Vjenčanja Love and marriage go together like a horse and carriage... |
|
|
18.10.2006., 21:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2006.
|
da da tebe sam mislila, flakey  Kako nisam zapazila tu sliku.. sigurno zato sto mi je torta bila 
Sta je ono zlatno? inace mi se svidja jako, jesi kupovala one vaze?
|
|
|
18.10.2006., 22:58
|
|
.....
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
Magg kaže:
da da tebe sam mislila, flakey  Kako nisam zapazila tu sliku.. sigurno zato sto mi je torta bila 
Sta je ono zlatno? inace mi se svidja jako, jesi kupovala one vaze?
|
to ti je ulje. staviš oko 2dcl ulja na vodu i mali fitilj (vidi se u gornjem lijevom kutu kako gori, na slici je samo s jednim fitiljem) i zapališ i gori cijelu noć.. možeš staviti više fitilja.. meni je to bilo zgodno jer sam htjela nešto sa vodom i tim posudama i školjkom i kalom, pa smo tako iskombinirali. tj. super striček u www.cvijet.hr je to iskombinirao 
nisam ih kupovala nego ti oni slože aranžmane te, pa poslije samo vratiš posude.
|
19.10.2006., 08:56
|
|
Registrirani korisnik
|
hmm.. ne vidim fitilj (a i neznam sta je to  ) jel to ono sta bude u svijeci da gori ili ono deblje (ko konap) za one uljene lampice? 
hvala na stranicu, budem ju malo proucila  ja inace favoritiziram one visoke aranzmane - u slucaju da to nebu klapalo cu nesto sa takvim vazama ko tvoje iskombinirat. al nisam znala da se moze u njih stavit "svijeca" tj. fitilj  nego sam mislila cvijece i onda oko cvijeca malo svijecice u casicama...
|
|
|
19.10.2006., 09:04
|
|
Registrirani korisnik
|
magg,racunaj da ti to sve tak super izgleda jer imas salvete u boji, mali su stolovi sa posebnim tanjurima, malo je tanjura na stolu isl. kada vidis one gigantske stolove sa bijelim stolnjacima i 10 tanjura na stolu i jos ti uvale raznorazne flase (po mogucnosti zeleno staklo) na stol, aranzman ce ti biti totalno minijaturan i neprimjetan....samo uzmi u obzir....ja sam morala crtati 3D stola konobarima da skuze sto zelim (a bilo je jenostavno) i doslovce nacrtati tocno polozaj svakog elementa na stolu, zabraniti da mi se od salveta rade lepeze (UF!!!), zabraniti ogromne flase isl....i svejedno su sfusali! 
|
|
|
19.10.2006., 09:11
|
|
Registrirani korisnik
|
ja sam rekla nasem manageru od sale da cu mu jos tocno reci sta i kako hocemo da bude... salvete ce lezat na tanjuru - to znam sigurno.. sve ostalo cemo vidjet... sta se tice boca, na to nisam opce mislila. mozda moze da na pocetku ne budu boce na stolu nego da ih unesi kad gosti sjednu ili cu im reci da samo one bijele prozirne jana boce, pa se tak ne kuzi  ne znam budem to vidjela jos. hvala sto si me upozorila 
|
|
|
19.10.2006., 10:00
|
|
Filipova mama
Registracija: Sep 2006.
|
gdje bi čovjek nabavio plosnatije zdjelice za vodu, u koju bih stavila plutajuće svjećice i cvjetove nekog cvijeća ? Ne znam da li cvjećarne imaju takvo što pa posude prilikom dekoracije ili to ipak moram nabavit sama... Cure,iskustva molim,svaki savjet će dobro doći! 
|
|
|
19.10.2006., 10:40
|
|
neshvaćeno strastvena...
Registracija: Feb 2005.
|
iva, probaj otići u Offertisimu ( valjda se tako piše ), sigurna sam da ćeč naći nešto, a nećeš za to dati milion kuna. znam da su zdjelice oko 5 - 6kn ili tako nešto. neke cvjećarne iznajmljuju svjećnjaka i sve ostalo, ali to ne mora biti svugdje tako 
|
|
|
19.10.2006., 10:51
|
|
Filipova mama
|
joj Nisa hvala ti puno ... gle Ofertissima mi uopće nije pala na pamet do sad a tamo ima zbilja jeftine staklovine ... možda bi se dalo kaj naći ljepšeg! evo ti 
|
|
|
19.10.2006., 11:57
|
|
neshvaćeno strastvena...
