislim da će se brzo na njima početi ocrtavati otisci potplata gumenih čizama što će malo narušiti ovaj besprijekorni sjaj
U-boat is offline  
Old 28.11.2013., 20:13   #1271
Mig-21, legenda živi!

Ovo izgleda bolje nego sam se nadao. Ona izvedba na repu sa šahovnicom mi se sviđa, cool.

Hvala svima koji su sudjelovali u ovome i sada ove još samo da odrade svojih 7-8 god. službe bez većih problema i sve za pet. Vitez je ostao i izgleda bolje nego ikada do sada.

Lijepe fotke.
Buck is offline  
Old 28.11.2013., 20:13   #1272
Napokon!!!! Ajd da smo i to docekali i vidjeli nase MIGONJE! Lijepo izgledaju, i lijepo sto su stavili viteze, nadam se da ces ih svi dobiti. Ocito ce brojevi ici do 138. Jedino me taj rep brine zbog maketa sta ih treba sada prefarbati, al nekako cemo i to rijesiti.
turky zt is offline  
Old 28.11.2013., 20:18   #1273
Takve stvari su uvijek bile pravi izazov za maketare.
Buck is offline  
Old 28.11.2013., 20:33   #1274
Guske u magli..

Vrlo dobro mora se priznati, jedino kockice na vertikalcu nekako mi se ne uklapaju.I ono sto posebno raduje vracen je amblem prve lovacke eskadrile lipo je vidit i legendu Selaka.
Kazem vrlo dobro!
ColdSteel is offline  
Old 28.11.2013., 20:34   #1275
Pardon, brojevi do 135. Na nasa tri ce vjerovatno ostati brojevi koji su bili, naravno i dalje ne znamo koja su ta tri.
turky zt is offline  
Old 28.11.2013., 21:04   #1276
Dojam za posao oko vanjskog izgleda -odličan.
pp5d6 is offline  
Old 28.11.2013., 21:15   #1277
Koliko sam ja vidio vitez na štitu ima boškarina, što je nova oznaka! Kapa dolje onome tko ih se sjetio spojiti!
krunch is offline  
Old 28.11.2013., 21:17   #1278
Čo , ovako bi i brode mogli pirturat..!!
Old 28.11.2013., 21:18   #1279
Quote:
krunch kaže: Pogledaj post
Koliko sam ja vidio vitez na štitu ima boškarina, što je nova oznaka! Kapa dolje onome tko ih se sjetio spojiti!
He,he , snaga , stari, snaga.-.............
Old 28.11.2013., 21:27   #1280
Quote:
krunch kaže: Pogledaj post
Od vajka je boškarin na štitu

Nego ne znam jeste li primijetili da su i krila sa kockama?
U-boat is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:14.