|
|
23.06.2006., 07:24
|
|
muza komedije
Registracija: Dec 2004.
|
Quote:
krvavameri kaže:
me-e-e-e
ljutita vegetarijanka alert  sa takvima se ne ulazi u rasprave
negooo... nekaj oni naveliko tamo kopaju i grade, nadam se da bu tam AvenueMall brzo...
i zakaj afro sad veli da je u Sephori sve skuplje?? ja sam uvijek imala dojam da se svi tome vesele jer je jeftinije...ili to samo zato kaj je prek granice... hm. zbunj
|
E, krasno ce nam demokracija funkcionirat u Hrvatskoj, ako je ovo prosjecni glasac
I onda se posli kuka, kako u Hrvatskoj ne valja ovo, ne valja ono, nema se love 
Kruha i igara, draga, kruha i igara... 
Pardon, kozmetike i shoping mall-ova 
|
23.06.2006., 08:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2006.
|
Quote:
Lali Puna kaže:
bila sam i u zagrebu (na zagrebdoxu, među ostalim, a i na regularnom programu) i u tuškancu i u kinu sc i u griču, nemoj mene pozivati na red
to ljudi traže i žele nije nikakav argument. jer ako ćemo se voditi time da 'to svjetina želi' i 'to svjetini paše' onda ćemo doista biti grad samo birtija, crkava i trgovina.
|
A kakav smo to bajan, sjajan, protu-potrosacki, intelektualni, originalni grad bili do sad?  Jedino kaj se u navedenom poretku promijenilo bi eventualno mogla biti tranzicija "mjesna zadruga-crkva".
Ovo me sve podsjeca na moje "intelektualne" prijatelje ovdje u USA, koji provode bezbrojne sate sjedeci u Starbucksu, prevrteci svoje cetvrtaste naocale sa crnim plasticnim okvirima po nosu i razglabajuci o tome kako je konzumerizam najveca propast covjecanstva. Svi slusaju Aphex Twin, ove one, razbacuju se sa nekim znanjem o literaturi a nitko zapravo nema pojma o cemu prica. Sve to dok trose lovu u lokalu jedne od naj "konzumeristicki" nastrojenih tvrtki na svijetu.
moglo bi se reci da je "anti-consumerism" u modi, samo nikako da se sprovede u djelo.
..... ja ne vidim nista lose u svemu tome. Ako cemo vec onako bazicno pricati o tome sto je dobro a sto lose za nase drustvo, onda bi se moglo reci da sto je vise tih kojekakvih molova i projekata stranih investitora po Hrvatskoj, bit ce vise posla za Hrvate, a bog zna da im to treba. A ako "intelektualcima" toliko smetaju konzumeristicki ambijenti, neka ih se klone i ostanu u recimo, knjiznici. Dapace, zasto ne bi provodili dragocjeno vrijeme podrobno proucavajuci komunisticke teorije trgovine i potrosnje. Te su se svakako dokazale uspjesnima za covjecanstvo.
UDRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! 
|
|
|
23.06.2006., 08:14
|
|
muza komedije
Registracija: Dec 2004.
|
Quote:
Mala_Ramona kaže:
A kakav smo to bajan, sjajan, protu-potrosacki, intelektualni, originalni grad bili do sad?  Jedino kaj se u navedenom poretku promijenilo bi eventualno mogla biti tranzicija "mjesna zadruga-crkva".
Ovo me sve podsjeca na moje "intelektualne" prijatelje ovdje u USA, koji provode bezbrojne sate sjedeci u Starbucksu, prevrteci svoje cetvrtaste naocale sa crnim plasticnim okvirima po nosu i razglabajuci o tome kako je konzumerizam najveca propast covjecanstva. Svi slusaju Aphex Twin, ove one, razbacuju se sa nekim znanjem o literaturi a nitko zapravo nema pojma o cemu prica. Sve to dok trose lovu u lokalu jedne od naj "konzumeristicki" nastrojenih tvrtki na svijetu.
moglo bi se reci da je "anti-consumerism" u modi, samo nikako da se sprovede u djelo.
..... ja ne vidim nista lose u svemu tome. Ako cemo vec onako bazicno pricati o tome sto je dobro a sto lose za nase drustvo, onda bi se moglo reci da sto je vise tih kojekakvih molova i projekata stranih investitora po Hrvatskoj, bit ce vise posla za Hrvate, a bog zna da im to treba. A ako "intelektualcima" toliko smetaju konzumeristicki ambijenti, neka ih se klone i ostanu u recimo, knjiznici. Dapace, zasto ne bi provodili dragocjeno vrijeme podrobno proucavajuci komunisticke teorije trgovine i potrosnje. Te su se svakako dokazale uspjesnima za covjecanstvo.
UDRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! 
|
Slatka mala Ramona, ako je to jedino sto znas o alternativama konzumerizmu, preporucujem literaturu:
Natural Capitalism
Ecology of Commerce
|
23.06.2006., 08:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2006.
|
Danke schoen! 
|
|
|
23.06.2006., 11:31
|
|
želim...
