Natrag   Forum.hr > Razno > Četeraj

Četeraj Raj za chatere, bivši Off Topic

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.02.2022., 14:49   #121
Quote:
Conte Jner kaže: Pogledaj post
Imam U jednom snu smo bili zajedno na međunarodnom sajmu čokolade negdje u europi. I stajali smo zajedno kraj čokoladne fontane. Ja sam stavio prst u čokoladu, a ona mi je prišla blizu, uhvatila ruku i polizala prst i gurnula ga sebi u grlo. I onda sam izvadio prst iz njenih usta, stavio joj ruku ispod suknje i ušao do kraja u nju, vruću i mokru...
Onda sam se probudio i pojeo kutiju domaćica i shvatio sam da sam debeli prasac
zanimljivi snovi Znjer..znaci gdje god bili, na moru, izlozbi, zeljeznickoj stanici, u polju....LU uvijek zapocinje prva..to samo vrhunski znalci mogu da protumace te tvoje snove

e: medjunarodni sajam cokoade
rass is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2022., 14:51   #122
Quote:
rass kaže: Pogledaj post
zanimljivi snovi Znjer..znaci gdje god bili, na moru, izlozbi, zeljeznickoj stanici, u polju....LU uvijek zapocinje prva..to samo vrhunski znalci mogu da protumace te tvoje snove

Da, ne bi ja nikad Ja sam dobar, a ona divlja
Conte Jner is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2022., 16:35   #123
Quote:
Conte Jner kaže: Pogledaj post
Šta znači kada opet sanjam Lujzu?
Sanjao sam da sam bio na moru, na jednoj plaži koju dobro poznajem i šetam po pličaku sam i nešto gledam dolje. I kada sam prošao iza jedne stijene u moru, tu je bila Lujza u crvenom kupaćem. Ja joj se javljam i sad smo tu nešto bezveze pričali. I ona je odjednom zavukla ruku meni u gaće i počela mi ga drkati I onda smo se kresnuli
E, a Lujza neki dan pisala da se u snu ljubila s nekim drugim forumasem
Objasnjenje sna: Morat ces si prst sam lizat
Quote:
rass kaže: Pogledaj post
Ja bila. Bilo je i tih fontani s cokoladom i svasta.
Anida is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2022., 11:27   #124
Quote:
Anida kaže: Pogledaj post
Ja bila. Bilo je i tih fontani s cokoladom i svasta.
u kojoj to drzavi bilo ?

E :Znjer ....jel si opet snio san s LU ?
rass is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2022., 13:59   #125
Neću više pisat šta sanjam. Cilj ovoga je bio da se Lujza javi u inbox i kaže uzmiiiii me kao u snu, al ona ništa Tako da nema svrhe
Conte Jner is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2024., 08:48   #126
Seks, dosta los, s nekim muskarcem kojeg ne mogu identificirati u reali, ali u snu je to kao moj muz.
Nakon toga nam je u sobu uslo nesto sto lici na malog duha/klauna i pocelo nesto cudno govoriti. On se prepao i uzeo "to" da ce baciti kroz prozor, a ja ga u zadnjem trenu zaustavljam jer mi se ucini da je to nase dijete, koje je shapeshiftalo u to nesto.
I pocnem pjevat nesto, ono pocne skupa sa mnom i skuzimo da to zbilja je nase dijete

Kasnije jos neke ludosti s posla
Old 24.04.2024., 10:15   #127
Nalazim se u kinu na savskom okretištu (tamo nikada nije postojalo kino?) i prilazi mi neka plavušica s karikaturalno malim i pravilnim nosićem, s držanjem kao da je čvrsto odlučila pronaći dečka te večeri. Odgledamo film, baruckamo se, itd. Nakon filma stojimo na parkiralištu ispred kina, ja nešto pričam s nekime par metara od nje, neki motor se zaleti u mom smjeru, ja se brzo izmaknem da me ne pokupi. Par minuta kasnije ona ful nadurena, ne priča sa mnom. Ja "Ok, što ne valja, u čemu je problem?". Ona jedva da progovori iz nadurenosti "Kako si se to izmaknuo od motora bez da si mene povukao sa sobom za ruku? Sad vidim kakav si." (a ona bila par metara dalje, motor nije uopće išao prema njoj niti bih teoretski stigao doć do nje i povuć nas zajedno).

Idem doma, odnekud mi 3 kutije cigareta u ruci. Prilaze mi neki klinci "Daj te pljuge.". Ja kažem "Ionak ne pušim, boli me kuratz, uzmite si ih.". Kaže klinac "Aj ne filozofiraj, ionak bi dobio batina ak ih ne daš.". Zašamaram klinca i bacim cigarete pod tramvaj, uđem u tramvaj i mašem iz tramvaja "Booook, debiiiliii!". Vidim iz tramvaja kak jedan klinac ide na prugu uzet cigarete koje sam tamo bacio i dolazi idući tramvaj i napravi od njega paštetu.

Na putu doma vidim kak se neki pijani ili drogirani tip baca u provaliju. Nije još mrtav i tak polomljenih kostiju se smije kao budala. Baci se još jednom u iduću provaliju i još uvijek nije mrtav, opet se smije kao budala.

Već sam skoro došao doma, pojavi se ta iz kina s mini nosićem s autom "Ej, idemo kod mene?". Uđem u auto, ali ne mogu se prestati smijati. Veli ona "Dobro, što je?". Ja jedva pričam od smijeha "Jebote, pa ti uopće nemaš nos.". Ona opet nadurena kao ispred kina, ja pitam "Ok, što je sad?". "Molim te, izađi van iz auta.".

