Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.06.2006., 07:24   #141
Quote:
krvavameri kaže:
me-e-e-e
ljutita vegetarijanka alert sa takvima se ne ulazi u rasprave

negooo... nekaj oni naveliko tamo kopaju i grade, nadam se da bu tam AvenueMall brzo...
i zakaj afro sad veli da je u Sephori sve skuplje?? ja sam uvijek imala dojam da se svi tome vesele jer je jeftinije...ili to samo zato kaj je prek granice... hm. zbunj
E, krasno ce nam demokracija funkcionirat u Hrvatskoj, ako je ovo prosjecni glasac
I onda se posli kuka, kako u Hrvatskoj ne valja ovo, ne valja ono, nema se love
Kruha i igara, draga, kruha i igara...
Pardon, kozmetike i shoping mall-ova
Old 23.06.2006., 08:03   #142
Quote:
Lali Puna kaže:
bila sam i u zagrebu (na zagrebdoxu, među ostalim, a i na regularnom programu) i u tuškancu i u kinu sc i u griču, nemoj mene pozivati na red

to ljudi traže i žele nije nikakav argument. jer ako ćemo se voditi time da 'to svjetina želi' i 'to svjetini paše' onda ćemo doista biti grad samo birtija, crkava i trgovina.

A kakav smo to bajan, sjajan, protu-potrosacki, intelektualni, originalni grad bili do sad? Jedino kaj se u navedenom poretku promijenilo bi eventualno mogla biti tranzicija "mjesna zadruga-crkva".

Ovo me sve podsjeca na moje "intelektualne" prijatelje ovdje u USA, koji provode bezbrojne sate sjedeci u Starbucksu, prevrteci svoje cetvrtaste naocale sa crnim plasticnim okvirima po nosu i razglabajuci o tome kako je konzumerizam najveca propast covjecanstva. Svi slusaju Aphex Twin, ove one, razbacuju se sa nekim znanjem o literaturi a nitko zapravo nema pojma o cemu prica. Sve to dok trose lovu u lokalu jedne od naj "konzumeristicki" nastrojenih tvrtki na svijetu.
moglo bi se reci da je "anti-consumerism" u modi, samo nikako da se sprovede u djelo.
..... ja ne vidim nista lose u svemu tome. Ako cemo vec onako bazicno pricati o tome sto je dobro a sto lose za nase drustvo, onda bi se moglo reci da sto je vise tih kojekakvih molova i projekata stranih investitora po Hrvatskoj, bit ce vise posla za Hrvate, a bog zna da im to treba. A ako "intelektualcima" toliko smetaju konzumeristicki ambijenti, neka ih se klone i ostanu u recimo, knjiznici. Dapace, zasto ne bi provodili dragocjeno vrijeme podrobno proucavajuci komunisticke teorije trgovine i potrosnje. Te su se svakako dokazale uspjesnima za covjecanstvo.

UDRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Mala_Ramona is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2006., 08:14   #143
Quote:
Mala_Ramona kaže:
A kakav smo to bajan, sjajan, protu-potrosacki, intelektualni, originalni grad bili do sad? Jedino kaj se u navedenom poretku promijenilo bi eventualno mogla biti tranzicija "mjesna zadruga-crkva".

Ovo me sve podsjeca na moje "intelektualne" prijatelje ovdje u USA, koji provode bezbrojne sate sjedeci u Starbucksu, prevrteci svoje cetvrtaste naocale sa crnim plasticnim okvirima po nosu i razglabajuci o tome kako je konzumerizam najveca propast covjecanstva. Svi slusaju Aphex Twin, ove one, razbacuju se sa nekim znanjem o literaturi a nitko zapravo nema pojma o cemu prica. Sve to dok trose lovu u lokalu jedne od naj "konzumeristicki" nastrojenih tvrtki na svijetu.
moglo bi se reci da je "anti-consumerism" u modi, samo nikako da se sprovede u djelo.
..... ja ne vidim nista lose u svemu tome. Ako cemo vec onako bazicno pricati o tome sto je dobro a sto lose za nase drustvo, onda bi se moglo reci da sto je vise tih kojekakvih molova i projekata stranih investitora po Hrvatskoj, bit ce vise posla za Hrvate, a bog zna da im to treba. A ako "intelektualcima" toliko smetaju konzumeristicki ambijenti, neka ih se klone i ostanu u recimo, knjiznici. Dapace, zasto ne bi provodili dragocjeno vrijeme podrobno proucavajuci komunisticke teorije trgovine i potrosnje. Te su se svakako dokazale uspjesnima za covjecanstvo.

UDRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Slatka mala Ramona, ako je to jedino sto znas o alternativama konzumerizmu, preporucujem literaturu:
Natural Capitalism
Ecology of Commerce
Old 23.06.2006., 08:23   #144
Quote:
talia kaže:
Slatka mala Ramona, ako je to jedino sto znas o alternativama konzumerizmu, preporucujem literaturu:
Natural Capitalism
Ecology of Commerce

Danke schoen!
Mala_Ramona is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2006., 11:31   #145
ajde vi cure koje raspravljate o konzumerizmu i sl. prebacite to na neku drugu temu. ovo je ipak tema o sephori...
blizanka is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2006., 11:32   #146
Quote:
AFRODITA69 kaže:
pa mislim da sam ja najupucenija od svih ovdje,i predlazem da obratis paznju na sve firme jer sve su poznate,dobre i sve imaju bar jedna proizvod kojeg moras ubaciti u kozm. torbicu.oni takoder drze kreme,sampone,alatice i sl.sephora nije samo jos jedna u nizu-ona je najbolja od svih.i skuplja naravno.e sad-opet-ovisno sto ce vasa sephora prodvati.
primjeri, primjeri...
blizanka is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2006., 13:07   #147
Quote:
talia kaže:
OK, naravno, ali ne znaci da je sve, cega trenutno nema u HR, bolje...
I da je sve skuplje bolje.
to cete prosuditi kad stigne

Now you dont need money
With a face like that, do ya honey
joujou is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2006., 13:19   #148
Quote:
talia kaže:
E, krasno ce nam demokracija funkcionirat u Hrvatskoj, ako je ovo prosjecni glasac
I onda se posli kuka, kako u Hrvatskoj ne valja ovo, ne valja ono, nema se love
Kruha i igara, draga, kruha i igara...
Pardon, kozmetike i shoping mall-ova
drago mi je da se slazhemo oko toga, kakvi ljudi - takva drzhava mene isto zhivcira kak svi kukaju kak su jadni, onda otvore Kiku i prvi dan ju stampedo tih "jadnih" skoro srushi ipak nisam jedna od tih da chu kampirat ispred sephore prije otvorenja

no mislim da je ovo ipak podforum Kozmetika, pa ja tu pricham samo o tome... i ne vidim kaj je tak loshe u tome da me male stvari tipa kozmetike vesele? nigdje nisam rekla da mi je to smisao zhivota i da chu zhile rezat ak ne otvore nekaj novo... bila to sephora, muller, iris ili nekaj treche...
konkretno u ovom sluchaju me veseli kaj se otvara nekaj do chega mogu doch pjeshice, a da ne moram ich u grad
krvavameri is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2006., 13:57   #149
ja se mogu kladit da ce u zgb sefori drzat iste stvari ko u limoniju ili martimexu i nece drzat neke nama nepoznate marke, citaj: 2/3 proizvodaca koji se inace mogu naci u sefori vani.
Billi is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2006., 19:45   #150
cuj ja neznam za puno evropskih firmi ali od onih koje sam doma vidla na nasem trzistu ovdje nema collisatara,naj oleari,pupe,kanebo mislim da ima ali neznam gdje...i ove sve jeftine ala manhattan,alessandro i sl.kaj nades u dm.inace manje vise ima ih svih.cak par ja nisam nikad vidla ali su mi rekli gdje ih u ny mogu nabaviti.
AFRODITA69 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2006., 11:58   #151
nema collistara i pupe??? a joj... dakle u ameriku ne idem
blizanka is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2006., 17:11   #152
da...zato si ja to nabavim kad dodem na dopust i traje mi do sljedece posjete.al brzo bi nasla zamjenu!

nego,znate koje sjenilo za smoki mi je najbolje-uopce kak se maze i boje-od manhattana(nebi covjek vjeroval ali je!)ono crno sivo...perfect eyes,sjenilo i liner u jednom(grays)
AFRODITA69 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2006., 18:47   #153
joj ja sam si našla jedno sjenilo od artdecoa br. 02. onako je sedefasto tamno sivo. i bourjois olovku noir smocky koja u sebi ima diskretne šljokice.
blizanka is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.11.2006., 15:19   #154
Question SEPHORA

Vi koje kupujete preko sephore, možete mi malo objasniti kako to ide?
koliko dođe poštarina, carina, kako se plaća, u kojoj valuti ... ?
zanima me isplati li se uopće naručivati preko interneta (u ovom slučaju sephore) ili kupiti kod nas? malo gledam te cijene, pa ih preračunavam, pa mi se čini nešto jeftinije.
kakva su vaša iskustva?
lara21 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2007., 03:23   #155
Exclamation Sephora

Koke, ak ste zainteresirane, spojite "ugodno s korisnim":

http://www.moj-posao.net/jseeker_ad_...0c24b432ac8990

http://www.moj-posao.net/jseeker_ad_...475033b9c0e3f5

http://www.moj-posao.net/jseeker_ad_...6aa61bea4fa599
Old 25.03.2007., 13:22   #156
A gdje će biti otvorena Sephora u Zagrebu? I kada?
Tiare Flower is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2007., 13:36   #157
Krizanje Avenije Dubrovnik i (mislim) Vecesljava Holjevca, dijagonalno preko puta muzeja za suvremenu umjetnost.
patientia is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2007., 20:19   #158
u sklopu Avenue Mall-a
mia miačić is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2007., 21:24   #159
Ne znam šta bih vam baš za njih rekla...U svakom slučaju treba li kakav savijet vezano za prijavu, intervjue, tu sam.
Loulou is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2007., 02:57   #160
kad će se otvoriti, ili već jeste?
_modesty_blaise_ is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:04.