Registracija: May 2006.
|
ajde vi cure koje raspravljate o konzumerizmu i sl. prebacite to na neku drugu temu. ovo je ipak tema o sephori...
|
|
|
23.06.2006., 11:32
|
|
želim...
|
Quote:
AFRODITA69 kaže:
pa mislim da sam ja najupucenija od svih ovdje,i predlazem da obratis paznju na sve firme jer sve su poznate,dobre i sve imaju bar jedna proizvod kojeg moras ubaciti u kozm. torbicu.oni takoder drze kreme,sampone,alatice i sl.sephora nije samo jos jedna u nizu-ona je najbolja od svih.i skuplja naravno.e sad-opet-ovisno sto ce vasa sephora prodvati.
|
primjeri, primjeri... 
|
|
|
23.06.2006., 13:07
|
|
material world
Registracija: Jun 2003.
|
Quote:
talia kaže:
OK, naravno, ali ne znaci da je sve, cega trenutno nema u HR, bolje...
I da je sve skuplje bolje.
|
to cete prosuditi kad stigne 
|
|
23.06.2006., 13:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2005.
|
Quote:
talia kaže:
E, krasno ce nam demokracija funkcionirat u Hrvatskoj, ako je ovo prosjecni glasac
I onda se posli kuka, kako u Hrvatskoj ne valja ovo, ne valja ono, nema se love 
Kruha i igara, draga, kruha i igara... 
Pardon, kozmetike i shoping mall-ova 
|
drago mi je da se slazhemo oko toga, kakvi ljudi - takva drzhava  mene isto zhivcira kak svi kukaju kak su jadni, onda otvore Kiku i prvi dan ju stampedo tih "jadnih" skoro srushi  ipak nisam jedna od tih da chu kampirat ispred sephore prije otvorenja
no mislim da je ovo ipak podforum Kozmetika, pa ja tu pricham samo o tome... i ne vidim kaj je tak loshe u tome da me male stvari tipa kozmetike vesele?  nigdje nisam rekla da mi je to smisao zhivota i da chu zhile rezat ak ne otvore nekaj novo... bila to sephora, muller, iris ili nekaj treche...
konkretno u ovom sluchaju me veseli kaj se otvara nekaj do chega mogu doch pjeshice, a da ne moram ich u grad

|
|
|
23.06.2006., 13:57
|
|
Pas sa licem
Registracija: Feb 2003.
|
ja se mogu kladit da ce u zgb sefori drzat iste stvari ko u limoniju ili martimexu i nece drzat neke nama nepoznate marke, citaj: 2/3 proizvodaca koji se inace mogu naci u sefori vani.
|
|
|
23.06.2006., 19:45
|
|
Happily In Love...
|
cuj ja neznam za puno evropskih firmi ali od onih koje sam doma vidla na nasem trzistu ovdje nema collisatara,naj oleari,pupe,kanebo mislim da ima ali neznam gdje...i ove sve jeftine ala manhattan,alessandro i sl.kaj nades u dm.inace manje vise ima ih svih.cak par ja nisam nikad vidla ali su mi rekli gdje ih u ny mogu nabaviti.
|
|
|
24.06.2006., 11:58
|
|
želim...
|
nema collistara i pupe??? a joj... dakle u ameriku ne idem 
|
|
|
24.06.2006., 17:11
|
|
Happily In Love...
|
da...zato si ja to nabavim kad dodem na dopust i traje mi do sljedece posjete.al brzo bi nasla zamjenu!
nego,znate koje sjenilo za smoki mi je najbolje-uopce kak se maze i boje-od manhattana(nebi covjek vjeroval ali je!)ono crno sivo...perfect eyes,sjenilo i liner u jednom(grays)
|
|
|
24.06.2006., 18:47
|
|
želim...
|
joj ja sam si našla jedno sjenilo od artdecoa br. 02. onako je sedefasto tamno sivo. i bourjois olovku noir smocky koja u sebi ima diskretne šljokice. 
|
|
|
21.11.2006., 15:19
|
|
Registrirani korisnik
|
SEPHORA
Vi koje kupujete preko sephore, možete mi malo objasniti kako to ide?
koliko dođe poštarina, carina, kako se plaća, u kojoj valuti ... ?
zanima me isplati li se uopće naručivati preko interneta (u ovom slučaju sephore) ili kupiti kod nas? malo gledam te cijene, pa ih preračunavam, pa mi se čini nešto jeftinije.
kakva su vaša iskustva?
|
|
|
25.03.2007., 03:23
|
|
mujcek ženski zagorski
Registracija: Nov 2002.
|
Sephora
|
25.03.2007., 13:22
|
|
sweet tropical flower
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
Dijete Cvijeća kaže:
|
A gdje će biti otvorena Sephora u Zagrebu? I kada? 
|
|
|
25.03.2007., 13:36
|
|
Gluten Glutton
Registracija: Feb 2004.
|
Krizanje Avenije Dubrovnik i (mislim) Vecesljava Holjevca, dijagonalno preko puta muzeja za suvremenu umjetnost.
|
|
|
25.03.2007., 20:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2005.
|
u sklopu Avenue Mall-a
|
|
|
25.03.2007., 21:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
Ne znam šta bih vam baš za njih rekla...U svakom slučaju treba li kakav savijet vezano za prijavu, intervjue, tu sam.
|
|
|
01.04.2007., 02:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
kad će se otvoriti, ili već jeste?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:04.
|
|
|
|