Već sam ful blizu svoje zgrade, evo 2 klinca "E, imaš pljugu? Velim "Imam, imam.. Imam i batine za vas.". Klinci "Ok, sorry.". Oni odu i ja se sjetim "Ej, dečki! Tamo na Savi na pruzi su vam pljuge ak hoćete.".

Gotov san.

Old 24.04.2024., 12:08   #128
Quote:
Lovecat kaže: Pogledaj post
Seks, dosta los, s nekim muskarcem kojeg ne mogu identificirati u reali, ali u snu je to kao moj muz.
Nakon toga nam je u sobu uslo nesto sto lici na malog duha/klauna i pocelo nesto cudno govoriti. On se prepao i uzeo "to" da ce baciti kroz prozor, a ja ga u zadnjem trenu zaustavljam jer mi se ucini da je to nase dijete, koje je shapeshiftalo u to nesto.
I pocnem pjevat nesto, ono pocne skupa sa mnom i skuzimo da to zbilja je nase dijete

Kasnije jos neke ludosti s posla
Fokusirana si na materijalni dio života koji ti ne odgovara i trudiš se mijenjati perspektivu, ali ti ne polazi za rukom da razabireš što u drugoj perspektivi valja, a što ne i tu dolazi do konflikta.
Macabre is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2024., 12:17   #129
Quote:
Tabaxacum kaže: Pogledaj post
Nalazim se u kinu na savskom okretištu (tamo nikada nije postojalo kino?) i prilazi mi neka plavušica s karikaturalno malim i pravilnim nosićem, s držanjem kao da je čvrsto odlučila pronaći dečka te večeri. Odgledamo film, baruckamo se, itd. Nakon filma stojimo na parkiralištu ispred kina, ja nešto pričam s nekime par metara od nje, neki motor se zaleti u mom smjeru, ja se brzo izmaknem da me ne pokupi. Par minuta kasnije ona ful nadurena, ne priča sa mnom. Ja "Ok, što ne valja, u čemu je problem?". Ona jedva da progovori iz nadurenosti "Kako si se to izmaknuo od motora bez da si mene povukao sa sobom za ruku? Sad vidim kakav si." (a ona bila par metara dalje, motor nije uopće išao prema njoj niti bih teoretski stigao doć do nje i povuć nas zajedno).

Idem doma, odnekud mi 3 kutije cigareta u ruci. Prilaze mi neki klinci "Daj te pljuge.". Ja kažem "Ionak ne pušim, boli me kuratz, uzmite si ih.". Kaže klinac "Aj ne filozofiraj, ionak bi dobio batina ak ih ne daš.". Zašamaram klinca i bacim cigarete pod tramvaj, uđem u tramvaj i mašem iz tramvaja "Booook, debiiiliii!". Vidim iz tramvaja kak jedan klinac ide na prugu uzet cigarete koje sam tamo bacio i dolazi idući tramvaj i napravi od njega paštetu.

Na putu doma vidim kak se neki pijani ili drogirani tip baca u provaliju. Nije još mrtav i tak polomljenih kostiju se smije kao budala. Baci se još jednom u iduću provaliju i još uvijek nije mrtav, opet se smije kao budala.

Već sam skoro došao doma, pojavi se ta iz kina s mini nosićem s autom "Ej, idemo kod mene?". Uđem u auto, ali ne mogu se prestati smijati. Veli ona "Dobro, što je?". Ja jedva pričam od smijeha "Jebote, pa ti uopće nemaš nos.". Ona opet nadurena kao ispred kina, ja pitam "Ok, što je sad?". "Molim te, izađi van iz auta.".

Već sam ful blizu svoje zgrade, evo 2 klinca "E, imaš pljugu? Velim "Imam, imam.. Imam i batine za vas.". Klinci "Ok, sorry.". Oni odu i ja se sjetim "Ej, dečki! Tamo na Savi na pruzi su vam pljuge ak hoćete.".

Gotov san.

Psiha ti želi razmotati emocije. Potiskuješ agresiju i živiš prilično uređenim životom. Život shvaćaš preozbiljnim, ali nisi dovoljno stabilan kad je riječ o egzistencijalnim pitanjima.
Strana ti je i pasivna agresija - nisi je svjestan. Psiha ti se bavi time dok se ti ne baviš.
Nakon što razmisliš o svojoj potisnutoj agresiji spreman si za brak.
Macabre is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2024., 18:15   #130
Quote:
Macabre kaže: Pogledaj post
Psiha ti želi razmotati emocije. Potiskuješ agresiju i živiš prilično uređenim životom. Život shvaćaš preozbiljnim, ali nisi dovoljno stabilan kad je riječ o egzistencijalnim pitanjima.
Strana ti je i pasivna agresija - nisi je svjestan. Psiha ti se bavi time dok se ti ne baviš.
Nakon što razmisliš o svojoj potisnutoj agresiji spreman si za brak.
Wrong.

Ta s malim savršenim nosićem je odgovor na moja stalna aludiranja kako forumašice imaju nosurdače. Prvo me odbila zbog bezveznog razloga, a onda dok me zvala na sex meni ni njen savršen nosić nije bio dovoljno dobar. Zapravo čim mi je prišla u kinu bila mi je creepy s tim sitnim savršenim nosićem.

Poruka sna: Tabax, prestani na forumu trabunjati o nosevima.
Old 04.05.2024., 00:47   #131
Svašta sanjam.

Neku večer sam sanjala D.Trumpa kako sjedi za stolom, nalik dječijem i nešto škraba na papir.

Što to znači?
Old 04.10.2024., 13:21   #132
San: prijepodne je, oko 11 sati, doma sam, rolete sve dignute, vrijeme sunčano i oblačno , dođem na balkon, pogledam na parking di sam dan prije (stvarno) parkirao auto i auta nema. Kraj sna
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:01.