Registracija: Feb 2005.
|
mislim da ću i ja do Ofertissime prije vjenčanja 
|
|
|
19.10.2006., 14:24
|
|
učiteljica po defaultu
|
Baš i ja razmišljam kako zapravo za dekoraciju na stolovima imaš malo prostora zbog pića i hrane... Još ako se ne poslužuje posebno u tanjurima već se stavljaju plate na stol, uf.... Pa sad ti dekoriraj! 
|
|
|
19.10.2006., 14:26
|
|
Registrirani korisnik
|
da curke to sam si i ja razmišljala kod nas su okrugli stolovi pa kad dođu plate pa kolači pa piće a joj kuda dekoraciju ne znam dogovoriti ću se sa cvjećarkom mislim možd staviti samo malo lučice one su male heheheh
|
|
|
19.10.2006., 15:19
|
|
učiteljica po defaultu
|
Pa da, neki manji aranžmančić, par latica okolo, svjećice i to je to. I bit će slatko. 
|
|
|
19.10.2006., 15:21
|
|
Registrirani korisnik
|
vidiš da to se nisam niti sjetila par latica  hvala
|
|
|
19.10.2006., 15:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2006.
|
Ma, što jednostavnije to bolje.
Neka od vas je u prethodnim postovima stavila sliku onih kala u okrugloj vazi. Zaljubila sam se u sliku. A budući da ću i sama imati kale, vjerojatno ću "ukrasti" tu ideju.
Ono cvijeće u viskokim vazama je prekrasno, ali nekako imam osjećaj da se gosti moraju preko njih naginjati da vide osobu s druge strane.
|
|
|
19.10.2006., 15:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
oko_zeleno kaže:
Ono cvijeće u viskokim vazama je prekrasno, ali nekako imam osjećaj da se gosti moraju preko njih naginjati da vide osobu s druge strane.
|
meni je gospodin iz agencije objasnio da se te dekoracije na stolovima rade ili ful niske, tako da su glave ljudima iznad toga, tako da se vidi svih, ili su u tim visokim vazama, koje su onda iznad razine glave dok sjediš tako da se opet svi vide 
|
|
|
19.10.2006., 15:55
|
|
Registrirani korisnik
|
samo pazite sa svježim laticama,pošto nisu u vodi uvenu za 2 sata,bolje su umjetne latice ili oni stakleni kamenčići kojih ima u raznim bojama
|
|
|
19.10.2006., 16:00
|
|
Registrirani korisnik
|
a ako je moguće negdje nabaviti one "preserved" latice, koje su prave al su tako tretirane da ne venu! ne znam...imam katalog doma pa sam to vidjela u njemu. ako koga zanima ima na http://www.confetti.co.uk
|
|
|
19.10.2006., 21:39
|
|
Registrirani korisnik
|
hi
vidim cure da neke od vas namjeravaju kupovati staklene posude za ukrase i sl....ja sam isto bila u ofertissimi i ima svakakvih jeftinih stvarčica...ali pitala sam se šta ću kasnije sa tim, a opet sam gledala i da mi ne bude previsoka dekoracija ni prevelika,jer dođe još i piće na stol, kolači i slično, pa sam se ja odlučila za svoje dekoracije (koje ste vidjeli) koje se navuku na dvije flaše (jedan je mladenka,jedan mladenac) po svakom stolu i to može na pune flaše koje se mogu koristiti,tako da je praktično, a može i na prazne...stoga vam preporučujem da si iznajmite dekoracije od bilo koga, mislim koje vam se sviđaju, tako da ne brinete kasnije kaj s tim..a na stupove vidim da neki stavljaju bršljane ili ukrasnu mrežu (to sam ja imala i još sam našla u ofertissimi kale,pa sam ih ubacila u tu mrežu u boji,zgodno je ispalo) evo to je iz mog iskustva 
|
|
|
20.10.2006., 13:12
|
|
Registrirani korisnik
|
Pa ako nije skupo,onda nije niti važno šta ću sa tim.Ali super je to jel možeš onda kasnije pokloniti te vazice frendicama.Tako sam ja dobila vazicu sa prekrasnim buketom na sestričninoj svadbi prije 2 tjedna i još uvijek mi stoji na mom kuhinjskom stolu..a što je najbolje kada ga pogledam sjetim se svadbe i nekako mi zatitra srce.
|
|
|
20.10.2006., 14:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2006.
|
http://www.yannids.com/index.asp
Još malo ideja! Nije baš neka kvaliteta slika, ali prostori su prekrasno uređeni!
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:12.
|
|
|
|